Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Kamasz nyár

Rosszlányok blog 2015.11.21. 03:18

A történet a kamasz korom egy nyarának tömör összefoglalója, ahol ismerkedtem a szexualitással.

A történetem még kamasz koromban történt meg velem, pontosabban velünk. Kamaszkoromnak is a legelején. Olyan tízen egynéhány évesek lehettünk az akkori legjobb barátommal. Éppen megkezdődött a nyár. Kis vidéki falu lakói lévén mindig volt elfoglaltságunk, általában együtt persze. Akkoriban a szülők elmentek dolgozni a gyereket viszont otthon hagyták egyedül. Ilyenkor általában az volt a program, hogy én átmentem a haveromhoz és náluk töltöttük el az időt. Neki volt egy húga. Ha lehetett lepasszolta a nagyszüleinek, vagy a szomszédba küldte át játszani a kis barátnőjéhez.
Kamaszkorunkban persze érdekelt minket már a szexualitás nem is kicsit. Megpróbáltunk szerezni szex újságokat. Többnyire ez sikerült is. Leginkább úgy, hogy otthon kutattunk a szülők szekrényébe. Az én apámnak a szekrényében rengeteg szex újság volt. Ezekből vittem mindig át. Együtt nézegettük a szex újságokat, aztán mikor már nagyon felállt a kis farkunk akkor külön-külön elmentünk a WC-re és kivertük magunknak.
Ezek a közös szex újság nézegetések egyre gyakoribbak lettek. Szinte minden nap akartuk, de sajnos néha otthon maradt a haverom húga, nem tudott sehova sem menni, vagy éppen a szomszéd kislány jött át. Ilyenkor kénytelenek voltunk elhalasztani a hokizást és mást csináltunk.
Egyszer aztán rájöttünk, hogy nem muszáj nekünk otthon csinálni ezt. Felpattantunk a biciklire, mindketten a rövidnadrágba dugtunk egy szex újságot, amit a pólóval eltakartunk és kitekertünk a közeli kukoricáshoz. A bringáról leszállva bementünk a kukoricatáblába, annyira, hogy már biztonságban éreztük magunkat. Pár méterre voltunk egymástól így nem láttuk, hogy a másik mit csinál, de mind a ketten elkezdtük nézni az újságunkat és közben elkezdtük verni a farkunkat. A közben történt beszélgetések még mindig a fülembe csengnek és felizgatnak, még ha elég badarság is volt.
Szabi: Te már elővetted a farkad?
Krisz: Igen! És te?
Szabi: Most veszem. Kezdjük el együtt verni.
Krisz: Oké. Élvezünk hangosan?
Szabi: Rendben, jó ötlet. Kezdjük akkor?
Krisz: Oké!
Nagyon élvezetes volt egymás mellett, így élvezkedni. Nagyon sokat kezdtünk kijárni a szabadba hokizni.
Egyszer nem számítottunk arra, hogy a húga elmegy a nagyszüleihez és nem volt mire kivernünk a farkunk, de nagyon kívántuk. Hát elkezdtünk kutakodni a szülei szobájában. Hírtelen nagy kiáltozást hallok.
Szabi: Gyere Krisz ezt figyeld! – lelkendezett kezében tartva egy videó kazettát. Nem tudom már mi volt ráírva, de kézzel volt írva és egy pornófilm címe volt.
Gyorsan be is raktuk a lejátszóba és beültünk a fotelokba. Ahogy elkezdtük nézni nagyon gyorsan kanosak lettünk.
Szabi: Nem vesszük elő! –hozta fel a haverom.
Krisz: Oké! – és elő is kaptuk a farkunk mind a ketten.
Soha azelőtt nem láttam a haverom farkát kanosan. Sőt azelőtt csak az újságban láttam ilyet. Hát persze nem volt ugyan az a méret egyikünknek, sem mint a filmeken vagy az újságban. De így is a haverom farka nagyobb és vastagabb is volt.
Krisz: Vetkőzzünk meztelenre! – vetettem fel egy ötletet.
Szabi: Oké! – és mind a ketten elkezdtünk vetkőzni. Kis idő múlva már ott ültünk egymás mellett pucéron álló farokkal és közben pornófilmet néztünk.
Ezek után a meztelen hokizás megszokottá vált köztünk. És mikor kimentünk a kukoricásba, akkor is egymás közvetlen közelében pucéron vertük ki a farkunk. A csúcs akkor jött el, amikor megfogtuk egymás farkát is. Hihetetlen élmény volt, mikor a haverom vastag farkára ráfogtam ő pedig az enyémre. Húzogatni sem kellett mert szinte azonnal elélveztünk.

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr218052416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása