Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Anikó

sztone 2013.11.15. 09:25

Kellemes nyári délután van és ebéd után kiballagok a strandra. Gyenge szellő fújdogál és jólesően hűsíti az embert, ideális strandidő van. A tóból csak egy kis rész látszik a sűrű nádas nyiladékában, ahol a lejárat és a csónakkölcsönző is található. 

Felfigyelek két hölgyre amint előttem haladnak felpakolva strandtáskákkal, gyékényekkel és megfelelő helyet keresgélnek maguknak. Az egyikük idősebb és a lány anyját sejtem benne. A lány világosbarna bőréhez remekül illik a halványkék bikini, amely még jobban kihangsúlyozza kissé dundi, de csábosan telt alakját. Szép gömbölyűségein izgalmasan feszül a kis háromszög, amely oldalt egy vékony pántban masnira kötve pajzán gondolatokat ébreszt a szemlélőben. Csak remélni tudom hogy az évek múlásával nem fog ugyanúgy elhízni mint az anyja, de most a legjobb formájában van még. Melltartója is két háromszög és látszik hogy csak az illendőség miatt van rájuk szükség. Széles karimájú szalmakalapjukban igen festői látványt nyújtanak. 

Néhány méterre telepszem le tőlük és úgy helyezkedem az anya felőli oldalon hogy a lány látókörébe kerüljek. Amikor leveszi a napszemüvegét, sikerül elkapnom a pillantását. 

Összenézünk és tekintetét az enyémbe fúrja. A kék szempárból delejes erő sugárzik felém aminek hatására libabőrös leszek. Amikor alig észlelhető mosolyra nyílnak ajkai odamegyek hozzájuk és bemutatkozom. 

Kedvesen fogadnak és beszédbe elegyedünk. Néhány perces csevegés után meghívom őket egy kis csónakázásra. Az anya határozottan szabadkozik mondván hogy fél a víztől, de a lányát elengedi velem azzal hogy legkésőbb öt óráig maradhat el mert programjuk van. 

Besegítettem Anikót és leültettem a csónak farában. Megkértem, hogy irányítson amíg kievickélünk a fürdőzők között, mert háttal a menetiránynak ülve kellett evezni. 

Anikó élvezte a szerepét és amikor túljutottunk a fürdőzőkőn, a csónak peremébe kapaszkodva, kissé hátradőlve kinyújtott lábait szétvetve átadta magát a napfénynek és gyönyörködő tekintetemnek. Hosszú barna hajába belekapott a szél és máris egy roppant szexi sellő társaságában éreztem magam. Innen nézve a strandunktól balra végig üdülők sorakoztak és előttük a víz tarkállott a fürdőzők tömegétől. A másik irányban ameddig a szem ellátott, végig a nádas zöld sávja húzódott. 

Arra felé kanyarodtam el és lassan közelítve a parthoz egyre távolabb kerültünk a zajos sokaságtól. Lassan már csak a hajónak ütköző hullámok lágy csobogása és a könnyű szél csendes zúgása hallatszott. 

Anikó észlelvén az új irányt édes mosollyal reagált erre és igéző tekintetét lassan végig hordozta rajtam. 

- Szinte hihetetlen hogy sikerült megnyerned anyám bizalmát, mert amikor jártam egy fiúval nagyon ritkán engedett el vele és akkor is legkésőbb hét órára otthon kellett lennem. Nem is bírta szegény sokáig. Most viszont ha nem késünk el a visszatéréssel akkor talán máskor is eljöhetek veled - mondta és láttam a szemében az öröm, az izgalom és várakozás csillogását, miközben tekintete minduntalan visszatért a nadrágomra. 

Ettől a tekintettől hirtelen melegem lett, az izgalmam felszökött és ennek látható következménye azonnal jelentkezett is nálam. Anikó szemei kikerekedtek, megnyalta az ajkait és szétvetett lábai közt a bikinije közepén sötétebb kékre színeződött foltocska kezdett megjelenni. 

Letettem az evezőket, megfogtam a kezét és akkor hozzám hajolt és megcsókoltuk egymást. Szemében most már a vágy tüze égett és gyorsan a nádas felé fordítottam a csónakot és ahogy közeledtünk, úgy növekedett egyre jobban lábai között a nedves folt. 

Egy kis csapáson befurakodtunk a sűrűbe és amikor a csónak megszorult felálltunk. Anikó hozzám és simult és éreztem hogy már minden ízében remeg a vágytól. Szorosan kellett tartanom, mert kezdte elhagyni az ereje. 

- Szerencsére nem kell sietnünk, van még másfél óránk - mondtam rekedten az izgalomtól és lassú, érzéki csókolózásba kezdtünk. 

Lassan kioldottam a pántokat és lehullt róla minden. A gömbölyű cicik keményen, a bimbók hegyesen nekem feszültek és amikor végig simogattam forró testét, letolta a nadrágomat. 

Amikor farkam becsúszott a lábai közé, összezárta és combjaival szorosan közre fogva elkezdte ringatni a csípőjét. Pillanatok alatt minden úszott a nedvességben és amikor hátulról lenyúlt és megéreztem a kezét ahogy forró puncijához szorít, nem bírtam tovább és elárasztottam a tenyerét. Ebben a pillanatban Ő is megrázkódott és forró nedvünk összekeveredve végig csorgott a lábunkon. 

Hirtelen olyan gyengeség fogott el bennünket, hogy azonnal le kellett ülnünk. 

Anikó arccal felém az ölembe ült, síkos kezével lágyan masszírozni kezdte a szerszámomat amely hamarosan ismét keményen ágaskodott. 

- Éreztem, hogy átlagon felüli mérettel rendelkezel, ezért nagyon finoman kell használnod nálam - mondta és szemében izgalommal vegyes aggodalom tükröződött. 

- Teljesen rád bízom magam, minden úgy fog történni ahogy te akarod-nyugtattam meg. 

Egy hosszú, forró csók volt erre a válasz és egy újabb kérés. 

- Ma még vigyáznunk kell, mert most nem tudok védekezni, de szeretném azért hogy neked is jó legyen - lehelte lágyan a fülembe azzal elém térdelt és először megcsókolta majd a szájába vette jelezve hogy mire is gondol. 

Ettől izgalmunk ismét a tetőfokára hágott, felemeltem és az ölembe ültettem. Anikó átkarolta a nyakamat, ajkunk összeforrt és puncija már kinyílva illatozott mint egy rózsa. A síkos redők között forró hüvelyébe nyúltam és amikor lassan körözve tovább toltam az ujjamat egyre beljebb, Anikó elkezdett reszketni. 

- Nagyon finom ahogy csinálod-mondta elhaló hangon. 

Éreztem a nedvek megindulásából hogy már nincs sok neki hátra, ezért elérkezettnek láttam az időt a behatolásra. 

Farkam hegyét a nyíláshoz illesztettem és Anikóra hagytam a folytatást. Ő felemelkedett és lassan rám ereszkedett. Az izgalomtól egész teste úgy reszketett már mint a nyárfalevél és éreztem, hogy pillanatokon belül el fog élvezni. Ez be is következett és a gyönyör annyira elnyomhatott minden más érzést, hogy már nem törődve a fájdalommal, hirtelen teljesen magába rántott. 

Ilyen szorítást még sohasem éreztem, de ez nem okozott fájdalmat, mert már annyira síkos volt belül mindene. Szorosan tartva Őt nem engedtem hogy megmozduljon, mert már én is közel voltam a csúcshoz. Anikó orgazmusát belső kis rándulásaiból éreztem és hogy minél tovább ki tudjak tartani, elkezdtem a nádasban zajló történésekre koncentrálni. Örültem hogy nincsenek szúnyogok, viszont láttam kék színben pompázó hatalmas szitakötőket ahogy ott döngicséltek körülöttünk. 

Hallottam a nádas susogását, éreztem a hűs szellőt és amikor fel akartam nézni az égre, Anikó fejét a vállamra hajtva nyelvét a fülembe dugta, újabb orgazmus hullámai borították el és elkezdett ritmikusan mozogni rajtam. 

Már nem bírtam tovább lefogni Őt és oly szorosan ölelt a lábaival, hogy kivonni sem tudtam magam belőle. Szóltam hogy baj lesz, de mindent elsöprő extázisában nem reagált a szavaimra. 

Az a tudat hogy nem szabad, csak tovább fokozta a feszültséget bennem és eddig még soha nem tapasztalt magasságokba jutva fecskendeztem belé minden életerőmet. 

- Nyomjad még, még! - suttogta forrón Anikó, miközben újra egy őrületes orgazmus kerítette hatalmába. 

Most már Ő is nagyon élvezte hogy benne vagyok. Kellően kitágult már és csak annyi feszítést érzett, amennyi kellemes borzongással töltötte el akkor is, amikor mozogtam benne. Élveztem én is az állandó és izgatóan kellemes szorítását és nem nagyon akaródzott kijutni onnan. Kissé elpilledve és az átélt élményektől kábultan élveztük egymás érintését. 

- Mi lesz ha terhes leszel? - kérdeztem. 

- Családon belül meg tudjuk oldani, mert egy rokonunk nőgyógyász. Anyám persze balhézni fog, de hát most már mindegy - hangzott a válasz. 

- Hallottad amikor még időben szóltam? - kérdeztem. 

- Igen, de amikor bennem voltál már tudtam hogy elvesztem annyira jó volt - és oly szerelmesen kezdett ismét csókolni, hogy vágyunk izzó parazsa újra fellángolt. 

Most már felszabadultan még egy utolsó fantasztikus élményben részesítettük egymást a mai napra, mert már csak negyven percünk volt a visszaérkezésig. Az evezőt csáklyaként használva kitoltam a csónakot, lemostuk az ülő és fenék deszkákat, majd vissza öltözve fürödtünk egy jót és lendületes csapásokkal még időben visszaértünk a mamához. 

Nyaralásunk hátralevő idejében minden nap tudtunk találkozni néhány órára és kedvenc búvóhelyünk lett a közelben található és szerencsénkre használaton kívüli és lezárt kempingtábor, ami bár eléggé lepusztult állapotban volt már akkor, de ez minket egyáltalán nem zavart. 

Legnagyobb bánatomra Anikó Debrecenben lakott és ezért a közvetlen kapcsolatunk megszakadt. 

Leveleztünk egymással és valóban terhes lett. Ezután édesanyja minden levelemet elkobozta és utána már válaszlevél sem érkezett többé Anikótól

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr775635078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása