Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Szabados család 2. rész

sztone 2013.11.04. 12:40

Már megint otthon hagytam a szekrényem kulcsát. Szerencsére még épp időben vettem észre és vissza tudtam fordulni érte. Benyitottam a lakásajtón. A szobám az előszobából nyílik, úgyhogy gyorsan ki is hoztam a kulcsot és már raktam is a táskába, amikor furcsa zajokra lettem figyelmes. Mintha női sikolyt hallottam volna a bátyám, Péter szobájából. Mikor benyitottam egyből olyan látvány tárult elém, amire nem számítottam. A bátyám épp seggbe kúrta anyámat, ő meg trágárul biztatta fiacskáját: 
- BASSZÁL BÉBI! Kúrjad szanaszét anyád telhetetlen picsáját, azzal az isteni farkaddal. AAA. 
A nevem Laura. 13 éves voltam, mikor ez történt. Nem a szex volt nekem új, arról tudtam, sőt szerettem volna csinálni. Nap mint nap kényeztettem a csupaszra borotvált pinuskámat a szobámban, sőt még egy vibrátort is sikerült beszereznem az egyik barátnőm révén. De a családon belüli szex azért kicsit sok volt nekem, az meg hogy az én családomban történjen elfogadhatatlan volt számomra. Undorodtam ettől a két, számomra már ismeretlen embertől. Szinte elfogott a hányinger, ahogy láttam, hogy hogy nyüszítenek, nyögnek és ordítanak, miközben önfeledten hancúroznak. 
- TI MEG MI A LÓFASZT CSINÁLTOK?! – ordítottam rájuk. 
A tesóm átnézett a rajta lovagló anya válla fölött és rémület ült ki az arcára, amikor meglátott engem, a 160 cm-es, fehér pólóban, szürke, rakott miniszoknyában, fehér térdzokniban és topánkában a szobája ajtajában álló, szőke, copfos kishúgát. 
- Laura, kérlek hadd magyarázzam meg... én... mi... - hebegte Peti egy rövidebb csendet megtörve, de anyám, Klári nem hagyta, hogy befejezze: 
- Hagyd csak kisfiam. –Súgta kedvesen a fülébe, majd kiszállt a bratyó ágaskodó faszából és felém fordult. Anyám gyönyörű nő volt. Szememet tőle örököltem, és azt mondták, az alkatom is olyan lesz mint az övé, amit én reméltem is, mert ő volt a példaképem... a gyermekeiért élő anya... pff... milyen naiv és ostoba voltam. 
Anya tényleg felém fordult, de csak azért, hogy a szemembe nézhessen, amikor újra ráereszkedik segglyukával a bátyám farkára. Lassan ült bele az álló dákóba két kezével széthúzott farpofáival. Amikor teljes mértékben benyelte a faszt, akkor lehunyta a szemét, és elégedetten dorombolt, miközben az ajkába harapott. Elkezdett mozogni. Fel-le liftezett a hímvesszőn és szemét kinyitva, lágy, kedves hangon kérdezte meg, mintha mi sem történt volna: 
- Mit hagytál itthon édeském? 
- Mi a szar? – Nem szoktam káromkodni, de most a dühtől, és a megvetéstől kifakadt belőlem – Te utolsó ringyó! Mit tettél? Lefekszel a saját fiaddal? 
- Nem először csináljuk! – nyögte, mikor épp egy nagyot lökött rajta Peti. 
- Gratulálok rohadt perverzek! Gusztustalan, ti betegek vagytok! Undorodom tőletek. 
- Nyugodj már meg kislányom – mondta anya egyre jobban zihálva – ezek csak természetes szükségletek, amiket kielégítünk, mert nagyon szeretjük egymást, ennyi... Óh... Ez az fiacskám – kiáltotta Petinek, mintha én itt se lennék. 
- De hát ő a fiad, ő meg az anyád, ez vérfertőzés! Megvesztetek?! – kiáltottam a sírás határán. 
- Na és, semmi sem érdekel, csak az, hogy fasz legyen a puncimban és seggemben. Nem érted kislányom? Ez annyira jó, hogy... uuu... mindig egyre többet akarsz belőle. Neked is ki kéne próbálnod... kéne beléd is egy farok. 
- Anya, még csak 13 éves vagyok! – háborodtam fel, de hangomból kezdett párologni a düh és a megvetés, ahogy láttam milyen jó érzés nekik és anya milyen természetesen beszél erről az egész elhajlásukról. 
- Ugyan már, ilyenkor már kívánod a szexet. Én ilyenkor már rég masztiztam ezerrel. Óhhh... igen... ne hagyd abba kisfiam... basszál meg jól – szólt ki bátyámnak, majd folytatta – Te is szoktad simogatni magad odalent igaz? 
- Igen – feleltem bizonytalanul. 
- Akkor gyere kislányom, én megtanítalak, hogyan szerezz örömet egy férfinek. – ugrott fel a bátyámról. Felém jött és mielőtt elhajolhattam volna érzékien szájon csókolt. Annyira bizsergető érzés volt ahogy anya telt ajkai az enyémekre tapadtak, nyelve pedig számban lubickolt, hogy átadtam magam ennek a különös, mélyen megbújó jó érzésnek és vissza csókoltam. Hosszasan csókolóztunk már, mikor anya keze megindult apró, almányi mellem felé. Mikor hozzáért megrázkódtam. 
- Anya én nem... - mondtam elfúló hangon, de ő ismét csókkal hallgattatott el. 
- De kicsim, erre vágysz és én megadom neked, segítünk neked, hogy kiteljesedj, hogy nő legyél – lehelte a számba, miközben másik kezével a miniszoknyám alá nyúlt és bugyin keresztül dörzsölte a nunimat. 
Beteg dolog volt. Undorodtam tőlük és magamtól, de nem tudtam parancsolni ennek a megmagyarázhatatlan jó érzésnek a testemben, az agyam kezdett kikapcsolni és az élvezet kezdte átvenni a helyét fejemben. A vágy elsöprő volt és mindent felülírt bennem. Minden elvemet eldobtam és csak a nyakamon lefelé induló puszik bizsergető érzése érdekelt. Anya, látva hogy megtörte ellenállásomat levette rólam a pólót és mellemet kezdte szopni, miközben a puncimat is dolgozta. Sóhajtoztam és nyögtem, miközben a mosolyogva farkát verő bátyám barna szemébe néztem. Anya kibújtatott a szoknyából, az íróasztal előtti székre ültetett és apró, sárga színű bugyikámat elhúzva benyalt a pinámba. Isteni érzés volt! Éreztem, ahogy nyelvével issza a puncilevemet. 
- Baszd meg a nyelveddel anya! Ő is olyan kurva mint te! Ő a te kis kurva kislányod! – morogta a faszát rángatva a bátyám miközben látszott rajta, hogy nagyon beindítja ez a kis leszbi show. 
- Igen, anya – nyögdécseltem elfúló hangon én is – nyaljál, nyald ki a kislányod csupasz, ártatlan kis pináját. UUU, nyaljál, jó mélyen... AAA... nyaljál ki belőlem mindent... idd meg a levemet... AIII... ujjazzál is közben – és ő nem is volt rest eleget tenni kérésemnek – legbelül mindig is erre vágytam... ÓÓÓ... igen... .igen... mi mind betegek vagyunk, de ez annyira jóóóóóó... 
- Kicsim, olyan finom a puncid- szakította félbe egy dicséret erejéig az anyám, de én hosszú, barna hajába túrtam és visszanyomtam a fejét vaginámra. 
- Ahhh anya... te csak élveztess... ne hagyd abba.. ÓÓÓ... mindjárt jó lesz... nyeljed... AAA... ÉN MOST! IGEN!!! ELÉLVEZEEEEEEK!!!! – kiáltottam a bátyám szemébe nézve, miközben tekergőztem anyám száján a kéj hullámaitól. Peti már gecis farkát verte, hisz a látottaktól percekkel ezelőtt elsült. Kielégült nyugalommal néztem bátyám nem túl nagy, de igencsak szépnek mondható farkát, ahogy a keze fel le szánkázott rajta meghabosítva fehér spermáját, ami makkjából folydogált. Megnyaltam a szájam szélét és mondtam anyának, hogy tegye fel az egyik lábát Peti íróasztalára. Ő azonnal engedelmeskedett és háromszög alakban fazonra igazított fanszőrzete alól szélesre tárult a puncija. 
- Köszönöm, hogy életet adtál nekem! – leheltem puncijára, amitől ő megborzongott és lassan elkezdtem nyelvemmel nyalni a punciját. 
- AIII de finom... kicsim... ez az... nyaljad anyád punciját... nyaljad, mert az kell neki! Jajjjjj, naggyon jóóóó... 
- Élvezed anyukám? – kérdeztem szendén. 
- Agrhhh... igggenn... nagyon jó... most naaagyoon jóóóóó... most... ... most... jööön... áhhhhhh! Anya rángatózó zombokkal ült le bátyám mellé az ágyra az orgazmus után. Csak lihegett és fújtatott, néha még a szemét is becsukta és megrázta a fejét, mintha nem hinné el, ami az előbb történt, én pedig elégedettén néztem jóanyámat, akit sikerült így elintéznem. 
- Benned is ott lappangott a kurva – nyugtázta elégedetten anyám. 
- És új tűnik te kihoztad anyu, de most már valaki velem is törődjön – mondta a bátyám és rámarkolt anya csöcseire. 
- Ne kisfiam, most nagyon érzékeny a csiklóm, mert az én nagylányom óriási orgazmust adott neki. Most egy darabig meglesz. 
- De mi lesz velem? 
- Ne aggódj bátyó, mostmár van egy másik zunci is, amit betömhetsz. Terpesztettem szét térdzoknis lábaimat és arrébb húztam a bugyit, hogy jó rálátása nyíljon vágytól nedvedző, csupasz pinusomra. 
- Anya szabad? – kérdezte a látványtól megbűvölt Peti. 
- Ne engem kérdezz Petikém, a húgod teste, a húgod döntése. 
- Gyere már és farkalj meg, te anyabaszó!- utasítottam, reménykedő tekintetére válaszolva. 
Lengő fasszal odajött hozzám, felállított a székből, a helyemre ült, aztán mutatta, hogy menjek az ölébe. Arccal felé ereszkedtem bele a dákójába. Az egyik masztizásom alkalmával, amikor épp arról álmodoztam, hogy a testnevelés tanár bevisz a szertárba és jól megprücsköl, a vibrátorommal átszakítottam a szűzhártyám, úgyhogy akadálytalanul csúszott be mélyebbre és mélyebbre szűk kis lyukamban a bátyám farka. 
- Aj, de jó. – mondtam mikor éreztem, hogy teljesen bent van. Szóval ilyen érzés. Kellemesen feszítesz bátyó. Jó érzés, hogy bennem vagy... szeretnéd megbaszni a kishúgodat? 
- Igen! – kicserepesedett szájával szinte suttogott. Én gyorsan neki nyomtam mellecskéimet izmos felsőtestének, vadul lesmároltam és úgy kezdtem mozogni rajta. Mikor befejeztük a smacizást a szájamból még egy vékony nyálréteg lógott ki, úgy mondtam neki: 
- Akkor ne várj tovább, bassz meg! Kúrd szét a kishúgodat! Csattogj a szűzies, szűk kis nunimban, amit az osztálytársaim annyira látni akarnak. A tiéd. Basszad! – ingereltem, mert tudtam mekkora hatással vannak rá a disznó szavak, de ami fontosabb, hogy rám milyen hatással vannak. 
- Aaaa... hugi... olyan jó szűk vagy. Ehhez képest anyában csak lötyögök. A szűk kis nunid inni fogja majd a gecimet. 
- Nem élvezhetsz belé, míg fel nem íratjuk neki a fogamzásgátlót – utasította rendre Petit anya, aki az ágyon simogatta a cicusát, míg minket figyelt. 
- Ok, de akkor hova élvezzek. 
- Az arcomra! – ujjongtam fel. – Az egyik pornó filmben láttam, hogy mikor két tini szeretkezett... jajj... igen... a fiú a lány arcára verte a farkát. Mhmmmm... .A lány meg... jaj... jaj... összeszedte a kezével és... óhhhh... lenyelte. Azt hiszem mindjárt jövök... bratyó, most kúúúúúrjááááál, ah... .ah... ah. 
Megvonaglottam, ahogy éreztem az egyre intenzívebb hullámokat a vaginámban. Szinte a szabadság érzése töltött el, ahogy egyre lassabban mozogtam bátyám farkán. 
- A fenébe! Még mindig nem mentem el – háborgott Peti. Annyira hálás voltam neki, hogy nem törődtem az enyhe fájdalommal a puncimban, valamint kezeim és lábaim gyengeségével. Mindent meg akartam neki adni és mivel láttam mennyire szereti – és legyünk őszinték én is ki akartam próbálni – odamentem anyához és megkértem, készítse elő a terepet az anális szexhez. Erre ő benyúlt Peti éjjeliszekrénybe és elővette az erre a célra félre tett síkosítót. Kezébe nyomott egy kicsit és ujjaival elkezdte bedolgozni a segglyukamba az átlátszó folyadékot. Másik kezével a puncimat ujjazta, hogy ne legyen olyan kellemetlen a hátsó behatolás. Végül, mikor úgy ítélte meg, hogy felkészültem, úgy fordított, hogy bepucsítsak és párnákat tett a térdem alá, hogy fenekem még feljebb tolja. Visszanézve láttam, ahogy Peti mosolyogva megindul felém. Valószínűleg, rózsaszín, ráncos kis segglyukam látványa gerjesztette be ennyire. Fölém állt és állatias hörgéssel gyömöszölte belém farkát. 
Először fájt, de aztán a fájdalom megszűnt és helyét egy addig szokatlan, kellemes érzés vette át, hogy a végbelemben ki be csúszkál egy meleg dorong. Pár perc múlva már a csiklómat izgattam és hullámoztam bátyám alatt. 
- Ah Peti, ez kuuurva jóóóó. Szeretem, ahogy a popsimat baszod, lökd be egészen a gyomromig te állaaaat! Nyomd mélyebbre! Igen! Igen! Ne kímélj! Kúrd szét a kishúgod pici popsilyukát, élvezd, ahogy körbeölel... aaighj... keményen kúúúúúrjáááál... megiint jön... .aaaagggghrrrr... .megint nagyon jó nekem... aaaaa... meghalok olyan jóóóó!!! – üvöltöttem, miközben csiklómat szétdörzsölve harmadjára is elélveztem. 
- Ahhh, ez az hugi mindjárt jövök én is... eszméletlen a popsid... ha...ha..haaaaa. Rántottam ki belőlem faszát hirtelen. Én pedig egyből térdeltem is elé és vártam az áldást. Ő még néányat húzott a farkán, de aztán én vettem kézbe a dolgokat és a hímvesszőt és a dákót simogatva suttogtam neki: 
- Élvezz rám! Terítsd be a hugicád arcát! Gecizd össze a kis csitri ribancodat! Élvezz nekem bátyus! Annyira kívánom a gecidet! Gyere nekem... gyere élvezz nekem. 
- AAAARGHHH! – morgott miközben teste ívbe feszült, pénisze rángatózni kezdett a kezemben és arcomat beterítette forró, sűrű spermájával. Jó nagy adagot kilőtt. Behúnytam a szemem, hogy ne menjen bele a fehér, fura szagú folyadék, de éreztem, hogy szinte egész arcomat beteríti. Boldogan töröltem le kezemmel és gyűjtöttem a számba. Sós ízű volt és nagyon finomnak találtam, úgyhogy elhatároztam amikor csak lehet, leszopom a bátyámat és lenyelem az anyagát. 
- Ez aztán az arcpakolás –nevetett anyám, mert ahogy résnyire nyitott szemmel láttam, már nem foglalatoskodott ágyékával (valószínűleg ő is megint eljutott a csúcsra, mert csak pihegett, ahogy mi is) hanem vidáman nézett ránk. – Olyan büszke vagyok rád kislányom! 
- Bocs anyu, amiért annyira kiborultam, ez tényleg szuper és én is mindig csinálni akarom – lelkendeztem. 
- Semmi baj, édesem... de húzz sorszámot, mert ez a csődör első sorban az enyém. 
- Elbírok én mindkettőtökkel – hencegett Peti, erre mind elnevettük magunkat. 
- Jó ég, néztem az órára, késtem egy órát. 
- Óh, én is elkések a második órámról. 
- Siessünk! –javasoltam, bár lüktető ágyékom maradni akart. 
- Ok. Mindent köszönünk mami – mondta a bátyám, miközben sebtében felöltöztünk és magunkra kaptuk az iskolatáskát – csodás voltál, mint mindig. 
- Köszönöm életem. 
- Csináljuk még ma? – kérdeztem reménykedve. 
- Nem bogaram – ábrándított ki szomorúan anyu – a barátnőimmel elmegyünk vásárolni, azért is kellett a bátyádnak reggel elintéznie. Na ne búsuljatok – vígasztalt lágy hangon – gyertek ide, adjatok egy csókot a maminak. 
Odamentünk tehát hozzá és két hosszú csókot kapott tőlünk. Aztán elbúcsúztunk és mentünk a suliba. Őrítő volt ez az új élmény. Sajnáltam, hogy nem mondhattam el senkinek sem. Ha valaki megtudná, akkor anya nagy bajba kerülne, de így a mi kis piszkos titkunk volt. 
Óra közben éreztem, ahogy átnedvesedik a bugyim és viszket a punám egy jó baszásra. Újra, szinte mániákusan akartam azt a szabadosságot érezni, mint reggel otthon. Mire észbe kaptam kezem már a magasban is volt és egy távoli hang (az én vággyal teli hangom) kikéredzkedett a mosdóba. Lépteim szaporák voltak, lábam szinte remegett a várakozástól. Mikor bementem az egyik wc-kabinba magamra zártam azt, kiléptem a szoknyámból lehúztam a bugyim és úgy, a bugyikorccal a lábamon nagy terpeszt csináltam a wc-n ülve. Jobb kezemmel a bal mellemet gyűrtem, jobbal a puncikámat ujjaztam. Mivel senki nem volt a mosdóba és az ajtónyikorgást meghallottam volna ezért, először csak halkan sóhajtoztam, aztán már nagyokat nyögtem, ahogy kezem nemi szervemet gyötörte az élvezetért. 
Mikor végre éreztem, hogy közeledik a várva várt orgazmus, három ujjamat is betoltam a nagyajkaim közé és fokoztam a tempón. Elégedetten nyögtem fel és miután megadtam a nunimnak, amit megkövetelt üres tekintettel néztem magam elé. Nem tudtam mit csináljak. Annyira be voltam gerjedve, hogy két perc alatt végeztem magammal. Az órára még nem akartam visszamenni, viszont lógni sem akartam. Végül gondoltam egyet és ezt az sms-t küldtem el Petinek, akinek (mivel az általános iskola és a gimi egy komplexum volt) egy emelettel volt felettünk a terme: 

Unatkozom. Ha lejössz a földszinti lánymosdóba, leszoplak. 

Kicsit aggódtam, mi van ha a mobilján éppen valamelyik osztálytársa játszik, de egyúttal még jobban be is indultam ettől a gondolattól. 
Nem kellett sokat várnom, amíg nyikordult a régi faajtó és halk suttogást hallottam: 
- Itt vagy hugi? – Pajkos ötletem támadt. Nem szóltam semmit. Csak lehúztam a már átázott bugyimat és a kabin ajtaja alatti nagy réshez hajolva kilengettem, úgy mondtam, hogy: 
- Erre gyere bátyuskám! Egy üres szájat kell betömnöd. – Ő már tépte is fel az addigra nyitott ajtó és meglátott, ahogy magamat simogatom, miközben intek neki, hogy jöjjön közelebb. Ő már tolta is le a nadrágját és a gatyáját, én pedig annak ellenére, hogy még nem volt fasz a számban mohón nyeltem le. Nem finomkodtam, keményen körbenyaltam álló hímvesszőjén a makkot, majd lassítva a tempón, néha kivettem a számból és széltében, hosszában nyalogattam előttem meredező szerszámát. 
- Add ide a bugyikádat! – kérte én pedig a kezébe nyomtam. Erre ő orrához nyomta és szaglászni kezdte, mint egy vadászkopó. Nyögdécselt, de nem beszélt hozzám, ha igen, akkor is csak suttogva. Nyilván félt a lebukástól: most keményen szájbabaszlak! –morogta extázisban. Eldobta a bugyimat és két kezével megfogta copfjaimat, mint egy gyeplőt, úgy húzta a faszára az ő kis kancáját. Nagy élvezettel és odaadással szoptam Peti farkát. Szürcsögtem, Gluppogtam, Cuppogtam rajta, miközben a golyóit morzsolgattam. 
- Jövök hugi – préselte ki magából a figyelmeztetést, de én nem álltam le, szoptam tovább. Éreztem, ahogy telelövi a számat a spermájával. Reggel még csak megkóstoltam, de mostmár jóízűen nyeltem a finom nedűt, egészen az utolsó cseppig. 
Bátyám fáradtan engedte el copfjaimat és köszönte meg ezt a hatalmas élvezést. Én még fojtattam a bólogatást a dákóján, hátha belém vágja majd itt a női mosdóban, de ez a tervem meghiúsult, amikor nyílt a mosdó ajtaja. Bátyám reflex szerűen maga elé állított, és felguggolt a wc-re. 
- Laura! Itt vagy? – Anita volt az, az egyik osztálytársnőm. 
- Igen – feleltem kicsit zavartan. 
- A tanárnő aggódott érted, azért küldött, hogy kérdezzem meg, nincs e valamilyen bajod. 
- Egy kicsit rosszul érzem magam – hazudtam – de mindjárt visszamegyek. 
- Ok, szia! 
- Köszi, szia! – a tanárnő, az a vén ordas kurva! Miért nem tudott még pár percet várni. A bátyám már húzta is fel a nadrágját, ezzel is jelezve, hogy a mókának itt vége szakad. Utáltam a tanárnőt és utáltam a kötelességeimet, de jó nevelést kaptam, miszerint mindig meg kell tennünk, ami a kötelességünk. Sóhajtottam, összeszedtem magam és óvatosan Peti után mentem az osztálytermemig. Az egyetlen izgalmas dolog ezután aznap már csak az volt, hogy a bugyimat nem vettem vissza, hanem a kezembe gyűrtem és mikor a padomhoz értem a táskámba raktam. 

A következő napok csodásak voltak. Apa előtt titkolóznunk kellett, de mivel alig volt otthon erre szinte alig kellett ügyelnünk, ezért minden félét kipróbáltunk mi hármasban. 
Például egyik nap anya mosott, mikor már berakta a gépbe a ruhát és a centrifuga mód következett, gondolt egyet felhúzta köntösét, ami alatt meztelen volt és ráült a rázkódó masinára. Én a wc-n voltam és masztiztam a bátyám pedig a zuhanyzóban verte éppen a farkát. Néztük, ahogy anyánk testén eluralkodik a kéj és sikítása túlharsogja a doboló gépét. Mikor leszállt puncileve fehér masszaként gyűlt össze a szürke mosógépen. Széttett lábaim összezárta, ahogy piros színű poliészter köntösét is és mosolyogva közölte: 
- Hm... ez jó volt! – majd kiment a fürdőszobából. 
- Laura, aki elsőnek elélvez az nyalhatja fel – mondta Peti. 
- Ez nem ér! – tiltakoztam lihegve – te neked sokkal könnyebb. 
- ÁÁÁÁÁ – hangzott a kabinból – ez így van – és már ment is oda a mosógéphez. Ujjaival felszedte a váladékot, aztán nyelvével elkezdte lenyalni. 
- Nah... iiii... .milyen? 
- Fantasztikus, a saját anyám pinaleve. Nem lehet betelni vele annyira jó. A szaga, az íze! Mhm, nyami, nyami. Igazi ínyencség egy magam fajta puncinyalónak. 
- Iiiigen... uhhhh... folytasd... mindjáááárt... 
- Élvezz miközben a mama vérbő punájára gondolsz. A mi erkölcstelen, mocskos anyánkéra, aki megrontott minket, a saját gyerekeit. Élvezz neki hugi, a liliomtipró anyádnak, ennek a becstelen kurvának... élvezz neki. 
Az utolsó mondatokat már kiabálnia kellett, mert én sikítva élveztem el... 

Ehhez hasonlóan teltek a napjaink a nyári szünetig. A szünet alatt még több lehetőségünk nyílt mókázni, mivel mind a hárman otthon voltunk, apa pedig szinte éjjel nappal bent volt a kórházban, csak a családi nyaralás hetét tette teljesen szabaddá. 
A napjaink többnyire úgy teltek, hogy egész idő alatt basztunk. Reggelente vagy én vagy anya dugatta meg magát a bátyámmal, aztán délután cseréltünk. Sok pornó DVD-t, vibrátort, szexi fehérneműt és egyéb szexuális segédeszközöket is vettünk, hogy minél nagyobb örömöt okozzunk egymásnak. A mi aberrált hármasunk nem ismert tabukat. A tesóm punciból seggbe, seggből szájba tette nekünk, sokszor már azt se tudva, mikor kit tosz. 
De nemcsak otthon perverzkedtünk. A különböző plázák ruhaboltjainak fülkéit is felavattuk. Volt, amikor leszoptuk az én drága bátyuskámat, de olyan is, amikor jól megkúrt bennünket. A parkok nyilvános mosdóiban is sokszor csináltuk. 
Azt sem felejtem el soha, amikor anyu a strandolás előtti este úgy döntött, hogy teljesen leborotválja a punciját. Mivel ezt meglepetésnek szánta Peti 16. szülinapjára, ezért titokban tartottuk Peti előtt. Ő elment a haverjaival sörözni, mi meg anyával bevonultunk a fürdőbe. A kád szélén egy törülközőre ült, bekentem habbal és a csapból megnedvesített borotvával teljesen lecsupaszította punciját. Őrítően nézett ki, akár egy húsz éves. 
Aznap este lágy zenét tett fel, csokit ettünk, közben egy film ment, igazi anya-lánya program volt. Ami a végén egy fergeteges szexcsatába torkolt. 69-es pózban, nyaltuk egymást, aztán egymáshoz dörgöltük meztelen nuninkat aztán három jól megtermett vibrátort felváltva használva segítettük el egymást a kielégüléshez. 
Másnap mindketten ugyanolyan falatnyi, kék bikinit vettünk fel. Remek idő volt a strandoláshoz, szinte egész nap a medencében voltunk. Én és anya a lépcsőn ültünk, napoztunk, Peti viszont szomorúan úszkált a medencében. Aznap volt a szülinapja és mi, a két legfontosabb nő az életében nem is köszöntöttük fel. Persze ez is a terv része volt. Anya végül megszánta és oda hívta hozzánk. A harmadik lépcsőfokra ült, így derékig a vízben volt. Mikor Peti odaúszott hozzánk egyszerre mondtuk neki: 
- Isten éltessen sokáig! Boldog szülinapot! 
- Uhh, hát köszönöm – látszott rajta a csalódottság. 
- Ugye nem hitted, hogy nem készülünk fel ilyen jeles eseményre? 
- Felkészültetek? – derült fel az arca. 
- Nézz le kisfiam!- mondta anya és elhúzta a kék bikinialsót az immár csupasz pinájáról. – Nem tudtam Peti mennyit láthat a fénytörés miatt, de leeső álla arra utalt, hogy a lényeg meg volt neki. 
- Gyere kisfiam, kend be a mamát naptejjel a férfi zuhanyzóban! 
- Anyu, de mi lesz, ha valaki meglát, ott nincsenek kabinok, az egy szabadtéri zuhanyzó. 
- Itt senki sem ismer, legfeljebb azt hiszik szerencsés napod van, ennyi az egész. Mától kötöttségek nélkül megadunk neked bármit fiam. 
- Így igaz csődör, anyával úgy döntöttünk, hogy innentől fogva te rendelkezel velünk, ha füttyentessz, mi már tesszük is szét a lábunkat, ott, akkor, amikor akarod és azok előtt, aki előtt akarod. 
- Király! – lelkendezett Peti miközben anya kézen fogva maga után húzta őt a zuhanyzó felé. 
Pár perc múlva én is utánuk mentem. A zuhanyzóban nem volt senki, csak anya, aki a langyos vízsugár alatt állt és nyögdécselt, miközben a bátyám hátulról baszta a seggét. 
- Csináld fiam, csináld... hágd meg anyád piszkos kis lyukát... ez az... jaj de finom vagy nekem én kis perverz kisfiam. Farkalj! Farkalj! Ez az! Így már jobb ugye. Add az egészet anyunak. Drága kis anyabaszóm. Gyere ide te is kislányom, élvezzük még egy kicsit a szabadságot... 
Ilyen és ehhez hasonló kalandokkal telt a nyár. Mi hárman nagyon szerettük egymást, de anya és az én puncim egyre többet követelt és a legjobb indulattal is be kellett látnunk, hogyha a bratyó ennyi igényt ki tudna elégíteni, akkor nem is ember lenne, hanem félisten az Olümposzról. Anyában és bennem kezdett megérni a gondolat, hogy be kéne venni még valakit a mi kis beteg játékainkba. Nekem már ötletem is volt, hogy ki lesz a befutó... apa...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr605614119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása