Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Szilveszteri bugyinedvesítő buli

Rosszlányok blog 2015.09.30. 05:12

Az óévet illik méltón elbúcsúztatni. Ilyenkor nem szabad bugyit szárazon hagyni. Az a jó, ha nedves puncival jutok át az újévbe.

Házibuliba voltunk hivatalosak egy közös baráthoz. Voltunk már itt korábban is ilyen mókázáson, így tudtuk mire számíthatunk és most sem kellett csalódnunk.

Amit már előre tudni lehetett, hogy a lakás alapterületéhez képest nem leszünk épp kevesen.

A délután folyamán szépen rendbe szedtük magunkat, majd egy laza petting - közös zuhanyzás, egymás mosdatása (sikamlós kezek csúszkálnak puha, meleg bőrön) - után felöltöztünk. Jómagam vastagabb nadrágot, vékonyabb inggel és pulóverrel húztam magamra, míg ő mintás harisnyát (normál állapotban egyszínűnek tűnik, de felvéve csíkos lesz), térd alá érő fekete szoknyát és pánt nélküli fekete-fehér mintás felsőt.

Magunkhoz vettük az estére szánt itókát, majd elindultunk a buliba.

Kicsit korán érkeztünk, így mi lettünk az elsőt. Segítettünk a háziaknak díszítgetni, pakolgatni - na meg természetesen pusztítani az alkoholt. A cuccainkat - kabát, táska - a hálóban helyeztük el, mivel az - elvileg - nem tartozott a bulihoz.

Lassacskán érkezett a többi meghívott is, akikkel természetesen kellett valamit fogyasztani, így 10-re már elég jó hangulat kerekedett; folyt a szesz, a tánc... Jó melegünk is lett, így elmentem letenni a pulcsimat a többi dolgunkhoz. Visszafelé betértem a konyhába, hogy egyek valamit. Itt találkoztunk újra. Neki is melege lehetett, mert a csíkos harisnya már lekerült róla. Nyomtam egy csókot az ajkára és már léptem volna tovább az asztalhoz, mikor a karjaival átölelte a nyakam és nyelvét a számba dugta. Közel léptem hozzá, magamhoz húztam és visszacsókoltam. A nyelveink szabályos csatát vívtak az egymáshoz tapadó ajkaink között. A heves nyelvpárbaj közben a hátát és fenekét simogattam, ő pedig a nyakam és a tarkóm.

Miután ajkaink elszakadtak egymástól kézen fogtam és elindultam vele a "táncparkett" felé. Itt erős félhomály - majdnem teljes sötét - uralkodott. Épp valami lágyabb zene szólt, így egymáshoz simulva ringatóztunk, miközben ajkaink újra egymásra találtak, kezeink pedig felfedező útra indultak a másik testén.

Forrt a vérem. Egyre mohóbban kívántam az ajkait. Ujjaim már inkább markolták a domborulatait, mint simogatták. Az ő ujjai is egyre gyakrabban "akadtak bele" a hajamba. Légzésünk zihált. Időközben a zene üteme is gyorsult.

Kézen fogtam és elindultam vele a háló felé. Különösebben nem érdekelt, hogy mennyire tiltott zóna a szoba. Becsuktam magunk mögött az ajtót. Mivel kulcs nem volt hozzá, így fogtam egy széket és azzal támasztottam ki, hogy lehetőleg senki ne zavarjon meg minket.

Akár a "táncparketten", itt is egymásnak estünk. Hevesen csókoltuk egymást - néha egy-egy finomabb harapás is becsúszott - miközben kezeink a másikat tapintották.

A nyakát kezdtem csókolni, harapdálni, szívogatni, miközben a kezeim a felsőjét lejjebb igazították a mellei alá, majd kikapcsoltam a pánt nélküli, selymes anyagból készült fekete melltartóját.

Lejjebb hajoltam, kezeimbe vettem a melleit és gyúrogatni kezdtem őket, miközben a bimbóit szívogattam. A kezeivel egyre szorosabban húzta kebleihez a fejemet, majd a fülembe súgott valamit. Először nem is értettem, mert nem igazán figyeltem oda, aztán leesett;

- Nincs rajtam bugyi és teljesen be vagyok nedvesedve.

Kész, ennyi. Itt dőlt el bennem végleg, hogy itt aztán nem lesz sok finomkodás meg cirógatás. Felegyenesedtem, a szemébe néztem és hevesen megcsókoltam.

Miközben az ajkait faltam újfent, ő kigombolta az ingem. Odahajolt és óvatosan beleharapott a mellbimbómba.

Ledobtam magamról az inget. Közben a keze már az övemnél járt és épp húzta le a nadrágon a cipzárt. Becsúsztatta a kezét a lyukon és megkereste a bokszer nyílását, majd azon is benyúlt és a kezébe fogta a férfiasságom, mely már igen keményre duzzadt eddigre. Kisegítette a szabad levegőre majd leguggolt és a szájához érintette. A nyelve hegyét körbefuttatta a makkom körül, aztán a makkom alatt is. Apró csókokat lehelt a szárára, majd gyengéden megharapdálta, miközben a golyóimat simogatta.

Jeleztem neki, hogy álljon fel. Most én guggoltam elé. Fejem bedugtam a szoknyája alá és az illatokat követbe belecsókoltam puncijába.

Kinyújtattam a nyelvem és benyomultam a szeméremajkai közé. Tényleg olyan lucskos volt, mint mondta. Nem is időztem itt sokáig, mert már alig vártam, hogy benne lehessek.

Felálltam és az ágyra döntöttem. A lábai közé helyezkedtem és behatoltam. Fölé hajoltam és ismét heves csókolózásba kezdtünk, miközben egyre intenzívebben mozogtam benne. Lábaival átkarolta a derekam, körmeivel a hátamra rajzolt barázdákat.

Egyre nagyobbakat löktem rajta. Éreztem, ahogy a golyóim neki ütődnek. Az ő körmei is egyre mélyebben számították a hátamat. Mind a ketten ziháltunk. Éreztem, hogy mindjárt robbanok. Ekkor - mintha összebeszéltünk volna - a teste megfeszült és hatalmasat nyögött. Izmai megfeszültek, így ahogy a farkam épp befelé nyomult a hüvelyében az extra szorítás megadta nekem is a kegyelem döfést és tele lőttem.

Mellé gördültem az ágyra és simogattuk egymást míg kicsit lehiggadtunk.

Összeszedtünk magunkat,rendbe tettük az ágyat és visszatértünk a többiekhez. Úgy gondolom, kb mindenki tisztában volt vele, hogy mi épp honnan jövünk :P

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr397844566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása