Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Élvezet felsőfokon

Rosszlányok blog 2015.10.05. 06:37

Pár hónapja történt meg velem. Esetleg ha valakit érdekel akkor elmondom hogy 14 éves vagyok! :) Remélem senki nem fog engem a korom miatt elítélni.

Gyönyörű nyári nap volt.És hát mivel lehet egy szép napot még szebbé tenni? Hát persze maszturbálással. Igy hát én is így tettem.Lassan lehámoztam magamról az egyszerű fekete trikómat,majd lefeküdtem az ágyra.

Melleim kényeztetésével kezdtem.Benyálaztam az ujjamat, majd azzal folytattam mellbimbóim izgatását.Kezemet levezettem a puncimra.Elkezdtem szépen simogatni.Lehúztam magamról az egyszerű darabot,majd csiklómat kezdtem el izgatni.Halk nyögéseket engedtem ki magamból,amikor is telefonom elkezdett rezegni.Beleharaptam a számba,majd nedves kezemmel felvettem a telefont.András volt az.Azt mondta hogy 5 perc és itt van.Hogy ki is az az András?Anyukámnak a barátja,és mi is elég közeli kapcsolatba vagyunk egymással.Szóval felöltöztem,megfésülködtem és leindultam hozzá.

Puncim egyre jobban bizsergett,mivel még mindig nagyon felvoltam izgulva.Egy ideje már beszélgettünk,amikor is leparkolt egy utcában.Pár ember andalgott mellettünk,és pár autó is ment itt.Szóval mondhatjuk hogy egy forgalmasabb utcáról beszélünk."TV,Hifi szerelés" állt valami hasonló az ajtón.10-15 perc és itt vagyok mondattal távozott András.Beleharaptam a számba és körbenéztem.Pár ember haladt el mellettem,néhány rám is pillantott.Bár az autó sötétített,azért belehet látni.Még mindig fel voltam izgulva.Beleakasztottam ujjamat a polómba,és vele együtt a melltartómba és lehúztam magamról.Melleim kibuggyantak,és megint elkezdtem izgatni.Bimbóim pillanatokon belül megkeményedtek.Simogattam,csipkedtem a melleimet.Nadrágomat kigomboltam,és benyúltam bugyimba,egyenesen a csiklómhoz.Simogattam,majd bejáratomhoz mentem.

Éppen csak ujjam hegyét dugtam be,amikor is kéjes nyögés hagyta el a számat.Bedugtam teljesen,majd elkezdtem pumpálni.Nedves ujjamat ismét csiklómra vezettem,és gyors tempóban kezdtem el a kényesztetést.Gondoltam nagy farkakra amik ki-be járnak benne.Egyre jobban nyögtem,mikor is kinéztem az ablakon.Emberek sétáltak el mit nem sejtve.Hogy lebukhatok,egyre jobban felizgatott.Durván simogattam magam.Mikor is egy hangos nyögés következtében elélveztem.Hátra hanyatlottam,és csak pihegtem az intenzív érzéstől.Mégegyszer belemarkoltam érzékeny melleimbe,majd felöltöztem.Kipirosodva köszöntöttem a visszaérkező férfit,aki mit sem sejtve ült vissza hozzám.

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr477872630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása