Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Adatok

sztone 2014.01.09. 13:28

Férjem sokáig volt távol. Munkája miatt csaknem fél évig nem volt velem. Természetesen mielőtt elment volna, ezt a dolgot megbeszéltük. Nem-e gond az, hogy ő nem lesz itthon sokáig és én hűségesen várom haza, stb.-stb.. A pénz nagy úr és jól fizetett az a munka. Fél év hosszú idő, egyedül, magányosan. Próbálja az ember elfoglalni magát. Munkával, barátnőkkel, sporttal, amúgy is elhatároztam, hogy sokat sportolok mert már húsosabb lettem az évek alatt. 33 éves vagyok, 170-en magas, 80 kiló, barna szemű, hosszú barna hajú és az átlagnál nagyobb 90 C-s mellű, olyan masszívnak mondott nő. A pasik sokszor próbálkoznak ami azért jól esik nekem is és gondolom minden nőnek de én ezzel nem nagyon foglalkoztam. Eljátszottam néha a gondolattal, hogy ezzel vagy azzal a pasival milyen is lenne, meg ez helyes ez bejönne, de csak ennyi. A harmadik hónap után már néha annyira kellett volna "valami", hogy ha éppen akkor ott lett volna egy pasi a szobában mikor masztiztam, tuti rávetem magam! De sosem volt ott senki. Nem voltam soha egy sexmániás csaj de az idő már kezdte mutatni a hatását. Olyan 21 naponta annyira rám jött a baszhatnék, hogy alig bírtam magammal. 
Folyt a pinám és nagyon "kellett valami"! Volt két mű kukim is. Egy kisebb átlátszó 18 centis és egy vastag piros ami legalább 22 centis volt. Még a férjem vette őket "nekem", hogy elszórakozzunk velem. Ritkán használtuk is. A kisebb nem is volt rossz de a nagy az fájt nem szívesen engedtem, hogy párom belém dugja de hagytam egyszer-egyszer mert jó volt látni ahogy begerjed tőle ha bennem látja. 
Az internet csodákra képes! Természetesen sokszor tudtam a férjemmel beszélgetni a neten keresztül. Szülinapjára azt kérte, hogy ne csak pinás meg csöcsös képeket küldözgessek neki rólam hanem vegyem fel ahogy kielégítem magam a "segédekkel" és azt küldjem el neki. Egy darabig kérettem magam de belementem. 
Lezuhiztam, kiborotváltam magam, azt játszottam el magamban, hogy előtte és vele csinálom ezeket a "mocskos" dolgokat. Beletettem jó meleg vízbe a fütyiket, behoztam a babaolajt és elkezdtem a dolgot. A fényképezőt filmfelvételre állítottam, bekapcsoltam a zenét. Egy lenge ruciban táncikáltam egy darabig aztán levetkőztem lassan és simogattam magam. Gyúrtam a mellem, simiztem a pinám, megmutattam a gépnek magam minden oldalról. Tocsogtam már olaj nélkül is. Széttett lábam közt négy ujjal "csináltam" magam. Azt képzeltem, hogy mindjárt rám nyit a férjem és egyből nekem esik. Aztán beolajoztam magam és a fütyiket is. Nyomtam magamba a kicsit, húzgáltam be-ki és közben nyögtem ahogy illik! Rátapasztottam az ágy szélére és hátulról beleültem tövig. Egyre jobban begerjedtem magamon és a nagyot nyomtam fel. Gond nélkül bement, majdnem tövig. Jó volt ahogy feszített ahogy cuppog mikor ki be húzogatom. Már nem a férjemre gondoltam hanem, hogy egy másik, izmos, fiatal, nagy faszú férfi kefél vadul engem. Nagy mély nyögésekkel fejeztem be a filmet és magamat. Lett vagy egy fél óra a művem. Másnap fájt a nunim és ráadásul még jobban kívántam a sexet mint eddig. Elküldtem a filmet! Párom el volt ragadtatva! Azt mondta, hogy nem is számított ennyire szuper produkcióra és csodálkozik is kicsit, hogy ezt én így összehoztam, nem nézte ki belőlem ezt a minőséget! Mondtam neki örülök, hogy tetszik és láthatja, hogy vannak bennem rejtett tartalékok. 
Történt utána, hogy munkahelyemen az egyik srác kért tőlem dolgokat "ADATOKAT" amik a laptopomon voltak. Pendrive be, win. asztalon kijelöl, másol, pendrive ki. Ennyi. Na, itt kezdődik igazán a történet! Ez a srác fiatalabb volt nálam pár évvel, aranyos, rendes és izmos mellékesen. Olyan "gyúrós". Észrevettem sokszor, hogy néz de már megszoktam mert a pasik mindig nézik a csöcsös-segges nőket. Nem foglalkoztam vele se, mással se. Tetszett de ennyi, nem mutattam ki, nem törődtem vele csak magamban elkönyveltem, hogy helyes és kész. Nem vagyok egy ribanc típus. 
A nem emlékezetes másolásos dolog után kb. egy héttel a srác mondta, hogy hozott nekem ő is valamiket és rámásolná a gépemre. Mondtam köszi, oké, majd otthon belenézek most már úgy is végeztem. Rámásolta. Visszagondolva semmit sem vettem rajt észre. 
Este megnyitottam a mappát amit adott. A várt munkahelyi dolgok mellett volt egy neked című mappa is. Megnyitottam természetesen. Egy film volt. Lássuk hát mi ez! Lehet nem is nekem akarta felmásolni csak véletlenü... Basszus, ez nem igaz! Ez a srác ült a számítógépe előtt, a kezében a farka és a monitoron én vagyok amint kielégítem magam a farkakkal. Lemerevedtem, elborította a fejemet valami forróság. Hirtelen akartam valamit tenni, hogy visszacsináljam a dolgot de nem lehetett már. Én marha, véletlenül bemásoltam neki a filmemet is ez a hülye meg erre verte a farkát! Jézusom mi lesz ebből! Reggel telefonáltam nem megyek be dolgozni. Péntek volt, előttem a hétvége majd valami lesz. Gondoltam mindenre, lehet már fent vagyok a neten is és a munkahelyemen is már ezen csámcsog mindenki. A telefonszáma meg volt de inkább kikerestem a srácot egy közösségi oldalon és írtam neki, hogy ezt most miért kellett csinálnia, ki látta még a filmet, stb.. Válasza kicsit megnyugtatott. Nem látta más nyugodjak meg és nem akart rosszat csak már régóta tetszem neki és ha nem tetszik amit láttam akkor bocsássak meg, sajnálja és most nagyom szégyelli magát, meg ilyenek. Egész nap nem csináltam semmit de még is nagyon elfáradtam mert izgultam és zavart voltam. Gondolom a vérnyomásom az egekben lehetett. Éjjel tudtam csak elaludni. Hajnalban már ébren voltam. Gondoltam, ha más nem látta biztosan a filmem csak a srác akkor nincs miért annyira izgulni. Majd elbeszélgetek vele hétfőn, hogy nem neki szántam a filmet és talán ennyibe ki is futja magát a dolog. Odahúztam a gépet és elindítottam a filmet. A srác engem nézett a monitoron, keze folyamatosan a farkán járt fel és le. Csak most jutott el a tudatomig, hogy mekkora farka is van. Olyan felfelé görbülős és jó vastag és nagy és eres meg minden. Közben párszor mondja a nevem és ilyeneket, hogy gyönyörű nagyok a csöcseid meg szétbasználak az biztos. Mikor én ahhoz a részhez érek a filmen, hogy mély hangon nyögök és sóhajtozok a vastagabbik fasz meg cuppog bennem, ő feláll a székből és egy hatalmas adag spermát élvez a monitorjára "rám". Sokat és jó fehéret! Csak néztem ezt a filmet, cikáztak bennem a gondolatok. Még be voltam "tojva" egy kicsit de azért tetszett, hogy rám izgult fel a srác és végül is rám élvezett el! Ami igaz az igaz, már kezdtem máshogy nézni erre a srácra, izgalmas kezdett lenni a dolog. Írtam neki, hogy akkor majd hétfőn munka után beülünk valahova és megbeszéljük ezt a dolgot. Mindenek előtt szerettem volna bizonyosságot, hogy ez a film nem kerül ki a világba. 
Hétfőn egész nap csak testben voltam a munkahelyemen, agyilag máshol jártam és kerültük is egymást a sráccal. Délután aztán odajött hozzám és olyan "férfiasan" mint aki vállalja a bűnét megkérdezte, hogy hol és mikor. Határozottan ránéztem és mondtam, hogy öt-kor a sarki kávézóban. 
Meló után gyors hazamentem rendbe szedni magam, csak egy utca szerencsére. Ő már ott volt. Ő, most már nevezzük a nevén, Laci. Mikor beléptem felugrott a székről és egyből kérdezte, hogy mit szeretnék inni, vagy esetleg enni. Kértem sütit meg innivalót, miért is ne! Láttam teljesen zavarban van. Érdekes de én nem jöttem zavarba sőt teljesen laza voltam. Süti evés közben elmagyaráztam neki, hogy az csak véletlen volt, hogy hozzákerült a film és a férjemnek szántam mert távol van és szerettem volna neki örömet szerezni ezzel. Figyelmesen hallgatta amiket mondtam neki, bólogatott rendesen, még egyszer elnézést kért. Igaz úgy éreztem nem bánja a dolgot, csak úgy mondja, mert ezt illik mondani, meg lopva nézegette a harisnyás lábamat meg a dudorodó ingemet. Mikor befejeztem a mondókámat, volt egy kis hallgatás, aztán mondta, hogy már ő is egy ideje egyedül van. Gondoltam rákérdezek mert izgatott a dolog, hogy mért tetszem neki annyira, hiszen idősebb is vagyok nála és nem vagyok az a mostanság divatos cicababa alkat. Olyan jó volt hallani amiket mondott rólam, hiányzott már egy kis kedvesség egy kis izgalom. Elmondta, hogy már első naptól kezdve mikor belépett a céghez tetszettem neki. Ő nagyon is az ilyen alkatú nőket szereti mint amilyen én vagyok. Kezdett nagyon tetszeni a dolog és Laci is. 
Megkérdeztem, milyen vagyok, szerinted? Válasz: nagyon szép a szemem bár csak lopva mert eddig belenézni, szép a kezem az ujjaim, őrjítőek a melleim, olyan jó formás nagy a fenekem és jó vastagok a lábaim, harisnyába még jobb! Olyan jó volt ezt hallani, lélekben már teljesen elvesztettem a fejem és legszívesebben megzabáltam volna Lacit. Felbátorodott és bevallotta, hogy már egy-két képet csinált rólam a telefonjával titokban és már sokszor "megcsinálta" magának rám. Meg különben is a filmen amiket csinálok meg ahogy csinálom az őrülten jó. Irigyli a férjemet és ha szabad lennék biztosan udvarolna nekem, stb.-stb.. Kérdezte, hogy a történtektől elvonatkoztatva amúgy a nekem válasznak szánt filmje tetszett-e? Ú, most mondjam el, hogy nagyon tetszik nekem mint férfi, a férfiasságáról nem is beszélve? Á, nem! Annyit mondtam, hogy minden tetszett benne. Éreztem most kell lelépni mert baj lesz! Nem sietősen elbúcsúztam tőle, együtt mentünk ki a kávézóból és biztos nézte a fenekem mikor hazafele elindultam, de legalább is remélem! Gyorsan hazaértem és olyan felszabadultam vidám voltam mint már rég nem, este már a filmre, Lacira masztiztam! 
A munkahelyemen nem volt probléma kettőnk közt, minden olyan volt mint az előtt. Csak annyi, hogy ő is bátrabban szólt már hozzám és figyelmes volt velem, én meg nagyon kedves voltam vele mindig és mosolygós. Persze már gondosabban válogattam meg a rucikat amibe elmentem dolgozni. 
Aztán másfél hétre rá jött a céges buli. Napközben év értékelés, este evés ivás, táncikálás. Készültem nagyon! Nem tudom mit is akartam de készültem hát ha lesz valami, akármi. Vettem direkt a "bulira" egy ruhát amiben mindenem látszott és lélekben is készültem. Én még sosem csaltam meg a férjem, most sem akartam de azért jól esett készülni, meg az egész olyan más lett mert tudtam, hogy Laci is jön és mikor már először szóba került a céges buli egyből rám nézett olyan tekintettel, hogy na most akkor ...! 
Férjemnek mondtam, hogy megyek bulizni. Kívánta, hogy érezzem jól magam, meg "okos" legyek ám! Tudod, hogy nem vagyok "olyan", mondtam. Eddig legalább is nem voltam. 
Engem vittek kocsival és Laci ült mellém hátra. Szűk volt a hely a táskák miatt és minden kanyarban egymáshoz simultunk. Egyátalán nem esett rosszul a dolog. 
Túléltük a "fejesek" beszédeit. Megvolt a vacsi is. Készültem az elkerülhetetlenre! Megfürödtem, leborotváltam mindenem, hátha, kitudja lesz-e valami. Bebújtam a rucimba. Halvány szürke, egybe részes, kezeslábas szerű ruhát vettem. Simult a fenekemre és kidobta a mellem még jobban. Csak tanga és merevítés nélküli melltartó volt még rajtam. Lementem a többiekhez, mindenkinek tetszett a ruha, csöpögtek a faszik. Laci sehol. Leültem és ittam valami koktélt amit az egyik új hódolóm hozott. Megköszöntem de nem érdekelt a dolog. Én Lacit vártam! Mire a végére értem a koktélnak jött Laci egy haverjával, végre. Meglátott és egyből odajött, leült szemben. Nem, hogy nem csaltam még meg a férjem de nem is iszom szinte soha, most viszont elfogadtam Laci meghívását is. Őszintén szólva nem is tudom mit ittam a koktél után, ízlett és kész. Éreztem kezdek lazulni. Végre felkért táncolni! Most már jobban látta, hogy milyen szerelésben vagyok és leesett az álla. Csak annyit mondott, hogy lehetne már valami lassú szám is. Lett. Végre hozzám ért, átfogta a derekam, beleszimatolt a nyakamba és én meg majdnem elélveztem már ettől. Célba vette velem a táncterem sötétebb sarkát és oda táncoltunk. Hozzám nyomta a csípőjét, állt a farka. Olyan régen éreztem már ilyen izgalmat, pillanatok alatt nedves voltam. 
Fenekemen voltak már a tenyerei, tangában és ebben a feszes ruhában amúgy is könnyű volt markolni a seggem. Mozogtunk a zenére én meg megpusziltam az állát, erre erősen húzott még rajtam és nagyon gyengéden benyomta a nyelvét a számba. Na, én meg kis híján elélveztem. Ennyi "nélkülözés" után ez már sok volt. Óvatosan csókoltuk egymást még egy darabig. Éreztem átfog ütni a ruhámon a nedvem, a bugyin már biztosan átment. Szóltam, hogy ki kellene mennem mert alul "baj" van. Kérlelt, hogy akkor maradjak már, ez tök jó, imádná látni vagy legalább tudni, hogy tiszta nedves a ruhám. Megfogta a kezem és a nadrágja elejére tette. Éreztem ahogy mozdul a farka, éreztem milyen nagy és vastag és majd nem elsírtam magam annyira kívántam már, hogy kielégítsen valaki. Laci! Mondtam jó akkor menjünk fel a szobámba és átcserélem a bugyim. Otthagytam őt és gyorsan mentem előre, ki a teremből át a folyosókon fel a lépcsőn, szobakulcs, bent vagyok. Már kopogott is! Gyere, kiáltottam! Bejött és én meg letámadtam. Ráfontam a lábam a lábára, átöleltem és a nyelvem már a szájában volt. Végig smároltuk a kis előteret, alig kaptam levegőt mert fontosabb volt a csók mint a lélegzet. Simán felkapott, odavitt az ágyra és folytattuk. Úgy csókoltam mint ha az életem múlott volna rajta. Csókolta a nyakam én meg kiterülve feküdtem és hagytam, hogy foglalkozzon velem. Belesimogatott az ágyékomnál a ruhámba. Ez tényleg átnedvesedett rendesen, mondta. Rányomta a tenyerét a ruhán keresztül a pinámra én meg nyögtem már attól is. Elvesztettem az eszem de olyan jó volt! Pár pillanat alatt már a csöcseim kint voltak a ruhából de a ruha ujja meg még rajtam volt. Gyúrta szívta a melleimet. Fájtak már a bimbóim de hagytam had csinálja. Beletúrtam a hajába és úgy szorítottam a mellemre az arcát. Vetkőzz már te is, sziszegtem rá. Amíg az ingét gombolta addig én a nadrágját próbáltam letolni róla. Kilátszott a farka vége a boxerjából, már csak az volt az izmos testén. Kibujtattam a kezem, letoltam a csípőmre a ruhámat. Ő térdelt én meg ültem az ágyon. Lassan kivettem a farkát a nacijából. Ugrált a fasza előttem annyira izgalomba volt ő is. Ott volt előttem, vastagon, eresen. Egyik kezemmel átfogtam a combját a másikkal a farka tövét és rábuktam a nagy duzzadt makkjára. Úgy szoptam mint még soha. Beleadtam mindent, nem kellett ügyeskednem és odafigyelnem ment minden ösztönösen magától. Alig fért a számba de kívántam, hogy még és még a számba legyen, az enyém legyen. Folyt a nyálam mint a pornóban a kurváknak. Laci csak nyögött én meg hümmögtem hozzá, közben a csöcseimmel játszott. Nem tudom meddig csináltam neki de abba kellett hagynom mert teljesen elzsibbadt a szám. Lihegve eldobtam magam. Nyálas farka csak úgy lengett ide-oda. Alám nyúlt és lehúzta rólam a ruhámat bugyistól. Befeküdt a lábam közé és szétnyalta a pinámat. Maréknyira volt már duzzadva a lukam, csúszott mindenem. Én csak feküdtem és hagytam had szeresse a pinám a szájával. 
Néha felnézett belőlem és vad szemekkel átváltozott arccal nyalt. Remegtem és csak vergődtem a gyors és parancsolhatatlan érzéseimben. Aztán már csak arra emlékszem, hogy megint csókol a pinás szájával és érzem ahogy nyomul bennem valami nagy és kemény dolog. Aztán csak baszott engem! Gyengéden, erősen, vadul. Néztem a bennem járó faszt, csillogott tőlem. A lapos hasát ahogy minden egyes lökésnél hozzám ütődik. Valahol mélyen bennem volt a vége a farkának, nem volt gond azzal, hogy esetleg nagy lenne belém. Fájdalom nélkül eltűnt bennem az egész. Sosem hittem volna ez eddig. Nem tudom megmondani hányszor élveztem el. Nem számoltam és nem is tudtam volna megszámolni mert sokszor. Mikor lehiggadt kissé szeretőm, kérte, hogy hátulról is szeretne látni. Átfordultam, arcomat az ágyra tettem, fenekemet meg odatartottam neki, had basszon meg így is. Megmarkolta a derekamat és tövig nyomta megint, sóhajom kíséretében. Most már lassan csináltuk. Szinte láttam magam előtt, ahogy élvezi a látványt és a testemet. Közben olyanokat zihált, hogy végre megkapott egészem engem és mindent megtesz, hogy nekem jó legyen. Ma addig fog engem szeretni amíg csak én akarom. Elélveztem így is vagy jó párszor. Lassan kivette belőlem és kérdezte, hogy szeretném-e még valahogy. Igen! Rád akarok ülni. Lefeküdt. Lassan fölé mentem, nagyon lassan leguggoltam, odatettem a végét a nyílásomhoz és szép lassan, hogy érezzek mindent ráereszkedtem. Éreztem a gyomromnál volt a vége. Mozogtam mindenhogy ahogy csak tudtam, ő markolászta a mellem meg mindenem amit csak elért. Élveztem! Kértem közben, hogy majd az arcomra élvezzen ha már kell neki. Most ide az arcomra és majd máskor meg bele a pinámba. Mikor már a sok elalélástól elgyengültem, lefektetett, felnyomta a combom, tartotta a kezével és addig kefélt amíg már hörgött. Kirántotta belőlem a faszt, én a könyökömre támaszkodtam, majd pár pillanat múlva már ömlött rám az ondó. Bele az arcomba, számba, le a nyakamon a melleimre. Édes volt és jó szagú. Soha-soha még nem basztak meg ennyire jól! Feküdtünk egymásom én csupa geci voltam ő meg izzadt. Nem konyult le a farka csak lassan bólogatva lüktetett. Magunkra húzta a takarót és átölelt. Combom is csupa nyálka volt. Éjjel arra eszméltem, hogy hátulról kefél Laci. Az előzőkhöz képest rövid aktus után, ami kicsit fájt is, éreztem, hogy belém folyik. Forró volt és nagyom jó. Nem is vette ki belőlem a fügyijét, úgy aludtunk tovább. Reggel arra ébredtem, hogy nagyon kell pisilnem. Kibújtam az öleléséből, sajgó lábakkal kimentem. Mire beértem a hátán feküdt Laci, Farka így is elég nagy volt ahogy a két combja közt görbült lefele. Lassan odakúsztam és elkezdtem puszilgatni a férfiasságát. Ujjaimat gyengéden húzogattam rajta, bekapdostam a végét. Nagyon élveztem amit teszek, úgy is reggeli után már indulunk haza. Megint lüktetni kezdett és kezdett olyan nagy lenni mit este. Húzogattam a kezemet rajt és nyalogattam, szopogattam. Laci kinyúlt és megfogta a fenekem de nem ébredt fel igazán szerintem. Próbáltam a számat és a kezemet összehangolni, azt hiszem sikerrel mert már sokkal gyorsabban vette a levegőt szeretőm. Pár remegés és összevissza hangok után már csorgott is a számba a geci, onnan meg minden felé mert már tudatosult bennem, hogy itt kis adagokban nincs "puding"! Melléfeküdtem, rá a mellkasára mint egy hűséges keleti szerető, a másnapra és a harmadnapra nem gondoltam, most élveztem a pillanatot. Férjem is eszembe jutott de nem éreztem bűntudatot, iránta szeretetet éreztem de nem szerelmet. 
Készülődtünk, csókolóztunk, viccelődtünk, csipkelődtünk mint a nászutasok. Laci elment pakolni. Hazáig aludtam a kocsiban Laci vállán. Otthon egy utcával előbb szálltunk ki, hogy tudjunk sétálni hazámig. Nálam aludt már aznap. Amíg Laci zuhanyzott egy kiadós kefélés után, én pongyolában és gecis testel sky-oltam férjemmel. Volt, hogy az ágyban beszéltem vele a hasamon volt a laptop, közben Laci gyengéden nyalta a vágatom és ujjazott lassan, hogy bírom-e feltűnés nélkül a dolgot. Egyszer párom kérte, hogy online dugjam magam a "segéd" farkakkal. Ő verte a farkát a net másik oldalán, miközben én a gép előtt elégítettem ki magam ami könnyen ment mert a fotelből Laci nézett. Olyanok voltunk mint a gyerekek, mert szerelmesek voltunk. 
Még van egy hónapunk mire jön haza a férjem. Nem tudom, hogy és mi lesz ebből. Azt tudom, hogy páromat szeretem de nem vagyok már belé szerelmes, régóta nem, Laciba viszont igen. Az ágyba is jobb vele mint bárkivel eddig. Gondol rám sokszor, mindig megyünk valahová és figyelmes velem. Szeret! Majd kialakul, fájdalmat nem szeretnék okozni senkinek sem! Ha a tényeket nézzük akkor elkurvultam de nem érzem magam annak. Várom haza a férjemet, Lacit viszont minden este!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr985748770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása