Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

A főnököm felesége 4. rész

sztone 2014.01.27. 16:51

Másnap kora délután érkezett meg hozzám. Délelőtt kicsit rendbe kaptam a lakást és közben kétségek gyötörtek. Voltak ötleteim, de tudtam úgysem merném elmondani neki. Ugyanakkor tegnap világosan a tudtomra adta, nemcsak hogy nem tartja megalázónak ezeket a dolgokat, de egyenesen igényli is. 
Amikor megláttam minden morális gátlásom feloldódott. Vörös tűsarkú körömcipő, fekete feszülős miniszoknya, vörös top melltartó nélkül. Vastagon kisminkelve - úgy nézett ki mint egy luxuskurva. Csak álltam az ajtóban és mozdulni sem bírtam! 
- Uram, maga rendelt szopógépet? - kérdezte kaján mosollyal az arcán, majd azzal a mozdulattal le is térdelt a küszöbre, előbányászta a farkamat és rábukott. Ilyen gyorsan nő még kielégíteni nem tudott, pedig közben azon járt az agyam, nehogy valamelyik szomszédom éppen most jöjjön erre. Kimagyarázhatatlan szituáció amikor egy nő térdel a folyosón az ember ajtajában és oboázik rajta. Amikor élvezni kezdtem a vörös körömcipőről bevillant egy jelenet: hirtelen léptem egyet hátra, így a farkam kicsusszant a szájából a magomat pedig mind az arcára és a melleire irányítottam. Láttam amint átvillan az arcán a meglepetés, de gyorsan reagált: kidomborította a hatalmas melleket és hagyta megöntözni őket. Amikor mozdult volna, hogy belemasszírozza a sok spermát a vörös anyagba rászóltam: 
- Ne! 
Értetlenül nézett rám, én pedig tudtam most vagy elküld a fenébe, vagy tényleg annyira perverz mint ahogy azt tegnap állította magáról 
- Hoznál nekem egy doboz cigit lentről a trafikból? 
Egy pillanatra azt hittem most jön a pofon, de elmosolyodott. 
- Persze Szívem - azzal sarkon fordult és elindult a lift felé 
Kettő perc múlva csörgött a telefonom. 
- Szia Baby, milyen cigit vigyek? 
- Egy sárga multit, köszönöm - aztán tovább ütöttem a vasat - felajánlok két erős orgazmust, ha odatartod az ikreket a trafikos srácnak! 
Vidáman felkacagott és kinyomta a telefont. Szép nyugodtan elszívtam egy cigit és felbontottam egy üveg bort mire megérkezett. A felsőjén újabb spermafoltok díszelegtek! Nevetve dobta oda a cigit 
- Ez igen! Bevallom tegnap miután egy szimpla szopást kértél, nem számítottam ilyen mókára! Örülök, hogy mégis kreatívabb vagy mint gondoltam! 
Szó nélkül döntöttem rá hassal a pultra és beakasztottam neki hátulról. Soha sem gondoltam volna ennyire fölizgat az tudat, hogy a nőre akit éppek kefélek 5 perce ráverte valaki a farkát. Kíméletlenül megbasztam! A gecis mellei csúszkáltak a pulton miközben döngettem. Megtámaszkodni sem tudott rendesen, mert a kezei folyamatosan megcsúsztak a mellei által hagyott tócsákban. 
- Játsz a csiklóddal! - parancsoltam rá, és ő rögtön engedelmeskedett. Sikolyait szerintem még a földszinten is hallhatták! Teste remegéseiből éreztem többször is elélvezett, de egészen addig nem álltam le, amíg teli nem töltöttem az izzó pinát! Utána rádőltem - percekig csak a lihegésünk hallatszott. 
- Te állat! - fordult hátra, majd vadul lesmárolt. Ajkaink hosszan tépték egymást. 
- Köszönöm! - mondta miután kicsit lehiggadtunk - ez hihetetlenül jó volt! 

Úgy ahogy volt ruhástul beállt a zuhany alá, majd a topot és a szoknyát kivitte száradni az erkélyre. Adtam neki egy pólót, abban heveredett le mellém a kanapéra kezében egy pohár finom vörösborral. 
- Mesélj, mi volt a trafikban? 
- Ok, de előtte tudni akarom honnan jött az ötlet! 
- Nemrég egy pornófilmben láttam. Egy szőke német csajra rendesen ráélvezett a faszi, aztán a lány úgy ahogy volt lement a boltba és vett magának egy üveg vizet, majd korzózott még egy kicsit. 
- Remélem sok ilyen filmet láttál még! Szóval se a liftben se az előtérben nem találkoztam senkivel. A trafik elöl hívtalak, hogy milyen cigit kérsz. Mikor benyögted az ötleted megoldottad azt is, hogy egy fillér sincs nálam. Bent az üzletben meg eljátszottam a naiv, buta ribancot. Valami szemüveges tudósfejű gyerek ült a pult mögött. Vidáman köszöntem neki és kértem a cigit. A feje alapján óriási merevedése lehetett, csoda, hogy nem döntötte rám a pultot. Le sem vette a melleimről a szemét, úgy adta a bagót oda. Elég durva látvány lehettem, ráadásul annyira fel voltam izgulva, hogy a bimbóim is majd átszúrták a topot. Ez még jobban feldobta az összhatást. De mosolyogva úgy tettem, mintha semmi extra nem lenne rajtam. Gyorsan végigtapogattam a szoknyám derekát. 
- Ne haragudj - mondtam a gyereknek - a pasim lezavart cigiért, de elfelejtettem pénzt, hozni magammal. - a srác csak nyelt nagyokat, és megpróbálta kinyögni, hogy nem baj - ajándék. Úgy tettem, mintha ekkor venném észre mit néz rajtam dülledő szemekkel 
- Upsz! - mondtam kicsit elpirulva - ezt észre sem vettem. - és próbáltam elmaszatolni a foltot. Ez alatt azt értem, hogy kicsit megcsöcsöztem magamat a gyereknek. Aztán lemondóan legyintettem. - Inkább felszaladok átöltözni és hozok magammal pénzt! 
Nekiállt bíztatni, hogy vigyem csak el nyugodtan a cigit, én meg kérettem magam, hogy nem fogadhatom el. Aztán felderült arccal mint aki most jött rá a megoldásra azt mondtam neki: 
- Tudod mit, ha már ekkora tuskó volt, hogy így leküldött és nem szólt, ráadásul pénzt sem adott, akkor megérdemli, hogy szívjak, hogy ő szívhasson! 
Láttam szerencsétlenen, hogy hirtelen nem esik le neki miről beszélek. 
- Bemászok a pult alá, és ledolgozom a cigi árát Ok? 
Csak bólintani tudott, én pedig gyorsan betipegtem a pult mögé és elétérdeltem 
- Te le is szoptad a trafikos srácot? - kérdeztem kicsit megütközve 
- Persze! - vágta rá boldog mosollyal - és nagyon jól esett! Végre nem csak a férjem féle tartsd oda a dudáidat, de semmi érintés féle szituáció volt. Eddig ugyanis csak a férjemtől kaptam feladatokat. 
- Miért kitől kaphattál volna? A szeretőidtől? 
- Szeretőknek éppen nem nevezném őket. Inkább olyan alkalmi kapcsolatoknak, amelyben csak a saját élvezetemre figyeltem. Te vagy az első férfi Zolin kívül akinek felajánlottam a lehetőséget. És úgy tűnik jó lóra tettem! 
Csodálkozva vettem tudomásul, hogy semmiféle féltékenységet vagy dühöt nem érzek azért amit Kata tett. Inkább izgatott a dolog! 
- Szóval ott tartottál, hogy odatérdeltél a pult alatt. 
- Igen, de nem nagyon kellett elhelyezkednem. Ötöt-hatot bólinthattam csak mire elsült. Az első löketet megkóstoltam, nagyon fincsi volt, de többit a kérésed szerint ráfejtem a melleimre. 

Aztán felkaptam a cigit és már ott sem voltam. 
Ahogy vidáman csacsogva elmesélte a történetet, éreztem a farkam ismét erőre kap. 
- Hogy állunk most az orgazmusok vs kérések tekintetében - kérdeztem Katát 
- Tegnap 4 -1 lett az eredmény - számolt hangosan - Ma pedig kettőt ajánlottál a trafikos kalandért, de legalább háromszor elélveztem a pulton. Jelenleg négy kérésed lehet! 
- Vonjál le belőle egyet az érkezésed miatt 
- Nem-nem az az én ötletem volt! 
- Igaz, de utána leküldtelek spermásan cigiért. A plusz kettőt már a telefonban ajánlottam fel. 
Elgondolkodva bólintott: - Ez igaz! Akkor három kívánságod van jelenleg. Esetleg máris kitaláltál valami újat? 
- Még nem vagyok olyan állapotban. De tegnap úgyis azt mondtad jó hatással vannak rám a történeteid. Hát halljak megint párat és közben hátha megjön az ihletem! 
Újratöltöttem mindkettőnk poharát, majd kényelmesen elhelyezkedtünk a kanapén, Kata pedig belefogott egy újabb történetbe. 
- Amióta megcsináltattam a melleimet akárhányszor nyaralni mentünk - mindig monokiniznem kellett. Eleinte kicsit zavart a dolog, de aztán láttam a sok nyálcsorgatós fejet meg a miattam dudorodó nadrágot és egyre jobban élvezni kezdtem a dolgot. A férjecském meg büszkén feszített mellettem - élvezte, hogy mindenki az asszonykáját bámulja. Amikor valaki nagyon elbambult azzal fokozta az irigységét, hogy látványosan megcsöcsözött! Egy idő után már magamtól is húztam a csodálóimat. Persze csak amikor nem figyelt, mert ugye amit szabad Jupiternek... Emlékszem voltak egész vicces szituációk is. Egy fiatal srác, nem lehetett több 15 évesnél a családjával telepedett le a közelünkben. Szerintem még szűz volt és annyira bámult, gondoltam legyen egy jó napja. Néha tüzes pillantásokat vetettem rá, de annyira tapasztalatlan volt, hogy nem vágta le a dolgot. Aztán amikor senki más nem figyelt kicsit megcsöcsözgettem magam neki. Szerencsétlen csak ott ült, meredten bámult és próbálta magát takargatni a könyvével. Amikor a férjem elment sörért bementem a vízbe, és közben eléggé provokatívan néztem rá. Így lett volna lehetősége közelebbről is megvizsgálni, de szegénykém nem mert felállni mert annyira látványosan dudorodott a nadrágja. Kicsit később gondoltam teszek még egy próbát. Azt terveztem még jobban felizgatom, annyira, hogy ne törődjön az ágaskodó cerkájával és bejöjjön utánam a vízbe. Bevallom már kihívásnak éreztem a srácot! Az is megfordult a fejemben, ha bejön utánam, akkor elkapom és kiverem neki a víz alatt. De nem jutottunk el idáig! Izgatásképpen elkezdtem bekenni a melleimet naptejjel. Egy jó adag krémet rányomtam - úgy nézett ki, mintha ráélveztek volna a melleimre - majd erotikusan elkezdtem beledolgozni a bőrömbe. Egy ideig megkövültem bámult, aztán megtörtént a baj. Nem bírta tovább tartani magát - egyszerűen beleélvezett a nadrágjába! Próbálta legalább a szülei elől takargatni a balesetet, de számomra egyértelmű volt mi történt. Alig bírtam visszatartani a nevetést - nem akartam szegényt még kínosabb helyzetbe hozni. Ezután persze gyorsan berohant a tengerbe, hogy eltűntesse a nyomokat.
- Nagyon gonosz vagy! - mondtam nevetve 
- Én csak egy életreszóló élményt akartam adni neki! 
- Hát azt hiszem sikerült! 
Amíg Kata mesélt, kezeink ismerkedtek a másik testével. Tudatosodott bennem, hogy a teste többi része is első osztályú, de a mellei tényleg annyira kiemelkedően jók voltak, hogy a kezem önkéntelenül is visszatért hozzájuk. 
- Szóval nászútra is tengerpartra mentünk, csak most már nem a csajaként mutogatott a parton, hanem ifjú feleségként. Azt a javára kell írnom, hogy legalább a nászutunkon kitett magáért, nem nagyon hagyott orgazmus nélkül. De itt kezdtek durvulni a dolgok! Egyik este ugyanis vizespóló verseny volt a közeli discoban, ahova esténként jártunk. Persze nem bírta ki, be kellett nevezzek. Úgy voltam vele, legyen neki, a parton többet is megmutatok magamból. Tucatnyi kicsit becsiccsentett, lelkesen nevetgélő lány társaságában bevonultam a hátsó szobába, ahol adtak mindannyiunknak egy-egy fehér pólót. Átöltözés közben felmértem a konkurenciát - elég erős mezőny jött össze a versenyre, de nagy önbizalommal úgy ítéltem meg, hogy nem vagyok esélytelen. 
Egyesével vonultunk a színpadra, a közönség nagy ovációja közepette mindannyiunkat leöntöttek egy nagy kancsó hideg vízzel. A vékony anyag vizesen nem sokat hagyott a képzeletre, a hatást csak fokozták a hideg víztől bedurranó mellbimbók! A nézők tomboltak, obszcén beszólásokkal bíztatták a versenyzőket. A közös finálé alatt több lány is felrántotta a pólóját és hergelte a közönséget. Kicsit kétségbeesve kutattam a közönség között Zoli arcát, és amikor megtaláltam lelkesen mutatta, hogy szálljak be én is a mutogatásba. Felrántottam hát a pólómat és megráztam az ikreket. A közönség tombolt, elhangzottak a legdurvább ajánlatok is. 
Végül megnyertem a versenyt, bár néhány lány mindent megtett, hogy befolyásolja a bírókat. Szégyentelenül tapiztatták magukat és tolták az arcukba a csöcsüket. 
Az eredményhirdetés után visszamentünk a táncparkettre - ekkor szabadult el a pokol! A felajzott nézők ránkvetették magukat, és próbálták közelről kiélvezni a testünket. Tucatnyi kéz csapott le rám is. Legtöbben a melleimet taperolták, de akadt aki lejjebb próbálkozott. Egy kis miniszoknya volt rajtam, egy ügyes kéz villámgyorsan felhajtotta és letépte rólam a bugyit. Közben egy hatalmas reccsenéssel megadta magát a pólóm is. Mire Zoli odafurakodott hozzám a tömegen át, addigra legalább öt ujj fordult meg a pinámban, de volt aki a seggembe merítette meg valamelyik ujját. Ez teljesen új élmény volt számomra, a fenekem akkor még szűz volt. A melleimet folyamatosan két különböző kéz fogta - ezek gyorsan cserélődtek - de emellett mások is megpróbáltak hozzáférni. Ha az első pillanatokban meg is rettentem, mire a férjem odaért, az állatias fogdosás már felkorbácsolta a vágyamat. Zoli nem hazudtolta meg magát: amikor meglátott a felhajtott szoknyával bugyi nélkül, azonnal alámnyúlt. Addigra annyira tocsogtam, hogy az ujja akadály nélkül siklott belém. Elvigyorodott és gyorsan bedugott mellé még kettőt. Kettőt húzott bennem és el is élveztem! Persze csak egy rövid orgazmus volt - nem mertem magam jobban elengedni a megvadult tömegben. Zoli nagy nehezen utat tört és menekülőre fogtuk a dolgot. A melleim szabadon lobogtak a letépett póló alól, páran reptiben letapiztak ugyan, de kijutottunk a veszélyzónából. Futás közben láttam amint az egyik versenyző lány - dinnyényi csöcsű német csaj - az egyik nagydarab néger zsűritaggal eltűnik a csak személyzet részére feliratú ajtó mögött. Irigyeltem! Abban a helyzetben én is szívesen kipróbáltam volna egy ismeretlen néger hatalmas faszát! De mégis csak a nászutunkon voltunk - így nem keveredtem el "véletlenül" a férjemtől. 
Kinn a parkban szusszantunk egy kicsit - kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy gyakorlatilag meztelen vagyok - és próbáltam lenyugodni. Volt ott pár pad a fák között, oda tartottunk, hogy rendbe szedhessem magam. Szerintem a férjemnek eleve más tervei voltak, de amikor odaértünk az egyik pad már foglalt volt. A második helyezett lengyel lány ült rajta, hasonlóan szakadtan mint én. Őt azonban szemmel láthatóan jobban érdekelte az a két fekete fasz amit felváltva szopott - mint a megjelenése. Halkan leültünk szembe velük a másik padra, nehogy megzavarjuk őket. A lány nagy átéléssel szopott, közben a fekete kezek folyamatosan tapogatták a hófehér testét. Végül feltérdelt a padra, az ölét felnyársalta az egyik fekete farok, míg a másik szemből szopatta. Gyönyörű látvány volt, bármit megadtam volna, ha én lehetek ott a padon! Zoli meredt szemmel nézte a történéseket így nem figyelt fel az arcomra kiülő irigységre. A fiúk közben cseréltek, amelyik a puncijában volt, most átkerült a szájához. A kiscsaj mohón kapta be a pinahabos faszt. Közben a másik döngette kegyetlenül hátulról, de a betömött szája miatt hang nélkül tűrte, csak az arcán látszott mennyire élvezi. Valószínűleg nyomhatta a térdeit a pad, mert a következő cserénél hanyatt feküdt, úgy kefélték tovább. Nagyon élvezhette, mert percenként futottak át a testén az orgazmusok. Végül a srácok nem bírták tovább. Először a szájában lévő kapta ki a farkát, és üvöltve ráélvezett a mellére. Mikor befejezte és visszarakta a farkát a lány szájába, hogy kiszívhassa a maradékot és letisztíthassa. A puncijában dugattyúzó faszt is kirántotta a gazdája és ő is a melleit verte telibe. Megigézve néztük az élő pornót. Bevallom soha sem láttam még ilyesmit. Már a discóban történtek is rettenetesen felizgattak, de ez az előadás csak fokozta a vágyamat. Ekkor a hármas észrevett minket és barátságosan mosolyogtak. Mindkettőnk megdöbbenésére odaguggoltam a férjem elé és felajánlottam neki a melleimet. Nem kellett nagyon bíztatni! Miközben a kőkemény farkát járatta az ikrek között, én egyik kezemmel a puncimat, másikkal a seggemet ujjaztam. Remegtem a hatalmas orgazmusoktól, de addig gyötörtem magam, amíg csak tudtam. Sorozatban törtek rám, hangosan sikítva élveztem. Zoli kb a harmadik után ráélvezett a melleimre de nem zavartattam magam. Csak annyi időre pihentettem mindkét lukam, amíg az ujjaimat belemártottam az ikreket elborító spermába, és azonnal vissza is dugtam magamba. Nem tudom mennyi orgazmusom volt mire összecsuklottam. Ott feküdtem a pad előtt a földön és mozdulni sem tudtam. A férjem lehajolt hozzám és megkérdezte: 
- Élvezted hogy volt közönséged te kis ribanc? 
- Nagyon! - nyögtem elhaló hangon. Ő rámosolygott a még mindig figyelő hármasra, a farkát belemártotta a melleimet elborító spermába, majd a trutyis farkát látványosan beletörölte a hajamba. Erre a két fekete srác elismerően füttyentett, és új ihletet kapva ismét nekiláttak a csajnak. 
Mi ezt a kört már nem néztük végig. Kicsit próbáltam rendbe szedni magam hazafelé. A szoknyámat visszahúztam magamra, de a szétszakadt pólót nem sikerült megcsinálnom. Lépésenként buktak ki belőle a melleim, melyekre lassan rászáradt a sperma. Gond nélkül hazaértünk, bár az éjszakai portás eléggé furcsán nézett rám, amikor elkértem - Zoli persze engem küldött oda - tőle a bungallónk kulcsát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr75785228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása