Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Az első igazi anális kaland

Rosszlányok blog 2016.05.20. 05:31

Azt hiszed ez a nap már nem lehet jobb... ...fáradt vagy és csak egy zuhanyzásra vágysz kislány? De én várok rád és a mennybe repítelek!

Hazaérsz a munkából fáradt vagy, egész nap más sem járt a fejedben csakhogy hazaérj lezuhanyozz lepihenj és játssz magaddal egy kicsit pihenésképpen. Még tegnap megbeszéltük, hogy átugrom hozzád estefelé kicsit beszélgetni.

Szóval hazaérsz munkából, lepakolsz, és a fürdő felé veszed az irányt. A fürdőben egy hatalmas tükör díszeleg, vele szemben az üvegajtós zuhanyzó fülke. Levetkőzöl lassan, fáradt vagy de enyhén felizgult állapotban vagy, mivel már rég nem volt orgazmusod. mikor leveted falatnyi bugyid, észreveszed hogy kicsit nedves a puncid. Mivel egyedül vagy otthon, és én csak később érkezem, gondolod könnyítesz magadon. Két ujjad lassan a puncidba nyomod. és újra... másik kezeddel a csiklódat izgatod. Kis idő elteltével belépsz a zuhanyfülkébe, beállítod a megfelelő hőmérsékletű vizet, az állítható zuhanyrózsát a puncidhoz teszed és élvezed ahogy a lágy vízsugár izgat. Ekkor belépek a házba! Nem találok senkit ezért körülnézek. Hallom a fürdőszoba felől a vízcsobogást. Mivel régóta tetszettél már, gondoltam benyitok és kukkolok egy kicsit. Halkan kinyitom az ajtót, a nagy tükörből meglátom épp mit csinálsz, halkan nyögdécselsz is hozzá. Hirtelen a nadrágomról majd lepattan a gomb, a farkam eszméletlen keményre duzzadt. Előveszem, és verni kezdem. Kis idő múlva bátorságot veszek magamon, lassan elhúzom a zuhanyfülke ajtaját, Te megriadsz majd elpirulsz. Mélyen a szemedben nézek, mintha azt mondanám, ne haragudj h megrémítettelek. Még mindig ijedten nézel, de mikor meglátom erősen feszesen álló farkam, újra elönt a nedvesség és berántasz a fülkébe.

Ekkor megfogom a kezeid a zuhany falához tapasztalak és hátulról a csöpögő puncidba dugom a majdnem szétdurranó szerszámomat. Nagyot nyögsz, mikor először mélyre hatolok benned, és én is egy nagyot sóhajtok, mivel nagyon szűk vagy. Először lassan majd egyre gyorsabban csinálom, mindketten a határán vagyunk az eszmélet vesztésnek. Régebben egyik beszélgetésünk alkalmával említettem neked, hogy egyszer próbáltam csak az anál szexet. Erre emlékezve megragadod a farkam, érzékien finoman a fenekedhez teszed a feszülő makkom. Benedvesítem a lyukat, majd óvatosan, kis mozdulatokkal, tágítani kezdem. Kicsit becsúszik a makkom, amitől majdnem elélvezek, hiszen ismeretlen érzés ez még. Halkan suttogod, ne féljek bátran csináljam de óvatosan! Nemsokára már nem csak a makkom férkőzött be az eddig hőn áhított barlangba. Kis mozdulatokkal, kis lökésekkel ismerkedem a szűk fenékkel. Ujjaimat a közben a csiklódra helyezem, izgatlak. Figyelem minden mozzanatod, mi esik jól és mi az ami nem. De Te élvezed, nem is kicsit. Pihennem kell... kihúzom fenekedből a farkam, másodpercekre voltam az orgazmustól. Én pihenek, de Téged nem hagylak!

A zuhanyrózsát a csiklódhoz teszem, ujjaimat pedig a hüvelyedbe csúsztatom. Kis pihenés után újra meg fogod fáradt farkam és a szűk fenekedbe helyezed, ahová most már könnyebben becsúszik. Szűkebbnek érzem mint előtte, Óriási érzés, ilyet még életemben soha nem éreztem! Csiklódat továbbra is az ujjammal izgatom. Egyszer csak az ujjammal a puncidban és a farkammal a fenekedben is érezni kezdem a lüktetést, Arra kérsz gyorsítsak. a lüktetés az orgazmusod előjele volt, hirtelen felkapod a zuhanyrózsát, a csiklódhoz teszed, az ujjaimat a puncidba rakod, közben a farkam a fenekedben... és egyszer csak BUMMMM elkezdesz vonaglani, alig tudlak tartani, a három helyről érkező érzés egy pontra koncentrálódik és hosszú szinte véget nem érő orgaznusban tör ki.

Miközben te elélvezel már én sem tudom tartani, és nem sokkal utánad, kirántom a farkam a fenekedből ( mert nem tudom hogy beleélvezhetek-e ) és egy óriásit élvezek én is! Mint a gejzír tör ki a sok sperma a farkamból, mintha szét akarna robbanni. Beterítelek téged is egy kicsit, de mivel zuhany alatt vagyunk nem probléma. Mindketten lihegve, egymás szemébe nézünk, de nem tudunk megszólalni. Egy pár percig nézzük egymást majd megtörölközve kijövünk a fürdőszobából, és n érzem hogy ez volt az eddigi legjobb szeretkezésem!

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr658715216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása