Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Zuhanyozás közben

sztone 2014.04.07. 10:19

A lány a zuhany alatt állt. Szép sötét hajáról gyöngyökben csorgott le habos, meleg víz. Puha, bársonyos bőrét simogatta a jóleső melegség, amitől saját érintését is egyre kellemesebbnek találta. 
Rá gondolt. A fiúra, akit olyan rég látott, s annál erősebben áhította érintését. Lágyan, szinte cirógatva mosta magát, s már nem is igazán a tisztálkodás miatt tette mindazt. Kezei tudatosan nyúltak a legszebb helyekre, mintha ismét fel akarnák fedezni mindazokat a titkokat, melyeket Neki szánt. S amiket már önmaga annyiszor végigjárt édes fantáziák közepette esténként, amikor gyönyörre vágyott. 
Ujjai lágyan siklottak végig gömbölyű mellein, le a hasán, ahol kissé el is kalandoztak. Majd lejjebb, a combjai közt pihentek meg hosszabb időre, ahol a sima kis kagylócskák várták a törődést. Halk sóhajban végződő morgást hallatott, miközben a húsos szeméremajkak közé furakodva lassan végigsimította csiklóját. Érezte, amint ujjai magával sodorták az izgalomtól kibuggyanó ragacsos nedvét. Szemeit lehunyva hátra hajtotta fejét, hogy jobban átélje az izgalmas perceket, amit testének kényeztetésére kívánt fordítani. 
Ekkor kissé megriadt, összerezzent. Oldalt fordulva látta, hogy nincs egyedül. 
A fiú állt ott és nézte. Kőmerev arccal, de tágra nyílt, izgatottan csillogó szemekkel figyelte a lány minden mozdulatát. Habár arca nem mozdult, tekintete elárulta, hihetetlenül felizgatta a látvány. 
A lány egy meglepett apró sikkantás kíséretében ösztönösen maga elé kapta kezeit, mintha takarni kívánná azt, amit mindennél jobban szeretett volna megmutatni, sőt, átadni annak a lénynek, aki épp őt figyelte. Lassan le is engedte karjait, s a srác arcába nézve felegyenesedett. A maga meztelen valójában állt ott, és engedte, hogy vágyainak hús-vér tárgya kellően megcsodálja. S ez a tudat tovább fokozta izgalmát. 
A fiú sem várt tovább. Határozott mozdulatokkal levetette ruháit, míg a lány a saját ajkaiba harapott lágyan, s nyelt egy nagyot. Örömmel látta, hogy látványa kellően felfokozta a srác libidóját, hímtagja mereven ágaskodott, amint az utolsó ruhadarabtól is megszabadult. Azzal a zuhanyzóba lépett, egészen a lány elé, szemébe nézett és lágyan megcsókolta. 
Az első finom ajakérintés után azonnal heves csókolózásba kezdtek, miközben kezeikkel igyekeztek felfedezni egymás testének minden apró porcikáját. Masszírozta, simogatta a formás melleit, fenekébe markolt, hajába túrt, ahogyan ő maga is ugyanezeket élte át, párjának kezétől. Szájukkal pedig, mintha soha nem akarták volna elereszteni a másikat, úgy tapadtak egymáshoz. Nyelvük vadul tekeredett egymáson, míg ajkaikat harapdálva igyekeztek tudtára adni a másiknak szerelmük hevét. 
A fiú elzárta a vizet, s kedvesét ölbe kapva az ágyhoz lépett. Puhán letette a csöpögő, meztelen női testet, amire olyan rég áhítozott már. Sokszor képzelte el már az első közös szeretkezésüket, de most minden korábbi gondolatot elfelejtett. Csak annyit tudott, hogy ez a csodálatos nő itt van előtte, és csak rá vágyik. Arra, hogy érezze vágyának tüzét, testének vad lökéseit, szorítását. Egyértelműen ezt lehetett kiolvasni a lány tekintetéből, mert úgy nézett rá, mint ahogy a sivatagban rekedt ember néz egy pohár hideg vízre. 
Fölé hajolt, és ismét megcsókolta. A lány reszkető ajkakkal és lehunyt szemmel viszonozta. Combjai maguktól nyíltak széjjel, hogy szerelme jobban közé férjen. Már szinte az előjátékot is kihagyta volna, csak érezze magában mihamarabb azt a csodás kőkemény szerszámot, ami olyan izgatóan érintette meg hasát a zuhany alatt. Nem is bírt magával, jobb kezével barátja lábai közé nyúlt és finoman megmarkolta. A fiú hallhatóan sóhajtott a kellemes és meglepetésszerű érintéstől. Hagyta, hogy játsszon vele kedvére, s közben a lány nyakán folytatta azt, amit a szájon kezdett. Csókolta, óvatosan harapdálta az illatos, puha bőrt, s élvezettel hallgatta, ahogy kedvese egyre édesebben nyöszörög. 
Simogatta, nyaldosta a melleit, aztán szívogatva és puhán harapdálva játszani kezdett a bimbókkal is. Jól esett a tudat, hogy ezzel is tovább szította a tüzet, mert a lány csípője egyre jobban tekeredett alatta, péniszét pedig hangos sóhajok kíséretében fokozatosan gyorsítva ingerelte. 
Hosszú percekig játszadozott a cicikkel, majd lejjebb haladt. Így a lánynak el kellett engednie a farkát, amit nem is bánt, hisz így nem tudta túlizgatni idő előtt. Ujjait kissé belemélyesztette a combokba, amíg szájával a puha hasat puszilgatta. Nyelve határozottan siklani kezdett lefelé, egészen a combtőig, s onnan vissza. Majd lejjebb csúszott, s a combokat felemelte úgy, hogy egészen hozzáférjen a legrejtettebb zugokhoz is. 
Elé tárult az a gyönyörű, húsos punci, amit oly régen szeretne látni! Gyönyörű punci volt! Gömbölyű ajkai közül kivillant a duzzadt csiklója, melynek rózsaszínes-lilás színe tudatta, alig várja, hogy a nyelvével megízlelje. Hüvelyének apró bejárata szinte folyt. Egy jókora ragacsos csepp épp akkor kúszott le a combján, amikor felemelte. Micsoda látvány volt! Nincs ennél izgatóbb jele annak, amikor kívánnak valakit! Ez a punci pedig annyira nedves volt, úgy tocsogott a lucsoktól, hogy szinte megrészegítette. 
Tenyerének külsejével feljebb emelte a combokat, majd ujjaival szétnyitotta a szeméremajkakat és nyelvével erősen belenyalt. Megízlelte a lány kéjnedvét, amire hangos nyöszörgés és reszkető csípőmozgás volt a reakció. A lány abban a pillanatban apró orgazmust élt át. Olyan mértékben volt felizgulva, s annyira mérhetetlenül vágyott már erre, hogy rögtön elélvezett. 
Néhányszor belemerítette nyelvét a puha lyukacskába, majd a csiklót kezdte ostorozni. Nyalta, szopta, szívogatta a duzzadt kis gyönyörűséget, miközben a lány teste egyre vadabbul vonaglott alatta. Már nem csak sóhajtozott, de egyre hangosabban nyögdécselt és lihegett, tudomására hozva, hogy egymás után éli át a gyönyör újabb és újabb csúcsait. Fejét ide-oda dobálva sikkantgatott, ujjaival görcsösen markolta hol a lepedőt, hol szerelmének vállait és haját. Ahogy a fürge nyelv egyre gyorsabban kezdett csapkodni a csiklóján, úgy vette át ő is a ritmust, s lihegésének fokozódása tudatta, hamarosan újabb orgazmus fogja megrázni csodaszép testét. 
A srác ekkor egyik ujját hüvelyének nyílásához tette, s egy határozott mozdulattal feltolta. A lány szinte íjként feszítette meg gerincét az újonnan jött csodás érzéstől. Ő is szívesen ujjazta magát, gyönyörre vágyva, de ez, amit most élt át, elmondhatatlanul több volt annál, mint amiben eddig volt része, saját kezétől. A fiú ujjai pedig nyelvével együtt izgatták immár kívül és belül együtt. Szinte sikoltozva élte át a kéj újabb és újabb szintjeit, magáról megfeledkezve élvezett el. 
Miután a sokadik orgazmust megélve, lihegve elnyúlt, a srác lehelt egy utolsó csókot a csatakos puncira, s fölé hajolt. Péniszét a lyukra helyezte, szemébe nézett és finoman belé csusszantotta. Hiába volt egészen szűk a bejárat, annyira át volt ázva a gyönyör nedvével, hogy kellemesen, puhán siklott benne a kőkemény hímtag. A lány minden lökésnél érezte, ahogy ráfeszül kedvesére, aki lehunyt szemmel élvezte ki minden porcikáját a punci szorításának. 
Lassan, finoman járt ki-be az izzó hüvelyben, hogy maximálisan át tudja adni magát az összes pillanatnak, amit szerelemittas barátnője testének belsejében élhet át. Legszívesebben azonnal beleélvezett volna ebbe a fojtogató, szinte lángoló, csatakos hüvelybe! Oly módon izgalomba hozta, hogy másodpercek alatt képes lett volna belespriccelni gyönyörének forró láváját. Ahogy a lány szorította, ölelte, míg altestét vadul himbálva próbálta ő is minél jobban és minél nagyobb felületen kiélvezni őt, az maga volt a minden álmok legszebbikének a beteljesülése. 
Csípőjének mozdulatait gyorsabbra váltotta. Mélyebben és keményebben hatolt szerelme vaginájába, aki hangosakat lihegett minden lökésnél. Aztán egyre hevesebben, már-már szinte vadul kezdte döfködni lüktető hímtagját a punciba. A lány nem bírta sokáig, újabb orgazmus rázta meg testét, ám ez már sokkal intenzívebb volt minden eddiginél. Hüvelyének izmos fala görcsösen rángatózva tapadt rá kedvesének lüktető farkára, miközben hosszú másodperceken át élvezett rángatózva, hangos kiáltások közepette. A fiú izzadva, de átszellemülten lassított kissé, aztán ahogy kedvesének légzése lassult, s ujjai sem markolták olyan tébolyultan a lepedőt, ismét vadul belegyorsított. A lány teste azonnal újra megfeszült, szája kiáltásra nyílt, de a váratlan gyönyörtől egy hangot sem tudott kiadni magából. Öntudatlanul belemarkolt a levegőbe, talán fogást keresett valamiben. Mivel azonban semmiben nem tudta belemélyíteni ujjait, combjai közé nyúlt és hevesen maszturbálni kezdett. Gyorsan, nagyon gyorsan izgatta csiklóját, immár teljesen kitárulkozva a fiú előtt, adta át magát az eddig soha nem tapasztalt gyönyörnek. Élvezett és élvezett, zihálva rángatózott, egymás után többször vonaglott meg sikoltozva. 
Pár pillanatig nem is tudott magáról. Eszméletét vesztette. Ilyen orgazmust még soha nem élt át! Rámosolygott párjára, akinek szemében látszott, hogy már nemsoká bírja visszafogni magát. Valóban, farka oly módon lüktetett, hogy szinte fájt. Szabályosan érezte puncijának falán, ahogy a hímtag lüktet a szerelem hevétől. Ez az érzés pedig tovább tüzelte az amúgy sokszorosan kielégült vagináját. 
A lány tovább mosolyogva csókot lehelt az ajkára, s egy határozott mozdulattal megfordította a pozitúrát. Immár ő került felülre, s csípőjét lágyan ringatva mozogni kezdett a srác duzzadó farkán. Tövig beleült, egészen a méhfaláig leengedte lassan, majd hüvelyének szűk bejáratánál kezdte izgatni a makkját. A fiú szája kinyílt a nagyon kellemes kényeztetést érezve. Mindezt fokozta, hogy immár pihenő helyzetben van, s csakis arra kell koncentrálnia, amit abban a csodaszép, isteni hüvelyben érez. Közben a lány egyre gyorsabb mozdulatokkal kezdte riszálni altestét, hogy mindketten jobban érezzék egymást. Szemét lehunyta, s látszott rajta, hogy újra erős izgalomba jön, és nemsokára ismét élvezni fog. A fiú tudta, hogy ezt már ő sem fogja bírni, ha még egy kéjes nyögését hallja a lánynak, ő maga is vele fog menni. Épp ezért kissé bátortalanul megragadta annak popsiját, hogy kissé lelassuljon. 
A lány érezte a mozdulatot, s tudta, mit akar kedvese. Ki sem nyitotta szemét, csípőjét egyre vadabbul riszálva, vibráló hangon megszólalt: 
- Gyere! Élvezz belém…. Érezni akarlak! Élvezz…a puncimbaaaa…!!!!!!!! 
Utolsó szavai már szinte elhaló sikoltásnak hangzottak, mert újra korbácsolni kezdte testét a kéj. Combjait még megpróbálta kissé széjjelebb nyitni, hogy kedvesének a lehető legizgatóbb látványt nyújtsa. Mindenképp érezni akarta, ahogy párjának farka elárasztja hüvelyét ragacsos spermájával. Azzal a csodás nedűvel, amit azért lövell ki magából leírhatatlan gyönyörök közepette, mert ilyen hatással volt rá. Boldogsággal töltötte el a tudat, hogy az ő teste izgatta fel annyira a fiút, hogy pillanatokon belül elélvez. S amilyen csodás dolgokat művelt az ő puncijával, megérdemli azt, hogy az ő beteljesülése is emlékezetes legyen. Ujjaival ismét a duzzadt, csöpögő csiklóját kezdte izgatni, miközben testének minden izma heves rángásokba kezdett. A fiú tekintete is elfátyolosodott, s már nem fogta magát vissza. Érezte, ahogy a szűk, izzó punci fala újra hevesen masszírozni kezdi farkát, amint a lány szinte eltorzult arccal élvezni kezdett. 
Nem bírta tovább! Ahogy szerelme maszturbálni kezdett, s a csatakos lyukának izmai újabb rángásokkal masszírozták a péniszét, már ha akarta volna sem tudta volna visszatartani spermájának áradatát. Ennél izgatóbb dolgot soha el sem tudott volna képzelni! Teste megfeszült, hímtagja megduzzadt, és a vagina szorításában hatalmasat lövellt. Beleélvezett! Végleg megadta annak a gyönyörű, illatos puncinak, amit egy férfi adhat! A lány azonnal, szinte vergődve kiáltotta világgá az újabb, soha nem tapasztalt gyönyört, amint érezte, hogy szerelme farka hatalmas sugárban lövellte hüvelyébe forró spermáját. Egyszerre rázta meg testüket az áramütésszerű orgazmus, miközben a fiú farka újabb és újabb adagokban spriccelte pinájába a szerelem ragadós láváját. 
Elaléltan omlottak egymás karjaiba. Lihegve, nyöszörögve keresték egymás érintését, de határozott mozdulatra egyikük sem volt képes. Lágyan egymásra mosolyogtak, s váltottak néhány szerelmes csókot. A srác kezei a lány testére tévedtek, amit néhányszor finoman végigcirógatott. Ő viszonzásul azt kapta, hogy kellemesen ernyedő farkát simogatták óvatos, puha női kezek. 
Hosszú percekig dédelgették egymást fáradtan, amikor a lány felállt és a zuhanyzóba indult. Kellemesen elcsigázott mozdulatokkal lépett kimérten, lábai kissé remegtek is a sokszoros kielégüléstől. Puncijából sperma csepegett, ami összekeveredett a combjain a térdéig csordogáló saját nedvével. A fiú mosolygó szemekkel nézett utána, s kisvártatva ő is rászánta magát, hogy szintén lemossa magáról a szerelemcsata verejtékeit. 
Bebújt a lány mellé a zuhanyfülkébe és illatos tusfürdőjével mosni kezdte annak testét. Előbb a hátát, majd cicijét, hasát, combjait kezdte dörzsölni. A lány ugyanígy kedveskedett neki. Aztán a lankadt péniszéhez érve finoman mosni kezdte. Puhán masszírozta a heréket, s ujjai ide-oda csúszkáltak a makkja körül. Magához húzta kedvesét, s szenvedélyes csókolózásba kezdett vele. Ahogy újra az ajkait harapdálta, apró mosoly futott át az ajkán, mert érezte, ahogy a fiú farka újra megtelik vérrel és lassan megduzzad. Nyomott egy utolsó cuppanós csókot a szájára, azzal lehajolt és szájába vette a már félig merev hímtagot...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr305974342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása