Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Egy percnyi csend

sztone 2015.03.12. 18:55

Árnyak vették körül, bármerre nézett, mindenhonnan alaktalan rémek közeledtek felé. Szoknyájába bogáncs ragadt, fedetlen bokáját végigkaristolták a vadrózsabokrok tövisei, vére feketén csordogált bársonyos bőrén. A lány hangosan zihált, lábai alatt recsegtek a gallyak és a száraz falevelek.
Egy sötétségbe burkolódzó valami terült el előtte. Lehetett volna egy fatönk, vagy akár egy rém is. Nem volt ideje gondolkodni, lendületet vett és átugrotta. Abban a pillanatban mintha megállt volna az idő. Lepillantott, és rájött, hogy mi fekszik a földön; egy feltépett oldalú szarvastetem, semmibe meredő, halott tekintettel, kiontott belekkel, vérbe fagyva.
Az idő tovább haladt és a lány tompa puffanással földet ért. Lábai elgyengültek, egyszerűen nem bírt felállni. Remegő szívvel feküdt a döglött test mellett, ujjai a nyakában lévő medálra fonódtak. Sárga szemei kidülledtek, zavarodottan kereste a veszély forrását. Egy pillanatra mintha még látott volna egy elsuhanó foltot a bal szeme sarkából, de nem volt benne biztos. Összekuporodott és várt. Szíve őrülten zakatolt, minden izma kontrollálhatatlanul rángatózott, ujjai görcsösen kapaszkodtak az ezüstláncba. A hideg lassan átjárta testét, porcikái bizseregtek a dermesztő fagytól. Tompán érzékelte, hogy recsegő,szakadó hangot hall, mint amilyen hangot a kettéhasított selyem is ad, de nem érdekelte. Csak pihenni akart, hazamenni, megnyugodni, elégetni a fehér menyasszonyi ruháját és elfelejteni ezt a rossz álmot. Elfeledni a szertartást, a kopasz, hájas papot, a vigyorgó koszorúslányokat, az arc nélküli, lélektelen férjét, a menyegzői lakomát, a halott gyermeket a méhében, a hegeket a csuklóján, testvére kötélen himbálódzó alakját, anyja vörösre sírt szemeit, apja üvöltését és...
Az erdőben megnyúltak az árnyak és köd ereszkedett a tájra. A hajnal aranyszínű sugarai a földet pásztázták, nyughatatlanul keresték azt a fehér ruhás lányt, aki kar nélkül, széttépett torokkal feküdt egy fiatal szarvasbika mellett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr156960455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása