Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Én a nagy focista és az erotika!

sztone 2015.03.18. 19:00

A hold kering a föld körül. Valahogy így keringett az én gondolatom is a szex körül, mikor a haverom nővére Alíz, megjelent előttünk, frissítőt kínálva fel a nagy focistáinak. Alíz teste gyönyörű volt, és köszönhetően a meleg forró nyárnak, nem takarta el az érdekesnek mondható testét előlünk. Mikor megittuk az italt, újra nekiláttunk a passzolgatásnak Bennel. Még párszor vissza pillantottam volna Alíz testére, de már bement a házba, így hát gondoltam ez nem az én napom inkább gyakorlok a holnapi meccsre Bennel. Fél kettő volt, mikor Alíz behívott minket azzal az indokkal, hogy kint harminc-hat fok van. Mikor beléptünk a nappaliba, nem sok különbséget éreztem, ezt szóvá is tettem.

- Szerintem ennyi erővel kint is lehetnénk! - Mondtam volna egyenesen Alíz szemébe, de tekintetem valahogy mindig lejjebb csúszott, ezt ő is észre vette, de nem reagált rá semmit. Körülbelül fél óráig még Bennel kártyáztunk, a nappaliban mikor a konyhából egy szexis kötényben hevesen jött ki Alíz, és kiabált rá Benre.

 

- Ben már megint elfogyott a cukor, így nem tudom megcsinálni a kedvencedet, kérlek menj el a boltba! Bent nagy nehezen meggyőzte Alíz, és gondoltam magamban ez nem az én napom, mert most már tényleg egyedül leszek, se foci, se kártya, se Ben. Legalábbis akkor még így gondoltam! Miután Ben elment Alíz egyből segíteni hívott, hogy bontsak ki egy üveget, mert nem tudja letekerni a tetejét. Gondoltam most megmutatom Alíznak, hogy mit tudok, be is léptem a konyhába, aztán hatalmas léptekkel, kicsit feszítve, végig mentem büszkén a konyhán, kinyitottam a spejz ajtaját, és beléptem.

- Melyiket kell kibo... - Fejeztem volna be a mondandómat mikor hirtelen becsapódott az ajtó mögöttünk. Alíz egyből pánikba esett és próbálta kinyitni az ajtót, de nem tudta, megpróbáltam én is, de ide kevés voltam. A spejzon csak egy kis szellőző rács volt, amin halvány fény szűrődött be ránk. Gondoltam ez megint nem az én napom, itt vagyok Alíz mellett fél méterre, és még csak nem is tudom végig mérni, és egy kicsit elidőzni azokon a melleken. De ekkor hirtelen Alíz megölelt és a fülembe súgta, hogy "Félek!" . Én is átöleltem és érezve azt a hihetetlen parfümét, a gyönyörű haját a nyakamban, az érzéki ölelését, és magát Alízt, hihetetlenül jó kedvem lett, ezt megérezte a férfiasságom is, és kezdett megkeményedni. Szerintem ezt Alíz is észre vette, mert hirtelen állítólag véletlenül, lerántott a földre, és valahogy pont olyan pózba kerültünk hogy szinte teljesen az ölemben ült, rá a farkamra. Ennél jobb élményem még nem volt, Alíz a bombázó, és én a nagy focista. Különben egész jó testem volt akkoriban, a koleszban minden lány szóvá tette, már aki olyan lány volt. Hirtelen nagy vágyat éreztem arra, hogy megragadjam Alíz ajkait a számmal, de Alíz megelőzőtt. Heves csókólozásba kezdtünk, aminek következménye az lett, hogy széttéptem a köntösét és elkezdtem markolászni a melleit, mikor halk sóhajok hagyták el Alízt, ekkor rábuktam és elkezdtem ráharapni a bimbóira. Körülbelül fél percig bírta, mikor lejjebb tolta a fejemet, így én végig nyaltam, pusziltam, az egész hasát, lefelé egészen a bugyijáig, ami meglepően nem volt rajta, ahogy melltartó se. Kicsit furcsálltam a helyzetet, de gondoltam előfordul, az élet ilyen hát éljünk vele, sodródjunk az árral! Tehát folytattam, és belenyaltam a kéj nedvektől tocsogó puncijába. Ekkor szépen fokozatosan feldugtam az egyik ujjam, közben Alíz már nagyokat nyögött. Mikor feldugtam mind a három ujjamat, kibontottam a sliccemet, és elő kaptam a világ legnagyobb kincsét, legalábbis számomra, és beillesztettem a makkját Alízba. Alíz ekkor elkezdett a farkamon lovagolni, én pedig egyre beljebb hatoltam, ekkor Alíz elkezdett sikongatni, értelmetlen, eltorzult szavakat kiabálni. Aztán elkezdtem őt versenyszerűen rakni, aminek a hatása az lett, hogy máris éreztem a farkam nedűjének kicsapódását, de próbáltam vissza tartani, hogy Alíz menjen el előbb, amit nem kellett sokáig. Alíz hirtelen hatalmas pár másodperces sikítással, és azt követően egy hatalmas nyögéssel, elment, rátekintettem, és a halványan beszűrődő fényben láttam a kielégüléstől, és melegtől kicsapódó izzadtság cseppeket, a látvány annyira hatott rám, meg persze Alíz puncijának hatalmas rángatásai, hogy pár másodpercen belül elmentem...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr286960465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása