Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Örömszerzés magamnak

Rosszlányok blog 2015.09.27. 07:58

Így hasonlít egy önkielégítés az igazi baszáshoz! Gyerekként korán felfedeztem hogy vannak testi örömök amiket ha elég ügyes vagyok magamnak is előidézhetek és nem tagadom minden alkalmat meg is ragadtam a gyakorlásra bárhol voltam egyedül!

Még gyerek koromban kezdődött akkor szoktam rá és a mai napig nálam ez jön be. Kár tagadni mindenki csinálja ilyen vagy olyan módszerrel az enyém sem egyedülálló azt hiszem. Én nem húzgálom, rángatom mint sokan(az nálam már vészhelyzet) hanem hason fekve mozgok az ágyon! A farkam az ágy és a hasam közé szorul így dörzsölöm hozzá és hihetetlen élvezetet nyújt. Így mindét kezem szabad és fogdosom, markolászom a párnát mint a melleket és ez még jobban fokozza az élményt! Soha nem állok le ha már kész vagyok lassan mozgok tovább, csúszkálok a sikamlós , meleg nedveimben aminek többször az az eredménye hogy néhány perc múlva újra kemény lesz és természetesen megismétlem az akciót!

Persze ehhez megfelelő körülmények kellenek nem lehet mindig és mindenhol de én például a seregben tanultam meg hokizni mert ott azért ezt a megoldást nem választhattam hiszen sokan voltunk egy körletben és elég kínos lett volna éjszaka az emeletes ágyat baszni mikor alattam, fölöttem más alszik! De itthon nyugiban még mindig csinálom néha a nejem is végignézi sőt időnként kimondottan megkér rá mert nagyon teszik neki és maszti nélkül élvez el közben! Ajánlom másoknak is ezt a módszert, egy próbát megér fiúk csak legyen alattatok valami ami megvédi a lepedőt, ágyat! Nálam erre a célra az asszony használt fehér bugyijai vannak bevetve ami külön izgató előtte szagolgatom aztán elhelyezem az ágyon ráfekszem és már mehet is a dolog felszabadultan oda képzelve egy partnert és szabadon engedve a fantáziát hagyni hogy az ösztön vezessen! Én így csinálom és kurva nagyokat élvezek! Sok sikert ha valaki rászánja magát!

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr277819522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása