Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

A Zsaroló 3.

Rosszlányok blog 2015.06.16. 14:30

Hol is tartottunk? Hazamentem a nagyiéktól…

Most kéne valami nagy durranás, valami nagy csattanó, valami… Nem így történt. Amikor hazaértem szinte semmi sem változott. Anya még mindig haragudott egy kicsit apára, apa pedig még mindig szomorú volt emiatt. Én sem sokat segítettem neki, hogy átvészelje ezt a kettejük közti nehéz időszakot, mert valahányszor kívántam, mindig behajtottam rajta egy adagnyi szexet. Ő már nem mert ellenkezni, csak hagyta, hogy uraljam.

Így egy kicsit kezdtem unni a dolgot, mert egyre kevesebb izgalmat találtam benne, ezért kitaláltam ezt-azt, hogy feldobjam. Ennek eredménye volt, hogy néha különös vagy veszélyes helyszínekre rendeltem, mint pl. a rendelője, a családi kocsi fényes nappal egy félreeső helyen, egy a gazdái által a fürdőzésük idejére nem lakott kempingsátor, de ez mind semmi volt ahhoz képest, amikor bebújtam mellé az ágyba úgy, hogy anya közben mellettünk aludt.

Elfoglaltam magam egy darabig, de az olvasó biztos kitalálta, hogy új izgalmakra mindig vevő vagyok.

Apa egy meglepetést talált ki anyának, hogy jobban érezze magát. (Micsoda férfi. Éjt nappallá téve fáradozik azon, hogy a felesége jól érezze magát mellette.)

Maradjunk a tárgynál! Augusztus elején van anya szülinapja. Mivel már negyvenen túl volt, kisebb depresszióban érte ez a nap és apa úgy látta jónak, hogy egy kis baráti összejövetellel eltereli a gondolatait a koráról. Elmondta neki, hogy meghívta a két legjobb barátnőjét, akik magukkal hozzák a férjeiket.

Ez nyomban izgalommal töltötte el. Elkezdett készülődni. Először kijelentette, hogy abban a disznóólban, ahol élünk, nem fogad vendégeket és nekilátott a nagytakarításnak. Persze még port sem igen találni nálunk, mert folyton takarít. A padlóról enni is lehetne. :) Előkapott a szekrényből egy kényelmes és persze óriási pólót meg egy bermuda nadrágot és hajrá. Néhány óra alatt az egész házat bejárta. Nem mintha nagy szükség lett volna rá. Elkövettem azt a hibát, hogy megkérdeztem tőle, hogy segítsek-e, így miközben ő takarított, nekem a mosás jutott. Még szerencse, hogy azzal nincs sok teendő.

A mosóprogramok szép lassan lejártak, kiteregettem és mivel a nyári melegben a legkellemesebb a fürdőkádban lenni, hát elindultam a fürdőszobába, hogy belecsobbanjak egy kád vízbe. Még javában lazítottam, amikor anya szólt az ajtón keresztül, hogy ő is szeretne fürödni (közben ő is végzett). Ennyit a lazításról. Amikor kijöttem, apa épp bevásárláshoz készülődött és rövidesen el is ment. Nekem nem volt kedvem vele menni, így bevettem magam a szobámba, ahol végignyújtóztam az ágyamon.

Anya nem maradt a fürdőben sokáig és rögtön hozzám jött. Azt akarta, hogy segítsek neki ruhát választani az esti partyhoz. Mivel dolgom nem volt, beleegyeztem. A szobájukban ruhákat vett elő egymás után és maga elé tartva kérdezgetett, hogy melyik lenne a legjobb. Ez nagyon csinos, de talán túl alkalmi, ez kényelmes, de azért szebbet szeretne a szülinapján viselni, egy másiknak a színe, a következőnek a szabása, talán ez jó lenne… Mondtam neki, hogy próbálja fel őket, úgy talán könnyebb lesz dönteni.

Ez volt a legjobb ötletem aznap.

Megszabadult a köntösétől, hogy felpróbálja az első darabot és én megláthattam fehérneműben. Persze eddig is láttam már így néhányszor, de ez az alkalom, valahogy különleges volt. Most néztem meg először… Őt. Csak most tűnt fel, hogy milyen szép.

Hosszú, fekete haja, szinte szikrázott a fényben. Nagy, barna szemei bárkit rávennének bármire. Az ajkairól a költők ódákat írhatnának. Azok az apró, cseresznye ajkak… A nyaka egy gazelláé, a termete… Erre szavak sincsenek. Az idő nem ártott. Sőt, azt hiszem, sosem volt még ilyen szép azelőtt. A mellei szinte meg sem ereszkedtek. Finoman íveltek és meglepően nagyok voltak. Az enyém sem kicsi, de az övé egyszerűen fantasztikus volt. A hasa lapos, izmos, a dereka karcsú és a csípője olyan valószínűtlenül kerekedett ki a derék vonalából, hogy egy szobrász sem tudott volna szebbet alkotni még a legjobb formájában sem. A combjai is tökéletesen illettek a képbe. Nem túl vastag, de izmos, nagyon erős, szinte már szögletesnek látszó combok voltak és hasonlóan izmos, de nem szálkás vádlikban és azok apró lábacskákban végződtek. Az összhatást már fokozni sem lehetett volna, de a nyári nap jó volt hozzá és halvány barnára festette a tökéletesen sima bőrét, ami annyira jól állt neki, hogy úgy éreztem, rögtön meg kell harapnom azokat a feszes combokat…

Ámultam. Nem tudom, hogy meddig néztem tétlenül. Forgott velem a világ. Arra eszméltem, hogy az egyik ruha már rajta van és azt kérdezgeti, hogy mit szólok hozzá. Abban a pillanatban még azt sem tudtam, hogy mi van rajta, csak annyit tudtam kinyögni, hogy ez jó lesz.

Tudtam, hogy villámgyorsan magamhoz kell térnem. Megnéztem a ruhát. Egy könnyű, egyrészes piros ruha volt, ami annyira rövid és kivágott volt, hogy kizárólag nyári viseletként állta meg a helyét. Ha az ember végignézett anyán ebben a ruhában biztos, hogy csak egy dologra tudott gondolni.

Azonnal meg akartam érinteni, úgyhogy kellett egy gyors terv. Kiegészítő! Gyorsan kikaptam egyet az övei közül, és a derekára tekertem, miközben finoman végigsiklottak a kezeim a hátán, a derekán, végül a hasán, ahol egy ideig el is időztek. Méregettem egy ideig, aztán azt mondtam, hogy ez nem jó szín, nézzünk egy másikat. Azzal az övvel is ugyanezt tettem. Közben lassan a tükör felé fordítottam, úgy, hogy nekem háttal álljon és a tükörben lássa magát. Kezdett erőt venni rajtam az őrület. A harmadik vagy a negyedik övnél már le sem vettem a kezem a hasáról, de úgy tűnt, hogy Ő ebből semmit sem érzékel és elfoglalja a ruhaválasztás. Rám is hagyta, hogy kiegészítőt válasszak, amíg Ő feltűzi a haját. Ehhez nagyon értett. Gyakran hordta így és meg kell hagyni, rengeteg módját ismerte, de csak most tűnt fel, hogy mennyire jól áll neki.

Nem bírtam tovább. Tudtam, hogy hagyni kell az öveket, mert különben ott, és akkor rámászom. Azt javasoltam, hogy ne vegyen fel, hiszen este még mindig meleg lesz és akkor kényelmetlen. Helyette kerestem egy kis melltűt és ezzel be is fejeztem az öltöztetést.

Kicsit később megjött apa is és röviddel ezután a vendégek. Nem csaptak nagy bulit, mert az nem az ő stílusuk. Finom vacsora, amit a kerti grillen sütöttek, némi ital, ami szinte mindenkinek a fejébe szállt a forró nyári estén, kivéve anyát és engem. Mi egyáltalán nem ittunk alkoholt. Nekem ugye tilos volt, anya pedig arra hivatkozott, hogy hamar rosszul lenne tőle és akkor vége a bulinak. Ezt mindenki el is hitte és ennyiben maradtak. Az illem a vendégeket arra sarkallta, hogy a vacsora után rövid beszélgetést követően elinduljanak haza. Apa egy kicsit többet ivott, mint amennyi jólesett volna, ezért elment aludni. Anya bíztatta, hogy menjen csak és hogy mi majd elpakoljuk a buli maradékát, aztán zuhany és irány az ágy.

Miközben a party nyomainak részleges felszámolásán ügyködtünk, csendesen beszélgettünk. Mint ahogy egész este, nem tudtam levenni a szemem anya vadító idomairól, most is egész végig bámultam. Mikor végeztünk, megsimogatta az arcom és elküldött a fürdőbe. Engedelmeskedtem.

Alig merültem el a vízben, az izgalomtól majd eszméletem vesztettem, mert egyszer csak kinyílt az ajtó és anya lépett be rajta. Egyenesen a szemembe nézett és mosolygott. Egy mozdulattal ledobta a ruháját, ami alatt már nem is volt fehérnemű, így elém tárult minden. A sima bőr, amit a fehérnemű engedett láttatni selymes punciban folytatódott. Varázslatos volt a pillanat. Lassan odalépett hozzám és szájon csókolt. Micsoda csók volt. A szívem kalapált, a szemem azonnal becsuktam, a karom a nyaka köré fontam és hosszú másodpercekig csókolóztunk. Elengedtem az ajkát, de azonnal újra kezdtem, majd óvatosan behúztam a kádba. Nem ellenkezett. Nem tudom, mennyi időt tölthettünk el így. Elkezdtem simogatni a gyönyörű testét és ő is az enyémet, miközben az ajkunk végig egymáséhoz tapadt. Az ujjaim már a csiklóját izgatták, amikor elengedte az ajkam és mondta, hogy menjünk kényelmesebb helyre.

Kiszálltunk a kádból és megtöröltük egymást, miközben a nyelvünk egymás szájában matatott. Mindketten halkan nyögtünk. Végre sikerült megtörölnünk a másikat és elindulni a szobám felé. Apa már mélyen aludt. Tudtam, hogy nem lesz baj. Amikor beértünk a szobámba, nem tudom, hogy hogyan volt annyi erőm, de felkaptam anyát, mire halkan felsikoltott és az ágyamra fektettem. Nem is éreztem a súlyát. Rögtön mellé feküdtem, átvetettem rajta a lábam és tovább csókolóztunk. Játszadoztam a melleivel. Már kemények és hegyesek voltak. Hirtelen bekaptam az egyiket és körbe nyalogattam a bimbót, miközben a másikat az ujjaim izgatták. Anya felnyögött. Meghallottam és befogtam a száját egy újabb csókkal, de a nyögést már nem hagyta abba és már én sem tudtam abbahagyni. A melleit markolásztam. Csókolóztunk, majd megint a melleit szoptam.

Nem bírtam tovább. Anya nyögése arra késztetett, hogy lejjebb kalandozzak. Miközben még mindig a melleit szoptam, a kezem a hasán táncolt. Már hangosan nyögtünk, amikor elértem a punciját. Milyen nedves volt… Ziháltam, az ujjaim maguktól a legérzékenyebb pontját keresték, anya nyögött, újra megcsókoltam az ajkát. Aztán a mellét, a hasát egyre lejjebb. A feszes combjait a világért sem hagytam volna ki. Végig nyaltam, csókoltam mindegyiket kívülről, miközben megtaláltam az érzékeny pontot anya csiklójában. Megfeszítette a hátát, elkezdett hullámzani, vadul nyögött. A lábujjai görcsbe álltak. Itt volt az ideje pozíciót váltani. A combjai közé feküdtem. A kezem még mindig a csiklóját izgatta, miközben a combjait belülről csókoltam vadul, szenvedélyesen. Éreztem, hogy a pinám már teljesen lucskos. Egyre közelebb csókoltam a combjait a pinájához, míg végre elértem. Bekaptam a szeméremajkait. Vonaglott. Üvöltött. A csípőjét olyan vadul mozgatta, hogy alig bírtam nyalni azt a pontot, amitől ezt csinálta. Könyörgőre fogta. Neee!! Neee!! Neeeee!!! Persze, hogy nem hagytam abba. Benyúltam neki. Egy ujj. G-pont. Olyan hangokat hallatott, amilyet még sosem hallottam tőle. Két ujj, aztán az egész csuklóm. Az ajkam még mindig rátapadt a csiklójára. Elkezdett remegni. Minden izma megfeszült, megfogta a fejem és odaszorította, hogy ne tudjon a nyelvem elmozdulni a pinájából. Hatalmasat rántott a fejemen, mikor újra elélvezett. Éreztem, hogy elfáradt, ezért kihúztam a kezem a pinájából, de a csiklóját még mindig nem engedte el az ajkam, amikor az arcomra spriccelt. Egymás után többször és minden alkalommal éreztem, hogy az izmai megfeszülnek és mély nyögéseket hallatott. Amikor már nem spriccelt tovább, felrántotta a szám az övéhez és újra csókolóztunk.

Letepert. Vadul simogatta a testem, miközben az ajka fel-alá járt a számon és a mellbimbóimon. Nekem sem kellett már sok. Bekapta a mellem és nyalni kezdte, amitől az addig is nedves pinám csurgatni kezdte a nedvét a lepedőre. Hangosan nyögtem, ami tovább bátorította. A hasamra fordított. Csókolgatta a nyakam, a hátam, hátrafeszítettem a fejem, hogy csókot kérjek, amit rögtön észrevett és ismét csókban olvadtunk egybe. Aztán megint a nyakam és a hátam következett. Végigcsókolta a fenekem és a combjaim. Őrjöngtem. Visszafordultam a hátamra, a combjaim közé vettem, hogy jelezzem neki, hogy kész vagyok befogadni. Megértette. Újra a melleim szopta, aztán a hasam, aztán hirtelen a combjaim. Nem siette el. Alig vártam, hogy bekapja a pinám, de még izgatott. Végignyalta a combjaim minden porcikáját. Üvöltöttem. A pinám fájt az izgalomtól és a lepedőt teljesen eláztatta. Végre amikor már azt hittem, menten elájulok, bekapta és ahogy én csináltam neki, pontosan ugyanott nyalta. Őrületes volt. Az anyám szopta a pinám. A testemnek már nem voltam ura. Hullámzottam, vadul rángatózott a csípőm, üvöltöttem az élvezettől, mikor az ujjaival kivégzésre készült. A hasam görcsbe rándult, mikor elérte azt a bizonyos pontot. Már nem jött ki hang a torkomon sem. Minden erőm arra kellett, hogy a görcsbe ránduló izmaimat megfékezzem, nehogy lelökjenek mindkettőnket az ágyról. Felemeltem a csípőm. Anya még mindig a pinámat szopta és az ujjai még mindig a hüvelyem izgatták. Ekkor én is megajándékoztam az arcát a pinám nedvével egy földön túli üvöltés kíséretében.

Mindketten elernyedtünk. Anya felkúszott rajtam és hosszú percekig csókolóztunk. Hihetetlen volt. Anyámmal szeretkeztem. Olyan élvezet volt, amilyet még sosem éltem át azelőtt. Öleltük egymást egy darabig, de aztán anya visszament a szobájába.

Úgy tűnik, apa tényleg sokat ivott, mert annak ellenére, hogy teljes hangerővel kéjesen üvöltöttünk, nem ébredt fel.

Még sokáig nem aludtam el. Zaklatott voltam a gyönyörű éjszaka miatt. Tudtam vagy inkább éreztem, hogy ez annyira különleges és szép, hogy nem ronthatom el azzal, hogy anyát is megzsarolom. Éreztem, hogy erre nincs is szükség.

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr87548908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása