Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Szösszenetek egy család életéből

Rosszlányok blog 2015.06.11. 20:53

Marynek hívnak, 40 éves vagyok, igen csinos még mindig (mint ahogy azt többen meg is szokták jegyezni). Nem csoda, mert igen sok munkám fekszik benne. A napi esti kocogásokra és a heti egy alkalommal beiktatott edzőtermi látogatásokra gondolok, Barna vállig érő hajú, telt keblű asszony vagyok. 98-as mellbőséggel, 72-es derékbőséggel és 98-as csípőbőséggel megáldva. Melleim igaz, hogy már nem állnak úgy, mint 20-éves koromban, de azért nem is lógnak. Általában csak egy kis nyitott kosaras melltartót szoktam viselni, mert imádom mikor a férfiak szeme megakad a pólóm alól kikandikáló mellbimbóimon amik majdnem átszúrják a vékonyka anyagot. Férjem Tom is nagyon büszkén szokott sétálni velem a városban, dagad a melle, hogy ilyen szép kis asszonykája van, aki után még mindig megfordulnak az utcán a férfiak. Tom 42 éves, 180 cm magas, 10 cm-rel magasabb mint én. Sötétbarna haja van és helyes kis szőrös mellkasa amiben úgy imádok turkálni mikor meglovagolom. Ő középvezető egy kereskedelmi vállalatnál, külön szobával és külön titkárnővel, egész jó fizetéssel.

Így nekem elvileg nem is kellene dolgoznom, de hogy halálra ne unjam magam elvállaltam egy négyórás állást férfi ruhákat, öltönyöket árusító butikban. Sajnos nem mindig volt ez így, fel kellett küzdeni magunkat. Még középiskolás korunkban ismerkedtünk meg, egy iskolában jártunk, de más évfolyamon. Együtt jártunk, de semmi komolyabb dolog nem volt közöttünk, ahogy az akkoriban nem is volt szokás. Az érettségi bulin jöttünk össze úgy igazán az elfogyasztott alkohol hatása miatt rögtön a karjaiban és egy autó hátsó ülésén találtam magam, aminek meg is lett az eredménye kilenc hónap múlva. 19 évesen szültem az első gyermekemet akinek a Steve nevet adtuk. Nem bántam meg a dolgot, de így kimaradt a főiskola, egyetem &*8211; amit Tom a munka mellett kellett hogy elvégezzen. Jól bedolgozta magát, egyre emelkedő fizetéssel, így két év után úgy döntöttünk, jöhet a 2. gyerek. Kathy megszületése után úgy éreztem révbe értem, nem hiányzik semmi az életből. Volt egy szerető kedves, jól kereső férjem, aki eltartott, két szép gyerekem, akiknek a nevelésével kellett csak foglalkoznom. Mikor már Kathy is olyan idős korba került, akkor helyezkedtem el.

Steve tisztára az apja, érzéki ajakkal, villogó fehér fogsorral, aki után sok kislány epekedik. Ő most 2-éves az egyik jó hírű egyetemen itt a városban, így még itthon lakik.

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr977535290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása