Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Összemelegedtem a barátnőmmel

Rosszlányok blog 2016.04.16. 05:07

A barátnőm és én leutaztunk a szüleim nyaralójába kicsit pihenni. Este volt, mire leértünk a nyaralóba, és eléggé elfáradtunk mindketten. Mondta a barátnőm, hogy elmegy fürdeni, én addig kimentem az erkélyre nézni a csillagos eget.

Egyszer csak a hátam mögött forró leheletet éreztem, megfordultam és a barátnőm ott állt előttem egy szál törölközőbe. Hevesen megcsókolt, és én viszonoztam a csókját. Hosszan és érzékien csókolóztunk, mire kibontottam a törölközőjéből és elkezdtük simogatni egymást.

Lassan és finoman levetkőztetett, és óvatosan bekapta a mellem, én erre finoman megrándultam, és picit nyögtem. A barátnőm észrevette mennyire élvezem, és egyre hevesebben nyalta, harapdálta a mellem, közbe egyre lejjebb haladt a keze, én meg a hátát finoman karmoltam. Bementünk a hálóba, és lefektetett. Szétrakta lábam és elkezdett finoman nyalni közbe dörzsölte a csiklóm. Én a hajába túrtam, és hangosan nyögtem, hogy "még szívem, még" Egyre hevesebben és gyorsabban nyalt majd, abbahagyta és rám feküdt.

A puncink összeért és húzgálni kezdte a puncimon a punciját. Majd a puncink közt a puncimba nyúlt és elkezdett ujjazni. Egyre gyorsabban és egyre több ujjal, mire én egyszerre egy hangosat nyögtem, és megrándult a testem. Elélveztem. Picit pihentünk, majd én kezdtem izgatni a barátnőm. Elkezdtem csókolgatni a nyakát, mellét, miközben simogattam, ahol értem. Egyre lejjebb haladtam, és kezdtem közelíteni a puncijához. Azt hitte, hogy elkezdem nyalni, de nem. Még nem szabad! Lejjebb haladtam, és elkezdtem csókolgatni a combját, miközben a mellét simogattam.

Egyszer hirtelen a csiklójához értem, és bekaptam. Megrándult és összerezzent. Elkezdtem érzékien nyalogatni és szívogatni, miközben 2 ujjam a nagy lyukába dugtam, és elkezdtem finoman ujjazni, majd egyre gyorsabban és gyorsabban. Egyre hangosabban nyögött, és a hátamat karmolta, majd belenyaltam a puncijába, és nyaltam a kiömlő nedvességet, ami csak úgy folyt ki belőle. Megkértem, hogy térdeljen a szám fölé, hogy még jobban kitudjam nyalni.

Fölém térdelt. Széthúztam a szeméremajkait és elkezdtem nyalni. Belenyaltam a nagy puncijába és mozgattam a nyelvem. Közbe ö a mellem izgatta. Újabb pózt változtatunk. Négykézláb állt és én alatta feküdtem. Elkezdtem nagyon gyorsan ujjazni, ő mozgott, és nagyon hangosan nyögött.
Egyszer csak hirtelen összeszorította az ujjam, és egy hatalmasat élvezett. Rám feküdt és ott szuszogott rajtam. Majd mellém feküdt. Én a karjába feküdtem és elaludtunk.

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr178631170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása