Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Színház után

sztone 2014.05.05. 06:22

Egyszer, jó pár évvel ezelőtt egy cégnél dolgoztam, ahol volt egy Katalin nevű kolléganőm. 
Gyönyörű teste volt, sokszor gondoltam, milyen jó lenne vele egyszer összegyűrni a lepedőt. Ha rá gondoltam, mindig erekcióm volt, aminek csak maszturbálással lehetett véget vetni. A feje nem volt valami luxusnőre emlékeztető, de hát sötétben minden macska fekete. Történt egyszer, hogy színházlátogatást szerveztek a munkahelyünkről Pestre. Mivel Katika távolabbi faluban lakott, nem tudott volna hazajutni éjszaka, ezért felajánlottam neki, hogy színház után hazaviszem őt. Munka után hazamentem átöltözni, majd vissza a céghez, mert a busz onnan indult. Ahogy beléptem az irodába, azt hittem menten letámadom Katikát az asztalon! Még sohasem láttam őt ennyire szépnek, testhez simuló, csillogó fekete egyrészes ruhában ott állt előttem. Egyszer csak megszólalt: 
- Akkor úgy készülj, hogy este nálunk alszol, hogy ne kelljen olyan sokat vezetned! Mire én csak annyit tudtam mondani: 
- Jó, de akkor még hazaugrunk valami normális ruháért, hogy holnap reggel ne öltönyben kelljen dolgozni jönnöm. 
Az egész színházi előadás alatt arra gondoltam, hogy itt az alkalom, hogy megvalósítsam álmomat Katikával. Az igazság az, hogy azt sem tudom már, hogy mi volt az előadás címe, annyira lekötötte gondolataimat a tökéletes éjszaka tervezése. A színház után hazavittem őt, az úton sokat beszélgettünk mindenféle dologról, majd hajnali egy óra körül megérkeztünk hozzájuk. Udvariasan megkérdezte, hogy éhes vagyok - e. Gondoltam magamban: " - Persze édes, a testedre vagyok kiéhezve!", de azt mondtam, hogy most nem kérek semmit. 
A szobájába mentünk, ahol bekapcsolta a rádiót, amiből lágy zene szólt, majd megkérdezte, hogy táncolunk - e. Közelebb léptem hozzá, átkaroltam a derekát, s Ő hozzámsimult, majd elkezdtünk táncolni. Szerencsémre a rádióban egy lassú számot adtak, így elég közel kerülhettünk egymáshoz. A tánc közben rám nézett a szép, nagy barna szemeivel, mire én megcsókoltam. Éreztem, ahogy nyelvével nyelvemet megérinti, érzékien simogatja a számat. Nem tiltakozott, teste egyre inkább kívánta a gyönyört. Derekáról kezem egyre lejjebb csúszott, óvatosan elkezdtem simogatni formás, gömbölyű fenekét. Éreztem, ő is kíván, mert a levegőt kezdte szaporábban szedni. Ekkor kezemmel elkezdtem ruhájának cipzárját lassan, óvatosan lejjebb húzni. Közben egyre szenvedélyesebben csókoltuk egymást, nem törődve a külvilággal. Mikor a cipzárt már félig lehúztam, válláról lecsúsztattam a kis pántot, amely a ruhát tartotta. A ruha alól lassan kivillantak keblei, amelyek sokkal, de sokkal nagyobbak voltak, mint amikre én számítottam. Elkezdtem csókolni a nyakát, a vállát, majd egyre lejjebb kalandozott nyelvem. Nyelvem hegyével lassan köröztem a mellbimbó udvarán, arcomon éreztem, ahogy bimbója egyre keményebb lesz az izgalomtól. Másik kezemmel a ruhája alatt combját simogattam egyre feljebb és feljebb, amíg meg nem érintettem Vénusz - dombját. Éreztem, ahogy a puncijának homloka egyre duzzad és duzzad. Ott térdeltem az előtt a nő előtt, akitől mindig izgalomba jöttem, és lám, most itt áll előttem félig meztelenül. Ahogy izgattam, egyre jobban és jobban nyögdécselt és lassan bokájáig lehúztam a ruháját. Nyelvemmel elhagytam a melleit, lejjebb haladtam, majd megcsókoltam köldökét. Erre még nagyobb izgalomba jött, még jobban sikongatott. Lejjebb haladva a harisnyáján és a tangáján keresztül puszilgattam a punciját, közben ujjaimmal a mellbimbóit izgattam. Lassan foteljába ereszkedett, lábait felhúzta és vállamra tette. A tangán és a harisnyán keresztül arcom előtt domborodott gyönyörű cunikája. Tovább csókoltam nagyajkait, majd mielőtt elélvezett volna, abbahagytam és felálltam. 
Épp ideje volt ruháimtól megszabadulni, mert mi tagadás, ékességem egyre jobban feszítette a nadrágomat. Előbb levettem az ingemet, mire o felállt és elkezdte a mellemet csókolni. Szép lassan visszaült a fotelba, és elkezdte a nadrágomat kigombolni. Ékességem szinte szétfeszítette a cipzárt. Nadrágom önkéntelenül hullott a földre. Olyan erekcióm volt, hogy úgy éreztem magamat, mint Toldi Miklós a petrencés rúddal. Kéjrudam majdnem elszakította a boxerom gumiját. Ő lassan lehúzta rólam az alsónadrágot és ott álltam előtte álló szerszámmal. Nagyon óvatosan nyelvének hegyével megérintette a makkomat, közben kezével a fenekemet szorította. Lassan nyelve hegyét végigcsúsztatta a farkam hegyétől lefelé, majd felfelé. Sok lánnyal volt már akkor dolgom, de ilyet életemben nem tapasztaltam. Nagyon szerettem volna, ha bekapja az egészet, de Ő inkább kényeztette ékességem, ami ettől egyre nagyobb és nagyobb lett. Szájának ajkaival, nyelvének hegyével és oldalával, arcával, mellkasával, mellbimbóival izgatta nemi szervem, ami nagyon jól esett nekem. Vigyázott rá, hogy nehogy idő előtt ellőjem muníciómat. Amikor kellően felizgatott, megkértem menjünk át az ágyra. O négykézláb ereszkedett, nekem háttal. Ekkor hátulról megcsókoltam a nyakát, majd a gerincén végigszánkáztam nyelvemmel, közben markomban tartottam a mellét. Óvatosan lehúztam róla a harisnyát, majd átnedvesedett tangáját óvatosan kiemeltem felizgult cunikájából. Ekkor feltárult előttem a világ legszebb cuncija, ami most már előttem is nyitott könyv volt szó szerint. Nem tudtam megállni, hogy szám nedvével ne itassam meg. Derekától kiindulva, végighúztam nyelvemet a vágatban, megérintve popsijának bejáratát is. Szeméremdombját egy kis csíkban borította csak a szőrzet, így alkalmam nyílt az alagút bejáratát mindenhonnan fényesre puszilgatni - nyalni. Közben ő gyengéd sikongatásokkal adta tudtomra, hogy mely részét kell izgatnom. 
Ezután mögé álltam, s ékességem végét óvatosan a bejárathoz tartottam. Ékességem hegyével éreztem, milyen nedves és forró barlangjának bejárata. Nem hatoltam bele rögtön, szerettem volna, ha a gyönyör minél tovább tart neki. Először csak a makkját toltam be, majd lassan kihúztam, így ingereltem egyre jobban. Ő felegyenesedett, félig hátrahajolva csókolt, miközben én visszatoltam a makkot a kis nedves mézes csuporba. Szuszogott, nyögött, kérte erőszakoljam meg, azonban én nem tettem, csak lassan, finoman keféltem Őt. Majd mikor éreztem testén, hogy mindjárt elönti őt a gyönyör, végleg kihúztam a kéjrudat, s megfordítottam Őt, mire tövig szájába tolta testének váladékától nedves farkamat és tisztára nyalogatta. Ettől teljesen elveszítettem a fejemet. Leültem az ágyra, s kértem üljön ölembe, azonban farkamat megmarkolva csak azt engedtem meg, hogy a hegyére üljön. Mellei közé fúrtam arcomat, kebleit csókolgattam. Ő immár követelte a gyönyört s én nem akartam tovább kínozni, ezért kezemet elvéve szabad utat adtam vágyának, s ő tövig elnyelte ékességem. Ritmusosan mozgatta csípőjét körbe, körbe, föl és le, egyre gyorsabban és gyorsabban. Testünk összefonódva egyre jobban követelte a kéjt, fejünket vesztve merültünk el egymás testének gyönyörében. Csókoltam, puszilgattam testének minden részét, szívtam melleinek bimbóját, szorítottam kezemmel gömbölyű fenekét, majd hirtelen combjaink megfeszültek, s éreztem, ahogy nedvem kitölti testét forróságával. Mozgásunk egyre lassult. 
Egymás elfáradt, kielégült testét csókolgattuk, s odakint lassan már hajnalodott... Azon az éjszakán olyan szexuális élményben volt részem, amit a mai napig emlékezetemben őrzök. Azt hiszem az volt a kielégüléseim kielégülése, mert annyira jó volt Katikával. A sors iróniája, hogy a fenti eset csak egyszer történt meg. Talán jobb is így, mert lehet, hogy a következő ettől sokkal rosszabbul sikerült volna. Katika később máshova ment dolgozni, én is otthagytam a céget. Sajnos nem találkoztam vele már jó 5 éve, de emlékemben örökké élni fog. Ez egy igaz történet volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr16118425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása