Egy ideje kinéztem egy taxis pasit, aki a kurváknak vitte a klienseket. Nem nagyon volt merszem, hogy szóba álljak vele. Aztán egy este össze szedtem magam, és beültem a taxijába. Először is bocsánatot kértem, ha zavarba hozom, de nagyon szeretném átadni magam neki, és kipróbálhat mindent velem. Ő durván kezdett el velem beszélni, majd mondta, hogy neki olyan csajai vannak, hogy én elbújhatok mellettük. Azt feleltem, hogy tudom, de velem azt csinálhat, amit akar, az orális szexben, meg a normálban. Mondta, hogy szálljak ki, és várjak a taxi parkolóban, mert lehet, hogy később utánam jön, ha ideje lesz. Ez nekem egy jó válasz volt. Ott vártam kb. 2 órát, már azt hittem, hogy nem jön, de jött egy barátjával, és azt mondta, hogy ha akarok jönni, el kell vállaljam a barátját is. Ok, és beültünk a taxiba. Míg a lakáshoz mentünk figyelmeztetett, hogy durva dolgok lesznek, mert nem vagyok túl szép, és ez kell kompenzálja a durvább dolgokkal. Én is mondtam, hogy tudom, hogy milyen vagyok, és próbálok mindent megtenni. Zoli - mert így hívtak - azt mondta, hogy nem elég a próbálkozás, itt biztos kell legyek, mert ha beindulnak, akkor nem lesz könnyű nekem. Elfogadtam 100 százalékosan.
Mikor felértünk a lakásba, azt mondtak, hogy csak a szopásom érdekli őket, és hogyha akarom, akkor levetkőzök, ha nem, nem, őket nem érdekli. Bementem a fürdőbe és levetkőztem. A melleim egy picit meg vannak ereszkedve, ezért visszavettem a melltartóm, és a szoknyámat is visszahúztam. Így mentem vissza a szobába, és jeleztem, hogy készen vagyok. Zoli azt mondta, hogy térdeljek le, és fogjak neki. Ez volt az első alkalom, hogy egy igazi faszt szophattam. Elkezdtem a kezemmel verni, és úgy félig bevettem. Zoli hagyta úgy 5 percig, hogy csináljam, de aztán mérgesen a kezemre vert, és azt mondta, hogy többet ne lássa a kezemet a farkán, és átvette az irányítást. A hosszú hajamat a bal kezével összefogta, és a fejemet el kezdte ráhúzni a farkára. 
Mikor az egész kemény lett, azt mondta, hogy tátsam maximálisra a számat, a nyelvemre még párszor rá is csapott, hogy nyújtsam ki teljesen. Ekkor kezdte a fejemet teljesen ráhúzni a farkára, de nem volt valami jó érzés, és el kezdtem öklendezni. Kivette a farkát a számból, mire köhécselni kezdtem. Ez nem tetszett neki, és lenyomott két pofont, és jó rám ordibált, hogy mi a kurva anyámat csinálok. Ez valahol jó volt, mert jobban oda figyeltem, és összeszinkronizáltam a lélegzetemet a fasz ki-be járatával. Ekkor kezdte tövig belenyomni a torkomba. Amíg nem kezdtem el egészen fulladozni, addig párszor ott tartotta. Mikor kivette, nyálas volt minden. Azt mondta, nyeljem le, ami a számban van, és ami kifolyt, azt beletörölte a hajamba. Majd el kezdte verni a faszát, a fejét betette a számba. Azt mondta, hogy vigyázzak arra, hogy nyeljem le az egész gecit, mert ha egy kicsi is kifolyik, a franc megeszi. Meg voltam ijedve, mert hát ugye először csináltam, és nem akartam elhibázni. Jól sikerült, mert mikor elélvezett, sikerült lenyelnem a gecit úgy, hogy ne folyjon ki abszolút semmi a számból, az íze nagyon sós és ragacsos volt. 
Mikor kivette a számból, én egy picit hátra dőltem, de megfogta a hajam, visszahúzott, és figyelmeztetett, hogy szeressem a tisztaságot, mert mikor egy férfi végez, mindig száraznak kell lennie a farkának. Néhányszor jól áthúztam a számat a farkán, hogy tiszta legyen. Zoli azt mondta, hogy a mély szopást még tanulnom kell. Aztán leszoptam a barátját is. 
A végén megkértem, hogy ha tudna segíteni, mert a pénzel is rosszul állok, hogy felajánljon férfiaknak, akár milyen kevés pénzért is. Azt mondta, ha vállalok egész éjszakát 10-től reggel 6-tig, és minimum 5 férfival mélytorok szopást, geci nyelést, akkor rendben. Benne voltam.