Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Tomiból Timi

sztone 2015.03.14. 18:57

Jakab vagyok, de sose szerettem igazán a nevem, így az angolra fordított James után a barátaim mind csak Jimmynek hívnak. Átlagos srácnak mondanám magam, átlagos igényekkel, merész vágyakkal. Mindig is a csajok érdekeltek, de főleg akkor vonzottak igazán, ha valami kellemes fehérnemű volt rajtuk. De valahol azért legbelül mindig motoszkált az agyam hátsó zugaiban az, hogy egyszer szívesen magamévá tennék egy csinos, lányos fiút, aki ki van sminkelve, szexi fehérneműt, harisnyát, és magassarkút visel. Persze ezt a vágyamat sosem hangoztattam a barátaim, vagy ismerőseim előtt, csak úgy magamban tartva álmodoztam arról, hogy ha egyszer lesz rá alkalmam, akkor én biztos megragadom, és élek a lehetőséggel. Sosem gondoltam volna, hogy a fősulin jön el ez a pillanat…
Huszonkét éves voltam, és az egyik vidéki város főiskolájára jártam, aminek a koleszában tengettem a napjaimat. Tavasz eleje volt, és közeledett a második félév vége, amikor Krisz az egyik szaktáram, egy előadás helyetti sörözésen így szólt hozzám:
- Figyelj már, kéne egy új lakótárs az albiba. Nincs kedved jönni? Tudom, hogy már herótod van a kolitól. – ebben nem tévedett.
- Miért Tomi már nem bírta veletek?
- Á dehogyis, Gabi vágott tiplit.
Kikerekedtek a szemeim.
- Mert hogy?
- Összeszedett valami gárét magának, azt összebútoroztak.
Ez azért volt ennyire meglepő, mert Gabi ugyan már nem főiskolás volt, mint mi, hanem egy harmincas hapsi aki dolgozott, de szeretett velünk lógni. Mi is csíptük, mert jó arc volt, bírta a piát, és mindig volt egy kis füve. Sose gondoltuk volna azt, hogy majd összeáll egy csajjal, és ráadásul még összeköltözik vele.
- Az komoly, nem hittem volna.
- Hót mindegy. Nem lesz hosszú életű, ha fekete lyukat töm az ember.
Krisz ezt arra értette, hogy a csaj bizonyára egy díler nője volt eddig, szóval bírni fogja a füvet elég alaposan ahhoz, hogy Gabi ne bírja ezt majd anyagilag, aztán a csaj majd visszamegy a volt palihoz.
- Az elég gáz valóban.
- Ja, szóval most égető szükség lenne egy plusz emberre, mert Tomival nem bírjuk fizetni az alpecót. Aztán rád gondoltunk.
- Rendben, benne vagyok.
Azonnal bele kellett, hogy menjek. Krisszel jóba voltunk, a kolit tényleg rühelltem, már és Tomi minden szempontból tökéletes lakótársnak bizonyult. Pontosan fizetett, tiszta volt, rendezett és állandóan csak tanult. Ritkán ugrott el velünk egy-két sörre vagy bulizni. Magának való természetű volt, bizonyára azért, amiért nekem más okokból is tökéletesnek tűnt a helyzet arra, hogy megismerjem őt. Karcsú, hófehér bőrű, vállig érő csillogó fekete hajjal, lányos arccal, és meglehetősen szép, formás fenékkel. Bár nem tudtuk róla, hogy a csajokat vagy a pasikat részesíti előnyben, de ne mis foglalkoztunk vele sose. Meghagytuk neki. Ezért is volt jó, hogy odaköltözhetek, mert így a lakótársaként talán, ha jól keverem a lapokat, akkor kideríthetem, hogy mi róla az igazság. Egy szó, mint száz, tetszett nekem, és be akartam vinni az ágyamba női ruhában.
Szóltam a szüleimnek, hogy volna egy ilyen lehetőségem, és jobb lenne, mint a kollégium, s ugyanannyira jönne ki nagyjából, és pár óra könyörgés, és győzködés után ők is beleegyeztek a dologba. A nyárra úgyis akartam vállalni valami melót a környéken szóval tök ideális lett minden. A hétvégén meg is ejtettük a költözést. Nem volt sok cuccom, szóval igazából nagyon hamar megvolt minden.
Aztán szempillantás alatt elrepült egy hónap. Természetesen semmit sem tudtam meg Tomiról, mert tanultam, vagy buliztam. Persze a prioritási sorrend sokszor másképpen volt. Az viszont azért feltűnt, hogy Tomi néha rajtam felejti a szemét, ha meg csajt vittem fel az este, akkor másnap mintha meg lett volna rám sértődve. De nem voltam biztos abban, hogy ezt most csak én látom, mert ezt szeretném, vagy valóban így van e. Szerencsére jól megvoltunk hárman, s nem voltak gondok. Krisszel eljártunk kocsmázni, meg partyzgatni, aztán néha nagy nehezen elrángattuk Tomit is. Hétvégén meg hazamentünk a családhoz. Kivéve Tomit. Ő járt haza a legritkábban. Havonta egyszer, és mindig, ha kérdeztem arra hivatkozott, hogy a testvérei miatt képtelen tanulni, azért marad az albiban, mert ilyenkor csönd van, és legalább tud koncentrálni. Amikor először tettem fel neki ezt a kérdést, akkor ugyan fülig vörösödött, és kissé dadogva adta ezt a választ. Úgyhogy egyre jobban nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy van valami rejtegetni valója ennek a bájos arcú, fiúnak. Vágyódásom az után, hogy ő legyen az, akit én már oly’ régóta várok, sokszor odáig fajult, hogy éjszaka, ha egyedül voltam, folyton erről fantáziáltam, de amikor egy csajt döngöltem éppen, akkor is az ő arcát képzeltem oda. S titkon azt reméltem hallja, hogy mit művelek, és eleped a féltékenységtől, hogy nem ő, hanem egy „kis ribanc” viháncol alattam.
Már április közepe volt, amikor végre lehetőségem nyílt arra, hogy kicsit utána kutassak a magánszférájának. Egy szintén hétköznapi vad bulizás után Krisznek volt ereje bevánszorogni a suliba, Tomi meg nem volt velünk az este. A konyhában reggel tíz körül találkoztunk össze. Én csatak másnaposan, gyűrötten, ő frissen üdén, kávét főzött.
- Reggelt. – löktem oda hanyagul, a szememet dörzsölgetve – Csinálsz nekem is egy kávét, ha megkérlek?
- Jó reggelt, persze. – mosolygott rám. Angyalian szép, lányos, karcsú alakja megbabonázott egy pillanatra.
- Köszi szexim. – csúszott ki a számon, s tudtam, hogy még kissé részeg lehetek, ha ilyeneket beközlök félvállról. Gyorsan felnevettem, hogy úgy érezze vicceltem, de ő ettől még fülig vörösödött.
- Ma nincs órád? – kérdeztem.
- De, déltől leszek benn ma majdnem estig.
- Az pazar lesz akkor.
- Ja, de hát ez van. És neked?
- Volna, de nézz rám, totál használhatatlan vagyok.
- Mert sosem tudod hol a határ a piázásban.
- Majd egyszer megtanulom.
Nevettünk, és szürcsölgettük a kávét. Beszélgettünk még a suliról, meg a tanárokról, meg az oktatási rendszer hibáiról, majd rájöttünk, hogy ezt egy asztalnál ülve mi nem fogjuk megoldani. Közben én már alig vártam, hogy dél legyen és elmenjen.
Amint elhagyta a lakást, én már a szobája felé vettem az irányt. Meg kellett tudnom, hogy rejteget e női cuccokat vagy sem. S vadul elkezdtem kutatni a holmija között. Persze arra azért figyeltem, hogy ne tűnjön fel neki, hogy hozzányúltak a ruháihoz. Mindent átnéztem, a szekrényeit, az asztalát, de semmit sem találtam, ami legalább egy kicsit is bizonyította volna a dolgot. A szennyesei között sem volt semmi érdekes. Ott ültem a szobája közepén, és már kezdtem elhinni, hogy az egész amit eddig gondoltam azt csak én láttam, s Tomi valóban csak egy furcsa, lányos testű fiú, aki olyan, amilyen. Rettentő csalódott voltam. Már fülig szerelmes voltam az elképzelt ideálomba, amit ő képviselt, és erre most kiderül, hogy ez az egész tényleg csak az én hülye fejemben zajlott. Keserű volt a szám íze, s elhihetitek, nem a másnaposságtól. Aztán csak beugrott valami. Ha én próbálnám rejtegeti a titkos dolgaimat, akkor én sem a szem elé raknám, hisz bárki megláthatja. De akkor hol van az a hely ami nincs szem előtt. Hát persze, hogy az ágynemű tartó! Izgatottam nyitottam fel az ágyat, de szemem elé hirtelen csak paplanok, ágyneműhuzatok, párnák tárultak. Közéjük túrtam, s egyszer csak megakadt a kezemben valami. Óvatosan kivettem. Egy vadító piros szandál volt, szatén pántokkal, úgy jó 13 centis sarokkal, és két centis platformmal. Örömömben reszketni kezdett a kezem, és tovább kutattam. Hamarosan ráleltem a cipő párjára, és az egyéb kiegészítőkre. Pár tangára, fekete, és fehér combfixekre, és egy sminkes dobozra. Csak abban reménykedtem, hogy most nem álmodom. Gyorsan visszapakoltam mindent oda, ahol találtam, és már szikla szilárdan elhatároztam, hogy Tomi az enyém lesz.
Mivel szerencsés testalkat vagyok, s ha nem sportolok éppen, akkor is jó felépítésű felsőtesttel büszkélkedhetem, így az elkövetkezendő napokban keményen elkezdtem ostromolni Tomit. Csak félmeztelenül járkáltam a lakásban, a melegre hivatkozva, és lestem, hogy mit reagál. Most, ha lehet még többször bámult meg alaposabban. Ha volt rá lehetőségem, szinte „teljesen véletlenül” hozzá simultam, vagy megsimítottam őt valahol. Ilyenkor feltűnt, hogy kissé megremeg az a finom teste. Ha véletlen észrevette, hogy én nekem is feltűnt, ahogyan rajtam felejtette a szemét, akkor egy biztató, kacér mosolyt dobtam felé, ettől általában zavartan elfordult. Igyekeztem minél többet vele lenni, és minél kedvesebb lenni hozzá. Egyszer mikor kávét főztem neki, egy csepp kinn maradt a szája szélén, és nem folyt le. Lassan végig simítottam az arcát, és egész közel hajoltam hozzá. Éreztem a forró leheletét az ajkamon. Éreztem, ahogy ijedtében megremeg a kezeim között, és fülig vörösödött. Letöröltem óvatosan a kávét, így szóltam:
- Ezt kinn hagytad. – majd finoman lenyaltam az ujjam hegyéről.
A hatás leírhatatlan volt. Csak dadogni tudott, s alig bírta kinyögni azt, hogy „köszi”. Arcára, pedig ráfagyott a félelemtől vegyes kéj. Két hétig kínoztam még így, hogy egyre jobban vágyjon rám, mikor végre eljött az idő a bevetésre.
Krisszel kimentünk a buszpályaudvarra, hogy hazamegyünk a fővárosba szüleinkhez. Már majdnem felszálltunk a buszra, mikor a fejemhez kaptam.
- Basszus! Én marha!
- Mi van? – kérdezte Krisz.
- Ott hagytam az albiban a laptopom! Kell a hétvégi tanuláshoz az is. Vissza kell mennem értem.
- Megvárjalak?
- Á hagyjad, ha mégsem érném el ezt a járatot, nyugodtan menj haza, akkor majd megyek a következővel. – legyintettem.
- Ahogy gondolod. – vonta meg a vállát.
Elsétáltam, és biztos távolból figyeltem, hogy valóban elmegy e a busszal. Mikor erről meggyőződtem, beszaladtam egy kocsmába, bedobtam egy sört, meg egy felest, kis bátorság gyűjtés végett, és vártam még egy kicsit. Gondoltam, Tomi úgyis, csak este kezd neki a dolgoknak, ha már száz százalék, hogy nem mehetünk vissza. Sötétedésig vártam, majd elindultam a lakásra. Lentről láttam, ahogy ég a szobájában a villany. A szívem kissé hevesen vert. Izgultam, hogy sikerül e az amit elterveztem, vagy romba dől minden s magamat is rohadt kényelmetlen szituációba sodrom. De a szerencse mellém szegődött.
A lakásajtóban hallottam a bentről kiszüremlő lassú muzsikát. Tipikus relax zene, amit csak egy igazi nő tenne be magának, mikor élvezi saját teste adta örömöket. Nagyon halkan dugtam a kulcsot a zárba, és olyan óvatosan nyitottam ki az ajtót, ahogy csak bírtam. Lassan beosontam, és lepakoltam. Bezártam kulcsra az ajtót, alul fölül, és Tomi szobája felé tipegtem lábujjhegyen. Csukva volt az ajtaja. A zene elég hangos volt ahhoz, hogy biztos ne halljon meg engem. Belestem a kulcslyukon, és megremegtem a gyönyörű látványtól. Ott feküdt hason az ágyán, feneke az égnek szegezve, térdei felhúzva, jobb kézzel a farkán, ballal két ujját a fenekébe süllyesztve. A piros kis szandálja, egy fekete combfix, és egy apró fekete zsinóros tanga volt rajta. Az arcát nem láttam, de biztos volt benne, hogy ki is sminkelte magát. Lassan lenyomta a kilincset, a zár engedett, és halkan beléptem. Még mindig nem tűntem fel neki, annyira el volt foglalva magával. Odaálltam fölé, és eleinte csak néztem. Finom női parfüm illat terjengett, és nem tévedtem, mert nagyon szexin ki volt sminkelve, körmei vörösek voltak, és egy vékony csillámréteg is fénylett rajta. Gyönyörű volt, ahogy csukott szemmel kényeztette magát. Mindig ilyennek képzeltem el őt. Tényleg ő volt álmaim nője, egy kis extrával…
Lassan végig simítottam szőrtelen heréin, és masszírozni kezdtem azt, miközben így szóltam:
- Mondták már neked, hogy kibaszottul szexi vagy, mikor maszturbálsz?
A szemei ijedten kikerekedtek, és fel akart ugrani, de én lefogtam:
- Nyugi. Nem akarlak bántani, sőt azt szeretném, hogy jobb legyen neked.
- Jimmy…
- Shhh… hunyd vissza a szemed kérlek, drága.
Láttam rajta, hogy meg van riadva, és félve tesz nekem eleget.
- Jól van, ügyes kislány vagy te. Hidd el, én csak jót akarok. – duruzsoltam neki, s közben nem hagytam abba a simogatását. Finom, laza mozdulatokkal siklottam le a farkán, majd vissza, s miután láttam, hogy nem feszült annyira a hátát is simogatni kezdtem. – Régóta tetszel nekem. Amióta ideköltöztem, azóta vágyom erre. Szerinted véletlenül csináltam azt az elmúlt hetekben, amit?
- Majd meg őrültem tőle.- suttogta – Nem tudtam mire vélni…
- Most már tudod kicsim… - közben a fenekét kezdtem el simogatni balommal, a jobbal továbbra is szerszámán ügyeskedtem – Most azt szeretném, ha a kezeiddel széthúznád a popsid partjait.
Lassan remegő kezekkel húzta szét. Óvatosan a lábai közé térdeltem. Jobbommal a makkját cirógattam, ballal pedig félre húztam a vékony zsinóros tangát. Elém tárult gyönyörű ánusza. Szebb volt, mint bármelyik csajé, akiknek eddig láttam. Alig vártam, hogy belenyalhassak. Először csak leheltem rá. Újból remegett a teste, de most a gyönyörtől, s nem a félelemtől. Lassan, finoman belenyaltam.
- Jézusom… - tört fel lányos hangon torkából egy sóhaj.
Az íze fantasztikus volt, és mennyeien puha. Újra és újra megnyaltam. Halkan nyögdécselt.
- Gondolom, ilyet még senki sem csinált neked…
- Nem… - suttogta alig hallhatóan.
- Pedig egy ilyen formás kis seggnek kijárna a kényeztetés. – s hirtelen a lukába toltam a nyelvemet.
- Uramisten…! – sikkantott, miközben nyelvemet ki-be mozgattam belőle, és ajkaimmal rátapadva szívtam be bódító szagát – Mit művelsz?
Lecuppantam hátsójáról.
- Megadom neked azt, amit egy ilyen csodás lány érdemel. – s folytattam a ténykedésem.
Ő csak sóhajtozott egyre szaporábban. Finom mozdulatokkal elkezdtem verni a farkát, és kihúztam a nyelvem a lukából. Majd óvatosan beletoltam a középső, és gyűrűsujjamat.
- Jimmy ne…
- Shhh… - csitítottam újra – Gyengéd leszek, ne félj.
Ki-be húzogattam belőle ujjaim, és vertem neki. Közben a heréihez hajoltam, és fújni kezdtem őket.
- Ha jól sejtem, akkor még ilyet sem éreztél… - s már azonnal bekaptam az egyik golyóját, és szívni kezdtem.
- Haaa… - sikoltott fel, fenekét elengedve a párnájába kapott, és tépni kezdte a huzatot. – Uram atyám, ne hagyd abba! – nyögte a párnába.
Ujjaim cuppogva vadul jártak fenekében, számba felváltva szívtam be heréit, és vertem neki. Nem telt el sok idő, s teste megremegett, és éreztem azt, ahogyan lüktetni kezd a farka. Tudta ő is, mintha sejtette volna, mit akarok, és arcát élvező farka irányába tartotta. Szinte az egész magja ott kötött ki. Zihálva dőlt oldalra ágyán. Őrjítően dögös volt, ahogy ott feküdt a piros kis szandállal a lábán, a harisnya csillogott formás combjain, az arcáról meg csöpögött az ondó. Elvesztettem a fejem. Újra kezembe vettem a farkát, és lassan mozgattam rajta a bőrt, lenyaltam egy adagot az arcáról, és lesmároltam. Vadul szívta be nyelvemet, és mikor megérezte saját ízét a szájában újra élvezett a kicsike, bele egyenesen a tenyerembe. Elszakadtunk egymástól, és én elé tartottam a kezem. Engedelmesen, buja pillantásokat vetve rám nyalta le, majd takarította le a saját arcát is. Azonnal vetkőzni kezdtem. Gyors mozdulatokkal dobtam le a földre a ruháimat. Egy határozott mozdulattal megfordítottam és ágaskodó farkam máris a popsilukánál volt.
- Jimmy… ezt tényleg nem kéne… még szűz vagyok ott. – kérlelte nem túl határozottan.
- Nyugi, kitágultál már annyira, hogy nem fog fájni annyira, mint hinnéd. És amúgy is, azt akarom, hogy az első alkalmunk tökéletes legyen.
- Első alkalmunk? Miért több is lesz? – lepődött meg.
- Mit hittél? Hogy egy ilyen finom kis csajt majd eldobok magamtól? – s miközben ő a beszédemre figyelt már majdnem tövig benne voltam – Mellesleg, már régóta várom a percet, hogy megdugjam az a finom seggedet. – s löktem rajta egy erőset, amit ő kéjes nyögéssel nyugtázott.
Szép méretekkel büszkélkedhetem, de ruganyos izomgyűrűje hamar kitágult a farkamhoz. Lassan mozogni kezdtem, s kis idő múlva ő is felvette a ritmust.
- Ó istenem… ne hagyd abba! – nyüszögte a számba, miközben csókolt.
- Sosem akarok már kiszállni belőled drága. – feleltem neki.
Miután már olyannyira kitágult, hogy farkam könnyedén járt ki-be belőle, igen alaposan bevadult. Szaporázni kezdte a tempót, és egyre hangosabban nyögött. Látszott, hogy megszűnt számára külvilág, s csak én voltam neki és a farkam. Pózt váltottunk, és ő négykézlábra állt, belekapaszkodott az ágytámlába, és én úgy ostromoltam tovább őt. Éreztem, hogy már nekem sincs sok hátra, ő meg egyre hangosabban üvöltött már, artikulálatlanul visongott, és mocskos szavakkal biztatott arra, hogy tegyem csak magamévá a seggét. Több se kellett nekem, és én is felüvöltöttem, s a fenekébe lőttem mindent ami csak bennem volt. erre ő is felkiáltott, megremegett, és láttam, ahogy ismét elélvezett.
Teljesen kifulladva dőltünk el az ágyon. Ő meg lepróbált csúszni a farkamról.
- Ne… - fogtam vissza – Benned akarok elernyedni kicsim.
Elmosolyodott.
- Akkor jó. – s megcsókoltuk egymást.
Jó pár perc kellett mire magunkhoz tértünk.
- Tudod – fordultam felé – El kéne költöznünk innen.
- Mi, hogy nekünk kettőnknek? – lepődött meg.
- Igen. Azt akarom, hogy a csajom légy. Ott nem kéne rejtegetned a cuccaidat, és mindig lánynak öltözhetnél, ami valóban vagy.
Könnyek csillantak meg a szemében.
- Én… én nem vagyok ilyesmire felkészülve.
- Nem kell mindenhová így menned, csak otthon, ahol én látlak.
Megkönnyebbülten sóhajtott.
- Már azt hittem…
- Nem, azzal még ráérünk. De ott, ha te és én lennénk, bármikor szeretkezhetnénk.
- És Krisz?
- Majd beadok neki valami dumát, bízd csak rám. ÉS, hogy drágám, mi a lány neved? Hogy szólítsalak ezentúl?
- Sose gondolkodtam el ezen… - mosolyodott el.
- Mit szólnál a Timihez?
- Jól cseng a fiús nevemhez. Tetszik! – és megcsókolt.
Majd hirtelen átvetette lábát rajtam, és elkezdett puszilgatni. A fülem, a nyakam, és haladt egyre lejjebb.
- Mi az? – kérdeztem kajánul – Nem volt elég?
- Most valóra váltom én is egy régi álmomat. – nyögte az ajkamra.
Finom csókokat hintett a mellkasomra, óvatosan megszopkodta a bimbóimat, és gyengéden beléjük is harapott. Az hittem megőrülök, a farkamba újra zúdulni kezdett a vér. A lábamat is végig nyalogatta, a combbelsőmet sem kímélve, néha belém nyomta körmeit. Majd először az egyik, majd a másik herémet, végül egyszerre a kettőt is beszívta. Már lassan ott tartottam, hogy könyörgök neki, mikor már végre először a tövétől a hegyéig végig nyalta a farkam. Közben végig buja tekintettel a szemembe nézett. Aztán csak bekapta a farkam. Először csak éppen egy kicsit s cuppanva rántotta ki a szájából. Kéjes elégedettséggel dörzsölte az arcához. Majd egyre jobban és jobban süllyesztette le dákómat a torkán. Könnyei kicsit kicsordultak, szemfestéke elkenődött. De ő vadul dolgozott a farkamon, mit sem törődve ezzel. Jobb kézzel verte nekem, és keményen bólogatott, és kéjesen nyögött. Ettől a látványtól, és a tudattól, hogy az a farok egy pár perce még a seggében járt, és ő ezt most kéjes gyönyörökkel falja, nem kellett sok nekem, s elég hamar tele élveztem a száját. Ő meg csak nyelte, és nyelte, mintha az élete múlna rajta. Csodás volt…
Aznap este még párszor egymásnak estünk. Aztán az egész hétvégén. A kaját is rendeltük, nehogy véletlenül el kelljen szakadnunk is a másiktól. Azt hiszem ez volt életem legszebb hétvégéje.P { margin-bottom: 0.21cm; }

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr106960459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása