Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Izgalmakra vágyódva 1. rész

sztone 2014.05.15. 06:04

Bemutatkoznék: 
A nevem Liza. Budapesten élek a férjemmel egy új építésű társas házban egy szép lakásban. Férjem ( Tomi )32 éves jóképű férfi akivel jól megértjük egymást minden téren. Tomi Ausztriában dolgozik és általában kéthetente jár haza. Én egy kozmetika és szolárium szalonban vagyok társtulaj. Régi barátnőmmel csináljuk együtt az üzletet. Szerintem szép nő vagyok, de a férfiak inkább dögösnek mondanának. Hajam hosszú és sötét barna melleim elég nagyok (egy kis plasztikának köszönhetően, bár előtte sem voltak kicsinek mondhatóak)a fenekem szép kerek a tornának köszönhetően. Magasságom 170 körüli és bár ezt nem szokás elárulni, de 29 éves vagyok. 
Szóval majdnem minden oké, csak hát sokat hiányzik Tomi. Próbálom magam mindig elfoglalni, mikor így mikor úgy mikor mihez van kedvem. 
Mostanában észrevettem magamon, hogy belém bújt a kisördög. Többször gondolok a szexre és jóval többször elégítem ki magam mint 1-2 évvel ezelőtt. Férjem, mikor hazaér különböző szexi ruhákban várom és megszerettem a szerepjátékokat is. Nem mondhatnám, hogy Tomi ezt zokon venné. 
A kozmetika, ahol dolgozom nincs messze a lakásunktól, ezért jó pár visszatérő vendégem a szomszédságunkból kerül ki. A szomszéd feleségek ismernek és szeretnek (szoktam kedvezményeket adni nekik)a férjeik és a fiaik viszont más tészta. Kedvesek köszönnek, de látom rajtuk hogy felfalnak a szemükkel. Lopva néznek, utánam fordulnak hogy láthassák a gömbölyű fenekem, amikor pedig valamiért szóba elegyedünk, alig bírnak a szemembe nézni, mind a melleimet fürkészik, persze lova mintha én nem tudnám. Dehogynem tudom, nagyon is tudom, sőt, mostanában még tetszik is. 

De kezdem a történetet: 

Meleg nyári hétköznap. A kozmetikában a légkondi lehűt minket egy kicsit. Engem mégis fűt valami belülről. A vágy. A szex az izgalmak a kielégülés iránti vágyakozás. Tomi csak jövő hétvégén jön, de már most azon gondolkozom mivel lepem meg. Ráérek ezen gondolkozni, hiszen a vendégem nem egy beszédes típus, már az idők során rájöttem jobb némelyiket békén hagyni, mondhatnánk idejárnak pihenni. Másoknak pedig be nem áll a szája. Nem vagyunk egyformák. Gondolataim ilyenkor szárnyalnak. 

"Talán majd táncolok neki. Igen azt nagyon szereti attól mindig bevadul és a zene ütemére tesz magáévá" 
Próbálok a munkámra figyelni ami nem nagyon megy. Gondolataim szárnyalnak: Mit fogok viselni. 
Milyen zene szóljon. Azt már tudom is, van egy jó CD, kitűnő lesz erre a célra. 
Gondolataimból barátnőm szakít ki, aki figyelmeztet, hogy hétvégén szombaton lánybúcsú. Teljesen kiment a fejemből, pedig napok óta megy a levelezgetés ebben a témában a csajokkal. 
Jó is lesz, legalább lefoglalom magam és a csajokkal mindig jókat lehet bulizni. 
A hét többi napja szokásosan telt: meló és sok sok vágyakozás a szex iránt. Talán szexmániás volnék vagy most lettem az? Az önkielégítés sem okoz már sem elég örömöt, sem elég kielégülést. Még régebben beszereztem egy vibrit is, de már az is kevés. Tomi kell! Szexelni akarok vele. Férfira a férjemre vágyom aki leigáz és megad nekem mindent amire a szexben szükségem van. 
Azon kapom magam, hogy lassan indulnom kell. Letusolok felveszem a fekete átlátszó bugyimat és melltartómat, fekete miniruhámba bújok ami középen végig cipzáros, viszont nem húzom fel teljesen, hiszen dekoltázsnak is kell lennie. Magasított telitalpas szandim jó választásnak bizonyul, mert gumitalpas az esések elkerülése végett. Smink, parfüm, kis táska és már megyek is. 
Taxival megyek. A taxis bámul egész úton, én pedig rájátszom kicsit, rúzsozom a számat. 
A lánybúcsú helyszíne egy barátnőnk háza. Jó mert majdnem mindenhez közel van és elég nagy ahhoz, hogy aki elfárad vagy túlissza magát akár ott is aludhat. A buli lassan beindul. Az ajándékot közösen vettük, nagyon tetszett a leendő arának. 
Este tíz körül már mindenki elég piás volt ahhoz, hogy elkezdjük az ilyenkor szokásos játékokat. Eltartott egy órát is mire végre csengettek és megérkezett a többiek által is várva várt táncos fiú. 
Jó teste volt nem mondom. A sok pia és az egyébként is túlbuzgó szex éhségem még inkább kívánatossá tette a srácot, de hát nem velem volt elfoglalva hanem a feleség jelölttel és jó is volt ez így. 
Miután nagy nehezen elment, valaki kitalálta irány a közeli disco. Nem nagyon tiltakozott senki, csak azok maradtak és aludtak, akik gyorsan kiütötték magukat. Vittünk magunkkal piát és elsétáltunk a szórakozóhelyre. 
Belevetettük magunkat a bulizásba. Tomboltunk, táncoltunk és ittunk jó sokat. Pasik persze próbálkoztak, simultak ölelgettek minket. Jól is esett és gondoltam is rá, hogy mi lenne ha nem lenne olyan sok ismerős barátnő körülöttem, de ellenálltam. Nehezen, de ellenálltam. 
Ittunk még jó pár pohárral, majd úgy éreztem ideje haza indulnom, egyébként is barátnőim egy része is már hazament, akkor itt az ideje indulni. 
Kicsit támolyogva vettem az irányt a taxik irányába, mikor is egy autó állt meg mellettem. 

- Szia Liza! Hazafelé? 

Ismerős volt a hang, ezért lehajoltam és benéztem a vezetőre. 

- Helló Áki. Mit csinálsz ilyenkor erre? (Ákos volt az, az egyik szomszédom és egyébként az anyja régi vendégem) 

- Itt voltam a diszkóban, én is most tartok hazafelé, ha gondolod, elviszlek. 

- Az égiek küldtek édesem. Mondtam kicsit elfolyó hangon, mint ahogy az ittas emberek beszélnek. 

Útközben beszélgettünk már amit értett és értettem belőle. Azt tudom, hogy elmondta, hogy egy hete kapta a jogsiját és azért jöttek megünnepelni. Látott engem a diszkóban és mikor látta, hogy nincs velem Tomi, gondolta hazavisz, nehogy bajom essen. 

- Miért esne bajom? - kérdeztem elég maxosan. 

- Nem tudom, csak nehogy kihasználják az ittasságodat vagy félreértsék a ruhád. (Ezt már szinte suttogva mondta, de én értettem) 

Nem szóltam rá semmit, csak végig néztem magamon és megállapítottam, hogy elég kurvásan nézek ki, amire még a pia is rátesz egy lapáttal. Megérkeztünk a mélygarázsba, bezárta a kocsit és elindultunk a lift felé. Kicsit tántorogtam, de azért tudtam menni. Mi a másodikon ők a harmadikon laknak. Udvarias volt elkérte a kulcsomat és kinyitotta nekem az ajtómat. 

- Nagyon köszönöm Áki! Nem innál most már valamit, hogy hazaértél? Szívesen koccintanék a jogsidra. 

Kicsit hezitált, de bejött. Felkapcsoltam néhány kislámpát és leültettem őt az étkezőben egy székre. 

- Pezsgő? 

- Jó lesz. Köszi 

A konyhában sötét volt, csak a hűtő világított mikor kinyitottam. Lehajoltam a pezsgőért és közben hátra néztem. Az étkező félhomályában is látni lehetett, hogy engem néz! Bámulja a seggem. A kis ördög megint beindult nálam és rátettem még egy lapáttal. Látványosan kerestem az üveget. Jó mélyen behajoltam neki. 

Mikor felálltam és odamentem hozzá, megkértem bontsa fel. 

Láttam rajta zavarban van és bevallom nagyon tetszett. 


- Áki!(közben hoztam a poharakat) Jó is hogy feljöttél, mert egy férfi véleményére van szükségem. 

- Mond csak. Segítek. 

- Arról lenne szó, hogy jövő hétvégén jön haza Tomi. Én egy meglepetéssel szeretném várni, amit most veled szeretnék elgyakorolni. Te pedig a végén elmondod a véleményed. 

- Jó persze, mi lenne az? 

Kiittam a poharam és elindultam a lejátszó felé. 

- Táncolni fogok neki! Mondtam és elindítottam a zenét. 

Rihanna és Britney remixe szólalt meg. Láttam rajta, hogy megmeredt és talán kicsit meg is ijedt. 

Hangosra vettem és elindultam felé riszálva a zene ritmusára. Megálltam tőle kb 2 méterre és táncoltam neki. Először lassabban majd egyre gyorsabban. Forgattam a csípőm, riszáltam a seggem, lehajoltam neki a lábamat simogattam. Fenekemet, melleimet simiztem. Hajamat összetúrtam persze ezt mind a zenére. 
Láttam rajta, hogy készen van. Nem tudja mit csináljon zavarában. 
Biztos voltam benne, hogy már sokszor képzelt el engem maszturbálás közben és ez a tudat még jobban megrészegített. 
Sétálgattam körülötte. A lábaimat terpeszbe raktam és lassan átnyúltam köztük. Megfogtam a pezsgős üveget és jól meghúztam. Ment egy kicsi a melleim közé is. 
Ekkor szólalt meg Dan Balan-tól a Chica Bomb című szám. (Rögtön eszembe jutott a klipből a hűtős jelenet)Szép lassan elindultam neki háttal a hűtő felé. A konyhában sötét volt, ezért nem láthatta mikor kicipzáraztam a ruhámat elől és a földre hullattam. 
Mikor kitártam a hűtő ajtót már csak a fekete átteccő tanga és melltartó volt rajtam. Felvettem a zene ritmusát és táncoltam. Riszáltam magam, rángattam a csípőm és a felsőtestem. A melleim csak úgy ugráltak, majdnem kiszabadultak a melltartó fogságából. Terpeszben legugoltam és közben simogattam magam. Felálltam majd lehajoltam, de úgy hogy minél jobban pucsítsak neki. Kivettem a tejet , majd miközben simogattam magam magamra locsoltam a tartalmát. A melleimre, arcomra a hajamra is, hogy teljesen elázott. 
Elindultam felé sietősen riszálva. Elkaptam egy széket és tőle nem mesze leültem vele szemben. Ülve is táncoltam, riszáltam. Melltartóm pántja ekkor már lecsúszott. Annyira beterpesztettem amennyire csak bírtam. Újaimat végignyaltam és szép lassan végighúztam a puncimon. 
Hirtelen a lábai elé vetettem magam térdre és a kezeimet a combjaira tettem. Szép lassan végighúztam a melleimet a combjain és a felsőtestén. Mikor az arcunk egy magasságban volt, mélyen a szemébe néztem és megkérdeztem: 

- Áll már a farkad? 

- Igen - válaszolta kicsit félénken. 

- Akkor vedd elő! - Parancsoltam rá. 

Felpattantam és háttal táncoltam neki. 
Ekkor szólalt meg a Dastination Calabria. Imádom ezt a számot. 
Fél szemmel látom, hogy letolta a nadrágját a térdéig az alsójából pedig csak kibújtatta a farkát. (Nem túl nagy, nem is túl kicsi, olyan átlagos.) 
Beletolattam az ölébe, úgy hogy a fenékvájatomnál legyen a farka. Forgattam a csípőm, riszáltam a seggem, fel-le toltam magam az ölében magam úgy, hogy közben a kezeim a hajamat tartották a tarkómnál. 
Nem ért hozzám. Nem tudta gondolom mi lenne a reakcióm és ezért nem akarta veszni a helyzetet. 
Állt a fasza keményen. Forró volt és nedves. Megfordultam neki szemben és beleültem az ölébe. Átkaroltam a nyakát és vadul vonaglottam az ölében. A farka az én tangába bújtatott puncim és az ő hasa közé préselődött. Lovagoltam rajta. Meglovagoltam őt és közben nyögtem és sóhajtoztam. Ő is sóhajtozott és kapkodta a levegőt, mígnem hirtelen rámarkolt a seggemre és magához szorított még jobban. Lüktetett a farka, ő pedig szinte ordított a kéjtől. Én sem bírtam szó nélkül. Még gyorsabb tempót vettem fel a zene ritmusára és kiabálni kezdtem: 

- Igen! Igen! Élvezz! Élvezz rám! 

A puncim tocsogott a nedveimtől de csak lovagoltam őt, mígnem megfeszült magára rántott és görcsös rángások közepette ordítva elélvezett. Melleim közé húztam a fejét és szép lassú csípő mozgásokkal fejtem ki a farkából az utolsó sperma adagot is. Mikor teljesen elernyedt, megcsókoltam a homlokát és rámosolyogtam. 

- Na! Jó meglepi lesz Tominak? 

- Igen nagyon jó. 

És még mondott volna valamit, de én felálltam és bementem a fürdőbe a köntösömért. Mikor kijöttem, ugyan ott ült csak már fel volt húzva a nadrágja. 

- Jól van édes! Most menj és aludj jól. 

Nem szólt semmit csak felállt és kisétált az ajtón. 
Ez az este tudta jól, hogy nem neki szól. Hanem inkább a hangulatnak és az ittasságomnak. Én pedig azt tudtam, hogy leginkább a vágyaimnak amik még inkább csak fokozódtak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr886168136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása