Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Forgószél...

sztone 2014.04.13. 22:17

Hatalmas lendülettel dolgoztam azon a napon. Forró, nyáreleji idő volt én úgy éreztem ma minden jól és flottul sikerül, amibe csak belefogok. A munkahelyemen hatalmas a nyüzsgés, a vendégek élvezték a környezet nyújtotta élményeket, lehetőségeket. 
Kollégáim mosolyogva jártak-keltek, a dolgukat végezték, köztük egy sötét hajú, 30 körüli fiú, aki mindig kedvesen udvarolt, ha a nagy rohanásban volt néhány perc erre. Észrevettem, hogy néha rajtam felejti a szemét, ilyenkor mosolyogva nyugtáztam, de hát én 25 évvel előbbre járok az időben, ennek okán a fiam lehetne. 
Lassan már a munkaidő vége felé jártunk, amikor a főnök lihegve rohant utánam, kért hogy menjek be a közeli nagyvárosba vásárolni, mert rendkívül illusztris vendégek érkeznek másnap reggel és addigra készen kell lenni mindennel. 
- Majd János bevisz a kocsijával, már beszéltem vele - közölte. 
Nem örültem, időben akartam hazaérni, a férjemnek megígértem egy esti sétát a forró nap után, de a vendég az vendég. 
Lótottunk-futottunk a városban, üzletről üzletre, János készségesen segített, de a nagy forgatagban észrevettem, hogy néha rajtam felejti a kezét, amikor előreenged és nézi a vékony, nyári, kivágott blúzban ringatózó melleimet. 
Mit mondjak, jólesett de magamban mosolyogtam ezen a helyes fiún, akinek a szemei csillogtak a fényben. 

Kora este volt már, amikor végeztünk és kifelé hajtottunk a városból. A kocsiban kellemes klíma uralkodott, hátradőltem és ellazultam, fáradt voltam kissé. 
- János, nagyon szomjas vagyok, igyunk valamit ebben a melegben kiszáradtam. 
- Éppen ajánlani akartam – mondta, és lehajtott az egyik közelben lévő vendéglő felé. 
A kerthelyiségben a kellemesen hideg ital rendkívül jólesett és akkor egy váratlan fordulattal, János udvarolni kezdett. Dicsérte a szememet, az alakomat, ami még így 50 fölött is kissé molett, de arányos. 

Azt megszoktam, hogy a férfiak udvarias és kevésbé udvarias megjegyzéseket tesznek rám, és sokszor látom bennük a vadászt, akik szívesen leterítenék az érett, nemes vadat. Különösen azok a fiatal férfiak, akiket valami ősi ösztön folytán izgatnak az érett, idősebb nők, talán komplexus ez, nem tudom, de tény és tapasztalat. 

János is egyre izgatottabb lett, kereste a szavakat, szeme egyre többször tévedt a blúzom kivágására, egyre bátrabb szavak hagyták el a száját. 
Gondoltam, hallgatom egy darabig, aztán lehűtöm a fiút. 
- Induljunk, mindjárt este lesz - felálltam az asztaltól, János udvariasan kinyitotta a kocsi ajtaját, és besegített, közben, ahogy a biztonsági övet megigazította, keze a mellemhez ért, csak lassan húzta el. 
- Ezt ne, János - mondtam, de furcsa módon éreztem hogy kiszáradt a torkom, mintha újra szomjas lennék. 

Úgy nézett rám azzal a vadász szemmel, és pár száz méter után hirtelen bekormányozta a kocsit az erdőbe, egy földúton álltunk meg. A helyzet kezdett egyértelmű lenni, és mielőtt reklamáltam volna, elkezdett ömleni belőle a szó. 
Elmondta mennyire régóta tetszem neki, mennyire kíván, és amikor a feleségével van, akkor is eszébe jutok. Egyszerűen nem tudtam szóhoz jutni. 
Félreértés ne essék, nem vagyok én prűd nő, sőt, elég intenzív a szexuális életem, de ez nagyon váratlanul ért. Na most elég, gondoltam és János felé fordultam. 
- Most induljunk és fejezd be! - hullottak ki belőlem a szavak, rekedt hangon, mintha nem is az enyém lett volna. 
- Még ne menjünk, mikor leszünk így kettesben még egyszer – suttogta, és közelebb mozdult. 
- János ne, vár a férjem. 
Ekkor egy vad villanást láttam a szemében, szája enyhén mosolyra húzódott, és egy hirtelen mozdulattal, a derekamnál fogva maga felé fordított. 
Vad kívánást láttam a szemében, a számra tapadt. Feszítettem magam de nagyon erősen tartott. Nem csókoltam vissza de éreztem, hogy a nyelvével szét akarja feszíteni a számat. 
- Édes, kívánlak - lihegte a számba, és amikor válaszolni akartam, hirtelen a nyelvét éreztem a fogaim között. 
- Te megőrültél! Mit akarsz!? 
Erre a mondatomra elszabadult a palackba zárt szellem. 
- Téged! Most! Itt! - és egy mozdulattal rámarkolt a mellemre, a kezem leszorította a testem mellé és kivette mindkettőt a melltartómból. 
- Istenem, de csodásak, puha és hatalmas! - és legeltette szemét gátlástalanul a felkeményedő bimbókon. 

Elvesztem!!! Itt ülök ennek a férfinak a kocsijában, tehetetlenül, leszorított kézzel, miközben lassan, de biztosan kezdi birtokba venni a testemet. Az erőm lassan fogy, és valami furcsa, eddig még nem érzett vágy kezd behálózni. És akkor dőlni kezdett velem az ülés a hatalmas terepjáróban. János velem együtt dőlt a vízszintesig, és felengedte a kezemet, tudta hogy nem tudok és talán már nem is akarok szabadulni tőle. 
Vadul csapott szájával a melleimre, mintha be akarta volna habzsolni. A testem remegni kezdett. 
- De... én... az... anyád... lehetnék... kérlek... ne... 
- Megőrjítesz... kívánlak... és most... az enyém... leszel...! Akarlak... mindenedet... - buggyantak ki a szavak belőle, és miközben a mellemet szívta, keze a combomon csúszott egyre feljebb. Erős szorítást éreztem, markába fogta a bugyin keresztül a nedves dombot. Már élvezte, hogy a kezében - egyre gyengülő erővel – vergődöm, és mélyen a szemembe nézett. 
- Te is ezt akarod - mondta lassan, tagoltan. 

Az erős szorításra lassan nyílni kezdtek a combjaim. Benyúlt a bugyi alá, végighúzta a kezét a hasamtól a fenekemig, és bennem valami erős, fájó, kéjes érzés lett úrrá. Mozdulnom kellett felé, combom belső felén éreztem, hogy nagyon nedves vagyok. Akartam a kéjt, a mámort, a férfikezek erős mozdulatait. A szám kinyílt, nedvesen vártam, hogy János rátapadjon. Vadul csókolta a számat, mellemet, ujjai a csiklómon táncoltak, aztán az egyik elmerült bennem. Élvezte, ahogyan megvonaglottam, ujjával belül körbe masszírozta a vagina falát, és felnyomta, amennyire csak tudta. A nyögések és sóhajok közepette kezem kutatta János férfiasságát, a kezemben akartam érezni. 
- Várj, neked adom! - és levette a nadrágot. Ráhúzta a kezem a farkára, és felkiáltott, amikor összezárultak az ujjaim rajta. Fel akartam ülni, de János visszanyomott. Elég szánalmas látvány lehettem, nyakamba felgyűrt blúzommal, szabadon elterülő nagy melleimmel, szoknyám a derekamnál, félig félrecsúszott bugyimmal, csapzottan, nedvesen. 
- Maradj így! Ne mozdulj, ki akarlak élvezni. Csodás látvány! - és álló farkával fölém térdelt... 

..Már tudta, hogy a hatalmában vagyok, tudta, hogy itt, most a vágyak és érzékek diktálnak, a kocsiban testünk illatai keveredtek, és a lihegésünktől bepárásodtak az ablakok. Észre sem vettük, hogy odakint, a feltámadt erős szél csapkodja a közeli ágakat az autóhoz, csak az együttlét még fokozottabb, még ismeretlen izgalmait vártuk. 
János fölöttem térdelt és ívben hajló méretes farka a hasamon landolt. Nem győzött betelni a melleimmel, markolta, gyúrta, mint az asszonyok a tésztát a vasárnapi ebédhez, nyalta, szívta, harapta a bimbókat. 
- János vad vagy!- lihegtem, de alighogy kimondtam, nedves szájával vadul csókolni kezdett. Erős érzéki, duzzadt ajkával szántotta végig az én ajkaimat is és nyelvünk vad harcot vívott. 
A testem már vonaglott a vágytól, amikor lassan ráhasalt a testemre, farka a vénuszdombomnak feszült, egy erős mozdulattal félrehúzta a keskeny bugyit és lábaimat megemelve a fallosza a legjobb úton volt... 
- Nézz a szemembe! - hangja szinte parancsoló volt és ahogy egymás szájába lihegtünk, lángokat, tomboló vihart láttam a szemében. 
- Most... meg... foglak... baszni! - szinte hörögte, eltorzult hangon. 
Máskor, más helyzetben, hatalmas pofon csattant volna, de csak még jobban szította a lobogó tüzünket. 

Éreztem, ahogy a makkja nagyon lassan elindul a már nagyon lucskos bejáraton, aztán visszahúzódik. Kíváncsian, türelmetlenül vártam, hogy a behatolás pillanatában mit érzek majd, és halkan, rekedten válaszoltam... . 
- Gyere, várlak... ! - és még jobban megemeltem a fenekem, jelezve, hogy készen állok a befogadására. 
- Nézz a szemembe! - ismételte újra, és miközben tekintetünk találkozott, János egy erős lökéssel elmerült bennem. Kíváncsi volt a reagálásomra, mindent a szememből, arcomról akart leolvasni a saját gyönyörűségére. Láthatta, ahogyan szemeim elkerekednek, hangos nyögéssel, ösztönös mozdulattal, próbáltam visszahúzni magam, de nem volt hova. Úgy éreztem, mintha karóba húztak volna... 
- Ahhh... nagy... vagy... lassan... - de csak olaj volt a tűzre, egyre erősebb és gyorsabb lett. 

János ezzel a behatolással felszabadított, eltörölt minden gátlást, ami még pislákolt bennem. Ez már nem fallosz vagy pénisz volt, hanem egy nagy és kőkemény FASZ! 
Szinte teljesen kihúzva, aztán visszatolva tapasztalta az eddig ismeretlen élményt, érzést és hát láthatóan és hallhatóan tetszett neki és élvezte. 
Gátlástalanul hullottak a szavak, félmondatok, most már én is viszonoztam a lökéseit, azt hiszem álmomban basztam így, amikor reggel átázott ágyneműt éreztem magam alatt. 
- Csodás vagy... az egész farkamon érzem a pinádat... - és hatalmas lökéseivel öklelt, mint egy bika. 
- Lassíts te őrült... mindjárt... nem bírom... jaj! - de a kéj elborította az egész lényét, akárcsak az enyémet. 

Hatalmas tempóban közeledett az első orgazmus és beláttam, hogy semmi értelme lassítani vagy megállítani. 
Belemarkoltam János vállába, testem megfeszült, azt még láttam, hogy szája apró mosolyra húzódik, figyelt és két hatalmas öklelése után egy ájulásszerű orgazmust éltem át. 
Mozdulatlanná dermedtem, élveztem ahogyan a hullám át csap rajtam, de János nem vette ki belőlem. 
- Pihenjünk - kértem, de a mozgása csak kissé lassult. 
- Szó sem lehet róla, mondtam, hogy ki akarlak élvezni! - és lassan az oldalamra fordított aztán alám tett egy törülközőt és a csípőmnél fogva az ölébe húzott. 
Én naiv, első pillanatban azt hittem, hogy hagy egy kis időt pihegni, de a fenekemen éreztem az ágaskodó szerszámát, és egy pillanattal később már kereste az ujja a bejáratot. 
Azt sem hagyta, hogy megtöröljem magam, ujjai elmerültek a nedves pinámban, amely kitágulva lüktetett az ujjai körül. Újra felizgultam és megmozdultam. Kemény farka nekem feszült, kissé megemelte a lábamat aztán széthúzta a sajgó puncimat és - nincs rá jobb szó- beakasztott. 

Kiabált a kéjtől, mindenféle "mocskos" szavakkal kísérte a mozdulatait, teljesen kifordult magából, de ez engem már egy cseppet sem zavart. 
- Isteni baszni téged... micsoda pina! - lihegte 
- Gyere, bassz meg... lökd... - és egy hirtelen jött nedvhullámmal öntöttem el a farkát, éreztem, hogy a fenekemen is folyik. 
- Ez őrjítő, ilyet még soha... soha… nem! - és harapta a vállamat. Előrenyúlt, vadul markolta a mellemet, nyalta a nyakamat, melleimet feltolta és megnyalatta velem a saját bimbóimat. 
Már sikítottam a gyönyörtől, amikor fülembe hörögte: 
- Most teletöltelek... .ondóval... te nőstény... édes... kurva! - óriásit lökött szinte a gyomromban éreztem, és úgy maradt megfeszülve, tövig bennem. 

Egy pillanatra visszatartott lélegzetét, hatalmas forró spriccelés követte, amit a méhemen éreztem több hullámban és ezzel a hullámmal én is sikítva elélveztem. 
Nem tudom meddig maradtunk így mozdulatlanul, a puncimmal éreztem a lassan lüktető faszt és megsemmisülve, a végletekig kielégülve legszívesebben elaludtam volna de nagyon késő volt már. 
Lassan kikászálódtunk a kocsiból, rendbetettük magunkat, amennyire itt lehetett, ellenben a kocsi belseje egy csatamezőre hasonlított. 
Most döbbentünk csak rá, hogy mennyire megszűnt a világ körülöttünk, mert körbepillantva, mindenütt letört faágak, vihartól letépett falevelek hevertek. 
János udvariasan segített felöltöznöm és mielőtt indultunk volna, a derekamat átfogva magához húzott, megmarkolta a fenekemet, a mellemet és hosszan csókolt. 
Nem értékeltük a történteket, egyszerűen elfogadtuk, akartuk, ami történt... 
- Újra tudnám kezdeni, teljesen elvarázsoltál – mondta, és én éreztem a nadrágon keresztül a keményedő szerszámát 
- Na most azonnal induljunk - vágtam vissza, mert gondolatban már otthon jártam, és nem tudom, mit mondok a férjemnek. 

Hamar hazaértünk, az úton egy lélek sem járt, a nagy terepjáró bekanyarodott a sötét kis utcába, nem messze a házunktól. 
Ez volt az a pillanat, amikor újra áthullámzott rajtam ez a fantasztikusan erotikus, vad, érzéki, még sohasem érzett kéjes tobzódás. Nem volt kedvem hazamenni, mostmár úgyis mindegy. 
- Búcsúzóul érints meg!- kérte János és kezemet a nadrágjára tette, én pedig megsimogattam a nadrág alatt, mire ő kigombolta és előbukkant a csodás makkja aztán az egész fasz. 
Nem mondott semmit, nem kért, nem volt erőszakos, teljesen rám bízta a döntést és én döntöttem. 
Talán azt akartam, hogy teljesen elteljen ő is. 

Lassan ráhajoltam, finoman megpusziltam és a számba csúsztattam a farkát. Nagyot sóhajtva tolta a számba és az egyre erősödő szívásokra hangos nyögésekkel reagált. 
- Vigyázz, mindjárt jön! - figyelmeztetett kedvesen, de nekem eszem ágában sem volt, elengedni, azt akartam, hogy az utolsó cseppig az enyém legyen. 
Ajkaimmal éreztem az erdőszéli keféléstől ragacsos faszát, rajta az én puncim nedvével, és őrült iramban vonaglani kezdett a szám a nagyra duzzadt farkán 
Most már ő is tudta a szándékomat, amit titkon szeretett volna. Keze lassan a fejemet nyomta finoman. 
Éreztem hogy lüktetni kezd, a golyói teljesen eltűntek, makkja a torkomon volt... 
- Édes... szopj... ugye leszopsz... szívd… mossttt- és már fröccsent is a torkomba, számba a keserű- édeskés ondója. 
Sokat lenyeltem belőle, miközben ütemesen mozgott a számban és egész testében remegett... . 
Aztán pár perc után megcsókolta a gecis számat, én visszacsókoltam mintegy búcsúzóul. 
- Azt akarom, hogy az édes, kis kurvám legyél!- mondta. 
Talán mást vártam, valami árnyaltabb búcsúzást, de amikor utánanéztem a távolodó autójának, azt motyogtam magamban... 
- János, ha akarod, akkor az édes, odaadó kurvád leszek... - és elindultam hazafelé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr916026606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása