Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Kaland a Swinger klubban

sztone 2014.04.09. 13:27

Jó néhány hét is eltelt "swinger-kalandunk "óta, ami után gyökeresen megváltozott a szexuális életünk , természetesen jó értelemben. 
Nem beszéltünk az ott történtekről,de máshogy néztünk egymásra,állandóan kerestük az alkalmat,hogy egy kicsit "huncutkodjunk”...na ez nem jó kifejezés...basztunk,minden elképzelhető módon! Mindent kipróbáltunk a szájba élvezéstől az análszexig, még a pisiszexbe is bele kóstoltunk, bár páromat nem izgatja. Nem volt határ, egyszerűen fantasztikus érzéseket hoztunk ki egymásból. 
Egy este valahogy mégsem sikerült az egész aktus, talán fáradtak voltunk, én nem tudtam elélvezni,ettől viszont neki sem volt jó és csapzottan kiterültünk az ágyon. Nem okoltuk egymást, inkább kerestük a megoldást. 
- Elmehetnénk megint a swinger - klubba feltöltődni Drágám!- súgtam feleségem fülébe 
- Már én is gondoltam rá, de vártam, hogy te hozd fel a témát- felelte 
- Volna kedved hozzá?- kérdeztem vissza 
- Hát mivel az első buli nagyon jó hatással volt mindkettőnkre, érdemes lenne folytatni-válaszolta 
Fantáziámban megjelent, ahogy perverz ringyó módjára elégít ki egyszerre több férfit, és ez úgy felizgatott engem...aztán eszembe jutott az a bizonyos filmforgatás. 
- És mit gondolsz Zoltán ajánlatáról? kérdeztem bátortalanul. 
- Hát nem is tudom. Mit gondoljak?- dobta vissza a kérdést. 
- Szívem! Azért megyünk oda, hogy egy kis plusz élvezethez jussunk, megtegyünk olyan dolgokat, amit itthon nem teszünk, levezessük a feszültséget, és láttam, hogy te is élvezted!- vágtam vissza. Elpirult egy kicsit. 
- Jó jó, igen! Elismerem, nem gondoltam volna, hogy ilyet teszek!- mondta szégyenlősen. 
- Én szívesen megnéznélek pornó-filmben, és nem lennék féltékeny sem! De csak akkor, ha te is akarod!- sandán ránéztem, figyelve a reakciót. Láttam rajta, hogy felizgatja a téma, egy kicsit megnyalta ajkát. 
- Jó, de előtte kérdezzük meg, mit kellene csinálnom, persze a pénz sem utolsó dolog!- válaszolta egy szuszra- akármennyiért nem vállalom! 
- Felhívjuk Zoltánt és megkérdezzük,- nyugtattam meg-legfeljebb csak elmegyünk és jól érezzük magunkat,mint legutóbb!- nyugtattam meg. 
Nem is tétováztam, máris tárcsáztam. Zoltán egyből felvette, lévén a klubban szünnap volt. Örült a jelentkezésünknek, mert elmondása szerint a következő hétvégén érkezik a filmes stáb, és már érdeklődtek szereplő iránt. Keresik az új arcokat, főleg az amatőr érett nőket.
Zoltán szerint a pénzzel nincs probléma, már forgattak náluk, és sosem volt rá panasz. Megbeszéltük, hogy szombaton időben ott leszünk, és mindent megbeszélünk. A klub rendesen üzemelni fog, sok vendég lesz, ráadásul egy új programot találtak ki, de az meglepetés lesz. 
Erre nem lehetett nemet mondani, feleségem bátortalansága is elmúlt. Aznap este újra fergetegeset szeretkeztünk, ami még egy lökést adott a szombathoz. 
Szombat délután izgatottan válogattuk a ruhatárunkat, mit vegyünk fel este, ez főleg páromra vonatkozott. A választás egy vörös csipke melltartóra, tangára, és harisnyatartóra esett, hozzá fekete neccharisnya. 
Feleségem olyan magabiztosan készülődött, mintha csak moziba indultunk volna. Gondolatban én már az éjszakára gondoltam, farkam alig fért a nadrágomba. 
Este 7 körül érkeztünk, ismerősökként léptünk be az ajtón,az előtérben az ismerős recepciós lány üdvözölt bennünket. Az öltözőszekrény kulcshoz kaptunk egy - egy számozott lapocskát,annyit tudtunk meg róla,hogy az esti műsorhoz kell.Az öltözőben nem volt senki,szótlanul vetkőztünk, párom fehérneműben volt egy perc alatt,ekkor láttam rajta egy kis bátortalanságot. 
- Jó estét, sziasztok!- Zoltán állt az ajtóban, ő is egy szál alsóban, szeme megakadt feleségemen. Viszonoztuk a köszönést, párom puszit is kapott, közben Zoltán megsimogatta a fenekét. 
Bementünk a bárba, ahol megittunk egy martinit, majd Zoltán beinvitált az irodába, ahol két férfi ült egy kanapén. Bemutatkoztak, mint egy müncheni pornó-stúdió munkatársai. Az egyikük beszélt magyarul, ő volt Stefan a rendező, a másik Paul pedig az operatőr. Mindketten harmincas, szimpatikus pasik voltak, látszott, hogy profik. 
Stefan elmondta, hogy női szereplőt keresnek ma estére egy gang-bang jelenethez, amihez a férfi szereplőket már kiválogatták. Feleségemre pillantottam, egyszer már szóba került ez a téma, akkor határozottan tiltakozott ellene, engem viszont nagyon izgatott. 
- És hány férfi lesz a jelenetben?- kérdezte párom 
- Huszonkettőt sikerült beszervezni, fiatalok és idősebbek vegyesen, hogy természetesebb legyen a látvány. - válaszolta Stefan- Nem kell megijedni, egyszerre úgysem férnek mindannyian közel,végül is a vége a lényeg! 
- Ezt hogy kell érteni?- kérdezősködött feleségem tovább-mi a vége? 
-A vége az lesz, hogy mindenki elélvez, természetesen a látvány miatt csak kívül, mert egyik fiú sem élvezhet punciba,vagy fenékbe,hanem csak arcra,szájba,vagy a cicikre. Addig viszont kell sok szopás, néhány dugás punciba, meg legalább egy szendvics-póz!-volt a kimerítő válasz. 
- Ugye bevállalod az anált is? –kérdezte még feleségemtől, aki szemlátomást egyik döbbenetből a másikba esett, de nem adta fel. 
- Mondjuk igen, de mennyit fizetnek ezért az egészért?- volt a következő kérdése 
Stefan elővett egy jegyzettömböt, ráírt valamit, és átnyújtotta páromnak. Az én drágám szeme kikerekedett, megtört a jég. 
- Oké! Benne vagyok!- mondta határozottan 
- Nagyszerű!- mondta Stefan- de előtte kell csinálnunk egy casting felvételt,ez a szokás. Ez abból áll, hogy válaszolsz néhány kérdésre, csinálsz egy vetkőzést,majd egyikünkkel szerepelsz egy rövid jelenetben. ami egy kis szopásból és egy dugásból áll. Mit szólsz, menni fog? 
- Persze,de van egy feltételem!- vágta rá párom- A férjem legyen jelen a castingnál,mert segítene a továbbiaknál 
- Hát ezt nem szoktuk ,de kivételesen megengedjük,tekintettel hogy elég kemény jelenetről van szó-volt a válasz. Akkor, ha mindent megbeszéltünk, átmehetnénk abba a szobába, amit használunk majd a forgatáshoz, és vágjunk bele!- válaszolta a férfi. 
A szobában már be voltak állítva a lámpák, kamerák. Engem leültettek az egyik sarokba,Zoltán is ott maradt,azt mondta ,ha nem bánom,ő is kíváncsi. Nem bántam, valahogy izgatott, hogy más is végignézi, ahogy a feleségemből pornószínész lesz. 
A két filmes gyakorlottan tette a dolgát, feleségemet leültették egy kanapéra, kamerák indultak. 
Stefan magyarul kérdezgette páromat mindenféléről, főleg a szexuális szokásairól. véleményéről, közben németre fordított. Ő szégyenlősség nélkül válaszolt, majd Stefan megkérte, lassan vetkőzzön le,közben forduljon meg és meztelenül térdeljen a kanapéra. 
Párom engedelmesen megcsinált mindent, akár egy profi modell. Néhány perc múlva anyaszült meztelenül állt a kamerák előtt,majd ahogy kérték feltérdelt,fenekével a kamerák felé. Közben kapott néhány instrukciót, Paul pedig ráközelített a kamerával feleségem pucér fenekére. 
Zoltánnal alig bírtunk magunkkal, mivel csak alsónadrágban voltunk, láthatóan kőkeményen állt a farka,na meg az enyém is. Rám nézett és jelezte, hogy nagyon tetszik neki a párom, ez nyilvánvalóan azt takarta, hogy szívesen megdugná. Engem ez felizgatott, egy bólintással jeleztem neki, hogy nincs ellenemre. 
Közben Stefan levetkőzött és a feleségemhez lépett. Ő megfordult és szembe találta magát a férfi méretes farkával. Stefan megmarkolta szerszámát és nejem szájába adta volna , ha az én kicsikém nem előzi meg. Mohón kitátott szájával egy pillanat alatt kapta be és cuppogva szopta ,mint egy kisbaba. Stefan felnyögött, tetszett neki, megfogta feleségem fejét és ütemesen baszta szájba. 
Majdnem elélveztem, annyira izgató volt. A feleségem a szemem előtt meztelenül térdel egy férfi előtt és élvezettel szopja a hatalmas faszát. Őrület! 
Stefan a kanapéra döntötte nejem, és a lábait szétfeszítve a pinájához dörzsölte a nyáltól csöpögő dorongját,amikor is párom lökött magán egyet és valósággal felnyársalta magát a "rúdra”.Hangosan nyögött,aztán kéjesen magába fogadva őrült élvezettel vonaglott a férfi alatt. 
Mintha régóta ezt csinálná, Zoltánnal csak bámultunk és élveztük a látványt, a farkam már nedves volt, majdnem elsült. 
Stefan nem bírta sokáig, talán nem is akarta, odaintett az operatőrnek, aki közelebb ment az ágyhoz és ráközelített a feleségem arcára,aki éppen elélvezhetett,mert hosszan sikított,és megvonaglott. Stefan kirántotta faszát és nejem száját vette célba. Tudtam mi következik, bár tartottam tőle, nem sikerül, mert otthon nekem nem engedte,hogy a szájába élvezzek. De tévedtem! Az én kicsi feleségem kitátotta a száját, kéjesen a partnerére mosolygott. A férfi arca eltorzult, kezével hátrahúzta a bőrt a farkán és hörögve elélvezett. Az erős ingerléstől hatalmas adagokban spriccelt a sperma nejem szájába, arcára, és a mellére. Cuppogva , és élvezettel nyalogatta le a maradékot a kemény faszról,még a herékből is kipumpálta az utolsó cseppeket. 
Stefan megmarkolta farkát és nejem melleihez dörzsölgette. Csak bámultam, és a farkam markolásztam! Nagyon felizgatott a látvány,de Zoltán is élvezte,szinte megbabonázva nézte ,ahogy párom a spermát szétkeni magán. 
Stefan gratulált páromnak , és megkérte,nyugodtan zuhanyozzon,és pihenjen egyet,mert a jelenethez a fiúk még nem érkeztek meg. 
Ő odajött hozzánk és megcsókolt. Gondolom, nem véletlenül...de nem bántam,éreztem az élvezet illatát rajta,ahogy hozzám simult még egy kis sperma is rám került. Mégis felizgatott, és álló fasszal kísértem a zuhanyzóba. Zoltán eltűnt. 
Lefürödtünk, én élvezettel simogattam párom meztelen testét,eltüntetve a szex-csata nyomait. 
- Milyen voltam?- kérdezte –Fantasztikusan jó Édesem!- feleltem 
- És neked milyen volt?- kérdeztem tőle kíváncsian 
- Teljesen megfeledkeztem magamról azt hiszem, először azt hittem szétrepedek, amikor Stefan bedugta a farkát,de olyan ügyesen dugott,hogy nagyon élveztem! Nem hittem volna, de a végén kívántam a gecijét! Főleg, mikor láttam,hogy te is élvezed! Egész éjjel baszni akarok! 
- Mintha nem is az én feleségem lett volna, hanem egy baszógép!!! Annyira felizgatott, hogy alig vártam a folytatást. 
Felmentünk a bárba egy italra, ahol meglepődve vettük észre, hogy közben telt ház lett. A hangulat már alakult, jó volt a zene, mindenütt szexi nők és farkukat markolászó pasik várták a fejleményeket. 
Ekkor Zoltán lépett elő és egy kis figyelmet kért. 
- Kedves vendégeink! Köszöntünk mindenkit ,régi és új szex kedvelőket! Ma egy új szórakoztató műsort szeretnénk beindítani, hogy segítsen a további jó hangulatot feldobni! A bejáratnál kapott sorszámokat ki fogjuk sorsolni,a páros számok a hölgyeké,a páratlanok pedig az uraké. Egy hölgyet és egy urat fogunk kihúzni, akiknek itt a társalgóban mindenki előtt együtt kell egy aktust végigcsinálni, de úgy,hogy a többiek utasításait kell végrehajtaniuk! 
Nincs semmi szabály, csak a fantáziátokra van bízva,mi történik. Az a lényeg, hogy a szereplőknek el kell élvezniük. Ha jól sikerül ez az első műsor, legközelebb is megrendezzük, akár másféle variációban,ahogy kéritek! 
- Hangos taps és helyeslő hangzavar volt a válasz.- Úgy érzem ,mindenki benne van,úgyhogy kezdjünk bele!- a személyzet egyik tagja,egy 50 év körüli szőke nő,akire minden szempár szegeződött,két kis dobozból húzta ki a számokat. 
- Hölgyek közül az 2-es!- hangzott 
- hoppá! Ez a feleségemé!- jöttem rá. Párom is kicsit meglepődve lépett elő, mindenki megtapsolta ,a pasik rögtön rákattantak,nyilván gondolatban már többen kefélik,vagy szopatják! 
- Fiúk közül a 35-ös!- következett- mindenki körülnézett, egyszer csak egy erős testalkatú, kissé mackós, 40-körüli szimpatikus férfi lépett elő, egy fekete hajú bögyös nő kezét fogta,biztos a felesége-gondoltam. 
A társalgó közepére toltak egy kisebb ágyat, mindenki körbe helyezkedett. A hangfalakból igazi erotikus hangulatú zene hangzott fel. 
- Gyerünk! Vetkőztesd le a csajt!- csattant valahonnan az utasítás. A férfi nejemhez lépett és bátortalanul, de elszántan vetkőztette. Feleségem kuncogott és hagyta magát 
- Mikor lekerült a melltartó és a bugyi is jött a következő valakitől- 
A hölgy térdeljen az ágyra és húzza szét a puncit!- megtörtént. Nejem már az ágyon térdelt széttárt pinája nedvesen csillogva a nézők felé , mellettem egy pocakos férfi elővette a faszát és nyögve húzogatni kezdte. 
-A pasi is vetkőzzön le és nyaljon be neki!- folytatódott-a férfi lerántotta alsóját,farka rugóként pattant elő. Volt vagy 25 centi, ráadásul vastag volt ,mint egy rúd szalámi. Hatalmas volt! valósággal a párom combjaihoz vetődött és hangos lefetyeléssel kezdte nyalni a punciját. Nejem átéléssel sóhajtozott, de nem sokáig tehette,mert megint valaki bekiabált- szopasd meg mélyen! Gyerünk! 
-A férfi felállt és párom szájába tolta dákóját. ő igyekezett benyelni, de alig fért a szájába- jajj mekkora!- nyögte félig teli szájjal,de élvezettel szopta,közben a férfi heréit markolta. A nézők egyre másra biztatták őket, többen már meztelenek voltak, egy fiatal nő a mellette kétoldalt álló két srác faszát húzogatta serényen,mindenfelé álló farkak kandikáltak az alsónadrágokból. 
- most a hölgy üljön bele a dákóba!- hangzott. Nejem abban a pillanatban ledöntötte a pasit, majd villámgyorsan felpattant a "nyeregbe”. Felszisszent,a hatalmas szerszám teljesen betöltötte,láthatóan tövig nyomult a tüzes pinájába. A férfi izzadva, szuszogva vette át a ritmust, feleségem őrült tempót diktált 
-Ó ez az!- kiabálta- basszál! ó de hatalmas faszod van! szétreped a pinááám!-egyre vadabb lett a "müsor”a társaság pedig szinte velük együtt élvezte az egészet. Párom teljesen beindult ,a pasas megmarkolta a seggét,közben a feleségem mellét szopta. Hátulról láttuk, ahogy irdatlan fasza szétfeszíti a lucskos punciját. 
-ujjazd meg a seggét!- jött a parancs-A férfi engedelmesen egy mozdulattal nyomta be középső ujját párom seggébe,ő felsikoltott az élvezettől,egyik orgazmusból a másikba esett. de a pasi még nem élvezett el. Néhány néző közelebb somfordált a pároshoz, egyszer csak egyik srác megmarkolta nejem fenekét és fel-le emelgette, az alatta dolgozó faszt pedig egy hosszú hajú nő markolta meg.és ügyesen nyomogatta a "helyére”. Kezdett megváltozni a músor, de ekkor valaki bekiáltott: -most élvezz a csaj szájába pajtás!- 
Ez amúgy sem volt már messze ,a férfit nem is kellett kétszer bíztatni. Finoman lefordította feleségem testét magáról, aki kéjesen elterült az ágyon. 
Mindenki begerjedve közelebb ment, hogy mindent lásson, a férfi fasza már nejem szájánál rángatózott, aki ütemesen hörgött az élvezettől. 
Feleségem becsukta a szemét, de már kapta is az első adagot egyenesen a szájába, a következő rántásra már folyamatosan ömlött a fehér kéjnedv a szeme közé, a hajára egy kicsi, aztán már folyt le a nyakán a mellére. Néhányan nem bírták megállni, és megsimogatták feleségem gecitől ragacsos testét,partnere lankadt fasszal terült el az ágyon. Egyszer csak a felesége ugrott oda,és a férfi farkáról lenyalta a maradék spermát. 
Én viszont a látványt élveztem, nagyon felizgatott ez a fergeteges orgia. A többiek megtapsolták a műsort, Zoltán pedig alig tudta a hangzavart túlkiabálni 
- Úgy érzem mindenkinek tetszett az új műsor, várom az ötleteket a legközelebbi partyra! ma este még egy különleges eseményre kerül sor! Az egyik venégünkkel,az imént látott hölggyel forgatnak egy pornó jelenetet külföldi filmesek,aki szeretné a forgatást megnézni, körülbelül egy óra múlva láthatja az eseményt a nagy szobánkban,illetve a leskelődő ablakokon át! Jó szórakozást! 
- Ekkor vettem észre,hogy közben megfeledkeztem páromról,de elvesztettem szem elől,mert hirtelen mindenki "beindult”. Nagy kavarodás lett,ahogy a felizgult nők és pasik egymás után tűntek el a szobák irányában. Húúú mi lesz itt! 
Gondoltam a fürdőben keresem a feleségem, talán lemossa a testéről a spermát... 
Lementem hát a földszintre, a fürdő felől hangokat hallottam. Belestem. Párom állt háttal nekem, mellette két fiatal srác , mindhárman meztelenül. Az egyik srác nejem seggét markolászta intenzíven, ő széttette lábát, hogy a fiú hozzáférjen a pinájához. A másik srác farka nejem kezében, aki ütemesen húzogatja a méretes dorongot. 
De figyelmük a zuhanyzó felé irányult, ahol egy 40 körüli barna hajú nő ült a zuhany tálcában, lábai széttárva, és őrülten maszturbál. 
Mellette egy fiatalabb férfi húzogatta a farkát, és hirtelen elkezdett pisilni a nőre, aki a szex-zuhany hatására élvezettel vonaglott tovább. Mindannyian megbabonázva néztük, hihetetlen izgató látvány volt! 
Párom idegenkedett a pisiszextől, de ekkor ő is bevadult. Hirtelen lehajolt, és bepucsítva felnyársalta magát az egyik mellette álló srác farkára,aki annyira meglepődött,hogy nem tudta hova nézzen. 
A pisilés folytatódott, a páros nagyon belejött, főleg a nő,valósággal tombolt az élvezettől,de a "csap” elapadt. Én imádom ezt a perverziót, és gondolkodás nélkül odaugrottam a párhoz, farkam állt, mint a "cövek”,pisilnem is kellett már nagyon, és máris folytattam a "fürdetést”. 
A hölgy nem utasított el, sőt... örömmel vette a zuhanyt, a ráfolyó nedvet kente szét magán hangosan nyögve,sóhajtozva. 
Elszabadultak az ösztönök! 
Mi hárman a zuhany alatt, feleségem a két sráccal néhány méterre tőlünk basztak vadul! Az alattam fetrengő szuka bekapta a farkamat, kezével a másik pasi faszát húzogatta!. Odapillantottam nejem irányába, éppen elöl-hátul tömték, én már nem bírtam tovább, hangosan üvöltve a nő szájába élveztem. Semmilyen tiltakozás nem volt, cuppogva nyelte a spermámat, kihúzta a faszom, és az arcára is engedett a fehér anyagból! 
A másik férfi is követte a példámat,ő is ráfröcskölte magját a partnerünkre,aki örömmel vette az "ajándékot”. 
Bumm! Összerogytunk. 
Párom még bírta, betartotta ígéretét,”egész éjjel baszott”! 
Nem ismertem rá! A két srácról dőlt a víz, de tömték rendesen, aztán amelyik éppen hátulról dugta, megmerevedett, szemmel láthatóan mindjárt elélvez. Ki is akarta rántani a farkát, de a feleségem nem engedte, két kézzel szorította magához a "hímet”. Ő pedig eldurrant! 
Odaosontam hozzájuk, látni akartam! 
Párom sikítozott, megfogtam a kezét, ebben a pillanatban a másik srác, aki eddig nejem szája előtt maszturbált, szintén elélvezett, és nagy adag gecit pumpált imádott feleségem arcára. Az a nő, aki otthon irtózott a spermától, most ínyencként nyalogatta a ragacsos folyadékot, közben én a pináját lestem, amiből éppen kicsusszant a másik dákó, az utolsó adag spermát a seggére lőtte. 
Nem bírtam megállni, és a puncijába nyúltam. Éreztem a sok ondót benne, olyan forró volt, mint egy kemence! Kicsit megujjaztam, aztán megcsókoltam, nem zavart, hogy csupa geci a szája! 
Csak ennyit mondtam neki: 
-Szeretlek! 
Filmszakadás...csak arra emlékszem, hogy fáradtan fürdünk, majd a következő egy órában az étkezőben mohón faljuk a vacsorát! 

Folyt köv...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr255996858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása