Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Stephanie

sztone 2014.04.08. 16:23

A puncija is benedvesedett, ha csak arra a férfira gondolt. A férfira, akivel mostanában találkozgatott. Randiztak párszor, de eddig semmi komolynak mondható esemény nem történt. Michael igencsak vonzó, mégis kissé önmagának való férfi volt, kicsit talán régimódi is. Éppen ezért volt annyira titokzatos és ezáltal sejtelmesen izgató is Stephanie számára. Élénk fantáziájával érzéki kalandok, remélhetőleg minél előbb megtörténő, eseményeit vetítette le lelki szemei előtt. 
Egy száll bugyiban állva bámult kifelé az ablakon, miközben vad, erotikus gondolatok keringtek csinos fejében. Buja elmélkedésébe merülve figyelte, ahogyan az eső áztatta utcán sietve, szapora léptekkel keresnek menedéket az emberek. Már megint zuhogott. Magára eszmélt, megrázta éjfekete, hosszú hajával keretezett fejét, tett egy lépést hátra, s készülődni indult arra a bizonyos régóta várt estére. Kéjsóvár gondolatai persze azért vissza-visszatértek, mintha a szűnni nem akaró kényszerűség vetette volna el magvait agyában, vagy talán lelkének titkos zugaiban megbújó vágyai keltek életre. Ki tudja? 
Ma végre megtörténik. Akarja, hogy megtörténjen. Csábos ajkainak szélei önkéntelenül is mosolyra mozdultak. Maga sem tudta igazán, hogy mit is remél valójában e, még frissében bimbózó, kapcsolattól. Bár néha-néha voltak kapcsolatnak aligha nevezett kalandjai, amelyek nem ritkán csak egyetlen éjszakára terjedtek ki, de egyik sem volt számára az oly áhított igazi. Többre vágyott, és talán most lehetősége lesz ezt megkapnia.
Tisztában volt saját hibáival is. Betegesen tudott ragaszkodni elveihez. Sajnos sokkal inkább az elveihez, mint embertársaihoz. De már tanul, sokat tanult és tovább képezte magát. Minden oka megvolt rá, hogy ezt tegye, mivel érezte, hogy élete, így, ebben a medrében nem folyhat tovább. Többet kellene ismerkednie és emberek közé járnia. Igazi, normális társasági életet szeretett volna, nem csak azokat az unalmas vállalati partikat, amelyeken folyamatosan, főnökei fellengzős dumáit, kolléganői pletykálkodásait vagy férfikollégái már-már szexuális zaklatást is kimerítő disznó vicceit kellett hallgatnia. 
Elmélkedését telefonjának csengése zavarta meg. Már megint az anyja volt az. Hűha, ez hosszú lesz. – gondolta. Szülei folyamatosan zaklatták, elege volt már belőlük is. Már régóta külön élt tőlük, hiszen saját lakása volt. Jól fizető, minden idejét felemésztő, kemény munkájával, biztos anyagi függetlenséget teremtett meg magának. Így is gyakran jártak a fejére, de inkább már az agyára, a kínos, minden előjátékot kerülendő, durr - bele kérdéseikkel. Mikor mész már férjhez? Mikor lesznek már unokáink? Mikor lesz már egyáltalán barátod? Steph így, Steph úgy. Bezzeg a nővére. Bla…bla…bla…. Szerették. Ezt tudta ő is. De akkor is… Ilyenkor sírni lett volna kedve. Magában beismerte, hogy igazuk van. Szerencsére, ilyenkor elég hamar sikerült őket leráznia. Imádta őket és ezt ők is tudták. De akkor is… 
Néha-néha, amikor fáradtan ért haza az üres és rémisztően csendes apartmanjába, ráeszmélt arra, hogy mennyire igazuk van, hisz nem volt boldog. Bár mindene megvolt, pénz, karrier, kényelem, barátok, de valami már nagyon hiányzott számára. Gyengédség, érzelem, figyelmesség valaki részéről, akihez odabújhat esténként, ha már a padlón érzi már magát egy stresszel teli nap után. Valaki, aki mindig mellette áll, megvigasztalja, megsimogatja, megcsókolja, és végül jól megdugja. Kéjesen borzongott még a gondolatától is. 
A szokásos, inkább egyoldalú beszélgetést követően, Stephanie zuhanyozni indult, hiszen már egy fél órája erre készült. Mezítelen lábbakkal, halkan lépdelve, őzgidaként szökdelt végig ízlésesen berendezett lakásán, annak is kicsiny, de komfortos fürdőszobájáig. 
Fogmosás után, maradék kicsiny ruhadarabjától is megszabadulva lépett be zuhanyfülkéjébe. Maga mögött becsúsztatva ajtaját, megkezdte mindennapos tisztálkodási procedúráját. Ez alkalommal azonban alaposabb volt, s hosszabban elidőzött lakásának, számára oly kedves zugában. Régóta várt már erre a napra. Ma tökéletesen kellett kinéznie. 
Rövid, áztató zuhany után elkezdte beszappanozni magát. A lány átlagosnak egyáltalán nem mondható, gyönyörű, sőt egyesek szerint tökéletes alkattal büszkélkedhetett. Rendszeresen sportolt és figyelt az étkezésére is, de persze genetikailag öröklött szerencséjének is tulajdonította, hogy ily könnyű volt eme természetesen csodálatos alakját megőriznie. A szappanozás közben tovább kenegette testét, oly helyeken kényeztetve magát, amelyeken mostanság már csak ő is nagy ritkán kalandozott el. Esetleg olyan alkalmakkor, mikor felgyülemlett feszültségét szerette volna levezetni, vagy csak egyszerűen egy mélyen átaludt, nyugalmas éjszakát akart magának. 
Kezeinek simogató érintésére a vágy kezdte elönteni hibátlan, szinte hófehér testét. Hetyke mellbimbói meredten álltak ki kerekded, kicsinek egyáltalán nem mondható, méretéből adódóan kissé szétálló melleiből. Szemrevaló keblei selymesen csillogtak a zuhanyzó lámpája fényében, miközben a szappanos vizet körkörösen próbálta meg szétkenni kezeivel. Bal kezével tovább folytatta e buja emlők simogatását, miközben jobbja lejjebb és hátrébb csúszott most oly síkos testén, míg el nem érkezett a hátul kecsesen kidomborodó tomporához, mely fölött átcsusszanva, benyúlt az amúgy is nedves puncijához. Halk sóhaj hagyta el ajkait, de nem hagyta abba. Melleit magukra hagyva, kicsiny jobb kacsóját is lefelé vezette, teljes hosszában megmarkolva a kiéhezett nemi szervét, miközben középső ujjával behatolt annak csúszós nagyajkai közé. Eme apró mozdulat hatására kicsit megszédült, fejét a zuhanyzó falának támasztotta. Szemeit becsukva halk sóhaj tört ki belőle, majd egy hirtelen gondolattól vezérelve, elkapta kezeit forró alsó testrészétől. Nem, ezt nem most, sietnem kell – mondogatta magában Stephanie. A testére kent szappant pillanatok alatt lemosta megáról. Sietve kilépett, törölközőjével felszárította elragadó testének minden porcikáját, nem kihagyva annak érzéki hajlatait sem. 
Nehéz döntés lesz kiválasztania az estére szánt ruhadarabot. Gyönyörűnek és kívánatosnak kell lennie. Michael kedves, előzékeny és udvarias pasi volt, nem szeretett volna csalódást okozni a férfi számára. Stephanie egyik gyerekkori barátnőjének születésnapi partiján találkoztak. Az ünnepelt szülinapos anyai ági rokona volt, ha jól emlékezett rá. De ez a legkevésbé sem érdekelte Stephanie-t. Rögtön szimpatikus lett neki a barnahajú, nagy barna szemeivel néha kissé elpiruló férfi. Elege lett a rosszfiúkból, elege lett a megcsalatásokból, a csalódásokból és az állandóan terítéken lévő hazugságokból. Most már egy biztos pont kellett neki az életében. Egy olyan férfi, akire számíthat, ha szüksége van rá. 
Egy alapos smink után, gondosan felöltözve, lépett ki otthonából. Lent a kis kocsija várta, szerette ezt az autót, praktikus volt, még sosem hagyta cserben és keveset is fogyasztott, pasinak is ideális lenne – viccelődött néha magában. De most nem saját autóval akart menni. Taxit rendelt magának, amely pillanatok alatt meg is érkezett. Bár esernyőt nem hozott magával, még mindig zuhogott, de nem foglalkozott vele. Gyorsan ugrott be a megálló autóba. Szerette az esőt, megnyugtatta. Sorra, egymás után gyúltak ki a forgalmas nagyváros fényei, melyek az sűrű eső ellenére, világosságukkal próbáltak csekély vidámságot vinni, az időnek köszönhetően, kissé morcos emberek szívébe. 
A megbeszélt időponttal, öt perccel hamarabb érkezett, de a férfi már ott állt, a most már szakadó esőben. Persze Michaelnek már több esze volt, hiszen ő már esernyőt emelt a taxiból kievickélő Stephanie feje fölé. A kissé rövidre sikeredett puszi után, sietve, egymást átkarolva igyekeztek a száraz és kellemes légkört ígérő étterem bejárata felé. Belépvén nem is érte őket csalódás. Elegáns és pazarul kivilágított hely volt. Stephanie még sohasem járt itt azelőtt. Ébenfekete szemei elismerően csillogtak az enyhe túlzással, de egyáltalán nem zavaróan kivilágított, hatalmas terem díszes csillárainak pompázatos fényében. A pincér, az előre lefoglalt asztalukhoz vezette őket, majd az étlapot átadva udvariasan magukra hagyta a fiatal párt. 
Beszélgetésük általános dolgokról zajlott. Családról, munkáról, hobbiról, sportról, semmi különleges. De Stephanie mégis nagyon élvezte e kellemes estét. Mindvégig mosolygott, nevetett, viccelődött és nem csak udvariasságból. Valóban élvezte az intelligens férfi társaságát, aki lelkesen hallgatta Stephanie, életének fontosabb eseményeiről szóló beszámolóit. Michael tervezőmérnök volt egy építőipari cégnél, aki igazi lelkesedéssel és precizitással végezte szeretett munkáját. 
A kiválasztott menü is kivételesen ízletes volt. Vacsorájuk végeztével, Stephanie óvatosan, apró gesztusokkal figyelmeztette partnerét az idő múlására, nem titkolva mielőbbi távozásuk esetleges lehetőségét sem. A férfi azonnal észbekapott, kifizette a számlát, majd elhagyták az éttermet. 
A bejárat előtt sorakozó taxik egyikébe ültek. Stephanie a férfihoz fordult. 
- Nem gond, ha ma este kivételesen hazakísérsz? – kérdezte Stephanie nevetve. 
- Nem, semmi probléma. Miért is lenne az? – kérdezett vissza Michael kicsit naiv, cinkos mosollyal arcán. 
Helyes – gondolta Stephanie. Általában mindig elérte azt, amit akart. Lakásához érve Michael kifizette a taxit, majd a már éppen, hogy csepergő esőben, az esernyő védelme alatt elindultak a társasház bejárata felé, melyen belépve, annak első emeletére igyekeztek. A folyósóra felérve ballagtak a lakás bejáratáig, ahol mindketten megtorpantak egy pillanatra. Stephanie-nak azon romantikus filmekbe illő sablonjelenet jutott eszébe, amikor a főszereplő hölgy lakása előtt tétovázik a pár, és éppen azon morfondírozik a néző, hogy vajon behívja-e a nő a férfit egy kis szerelmi pásztorórára, avagy mégsem. Stephanie megfordul, mélyen belenézett Michael szemébe, levegőt vett, majd végre felteszi a nagy kérdést: 
- Kefélünk? 
A férfinak egy pillanatra elakadt a lélegzete. Kikerekedett szemei jelezték meglepődését, de Stephanie ekkor még annyi időt sem számára, hogy agya egyáltalán fel tudja dolgozni a hallottakat, mivel a következő pillanatban ajkai már az ő szájára tapadtak. A férfi, pillanatnyi zavarodottságából magához térve, azonnal viszonozta a megvadult ajkak ostromát. Összefonódva esnek be a már nyitott ajtón, maguk után belökve azt. A kiéhezett nő sietve kezdte el lerángatni magáról elegáns öltözékét, de Michael sem pazarolta idejét, ő is elkezdett megválni ruhája darabjaitól. 
Következő pillanatban Stephanie a hálószoba és az ágy felé vezette, a most már minden bizonyossággal lázba hozott férfit, kinek keményedő férfiasságát azonnal megérezték tapogatózó kezei, melyek Michael alsótestét és annak domborulatait kutatták. A pasi sem teketóriázott sokat. Kezei a melltartójától igyekeztek megszabadítani a türelmetlen lányt. Gyakorlott mozdulattal sikerült azonnal kinyitnia a melltartó pántját, levéve azt, előbukkantak annak rejtett kincsei. Két gyönyörű és igencsak termetesnek mondható női mell buggyant ki fehérneműje szorításából. Ekkor már mindketten, vágytól átforrósodott testtel az ágyra zuhantak, kényelmesebb helyet találva hevenyészett románcuk folytatásához. Michael kíváncsiságtól vezérelve abbahagyta a lány ajkainak kényeztetését és lenézett, a napvilágra kerülő gyönyörű kincsekre, e csodálatos női keblekre, amelyeknél szebbeket még sohasem látott eddigi élete során. Káprázatos emlői két érett, tenyérbeillő dinnyeként, enyhén lelógva díszelgettek karcsú testén. Száját a hetyke, a vágy hatására megkeményedő mellbimbókra tapasztotta, melyek körül hívogatóan piroslottak csábító bimbóudvarai. Vadul elkezdte habzsolni őket. Először az egyikre, majd a másikra vándoroltak kiéhezett nyelvei, nyalta, szopta, falta eme vadító csodákat, melyek ide-oda fickándoztak szájának vad játéka eredményeként. 
- Gyönyörű vagy – suttogta halkan. 
Stephanie elmosolyodott, kéjes sóhaja volt válasz a férfi dicsérő szavaira, mámorító simogatásaira és becéző csókjaira, amelyekkel szemrevaló kebleit kényeztette. 
Stephanie viszonzásul, most a férfit próbálta megszabadítani alsónadrágjától, hogy végre ő is szemügyre, vagy legalább egy kis időre kezelésbe vehesse annak eddig rejtett hímtagját. A férfi azonnal észrevette a lány kíváncsiskodó szándékát a rajtamaradt ruhadarabját illetően, így hát segítőkészen, gyorsan ledobta azt magáról. A nő először megsimogatta, majd már-már rávetette volna magát a szűk viseletének rabláncaitól megszabadult, és most már szabadon rakoncátlankodó hímvesszőre. Első pillanatban nem hit a kezének, de még a szemének sem. Csodálkozva tekintett a merevedés folyamatának előrehaladott állapotában levő hímtagra. Bár erekciója még egyáltalán nem volt teljes, de így is egy hatalmas, fanszőrzetétől teljesen lekopaszított pénisz tornyosodott feléje hívogatóan. 
A nő egyetlen, gyengéd lökéssel fordította hátára a kissé meglepődött férfit. Stephanie megfordulva és kissé könyökölve lehajolt, majd jobb kezének finom ujjai izgalmas játékukba kezdtek. Először lassan, érzékien a fitymát húzta hátra, mely alól fokozatosan bukkant elő a síkos és selymes tapintású makk. A tetején lévő kis centis résből ekkor, a váratlan mozdulat hatására, kis kéjcsepp bukkant elő. Nyelvét kinyújtva, annak hegyével, óvatosan nyalintotta le a kicsiny rés kibuggyant termését, miközben bal kezének hosszúkás ujjai további kéjnedveket préseltek ki a kiemelkedő fejből, melyeket most már teljes nyelvével próbált megízlelni. 
Stephanie nem bírta tovább, azon nyomban mohó ajkai közé vette, az egyre inkább nagyobbodó falloszt. A lány, szájának minden érzékével szerette volna megízlelni e természeti kincset, ezért minél nagyobb terjedelemben megpróbálta magába nyelni azt. A nem éppen erre teremtett ajkai, először a pénisz makkjának gombaszerű alakját, nyelvének ízlelőbimbói pedig annak enyhén sós ízét kóstolgatták. A férfi hátrahőkölt és hangosan felnyögött. Izmos teste beleremeget a farkát érintő váratlan fordulat hatására. Lenézett, agya egyszerűen nem tudta feldolgozni azt, amit lát. A lány szinte habzsolta, pornószínésznőket megszégyenítő gyakorlattal, fejét le-fel mozgatva szopta, a már amúgy is vérvörös farkát, miközben kis kezeivel a termetes herezacskóját masszírozta. Stephanie ellenállhatatlan vágyat érezvén, egyre erőssebben szívta magába ezt a délceg, kakaskodó hímtagot. Közben, szájából kiengedvén, a zacskót harapdálta gyengéden, miközben nyállal áztatott nyelve, a hőn áhított spermát rejtő, herékkel játszadozott el. E, gyaníthatóan bőséges terméssel megáldott golyóktól lassan elindulva, teljes hosszában, élvezettel nyalta végig az immáron teljes pompájában tündöklő bájdorongot. 
Michaelnek választania kellett, így nem bírta tovább. Már csak pillanatok kérdése volt, hogy kitörjön és a nő szájába lövellje annak áldásos tevékenységének gyümölcsét. De nem ez volt a terve. Többet akart ennél. Sokkalta többet. Utánanyúlt, majd szorosan átkarolva, a lány ajkait az ő ajkaiba zárva, megpróbálta gyengéden elvonni kedvesét annak áldásos tevékenységétől. A lány, engedelmeskedve Michael akaratának, vad csókolózással folytatta erotikus kéjelgését, miközben a férfi e praktikával próbálta meg kedvese figyelmét elvonni, amelyet az oly kellemes, orális játéknak szentelt. 
Most a pasi kezei indultak el újabb felfedező utakra. Óvatosan, a lány felfokozott izgalmi állapotának tudatában, simogatta partnerének minden porcikáját. Feje búbjától, csodálatosan ívelt testén át, ellenállhatatlan combjain keresztül, annak kecses lábfejéig, nem kevesebb időt szentelve, annak csodálatosan kerek fenekének sem. A kezeinek munkáját, a lány hallhatóan nem kis örömére, a vastag ajkai és simogatóan forró nyelve vették át. 
Stephanie bájos arcán kéjes mosoly vonult át, amikor combjának belső oldalán megérezte a férfi becéző ajkait, melyek tovább kutatva, forró csókot nyomtak a most selyem által védett puncijára. Michael itt kicsit hosszabban elidőzve, újabb puszit lehelt a bugyi alól igencsak kidomborodó intim testrészre. 
A lány szinte már önkívületben volt, szemei felakadtak, szívverése felgyorsult, kezei a pasi fejét markolászták. Falatnyi, fehér bugyijának anyaga nedvesen vágódott bele a méretes nagyajkainak vájata közé. Michael végett akart vetni a nő „szenvedéseinek”, ezért nem titkolt szándéka volt, hogy punciját végre szabaddá téve, beavathassa Stephanie-t a gyönyörök birodalmának mámorító titkaiba. A férfi a nő lábához csúszott, majd egy félreérthetetlen mozdulattal lehúzta, a mostanra már igencsak átnedvesedett fehérneműt. A feltáruló lenyűgöző látványtól a lélegzete is elállt. A csupasz, teljesen simára borotvált punci, most a vágy hatására, két vérbőségtől duzzadó húsos kagylóhoz volt hasonlítható. A lábat megemelő és kissé széttáró mozdulat hatására, eme kagylók közül, egy vékony nedvességcsík szivárgott ki, s csorgott le a fenekére és annak popsilyukára. 
Michael egy pillanatig megbabonázva nézte e sokat ígérő túlvilági csodát, azonban pár másodperc elmúltával, jobb keze, kíváncsisággal telve, közeledett e tüzelő tünemény felé. Először csak a nedvedző puncinyílás fölött elhelyezkedő enyhén kidomborodó vénuszdombot kezdte el simogatni, majd egy igencsak hatásos csókkal, engedélyhez folyamodott ahhoz, hogy végre betekintést majd bebocsájtást nyerjen e ragyogó csoda mennyei birodalmába. 
E protokolli gesztus megtette kívánt hatását, mivel a nő még vehemensebben dobálta fejét, a már igencsak harcviselt párnákon. Ajkait elhagyó halk sikollyal adott felhatalmazást nemi szervének további feltárására, melyből ekkor még nagyobb szélességben kezdett el folydogálni a nektári nedű. 
A pasi nem bírta tovább, saját nyelvével akarta megízlelni a csodálatos folyadékot, ezért most, már mindkét kezét igénybe véve, azok ujjaival választotta szét a vértől duzzadó nagyajkakat. Eme impozáns kagylók nyomása alól kiszabaduló kisajkak pillangószárnyként lebbentek szét, kiszabadulva fülledt rabságukból, amelyek mögött feltárult, az enyhén kitáguló, rózsaszín hüvelybemenet is. A ráncos bőrredők fölött, begerjedve vöröslött, a kis bőrtok alól kiduzzadó csiklója, amely most hívogatóan meredt a férfi felé. 
E mennyei látvány a férfit arra ösztönözte, hogy azon nyomban megadja nekik azt, amelyre most így kitárulkozva áhítoznak, de ami késik, az nem múlik alapon, először „csak” a nyelvével kellett megelégedniük. Stephanie abban a pillanatban sikoltott fel a kéjtől, amikor a pasi nyelvének hegye hozzáért a több ezernyi idegvégződéssel megáldott, nedves csiklójához. 
- Még, kérlek, még – sikongott Stephanie. 
A férfi nem is hagyta annyiban a dolgot. Még több kéjsikolyt akart kicsikarni a nőből, ezért még szorgalmasabban kezdte azt nyalogatni. Most már teljes nyelvével lendült bele e nemi harcba, vigyázva arra, hogy még véletlenül se hagyja ki, sem a kisajkakat és még mélyebbre benyúlva, a hangosabban sikoltozó lány hüvelybemenetét sem a nyelvi csatából. Nyelvének hegyével a lány hajdani szűzhártyájának rojtos maradványait cirógatta, melyek hűen őrködtek hüvelybejárata előtt. Szorgalma megtette hatását. Stephanie valóssággal reszketett a sorozatos orgazmusoktól. Lábait ide-oda dobálva emelte meg és ejtette vissza remegő testét. A kéjtől vérvörös puncijából patakként ömlött Michael nyelvére és szájába eme boldogság fokmérőjeként szolgáló, édes-sós nedű, melyet valósággal szürcsölve szívott magába és így, kissé fémes, de kellemesen savanykás ízével örökre bevéste magát a férfi elhomályosult elméjébe. 
Stephanie, tudatához visszatérve figyelmesen tudatta partnerével, hogy eljött a pillanat, amikor pillanatnyi pihenésre van szüksége e kényeztetésben, mely érzékeit, ily magasztos módon, romokba döntötte. 
Nyelvének csapásait alábbhagyván, némi lélegzetvételnyi szünethez engedte a leányzót, aki most aléltan, a már teljesen szétterpesztett kecses lábai között vörösen égő puncival és kielégült, remegő testtel zihált, miközben keblei le fel hullámzottak orgazmusainak „utórengései” hatására. E szexuális pozíció totálisan „kiakasztotta” a teljesen felajzott férfit. A látványtól felizgatott hímvesszeje kitörésre készült. Most már ő következett. Végre magáévá akarta tenni ezt a gyönyörű nőt. Szerencséjére, a magához tért Stephanie újra készen állt e még sokkolóbb párharcra. Magára húzva a férfit, érdeklődve tekintett a teljes pompájában díszelgő, duzzadt erekkel behálózott farkára és szinte parancsolóan szólt rá: 
- Basszál meg! – lihegte a kéjsóvár lány. 
A pasi, eleget téve a parancsnak, bal kezének ujjaival tárta szét a nagyajkakat, majd az erekcióban lévő vesszejének makkjával, a kisajkakat félretolva, behatolt a már csak reá várakozó szeméremrésbe. Stephanie enyhe lökéssel viszonozta a puncilyukát kitágító nyomást, amelynek eredményeként a makk teljes hossza, majd a farok további kis része is eltűnt a szeméremrés titkos bugyraiban. Michael megállt egy pillanatra, kiélvezte eme izgató látvány édes pillanatát, kéjesen szemlélve, ahogyan duzzadó dákóját fokozatosan nyeli el ez a telhetetlen puncilyuk. És ez még csak a kezdet volt. Folyamatosan figyelte, ahogyan apró mozdulatainak és a lány még apróbb lökéseinek hatására, vastag farka egyre mélyebben hatol be, annak egyre forróbb puncijába. Stephanie kissé aggódva szemlélte az eseményeket. Mi történik vajon, ha a férfi teljes hosszában szeretné majd feltárni, az eddig még ilyen mértékben soha fel nem fedezett mélységeit szerelmi barlangjának? De Michael résen volt, ezért is szándékozott kíméletesen, hirtelen mozdulatoktól mentesen, eleget tenni férfiúi kötelességének. Kisvártatva azonban mindkettejük aggodalma elillant, amikor a lány alsó szája teljes hosszában megízlelhette a teremtés eme gyönyört hozó ajándékát. 
Stephanie végre magában érezhette ezt a hatalmas hímtagot, amelyre már oly régóta epekedett. Összeszorította hüvelyét, hogy immáron teljességében érzékelhesse minden milliméterét e kincsnek, amely most csak az övé volt és senki másé. 
A férfi egy erőteljesebb lökéssel, egyetlen millimétert sem kint hagyva, tövig benyomta szerszámát az immáron vérvörösen izzó kéjbarlangba. Így elérkezettnek látta az időt, ahhoz az áldásos tevékenységéhez, mely bearanyozhatta mindkettejük mámorítóan vérforraló estéjét. Így lassan de biztosan mozogni kezdett az immáron lucskosan tocsogó pinában. Megérezvén a pumpáló farok kegyes munkáját, hangos sikítás szakadt ki szájából. A pasi ekkor, most már mindent beleadva, egyre gyorsabban és gyorsabban, kíméletlenül kefélte az ágyon vergődő csajt. Fallosza zakatoló dugattyúként mozgott a cuppogó hangot hallató punciban, amely ekkor már minden eresztékében öntötte magából a felhabzott kéjnedűt. A nő kéjes visításával, gátlásának minden megmaradt korlátját levetette magáról, így, az amúgy sem kicsiny szoba egyre hangosabban visszhangzott, a gyönyörtől kéjesen hánykolódó lány élénk hangjától. Michael elégedetten szemlélte Stephanie élvezetének megdöbbentő megnyilvánulásait és mivel nem akart csalódást okozni, ezért megpróbálta minél hosszabban magában tartani a kirobbanni készülődő magját. Szerencsére ilyen harci szituációkban soha nem voltak problémái. E pillanatig. 
A gyér fényben megvilágított, tökéletes testű, gyönyörű nő hangos extázisszerű vonaglásainak erotikus látványa, a zakatoló nemi szervek mámorító illata és persze a lány minden porcikájában farkára illeszkedő, teljes mélységében lüktető hüvelye, arra ösztönözte a férfit, hogy teljes kontrolját elveszítse érzékei felett. Egy ősi, szinte már állati ösztön vezérelte, mely felett már nem tudott uralkodni. Intenzív üzekedése meghozta azt a bizonyos várva várt eredményt, mert Stephanie sem bírta tovább. Fejét hátradobva, karjaival kapálózva és gerincét ívbe emelve, szinte önkívületben, visított egy hatalmasat. Szinte megszakítás nélkül, hosszasan ordított a kéjtől. Orgazmusa soha nem tapasztalt magasságokba emelte lelkét, és a kéj öntötte el testének minden kis porcikáját, miközben tudata egy ájuláshoz közeli állapotba került. Felért a csúcsra. Innen már nem volt tovább. Hosszú másodpercekig rángatózott ebben a pozícióban, majd végül aléltan esett vissza a nedves, összegyűrődött lepedőre. Kissé még kábultan, de ekkor kezdte el fokozatosan visszanyerni normális tudatállapotát, mellyel felfogta, hogy ez a kedves srác még mindig oly odaadóan, robbanásra készülő, forró bájdorongjával, odalent zakatolt őbenne. 
Lélekjelenlétéhez visszatérve Stephanie újfent váratlan cselekedetre szánta el magát. Lábával és kezével segítve önmagán, felemelte izzadtságtól gyöngyöző testét az ágyról, mely mozdulat hatására a robbanásra kész hímtag, egy cuppanó hang kíséretében kibuggyant a már igencsak megviselt vaginájából. Olyan ajándékot akart adni a férfinak, amelyet eddig még egyetlen szexpartnerének sem adatott meg. A férfi először meglepődve vette tudomásul Stephanie hirtelen akcióját, de azonnal az elégedettség megnyugtató érzése vette át hatalmát csalódottsága fölött, amikor rájött, hogy mi is a valódi célja partnerének. A lány kezébe vette az ágaskodó és a punci síkos váladékától lucskos falloszt, majd saját szájához vezetve, újra szopni és falni kezdte azt. Először aggódva pillantott a punci kellemes szorításától megfosztott férfi, kéjtől eltorzult arcára. Egy kicsit önző módon ragadtatta el magát e hirtelen ötletre, hiszen a kilövelléshez készülődő fehér magma minden cseppjét ízlelni szerette volna az emeddig koplalásra ítélt szájával, azonban a Michael arcán megjelent elégedettség megnyugtatta, hogy egy közös jó cél vezérelte. 
A robbanás pillanata már nem váratott oly sokat magára, mivel a lány nyelvének munkája és szájának nyállal telt üregének melege, végre meghozta a tökéletes orgazmust Michael számára. Hatalmas bájdorongja az utolsó másodpercben még hatalmasabbnak és még vörösebbnek tűnt, mint eddigi együttlétük során bármikor. A lány megérezve ezt, még erősebben és még erőszakosabban nyomta szájába a kitöréshez készülő péniszét, miközben óvatosan morzsolgatta a most már kissé felhúzódó bőrzacskót. Az eredmény pedig minden képzelőerejét felülmúlta. A mélyből felnyomuló forró sperma elképesztő erővel és mennyiségben tört fel a ritmikusan hullámzó bájdorong, immáron buzogányként feketéllő makkjából. 
Stephanie nyelvével és torkával érzékelte, azt az egyszerre sós és édes ízű, eszméletlen mennyiségű ondót, mely beterítette kitágult szájüregének minden, eddig üresen maradt szegletét. 
Vigyázott arra, hogy szájából még véletlenül se vegye ki az éppen ejakuláló falloszt, mivel ezzel a gesztussal, az élvezet lehetőségének minden pillanatát meg szerette volna adni e férfinak, ki tátott szájjal, torkából felhangzó kéjhanggal hörgött köszönetet. A lány, folyamatosan cuppogtatva ízlelgette és elismerő torokhang kíséretében nyeldeste a kiapadni nem akaró spermát, miközben annak többlete, más utat nem találva, kis patakokban ömlött ki a lány szájából, le egészen a farkat markoló tocsogó kacsójára. A férfi hátradőlt, torkából újabb és újabb, eddig ismeretlen hangok törtek elő. Ezen alkalomra őrizgetett spermájának teljes mennyisége, kis szünetekkel és hosszú spriccelésekkel lövellt bele, az azt habzsoló lány szájüregébe. Nagy része, sűrű nyelések közepette a lány keskeny torkán, kis része a férfi farkán folyt le, de néha felfröccsenve, jutott belőle Stephanie csinos arcára is. A nő a férfihoz hasonlóan, kéjelegve élvezett minden soron lévő kilökődést. Teljes hévvel lendült bele eme nagyszabásúra sikeredett szopásba, olyan lendülettel, mintha soha nem akarná abbahagyni e tevékenységét. De mivel minden jónak vége szakad egyszer, ebben az esetben sem lehetett ez másképp. A teljes pompázatosságában duzzadó kéjdorongból átmenetileg kiapadtak e folyékony kincsek, míg ezzel párhuzamosan, fokozatosan engedett keménységéből is. 
Kényszeredetten bár, de a lány sem látott már lehetőséget arra, hogy folytathassa áldozatos munkáját, ezért ebbe beletörődve és, hogy végre pihenni hagyja, kiengedte szájából e természeti csodát. Mindketten egyszerre zuhantak vissza az ágyra. Kis pihentető és újraregeneráló szünetre vágytak e szerelmi háborúban. Michael, még saját nedvétől sem undorodva, simogató becézgetéssel, forró öleléssel és még forróbb csókokkal köszönte meg e nem mindennapi fantasztikus élményt, mellyel ez az aranyos lány oly odaadóan megajándékozta. 
Így feküdtek jó ideig, kiélvezve eme intim pillanatok minden egyes csodálatos másodpercét. Ölelték, csókolták egymást. Kezeik, eddig ismeretlen és felfedezetlen területeket után kutattak egymás meztelen testén. 
A természetes ösztöneitől vezérelt Stephanie, kezeivel a jelenleg petyhüdt, kielégült farkat cirógatta. A finom noszogatás eredményeként, az élet is kezdett visszatérni a nő számára oly kívánatos testrészbe, mely a biztatás hatására újra vérrel kezdett el megtelni. A lány lelkesen sietett segítségére a folyamat felgyorsításához. A pénisz fitymájának lehúzásával és annak le-fel mozgatásával, újra merevedésre kényszerítette e nagyszerű, ezen az estén már bizonyítottan tevékeny falloszt. Michael kéjrúdja ekkorra már teljes erejében tért vissza kettejük szerelmi arénájába. 
A nő csábos szemeivel vágyakozva pillantott az ismét ringbe szálló harcostársra, majd hasára fordulva, gyönyörűen gömbölyű fenekét kidomborítva, jelentőségteljesen nézett Michael szemeibe, mint egy új, eddig feltáratlan utat mutatva párharcuk folytatásához. A férfi azonnal megértette párja óhaját s most feléje fordulva, forró csókokat nyomott domború tomporára, majd azt kissé jobban megemelve és nyelvével mélyen benyúlva, megérintette az összeszorított, nedvedző nagyajkakat. Duzzadó péniszét újfent, most már a legkevesebb félelem nélkül, marokra fogva vezette az életet adó hasadék rejtekébe. 
Stephanie, megérezvén kéjlyukának ostromlóját, teljes egészében négykézlábra emelkedett, megkönnyítve ezzel a kellemes behatoló dolgát. A férfi, kemény dorongját, most könnyen, egyetlen lökéssel nyomta tövig a teljesen megnyúlt, tocsogó hüvelybe, amelyre Stephanie elismerően kéjes nyögése volt a válasz. Ekkor, mintegy varázsütésre, mindketten vad, ellentétes mozgásba kezdtek. Szexuálisan felizgatott nemi szerveik csattogása és azok mirigyei által termelt váladékok nedves cuppogása keveredett két felajzott ember ütemes nyögéseivel. Stephanie, gerincét felfelé görbítve élvezte e pazar szimfóniát, miközben csodálatos mellei, előre-hátra himbálózó, két igencsak impozáns tőgyként vették át orgiájuk ritmusát. A férfi néha előrehajolva meg-megmarkolta e két elszabadult csodát, de vulkánja kitöréséhez közeledvén, elengedve őket, még gyorsabb tempót kezdett el diktálni, amelyre a lány hasonlóan gyorsabb lökésekkel válaszolt. 
- Élvezz belém – visította a lány, miközben érzekeinek vad hullámai az orgazmus partjait korbácsolták. 
A férfi ekkor hatalmasat nyögve, tomboló farkának eddigi összes, rejtve maradt nedvét a nedvesen csöpögő pinába lövellte, teljesen betelítve azt forró magjával. Kilövellései másodperceiben Michael testét, meg-megtorpanva rázták meg kéjének hullámai, miközben Stephanie könyökeire támaszkodva s arcát párnájába nyomva, próbálta egyensúlyát megtartani orgazmusának mámoros pillanataiban. Most már immáron együtt, különféle hangokat kiadva, sikítva és nyögve fedezték fel a gyönyöreik birodalmának észveszejtő határait. Mindketten, egyszerre kielégülve zuhantak vissza az ágyra, miközben pihegve keresték egymás forró ajkait, hogy mohó csókjaikkal pecsételhessék meg szerelmi nászuk méltó befejezését. Stephanie hosszú lábaival, elégedetten fonta körbe imádott társának testét, miközben puncijából patakként buggyant elő a beléfröccsentett fehér boldogságnedv, hogy az majd bugyborékolva, popsiján csorogjon le a sokat látott lepedő gyűrött ráncaira. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr315988051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása