Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Balaton hangjai

sztone 2013.11.19. 17:22

Tavaly nyáron, kötelező egyetemi gyakorlatomat Budapesten töltöttem. Ez izgalmas volt, éltem az egyedülálló pasik gondtalan életét, hétvégére pedig már otthon voltam, pesttől 160 kmre, az egyetemi haverok között. A gyakorlat 2 hónapig tartott, és közben rengeteg esemény történt. Az egyik ilyen esemény a Balatonhoz kapcsolódik, ugyanis a munkahelyem szervezte a Balaton Sound reklámját és kaptam egy vagon tiszteletjegyet. Néhány ismerőst kérdeztem, hogy van e kedvük jönni, hát persze hogy volt. Főleg pesti haverokat hívtam, tudtam, hogy kaphatóak lesznek, már aki el tud szabadulni a munkahelyéről. Szerencsére sokan jöttek, minden tiszteletjegyem elfogyott. 

Meg is beszéltük, hogy siófokon találkozunk, mert volt, aki csütörtökre is le tudott menni, volt aki péntek estére ért le kocsival, én pedig vonattal jövök, amikor végzek a melóban, és Siófokon egy sörözőben találkozunk, ott lesz gyűlés estig. 

Azon a napon az idő baromi lassan ment a cégnél, csak a prezentációk voltak, ott is a marketinges csaj volt érdekes, akinek a miniszoknyája alól ki kikandikált a harisnyakötő, és a kis szemezések, amelytől kicsit zavarba volt, ez volt a munkanap legizgalmasabb része. A munkavédelmi előadáson már a laptopom mögött horkoltam, annyira nem bírtam a monoton prezit, de a melónak vége lett szerencsére, 13kor már léptem, 15ös Balaton felé tartó balaton expressen pedig már ott ültem. A vonat szerencsére késéssel indult, így is csak futósra vett figurával sikerült elérnem, ráadásul a déliben is vacak volt a tájékoztatás, a dögmeleg megtette a hatását, így majdhogynem körbefutottam a pályaudvart, mire megtalálom a vonatot. Na majd a jó kis légkondi, vagy klíma jól visszahozza az életet belém, alszok, és utána mehet az egész esti buli, gondoltam magamban. 

A vonaton a légkondi is bedöglött, tűző nap volt, inget félig kigomboltam, rövid ujjú ing, a nap a szemembe sütött, mire a könyvet a fejemre tettem, és úgy aludtam el az ablakhoz támaszkodva. A vonat csak nem indult, hogy legalább a menetszél hűtsön, így a lábamon húztam fel a vékony farmert, hajtottam fel 3/4esre. Feküdtem már-már aludtam, amikor nyílt a kabin ajtó, és egy női hang szólt, szabad e a hely. A hang ismerős volt, levettem a fejemről a könyvet, felnéztem, hát persze, hogy ismerős, a marketinges kiscsaj, akinek reggel a lába közé képzeltem a nyelvem...Hirtelen még melegebb lett, nem szoknya volt rajta, hanem egy fehér cicanadrág, derekán megkötött felső, és egy topp. Nem szeretem a cicanadrágot, ez volt az első gondolatom, de amikor tette fel a polcra a táskáját, akkor ezt a nézetemet át kellett gondolnom, minek következményeként hirtelen változott a véleményem... megláttam a fehérneműt alatta. Brazilos fehérnemű, ez a brazil szabású keveset takaró, kis vékony pántos fehérnemű, nekem ezek nagyon bejönnek, rajta is láttam a két pántját, közötte a kis kövecskét, és a bajnok kerek fenekét, pláne ahogy háttal nyújtózkodott és próbálta felszenvedni az utazótáskát. 

Ekkor előjött belőlem az Úriember. Odaléptem mögé, finoman megfogtam a vállát, segítek mondtam közben, mögé álltam toltam felfele a táskát, finoman csípőmmel hozzásimultam a fenekéhez, ekkor hátranézett mosolyogva, én is ránéztem, egy pillanatra összetalálkozott a tekintetünk, mosolyogtunk egymásra, majd feltoltam teljesen a kuffert, közben kicsit belesimult az ölembe kerek fenekével, mintha csak véletlen lett volna, hogy odatolta. Kezét megfogtam és a rácsra helyeztem, amely a bőröndöt is tartotta, mind a két kezét feltettem, a fülébe súgtam mély hangomon, kívánom. Mögötte álltam szorosan csókoltam nyakát, vállát, finom parfümjének illatát éreztem, és teljesen beindított. A nadrágomon ő is érezni kezdte ezt, pucsított, finoman tapogatott a kemény popsijával. Kezem lentebb csúszott, a mellét simogattam, először ruhán keresztül, majd közepes de nagyon feszes mellét már ruha nélkül, a felső ruházatát felhúzva markoltam, simogattam, és a körmeimmel a mellbimbót kényeztettem, majd hasát simogattam, köldökénél játszottam az ujjam hegyével, majd a hasizmoknál húztam lassan az ujjam, karcoltam a testét finoman az ujjam hegyével, és éreztem, hogy kirázza a hideg, nyakátcsókoltam, apró csókokkal, finoman, lágyan. 

Kezem már a cicanadrágon keresztül simogatta a fenekét, és a combjait, fejét fordítva csókokat adtunk egymás ajkaira, majd kéri, hagyjam abba, jönnek a barátnői, és nem akar nedves fehér nadrágba lenni előttük. 

Hang szólalt, Székesfehérvár közeledik, csókot váltottunk még, majd amikor a vonat megállt, igazított melltartóján és pólóján, finoman a tangáját is felhúzta hátul, majd leült a kabinba, velem szembe, kinézett az ablakon, és nézte a csajokat. Intett nekik melyik vagonban van, 3 helyes lány jön, máris nem akartam annyira aludni, pláne ezek után. 

Felszállnak, gyors bemutatkozás, majd kiderült, ők is a Soundra jönnek, hasonlóan hozzám kaptak jegyet, és elhatározták buliznak egy nagyot a hétvégén. A beszélgetés, ahogy szokott lassan indult, majd honnan ismeritek egymást, mióta, stb. kínos kérdések után elég hamar bulikra terelődött a hangsúly, a bulik következtében forróbb témákra, erotikusra alakult a beszélgetés, melyben kiveséztünk mindenkit. A szemem két nőt figyelt folyamatosan, a marketingest, és az egyik barátnőjét, akivel láthatóan igen jóban voltak, egymás ölébe ültek néha, becézgették erotikusan egymást, és azon járt a gondolkozásom, jó kis hétvége lesz ez... 

A vonaton kiderült a csajokról is néhány infó, például, hogy az én kis marketingesemnek van kapcsolata, én pedig gondolkoztam mennyire nem tiltakozott, faggattam kicsit erről, elmondta, van, de nagyon nem nyúlnak egymáshoz, és nagyon rossz már minden, csak nem tudja magát rávenni, hogy egyedül legyen, fél, hogy rossz lesz. A másik célpontom pedig kiderült, pestre jár egyetemre, nemsokára végez, és nem is messze lakik tőlem... és szingli. Ekkor gondolkoztam, hogy nem fogom erőltetni a marketinges lányt, ha kapcsolata van, ő tudja, mi fér bele, és mire vágyik, ha pedig nem lesz folytatása, hát akkor így jártunk, mindenesetre fogunk még erről beszélgetni. 

Az idő hamar eltelt, a lányokkal nagyon jó volt beszélgetni, kidumáltuk a pasikat,a csajokat, ki milyen dolgot keres a másikban és a legjobb bulikat is keresztül kasul, diákcsínyeket és mindent, amiről ilyenkor jókat lehet nevetni. Már látom a Balatont, és tudom, mindjárt siófok alsón vagyunk. elkezdtem összegombolni az ingem, elpakolni literes itókámat, könyvemet, melyet olvasni szerettem volna, és segítettem a csajoknak is a táskákat leszedni. A vonatról leszálltunk, nagy búcsúzkodás, és a kis vagány pesti egyetemista csajos, merészen nagy puszit adott a számra, tudtam ebből még lesz valami. A hétvége hosszú, a buli jó lesz, gyors telefonszámcsere, hogy keressük egymást az este is. Különváltunk, én a kedvenc Siófoki sörözőnk fele, ők pedig tovább, Zamárdi fele. 

A srácok nagyrésze, főleg egyetemisták voltak, régi kis csapat, akiket egyetemi bulikon ismertem meg. Jó srácok, nem egyszer fordult elő, hogy szarba voltam egy tárgy miatt, beadandó, átjöttek whisky, és megcsináltuk együtt a beadandót, így nem csoda, ha szívesen láttam őket, és egyből rájuk gondoltam a buli miatt. Régi storyzások ezerrel, néhány sör, a hangulat már megvolt, mindenki mesél, kivel mi történt, én is mesélek, pestről a gyakhelyemről, csajokról, egyetemi történetekről, tanárokról, az idő közben ránk sötétedik, a sörök csúsznak le, és azon kapjuk magunkat, induljunk, mert lemaradunk erről a buliról is. Átmentünk, Zamárdiban már láttuk, hol a buli. Előtte mentünk a fesztiválkempingbe, lepakoltuk a cuccot, felhúztuk enyhén illuminált állapotba a sátrat, mely 3ikra sikerült is állva maradnia. Cuccot be, értéket nálunk tartva, irány a buli. Kicsit szétkavarodtunk, mert majdnem mindenki piát akart hozni de hosszú kígyózó sorok voltak, a zene már dübörög, és a buli is nagyon csúcs volt, bármerre néztem formás nők mozgatták a csípőjüket. 

Szeretem az ilyen bulikat, szereztem egy üveg fesztiválsörét ez egy holland sör H betűs... és ezzel a kezembe máris a meet you there érzés kapott el, hiszen alig hogy kifizettem a sörömet máris ismerősbe akadtam a vonatról, a kis kedves pesti egyetemista csaj. 

Beszélgetni kezdtünk négyszemközt, és flörtölés akadt, egy két mozdulat, ölelés, egy két csípősebb beszólás után, máris azon kaptam, hogy lekapott. Vad csók volt, finoman harapós, ajkakba harapós húzogatós csók volt. A buli húzós volt, szerencsére a sátrak igen közel voltak egymáshoz, így csak mondtam, hogy menjünk a sátorhoz, máris értette a célzást. 

Bementünk, előre engedtem, térden bemászott kis hátsóját riszálta, majd mentem utána. térdeltünk egymással szembe vetkőztettük a másikat, ő tépte az ingem, én lassan vetkőztettem őt, majd a hátamon találtam magam, és végignyalt. 

Ing kigombolva, mellkasomra, vállamra, nyakamra számra majd mellkasomra, hasamra csókokat adott, hasamra, csípőcsontomra oldalt, majd a farmeromat húzta le, és már ágaskodó farkamra hintett néhány csók után farkamat végignyalva kényeztetni kezdett. Hamar leállítottam, levettem róla is a farmert, szexi fehérneműjét a fogammal lehúzva elkezdtem simogatni, csikló felett széthúzni az ajkakat, a csiklót számba véve benedvesíteni, majd nyelvemmel finoman kényeztetni. 

Láttam mennyire élvezi, tűhegyes fogaimmal finoman a csiklót erősebben megfogtam, és elkezdtem megszívni bő nyállal, éreztem, hogy hatalmas élvezet neki, csiklója is már-már vissza szeretne húzódni mint élvezet előtt, nem engedtem fogammal fogtam nyálaztam és megint bele beleszívtam, mire hatalmas remegései voltak, nagy nyögéseit lehet a sound hangjait is elnyomta, mondtam neki csendesebben, mire a kezét harapta, még néhány ilyen erőteljes szopás a csiklójára, miközben nyelvvel kényeztetem, és el is élvezett. Mondtam neki térdre és pucsítson, széttettem a lábát, kezet mostam, majd felnyúltam a kis hüvelyébe. Két ujjam tettem be, kerestem a g pontját, és elkezdtem hátulról ujjazni, úgy, hogy kifejezetten az ujjam hegye a g pontot érje, amikor haladok be és ki akkor is. 

Hosszúak az ujjaim, szerencsére, így hosszan beért, a g pontnál körözgettem amikor teljesen bent volt, és az arca lenyomva, éreztem mennyire remeg, ha egy bizonyos helyen érintem meg, mennyire érzékeny egy bizonyos területre, ahova ha teljesen bedugom az ujjam kényelmesen elérek. Felnyúltam neki teljesen, az ujjbegyeimmel köröztem és hallottam mennyire zihál, nem hagytam abba, finoman nyomtam is, és az ujjam hegyével kényeztettem, amire egyszer csak azt veszem észre, hogy a lány elkezd összecsúszni. A lába elengedett és csúszott lefele az ujjammal a puncijába, lefele a földre, néztem az arcát, és csukva volt a szeme. Az előbb még élvezett most meg, kicsit pánikba estem, mi történt, kicsit finoman pofozkodni kezdtem, mire szeme kinyílt fáradt arc, elernyedt test, és kevéske hang ami kijött a torkán, köszönöm ez kurva jó volt. 

Ereje semmi nem maradt, így kicsit feküdtem mellé, simogattam, majd lassan kezdett magához térni, olyan volt, mint aki kevés alvás után felkel, kicsit esetlen volt, de nagyon aranyos. Lassan összeszedte magát, a kézmosó ásványvizemből megmosta az arcát, és mentünk vissza bulizni, hogy egy kis levegőt szívjon, így ezen az este már nem történt semmi, még van egy éjszakánk itt, mielőtt vasárnap visszamegyek, gondoltam a holnapi nap sem lesz túl rossz...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr15644300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása