Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Spontán szex a nővérem barátnőjével

Rosszlányok blog 2015.09.28. 06:24

Gyakran járt hozzánk a nővérem brarátnője,s ott is aludt nálunk. Akkoriban zúgtunk egymásba.
1990 nyár közepe volt. Sok mindent történt akkoriban a családban,de a legjobb az volt mikor mozgalmas kis családi életünkbe betoppant a az akkori kocsmáros volt barátnője Timi. Én akkor éppen a 11. évembe léptem,s kis magamnak való könyv- moly voltam,kitől ódzkodtak a korombeli lányok,de valahogy érdekes módon a nálam kb 9-11 évvel idősebb Timi ki kis filigrant volt mély tengerkék szemű,s vállig érő fekete hajú csaj volt.

Timi csak eleinte csak máshol futott össze a tesómmal,s onnan mentek tovább a környék kb néhány szórakozóhelyére. Történt hogy egyszer oly sokáig voltak el az egyik helyen,oly sokáig maradtak el,hogy Timi nemmert hazamenni,mert félt hogy az apja kiveri a cirkuszt. Szüleink beleegyeztek hogy nálunk aludjon a tesómmal egyszobában. Másnap mikor felébredtünk, s a tesóm rámakart adni egy tréningruhát, elkezdtem toporzékolni.

Ám hozzám lépett Timi s azt mondta:" Ha felveszed legalább csak a tréningnadrágot,oly csinos leszel hogy elmegyek veled randizni." Na kétszer s köllött kérlelni engemet,s úgy szótfogadtam hogy még az addig utált fehérzoknit is lábamra húztam,sportcipővel együtt. Aztán nővérem,Timi, és én útra keltünk. Először elmentünk bevásárolni, majd buszra szálltunk,s kimentünk a strandra. Mindeközben Timi már teljesen rám volt gerjedve(de mindez a tesómat nem zavarta,mivel úgy gondolta hogy csak Timi játszik velem.) olyannyira,hogy már a csípőmet simogatva a néha a lábam közé csúszott a keze. Odaértünk a strandra,ahol ledobtuk magunkról ruháinkat,s fölváltva bementünk a vízbe. Miután kilubickoltuk magunkat,a tesóm Timivel egy kis időre eltűnt.Mikor visszajöttek,Timi megkért engem hogy segítsek neki fagyit venni,amit most ő fizet.Ok mondtam,s elindultunk a fagyis stand felé. Nővérem addig napolajjal kicsit bekenve lehevert egy terebélyes fa alá,ahova már érkezéskor letáboroztunk. Ám először nem fagyièrt mentünk,hanem Timi egy terebélyes bokor mögé invitált,elővette a bugyijából a naptejet,levette melltartóját,s ígyszólt:,
Kenj le édes aranyom!"

Mit tudtam tenni? Szót fogadtam,mivel tesóm barátnője volt,s reggel neki köszönhetően nembüntettek meg otthon, azért mert nemakartam azt ruhát felvenni, amit a tesóm kivett a szekrényemből. Elkezdtem fokozatosan kenni a vállát, hátát,majd mikor a lábaihoz értem,akkor Timi megfordult,hajamat simogatva letepert,lehúzta a fürdőnadrágomat, bugyiját félretolta,s halkan fülembe súgta: "Nyomjad kis lovagom,ameddig csak birod! " S én csak nyomtam ahogy lehetett közbenTimi különféle pózokat vett-vetetett fel ,s nyelvével nyalta a nyakamat;arcomat,homlokomat, aktus végén pedig a falloszomat mindaddig; míg duplán el nemélveztem . Utána az extázistól elterültem; Ő ismét fölém ereszkedett,sa fenekét a számra helyezte,s ismét vihorászva,lihegve szólt: "Extra fagyi ,kicsit pikánsan"

Teljesen önkívületbe esve nyaltam a fenekét,miközben Timi a jobb kezével a falloszommal ,ballal pedig a sunájával játszott mindaddig míg harmadszor is elélveztünk. Mindezután összeszedtük magunkat,s mentünk a fagyikért. Igen ám de már a nővérem már jött velünk szembe,s tálcán hozta a három dupla adagokat,s azt kérdezte:,,Nos jól játszottatok?" Timivel elpirulva egymásra néztünk,s vártuk hogy melyikünk mond valamit a nővéremnek.

De végül is némán bólintottunk,tesóm mindkettőnket nevetve megpuszilt,majd elfogyasztottuk fagylaltjainkat,kicsit pancsoltunk azt összeszedtük holmijainkat s hazamentünk. Timi már csak elkísért bennünket,nemmaradt már nálunk,hanem a nővéremmel együtt ő is hozzájuk ment haza. Aznap már a tesóm se maradt ki sokáig.De máskor se.Timivel meg jó 9-10 évig nem is találkoztam. De testének minden rezzenését ma is érzem.

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr277827510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása