Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Lakásunk kifestése

Rosszlányok blog 2016.02.06. 05:39

Négy hónapos gyerekkel ott álltam egy lakás újrafestés közepén. Morogtam, pedig a végén ez biztosította, hogy szoptatós anyaként is mindig megkeféltek.

Még alig voltunk házasok amikor az apósom megtudta,hogy gyerekünk lesz ezért úgy intézte, hogy vett egy lakást nekünk. Mikor megszületett az első gyerekünk és a negyedik hónapos volt amikor a férjemmel eldöntöttük kifestetjük a lakás felső szintjét. Amikor a festők jöttek éppen szoptattam a babát,de a férjemet nem zavarta ez,mert rajtunk keresztül vitte a belső szobába a két festőt,mert onnan lehetett a felső szintre menni.

Én persze morogtam,mert a szoptatás alatt mind a két mellem kint volt és a festők ámulva bámultak engem. Megbeszélték, hogy egy hét múlva jönnek és majd ők összetolják a bútorokat azzal a fóliával amit a férjem beszerez,hogy a bútorok mentesüljenek a festékektől.

Ha meg végeznek visszapakolnak mindent. A megbeszélt időben meg is jöttek és egy hétig tartott mikorra befejezték a munkát.Közben sokszor lejöttek a földszintre,mivel csak ott volt WC. Ez persze azt jelentette, hogy sokszor akkor jöttek amikor öltözködtem, de szerintem direkt kilesték,hogy bámulhassanak engem. Ha a festők főnöke jött azt mindig szívesebben láttam, sőt volt, hogy egy szál semmibe voltam amikor belépett a szobába. Ilyenkor mindig megállt és megbámulva kért elnézést. Mikor befejezték a munkát oda akartam adni nekik a pénzt a főnökük közölte, hogy előbb a természetben lévő juttatást kérik, mivel az egyik alkalommal amikor megleptek éppen a férjem unokaöccsével voltam és éppen lovagoltam a farkán, persze meztelenül. Mire szóhoz jutottam már ketten letámadtak és meztelenül elkezdett az egyik molesztálni és szívni a mellemet, majd lefektetett az ágyra és szétfeszítette a lábaimat és a vastag faszával elkezdett megbaszni. Amikor elkezdett rángatózni a farka hirtelen a számba dugta és ott élvezett el.

Csak a faszfeje fért bele, de az is akkora volt,hogy nagyon feszítette a számat. Majd megkefélt a főnök aki több mint egy órát élvezkedett rajtam, hiszen a seggemet is megbaszta és ő is a számba élvezett.Mikor leszállt rólam a másik két komának adott oda aki mindketten cigányok voltak, ez nem is lett volna olyan nagy baj csakhogy az egyiknek egy pici kb 10 centis farka volt és alig tette a számba máris elélvezett, míg a másiknak akkora hosszú volt a farka, hogy mikor levette a gatyáját a farka vége a térdét verte. Persze próbálta a teljes méretét belém nyomni, de a pinámba nem fért bele csak a számba ott viszont letolta a torkomra is. Akkor még soha nem szoptam ekkora faszt még és persze lehánytam a srácot ami azt eredményezte, hogy kaptam egy nagy pofont és feldugta a faszát a seggembe. Ez irtózatosan fájt véreztem, de a többiek is csak röhögtek.

Mikor befejezték a kefélésemet elvették a pénzt és távoztak. Nemsokára jött a szeretőm aki orvost hívott aki lekezelt, majd megbeszéltük vele,hogy másnap is megnéz. Utána két évig ez az orvos is rendszeresen feljárt hozzám a farkával ecsetelni a szétkefélt pinámat. Az alsó színt festését majd legközelebb írom meg.

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr988300062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása