Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Váratlan vendég 2. rész

sztone 2013.10.28. 20:40

Valami zajra hirtelen felriadtam. Kissé bódultan tekintettem oldalra, ahol feleségem húga Gabi feküdt oldalán, meztelenül és halkan szuszogva aludt. Az órára néztem, és megnyugodva konstatáltam, hogy alig 20 percet szundikálhattam. Gyönyörködve tekintettem végig Gabi testén, és jó eső érzéssel gondoltam vissza szeretkezésünkre. 
- Hol jár az eszed? - kérdezte Gabi, és én hangja hallatán összerezzentem. 
- Csak végig gondoltam azt, ami köztünk történt - válaszoltam, miközben kezemmel végigsimítottam hátán. Derekánál egy pillanatra megálltam, majd tovább haladtam formás fenekére csúsztatva kezemet újaimmal benyúlva popsija vájatába haladtam lefele, mikor a kezem beleütközött valamibe. 
- Azt hiszem egy valamit benned felejtettem - szóltam, kitapintva a vibrátor kilógó végét. 
- Ha csak egy valamit felejtettél volna bennem - kacagott fel Gabi, s én egy pillanat alatt lesápadtam. 
- Úr isten, elfelejtettem védekezni - nyögtem ki. 
- Nyugi, két napja estem túl a menzeszen, és egyébként is szedek tablettát - nyugtatgatott, és megkönnyebbülten sóhajtottam fel. 
- Mire gondoltál, amikor azt mondtad, hogy csak akkor nem árulod el Évának, hogy mi történt köztünk, ha kedves leszek hozzád - szegeztem neki a kérdést. 
- Nem is tudom, - kezdte elgondolkodva - de majd kitalálom, hogyan járhatsz a kedvembe, amíg itt vagyok. 
- Fel kéne öltözni, mert Éva és a gyerekek bármikor hazaérhetnek a moziból, és nem szeretném, ha a meztelen sógornőmmel találnának az ágyban. Egyébként, hogy most nem voltak itthon, és szeretkezni tudtunk, az nem jelenti azt, hogy amíg itt vagy, mindennap elmennek minket magunkra hagyva. 

Felkeltünk és kimentünk a fürdőszobába. A vibrátor még mindig ott rezgett Gabika fenekében. 
- Nem zavar? - kérdeztem fenekére téve a kezem. 
- Kicsit szokatlan érzés, hogy még mindig itt rezeg bennem, de jól esik - felelte Gabi. 
- Szereted, ha van valami a fenekedben - szegeztem neki az újabb kérdést. 
- Eddig még soha semmi és senki nem volt még ott bennem - mondta Gabi egy kicsit elpirulva. 
Lassan lenyúltam a vibrátorhoz, és kihúztam belőle, és kikapcsoltam. 
- Nahát, ez teljesen tiszta - mondtam csodálkozva, mint ha nem tudnék róla, hogy fürdéskor kimosta a fenekét. - Azért jó alaposan letisztítom, és fertőtlenítem, mielőtt elteszem, mert Évának a punciját szoktam kényeztetni vele. 
- Azt hittem, hogy ez egy anál vibrátor - mondta Gabi csodálkozva. 
- Az is, csak eddig még nem volt alkalmam rendeltetésszerűen használni, mert Éva nem engedte. 
- Pedig, ha tudná milyen jó érzés - szólt Gabi elgondolkodva - de majd teszünk róla, hogy rájöjjön erre. 
- Mire gondolsz? - kérdeztem meghökkent arccal. 
- Van egy-két ötletem, és egy-két olyan dolog, amit ki szeretnék még próbálni, ha már itt vagyok - mondta sejtelmes arccal, majd öltözni kezdett. 

Kis idő múlva, miközben épp a késői ebédnek valót kerestük a konyhába, kulcscsörgés és vidám beszélgetés hallatszott a bejárat felöl. Éva és a gyerekek érkeztek haza. Elébük siettem és Éva kérdő tekintetére reagálva elmeséltem, hogy Gabi látogatott meg minket, és egy-két napig nálunk is maradna, ha nem zavar. A gyerekek kiabálva szaladtak üdvözölni, és szobájukba csalni nagynénjüket, hogy eldicsekedhessenek legújabb játékaikkal, amit a jó bizonyítványért kaptak, és hogy elmeséljék a moziba látott film minden egyes részletét. 
Évával kitaláltuk mit főzzünk, majd nekiláttunk, hogy minél hamarabb kész legyen a kora délutáni ebéd. Az étkezés után hamar eljött az este, a beszélgetés és a gyerekekkel való játszás közben észre se vettük, hogy úgy elszaladt az idő, mint ha valaki kergette volna. Könnyű vacsora után, gyors fürdetés következett, majd elvittem a gyerekeket lefeküdni. Persze a szokásos esti mesélés nem maradhatott el, de így legalább Éva és Gabi nyugodtan tudott egymással beszélgetni. Nem tudom miről lehetett szó, de amikor visszatértem a nappaliba, két igen csak jókedvű nőt láttam magam előtt. Persze lehet, hogy a jókedvbe közbejátszott az előttük álló üres koktélos pohár is, amelyből a mojító illata szállt felém. 

- Elmegyek zuhanyozni - mondtam a lányoknak, majd ismét magukra hagytam őket. Beálltam a zuhany alá, és meleg vizet csurgattam a bőrömre. Épp az arcomat mostam, mikor hallottam, hogy kinyílik, majd becsukódik a zuhanyzó ajtaja, majd rövid időn belül a zuhanyfülke ajtajának súrlódása hallatszott, és két kar ölelt át. 
- Segítsek megmosni a hátadat? - kérdezte Éva suttogva, majd a válasz meg se várva, tusfürdőt öntött a tenyerébe, és nekikezdett a hátam dörzsöléséhez. Mikor már tiszta hab volt a hátam hozzásimult, keze elkalandozott, és oldalamon végigsimítva megfogta faszomat, amely az érintéstől pillanatok alatt megkeményedett. 
- Nem fog Gabika hiányolni? - kérdeztem Évát. 
- Nyugi, épp egy felnőtt filmet néztük, mivel ahhoz volt kedve - hallottam választ - és még nincs vége. 
Kezemet hátratéve, benyúltam Éva combjai közé, és éreztem, hogy a film igen csak hatással lehetett rá, mert puncija nem csak a víztől volt nedves. Ahogy végigsimítottam csupasz szemérem dombján, felsóhajtott. Kibontakozva öleléséből szembefordultam vele, és átölelve fenekére csúsztattam kezemet. Ajkammal lassan megközelített ajkát, és egy könnyű csókot leheltem rá. Éreztem, ahogy egyre jobban ágaskodó faszom, hozzá ér nedves puncijához. Kicsit megmozgatta csípőjét finoman bejátszva rudamat szétnyílt puncijának nagyajkai közé. 
- Ha ezt így folytatod, akkor össze fogom fröcskölni a csempét - súgtam a fülébe, mire fölnevetett. 
- Akkor ideje, hogy átadd a zuhanyt, és átvedd tőlem Gabival való foglalkozást - mondta megbicsakló hangon. 
A felszólításnak nem szívesen eleget téve leöblítettem magamról a maradék habot, majd kiléptem a fülkéből megtörölköztem és felvettem egy laza rövidnadrágot. Egy pillantást vetve Évának a zuhanyfülke párás oldalán átsejlő sziluettjére elvonultam a nappaliba Gabihoz. A film a vége felé járt, és a TV-re tekintve láttam, hogy éppen a kedvenc leszbi filmemet találták meg, amelyik egy lánykollégiumban játszódik. Az egymásba fonódó meztelen lánytestek látványára farkam megtelt vérrel, és feszíteni kezdte rövid pizsamanadrágom elejét. Gyorsan lehuppantam a legközelebbi fotelba, de Gabi tekintete elöl nem tudtam elég gyorsan elrejteni meredező férfiasságom. 
- Nocsak, nocsak. Nálatok ilyen kemény a víz - jegyezte meg huncut mosollyal az arcán. - Azt hiszem rám is rám férne e zuhanyzás - azzal magamra hagyott a film végén futó szereplő és stáblistával, és elsuhant a zuhanyzó felé. Már éppen szólni akartam, hogy ott Éva van, de már csak a csukódó zuhanyzó ajtó kilincsének kattanását hallottam. Kicseréltem a filmet egy másik filmre, hogy elüssem az időt, amíg a lányok távol vannak. Egy rövidebb jelenetekből álló DVD akadt először kezembe, így azt kezdtem el nézni. 

- Jó a film? - hallatszott egyszer csak a nappali ajtaja felöl, ahol Éva és Gabi az ajtó két oldalán az ajtófélfának támaszkodva állt. Észre se vettem, mikor jelentek meg, és akkor eset csak le az is, hogy már a második 20-25 perces rövidfilm elejét nézem. Rájuk tekintettem, és a meglepetéstől ledöbben az állam. Az ajtófélfáknak támaszkodva két vörös tangába és melltartóba öltözött démon állt. A látványtól eddig se puha jogarom még jobban megkeményedett, felemelve a nadrágom elejét. Hirtelen meg se tudtam szólalni, csak nagyot nyelve néztem rájuk, mint ha valami isteni csodát látnék. 
Gabi és Éva bejött a nappaliba, két oldalamon helyet foglaltak a kanapén és elkezdték nézni a filmet. Én is próbáltam a filmre koncentrálni, de tekintetem el-el kalandozott, hol Éva testén futattam végig, hol pedig Gabin legeltettem a szemem. Lányok úgy tettek, mint ha észre se vették volna kíváncsi tekintetem, közömbösen nézték a filmet, néha egy-egy megjegyzést téve valamelyik szereplőre, vagy a cselekményre. 

- Na, ezt én is szívesen kipróbálnám, - szólalt meg Éva, amikor a TV-ben éppen egy olyan jelenet futott, amikor a férfit az ágyhoz kötötte két nő, és elkezdtek előtte egymással foglalkozni - már csak egy megfelelő partner kéne hozzá. 
- Végül is férfi van, kötél pedig csak akad a házban - jegyezte meg Gabi, és összenéztek Évával. 
Szóhoz sem tudtam jutni, mikorra a két lány néma szemkontaktussal fél perc alatt eldöntötte a kérdést. Éva felugrott a kanapéról, kiszaladt a nappaliból és pár perc múlva sejtelmes mosollyal az arcán tért vissza. 
- Hirtelen csak ezeket találtam - mondta, miközben néhány selyemsálat mutatott fel. 
- Szerintem jobb, mint a kötél - válaszolta Gabi. 
- Ugye nem akarod elrontani a játékunk drágám - fordult hozzám Éva, s egy fekete selyemsálat választott ki a többi közül. 
Elém lépett, s mire válaszolhattam, vagy megmozdulhattam volna, már rá is hurkolta a sál egyik végét a jobb kezemre. Kíváncsi voltam mi sül ki a dologból, na meg persze izgató volt a gondolat, hogy az előbb látott film jelenet élőben is megtörténhet, így szó nélkül nyújtottam oda Évának a másik kezemet. 
- Nem elöl - szólt Gabi - tedd csak szépen hátra mind két kezedet, és én engedelmesen oldalt fordulva hagytam, hogy Éva szorosan összekösse a kezeimet a hátam mögött. 
- Állj fel! - hangzott el az újabb utasítás Gabitól. 
Megtettem és vártam, hogy mi fog történni. Gabi se szó, se beszéd lerántotta rólam nadrágomat. Ágaskodó szerszámom, ahogy kiszabadult a nadrág fogságából, a hasamnak csapódott. 
- Most ülj a kanapé közepére - utasított ezúttal Éva, s miután megtettem, egy-egy sállal a kanapé lábához kötözték bokáimat, kis terpeszbe feszítve combomat. 
- Erre már semmi szükség - jegyezte meg Éva, és kikapcsolta a TV-t, majd állt a kezében a távirányítóval, mint aki nem tudja eldönteni, hogy mi legyen a következő lépés. 
Gabi felemelkedett a kanapé lába mellől, és Éva mögé lépett. Kivette kezéből a távirányítót, és hanyagul mellém dobta a kanapéra, majd két kezével átölelve Évát, megcsókolta a nyakát. Mintha tudta volna, hogy hol van az érzékeny pont a nyakon, mert a csók hatására Éva lehunyta szemét, fejét hátrahajtotta Gabi vállára, és felsóhajtott. Csodálatos és izgató látvány volt, ahogyan ott álltak velem szemben. Gabi keze lassan rácsúszott Éva melleire, és masszírozni kezdte őket, miközben ajka fel s alá siklott a füle és a válla közt, apró borzongást kiváltva Évából, aki neki támaszkodva teljesen átadta magát a kényeztetésnek. Gabi kiemelte Éva melleit a melltartóból, látható váltak a meredten álló mellbimbók. Bal kezével tovább simogatta Éva mellét, jobb keze lassú körkörös mozdulattal elindult lefelé. A hasánál egy rövid időre lelassított, és kőrözött kezével, mielőtt tovább siklott a szeméremdomb felé és becsúszott Éva bugyijába. A falatnyi tanga szinte semmit nem takart el, jól látható volt, ahogyan Gabi ujjai végigsiklottak Éva szeméremdombján, és elmerülnek a nagyajkak közti vájatban, átsuhanva a csiklón, egészen hüvelye bejáratáig csusszanva. Ekkor Éva megremegett, lábai elgyengültek, és térdre esett a szőnyegen. Gabi elengedte Évát, és a csípőjéhez nyúlva lehúzta róla átnedvesedett tangáját, majd Éva vállaira tette két kezét és szelíden előre tolva azokat, négykézlábra állított kedvesem, minek hatására Éva szája alig öt centire került mereven álló faszomtól. Éva mögé térdelve előrehajolt, és nyelvét kinyújtva végignyalta nedves punciját. Hosszú sóhaj tört fel mélyen Évából, s az ajkai közül kiáramló levegő, mint forró szél áramlott végig arca előtt álló farkamon. Gabi széthúzva Éva fenekét, majd ánuszától a csiklójáig és vissza kezdett el ficánkolni játékos nyelvével. Már nem is egy-egy sóhaj, hanem az élvezet szaggatott, ritmustalan hangjai törtek ki Évából. Forró lehelete egyre jobban és jobban izgatta faszomat, már-már úgy, mint ha a szájában lett volna, mígnem egy hangos sikoly közepette el nem élvezett. Előre bukott, és arcát ágyékomba temetve remegett, sóhajtozott miközben Gabi tovább nyalta, szívogatta punciját, újabb és újabb orgazmust okozva neki, és egészen addig nem is hagyta abba, amíg Éva egy utolsót sikítva, mint egy rongybaba össze nem esett, és hátára fordulva, szemét lecsukva levegőért nem kapkodott. Felhúzott, tágra nyílt combja között csupasz puncija kitárult, feltárva hüvelyét, amelyből spriccelt édes nedve, beterítve combjait, s a vele szemben térdeplő Gabikát. A látvány hatására majdnem én is elélvezetem. 

Lassan csillapodott Éva remegése, s vált egyre szabályosabbá lélegzete, ahogyan a sorozat orgazmus görcsberándító hatása kezdett elmúlni. Pár perc múlva kinyitotta szemét, és szemérmesen összezárta combjait. Gabika melléfeküdve gyengéden simogatni kezdte testét, kicirógatva belőle a maradék feszültséget, míg Éva izmai teljesen el nem lazultak. Ekkor fölé hajolt, és lágyan megcsókolta. 
- Most te jössz - szólat meg Éva, miután ajkaik elváltak egymástól, s Gabika bugyiját lehúzva négykézlábra állt ágyékomtól néhány centire lévő arccal. 
Éva lassan végigsimított Gabi hátán, majd hanyatt fekve becsúszott Gabika térdei közé. Kezét kinyújtva melleit kezdte gyúrni, miközben nyelvével végig simított Gabi szétnyílt szemérem ajkainak vájatában, a gáttól indulva. A csiklóhoz érve először lassú nyelvcsapással pöckölgette, majd bekapva nagyot szívott rajta. Gabin ekkor futott át az első nagyobb remegés, a korábbi apró borzongások után. Éva balkezével benyúlt Gabika combjai közé, s miközben tovább nyalta, szívta csiklóját középső ujjával behatolt hüvelyébe, rátapintva annak legérzékenyebb pontjára, újabb remegést, egy sikolyt és egy kisebb orgazmust kiváltva ezzel. Ujját egyre gyorsabban mozgatva a hüvelyben jobb kezével végigsimított Gabi hátán, besiklott ánuszához, és a puncitól csórt nedvességgel, masszírozni kezdte popsija rózsáját, egyre beljebb és beljebb nyomva ujját Gabi fenekébe. A záróizmon átjutva egy pillanatra megállt, majd mikor az izom újra ellazult, ujjával vadul kefélni kezdte, miközben másik kezével a G pontját simogatta, és ajkával csiklóját szívta. A hármas izgatás hatására Gabi egyre szaporábban és szaporábban vette a levegőt, előre-hátra ringatózva egyre jobban megközelítette arca előtt meredező faszomat, míg nem ajkaival el nem érte, és nyelvével végig nem simította. Mint ha áramütés ért volna cikázott végig testemen a kéj, ahogyan Gabika nyelvével lenyalta makkomról elő nedvemet. Lassan rácsúsztatta ajkát a faszomra, miközben egyre közelebb és közelebb jutott a következő orgazmushoz. Szájával és nyelvével tudatosan már nem csinált semmit, csak ahogyan a teste mozgott, úgy csúszkált nedves ajkával dorongomon, miközben Éva nyalakodása és kézimunkája hatására az élvezet nedvei kifolyva hüvelyéből végigcsorogtak combjain. A látvány, ami elém tárult és Gabika meleg szája engem is egyre közelebb vitt a beteljesedéshez, mikor Gabi teste hirtelen ívbe feszült, fejét hátrakapta, - ezzel faszom kicsúszott szájából - és hangos nyüszítéssel elélvezett. Hüvelyéből ömleni kezdett az élvezet nedűje, beterítve kedvesem arcát, aki nem győzte nyelni miközben nyelve sebes táncot járt Gabi csiklóján. A hosszan elnyúló nyüszítést szaggatott lihegés váltotta fel, ahogy az orgazmus lassan-lassan lecsengett, s a végén egy hosszú sóhajjal egy időben Gabi elfeküdt oldalára, szemét lehunyva mélyeket lélegzett. Éva finoman végig nyalta Gabika nedves punciját, letisztítva róla a maradék nektárt, miközben kezével lágyan cirógatta hátát. 

Én pedig másodszor is hoppon maradva ültem a kanapén, és éreztem az elmaradt élvezet feszítését golyóimban. Farkam kemény állt, s legszívesebben marokra kaptam volna, hogy könnyítsek magamon, és a heréimben lévő feszítő érzésen, de a kezem még mindig a hátam mögött volt összekötve. Néhány perc múlva Gabi lenyugodva tekintett fel s meglátva elgyötört képemet huncutul megkérdezte:- Segíthetünk valamiben? 
Csak némán bólintottam, miközben felálló faszomra tekintettem. Éva és Gabi egyszerre mozdulva térdeltek fel, s oda hajolva nyelveikkel két oldalról végig nyalták farkamat, majd Gabika lassan rácsúsztatta száját makkomra, nyelvével cirógatva azt, miközben Éva golyóimat kezdte el masszírozni. A meleg száj lassan mozgott le és fel dorongomon. Éreztem, ahogy a kéj lassan felváltja a feszítő, görcsös kínt, és faszom még jobban megdagadt. Éva odahajolt Gabi feje mellé, és mikor a faszom kicsusszant Gabi szájából, gyorsan rábukott helyette, miközben kezével finoman rászorított heréimre. Abba a pillanatban felértem a csúcsra. Golyóim összerándulva útnak indították tartalmukat, mely spriccelve tört elő makkomból, bele Éva szájába. Éva reflexből kapta fel fejét, hogy ne a szájába élvezzek, de Gabika tarkójánál megtámasztva megakadályozta, hogy lehúzza száját a faszomról, így a második, harmadik és negyedik löket is Éva szájában landolt, aki meglepetéstől nagyot nyelt, de így se tudott mindent lenyelni, gecim egy része szája két oldalán csorgott le. 
Mikor nem jött több ondó, Gabi elengedte Éva fejét, aki sietve emelkedett fel, és meglepetten és kissé szemrehányóan nézett Gabira. Mielőtt megszólalhatott volna, Gabika egy hirtelen csókkal letisztította Éva ajkairól nedveimet, majd faszomra hajolva nyelvével és ajkaival azt is tisztára pucolta, miközben én kielégülten dőltem hátra, s szememet lehunyva élveztem tovább a kényeztetést. 

- Köszönöm, ez nem semmi látvány és érzés volt - szólaltam meg egy kis idő múlva, miközben a már velem szemben a földön ülő két lányra néztem. 
- Akkor most már el is oldozhatnátok - tettem hozzá. 
Éva és Gabi összenéztek, felálltak, elindultak kifelé a nappaliból a fürdőszoba felé és én meglepődve hallottam a választ Gabitól: 
- Majd ha kedvünk lesz hozzá. 
- Egyébként ne hogy azt hidd, hogy ennyivel megelégszünk ma éjszaka - mondta Éva az ajtóból egy pillanatra visszafordulva, mielőtt magamra hagytak volna.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr375603697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása