Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Minden férfi álma

sztone 2014.04.06. 17:53

Megbeszéltük, hogy jön. Valami meglepetést is rebegett a telefonba. Kérte, hogy legyen pezsgő, és gyümölcs. Mindent előkészítettem. A megbeszélt időpontra egy szál törülközőben vártam, mindig így szoktuk. Rituálé szerű annak az apró frottír anyagnak a lekerülése rólam. 

Csengetett, ajtót nyitottam, belépett. Olyan szűk az előszoba, hogy amikor bezárom az ajtót egymással szemben állva a melle hozzám nyomódik. Egy vékony top van rajta és mini szoknya. Melltartó nélkül jött, szép kerek mellén feszül a póló, a mellbimbója pedig majd átdöfi az anyagot. A látvány is felizgatott, de amint hozzám simult, szorosan a falhoz préselt, és megéreztem a szájának a puhaságát, amint az enyémre tapasztotta elveszett ember lettem. A törülközőt meg kellett fognom, mert majdnem leesett az ágaskodó péniszem miatt. De őt ez nem érdekelte. Csókolt vadul, járt a nyelve a számban, hívogatóan csalogatva az enyémet is az ő édes kis ajkai közé. Éreztem a fogai apró kis harapásait a nyelvemen, az ajkaimon. A játékot, amit mindig eljátszik a nyelvemmel. Beszippantja a szájába és ajkai közé véve szopja. Ilyenkor az agyamban megindul a bizsergés végig a gerincemen. Már várom, hogy mikor veszi le a törülközőt és indul lefelé egy kis bemutatkozó vizitre a farkamhoz. 

A csók abbamarad és bemegy a szobába. Én ottmaradok leforrázva, remélem nem az a meglepi, hogy ....bele sem merek gondolni... 

Mire lépek egyet már jön is ki, táska és cipő nélkül. Kicsit megnyugodtam, majd megint a falnak szegez. A kezemmel átölelem, miközben újra csókolni kezdtük egymást elindult a kezem a szoknya alá. Mindig is fantasztikus érzés, mikor megérinthetem a punciját ami ilyenkor már picit nedves. Nagyon lassan simogatom és élvezem, hogy egyre jobban duzzad. Most sem csalódom...sőt, nincs rajta bugyi. Egy újabb meglepetés mára. Soha rosszabb. Már az ujjam hegyével izgatom a nagyajkait, kicsit be-betolva a hüvelybe. 

Csengettek. Ő ellép tőlem, pedig én nem akarok ajtót nyitni, főleg mert nem vagyok szalonképes állapotban, de ő már ki is nézett a kukucskálón és nyitja az ajtót. Kétségbeesve állok a félhomályban és húzom magam össze nagyon apróra. Kínos perceket élek át, mert még nem látom ki az. A szomszéd lány jött át. De miért engedte be? Mikor meglátom, nem tudok magamon uralkodni, a félig lankadt farkam azonnal mereven ágaskodik a törülköző alatt. Egy lehelet vékony ruha van rajta, ami teljesen rásimul, minden egyes porcikáját megmutatja. És amit látok, az elképeszt. Semmi, de semmi nincs a ruha alatt. 

- Ő a meglepetés mára. A múltkor megállított, hogy nagyon tetszel neki, de tudja, hogy együtt vagyunk, nem szállhatna be egy kis mókára hozzánk? Én beleegyeztem. És Te? 

Kikerekedett szemmel néztem a lányt, hallgattam a barátnőm és azon járt az eszem, hogy mi mindent tudnék én kezdeni velük. Rekedten szólaltam meg: 

-Természetesen, ha te már úgyis előkészítetted ezt a kis ajándékot. 

Előre engedtem őket, a szomszéd lány ment előttem. A mini ruhája majdnem testszínű volt, és áttetsző. Azon a két méteren úgy ringott a csípője előttem, hogy majdnem folt esett a törülközőn. 

Hoztam még poharat, majd kibontottam a pezsgőt és töltöttem. Ők a fotelba ültek én pedig előttük lévő puffra. Amikor ittak a pezsgőből egyszerre néztek rám a pohár fölött, majd tették szét a lábukat. Ott volt előttem két isteni muff. Teljes belátásom volt rájuk. A barátnőmét ismertem már, a szomszéd lányé nagyon izgatott, de ilyen messziről egyformának tűntek, talán csak a fazon és a szín volt más. 

Odamentem és először az egyik majd a másik kapott csókot. Közel voltak egymáshoz, így a két kezemmel elkezdtem simogatni a combjukat, és hol ide, hol oda adtam puszit. Letérdeltem a barátnőm elé és befúrtam a fejem a két combja közé. Nagyon szeretem nyalogatni, szopogatni a csiklóját, belefúrni a nyelvem a hüvelyébe, miközben az ujjammal is simogatom. Felemeltem a fejem és átnéztem a másik székre. A lány egyik kezével a mellét simogatta a másikkal magát izgatta. A kedvesem egy mozdulattal átterelt és végre engedélyt kaptam, hogy megízleljem a régen várt mannát, mert be kell vallani nekem is tetszett ez a szőke bombázó. 

Ahogy elé térdeltem felém nyújtotta a még puncijától nedves ujját, amit bekaptam és ő nagyon lassan húzott ki a számból. Ekkor már éreztem az ízét, de még akartam, sokat. Inni szerettem volna a nedvét. 

Végre odahajolhattam és mélyen magamba szívtam az illatát, majd egy apró nyelvmerítés, az ízéért. Bizsergés futott rajtam végig. Megkaptam a tiltott gyümölcsöt és ez volt az első harapás. Soha nem lehet elfelejteni ezt az illatot és ízt. Mint a gourman kóstolgattam, ízleltem. Játszottam vele, szívogattam, erősebben, gyengédebben. Széthúztam és gyönyörködtem a csodás rózsaszínű szirmaiban, majd rájuk vetettem magam. Egyre jobban tolta felém a csípőjét, hangosan zilált, amihez a másik fotel felől szintén bekapcsolódott a barátnőm. Ő egyre hevesebben maszturbált és közben nézte, mit csinálok. A szabad kezemmel odanyúltam és a mutató ujjamat a hüvelyébe benyomtam, miközben a nyelvem egyre mélyebbre és mélyebbre nyalt a lány puncijában. Szinte egyszerre éreztem meg, a hüvely remegését a nyelvemmel és az ujjammal. Kevés különbséggel élvezett el a két nő hangos nyögések és rángások közepette. 

Pár korty pezsgő, egy két szem szőlő után, kérték, hogy feküdjek az ágyra hanyatt. A törülköző még mindig a derekamon volt, valami csoda folytán. A két nő levette azt a pár ruhadarabot ami rajtuk volt és meztelenül mellém térdeltek két oldalról. Becsuktam a szemem és vártam, hogy lesz ami lesz, de biztos jó lesz, csak foglalkozzon velem ez a két szexi nő. 

Éreztem a kezük simogatását, a körmeik lágyan szántották a bőröm, érzékien csiklandoztak. Majd egy puha szájat éreztem, nyíltak az ajkaim és a tolakodó nyelv máris játszott az én engedelmes nyelvecskémmel. A szőke démon csókja kábított el. A barna szépség (a barátnőm) apró puszijait éreztem a testemen, a mellbimbóm gyengéden szivogatta, a fogaival morzsolgatta, ahogy szeretem. Majd váltás, most más csókol, más puszil...de jaj, halad egyre lejjebb és lejjebb. Matató kezek a törülközőnél, és feltárul a valóság, mely keményen ágaskodó farkamban nyilvánul meg. Finom nő kéz fonódik rá és egy száj puhaságát érzem a makkom tetején. Majd egyre több részét nyeli el egy garat, miközben érzem, hogy a golyóimat puszilgatja, majd bekapja egy másik szopogatni szerető száj. A szemem csukva tartom, mert a látvány már sok lenne nekem. Az érzés kitölti minden egyes idegvégződésem. Két száj játszik a farkamon, két nyelvet érzek. Nem bírom tovább, látnom kell! Gyönyörűség ami fogad. Az férfiasan meredező hímvesszőm felett két nő csókolózik. Majd újra visszatérnek az én szerszámom nyalogatására, puszilgatására. Felváltva van, hol egyik, hol másik szájába. Végül a barátnőm megszán és ügyes ajkai és nyelve segítségével hatalmasat élvezek a szájába. Ahogy kicsúszik az ajkai közül azonnal a másik lány felé fordul és csókot váltanak. 

Az ágyra telepítik a gyümölcsös tálat és a pezsgőt. Az eper beindítja a fantáziám. Belemártom a punciba és úgy eszem. A lányok élvezik. Lefekszenek és elém tárul két csodálatos öl. Mindkét kezem el van foglalva azzal, hogy simogassam a bársonyos kelyheket. Ízesítsem az eper ízével, izgassam a piros gyümölcs kemény húsával a rózsaszín szirmocskákat. A punci nedvétől síkos gyümölcsöt a lányoknak nyújtottam, de a másik puncijában jártat kapták. Felváltva nyaltam őket. Amíg az egyiknél időztem a másikat az ujjammal izgattam...A szőkeségnek megtetszett a játék, és a barátnőm puncijából elkezdte az eperrel keveredett nedvet kinyalogatni, míg az ő kerek feneke hívogatóan tárult elém. A háta mögé kerültem és az újra keményen meredező farkam lassan, óvatosan bevezettem az eper levével és a síkos nedvétől tocsogó hüvelybe. Csak először a makkom, hogy érezzem, de annyira jól esett ez, hogy nem tudtam tovább tartani magam és tövig benyomtam. Láttam a barátnőm arcát, ahogy a kéj kiült rá, a nyögéseit a nyelv játéka miatt, láttam a másik lány, sőt éreztem fenekének ringó mozgását, derekának karcsú ívét. Lassan mozogtam, annak az ütemére nyalt ő. Teljes volt az összhang. Nem siettem el, mert most aztán még nagyobb élvezethez akartam jutni, és juttatni. A barátnőm diktálta a ritmust. Egyre hevesebben tolta a csípőjét, egyre magasabba emelte, hogy jól hozzáférhessen a másik nő. 

Én ennek hatására jobban és keményebben ostromoltam ezt az isteni lukacskát. Egy hatalmas sóhaj és nyögés után a barna bombázó elélvezett. Éreztem, hogy már nekünk sincs sok hátra, de még érezni akartam ezt a pinát. Ahogy felemelte a fejét előrehajoltam és megfogtam a haját, kicsit hátrahúztam a fejét. A teste ívbe fordult és most még mélyebbre toltam be a kitörni készülő vulkán érzetet adó farkam. Enyhe remegés futott végig a testén, éreztem én is ahogy a hüvelye összerándult, a teste megfeszült és elélvezni készül. Én sem bírtam tovább és egy-két lökés után kitört a vulkán és együtt remegve, nyögve elélveztünk. 

Lihegve, lucskosan feküdtünk az ágyon. Kipirulva, fáradtan de jól eső érzéssel. Megbeszéltük, hogy máskor is összejövünk még, mert van még pár ötletünk amivel áldozhatunk a gyönyörök oltárán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr835964612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása