Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Unaloműzés a nyári szünetben

Rosszlányok blog 2015.08.16. 09:23

A barátnommel már nagyon vártuk már a nyarat, nincs suli, nincs tanulás, csak buli, és vidámság.

Nagyon jól éreztük magunkat, élveztük a szabadságot, és hogy azt csinálhatunk, amikor akartunk. Egyik nap felhozódott témának a leszbikusság és barátnom elmondta, neki már volt ilyen élménye. Majd tovább beszélgettünk, de én már csak arra tudtam gondolni, hogy úgy kipróbálnám milyen lehet. Végül erot vettem magamon, és elmondtam neki, mire o csak mosolygott és szenvedélyesen szájon csókolt. Olyan fantasztikus élmény volt, hogy nem is akartam abbahagyni.

Csak csókoltam és csókoltam. Egyszer csak vetkoztetni kezdtük egymást és mikor már meztelenek voltunk kényeztetni kezdtük egymást. Simogatások és apró csókok követték egymást, amitol mindketten teljesen beindultunk. Olyan nedves voltam, hogy szinte már csöpögtem. Majd ekkor elokerült az ágy alól egy mufallosz, melynek két vége volt. Sosem láttam még ilyet éloben, de már nagyon vártam, hogy kipróbáljam. Ekkor partnernom lefektetett és szétnyitotta a lábamat. Óvatosan dugta belém a méretes mufalloszt és amíg csak tudta belém csúsztatta, majd lassan mozgatni kezdte. Az érzés csodálatos volt.

Mikor Heni látta rajtam, hogy már nagyon élvezem, fölém guggolt és o magába is belecsúsztatta a játékszert. Különleges érzés volt, hogy amikor mozogni kezdett, bennem is mozgott. Az élvezetünk azonos mértékben fokozódott, hiszen a mozgás mindkettonknek ugyanolyan erosségu volt. Sokáig szeretkeztünk így, majd pózt váltottunk. Egymással szembe ülve csúsztattuk magunkba a falloszt és szorosan összesimulva mozogtunk. Eközben pedig ajkaink mindig egymást keresték. Egyszer csak elöntött minket a forróság, majd megfeszültek az izmaink és szenzációs orgazmust éltünk át. Olyan tökéletes volt az egész, hogy alig bírtam magamhoz térni.
Azóta unalomuzésként gyakran így töltjük el az idot.

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr357652054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása