Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Legecizve

Rosszlányok blog 2016.10.20. 04:12

Sziasztok. Én Andrea vagyok. Most elmesélem nektek az én történetemet. Hosszú utat jártam be az elmúlt évek során, de semmit nem bántam meg ami megtörtént velem, sőt minden egyes részét a mai napig élvezem ha visszagondolok rá.
Egy vidéki nagyváros külvárosában laktunk akkoriban. Van egy testvérem aki 1 évvel idősebb nálam. A szüleimnek olyan munkája volt akkor, hogy állandóan váltották egymást. Keveset volt együtt a család úgy hogy mind a négyen ott lettünk volna. Kicsit ezért is voltam visszahúzódó kislány. A tanulmányaim mindig jók voltak, és soha semmi gond nem volt vele.
Akkoriban kb. 11 - 12 éves lehettem amikor kezdtem rájönni, hogy a lábam között van egy érzékeny kis műszer amit ha dörzsölök akkor nagyon jó érzés fog el egy idő után. Keztem rászokni arra, hogy a takarót összegyűrtem, és a lábamközé véve dörzsölöm a puncimat addig amig jól esik. Kíváncsi is voltam, jól is esett tehát egyre gyakrabban csináltam. Persze mindig vigyázta arra, hogy senki ne vegye észre az én munkámat. Egy idő után valahogy annyira természetessé vált a dolog, hogy igaz hogy nagyon jól esett, de valahogy vágytam valami másra is. Valami hiányérzetem volt, de nem tudtam, hogy mi az. Egyszer egyedül voltam otthon, mert beteg lettem és szintén játszani kedtem magammal, de nem a takaró segítségével, hanem a kezemmel dörzsöltem a puncimat. Akkor kezdett szőrösödni, és igen ingerlő volt számomra a látványa, tehát kimentem az előszobába atükör elé és ott dörzsöltem a puncim. A dörzsölés során rájöttem,hogy a puncimban nagyon jó érzés ha beledugom az ujjamat és ki be huzogatom lassan. Változtattam a technikámon és átszoktam erre a módszerre. Nagyon kellemes volt amikor a szűk kis puncimba bedugtam az ujjamat és szinte a végtelenségig játszottam vele. Ennél nagyobb örömet el se tudtam képzelni. Nap mint nap csináltam, szinte már vártam az esti lefekvés idejét, hogy belekezdhessek a véget nem érő örömnek. Minnél tovább csináltam annál több ujjamat tudtam bedugni a puncimba. Fokozatosan tágultam. Egy idő után már nem az ujjaimmat dugtam be, hanem mindenféle tágyakat. Mennyei öröm érzése fogott el amikor volt valami bennem. Volt hogy úgy mentem el suliba, hogy két üveggolyó volt bennem. Szinte kéjmámorban voltam egész nap. A bugyim olyan nedves volt, hogy papírzsebkendővel kellett kibélelnem. Ez nagyon kielégített, de valahogy éreztem,hogy lehet még fokozni. A véletlen egyszer úgy hozta, hogy az ágyamba amikor feküdtem be akkor amikor be akartam huppanni, a puncimba belefúródott az ágyam végén lévő faragott kiálló ciráda. Éppen hogy a végén lévő gomb fúródott belém. Azonnal ki is húztam.Először nagyon fájt, de nagyon kéjes érzés volt. Remegett az egész testem az izgalomtól. Kiváncsi és izgatott voltam. Felkeltem az ágyból, és odahúztam egy széket. A kiálló csúcs főlé guggoltam és az amúgy is nedves puncimat keztem lassan lefelé ereszteni. Egyre lejjebb és lejjebb. Éreztem a lakkozott fa hidegségét. Egyre lejjebb és lejjebb ereszkedtem. Mindaddig amig a puncimat szétfeszítve be nem töltötte azt. Nagyon jó érzés volt. Fantasztikus. Elöször csak ott guggoltam reszkető lábbal az ágy vége fölött. Amikor éreztem hogy telitölti a puncimat akkor kihúztam, és vissza dugtam. Azt hittem ez a gyönyörök csúcsa. Nem tudom meddig csináltam de az egész testem remegett. Csodálatos estém volt. Nagyon sokszor volt még ilyen éjszakám. Valahogy nagyon izgatott, hogy valami telitölti a puncimat.
Egyszer megesett az az eset hogy nagyon nagy vihar volt készülöben. Amikor felébredtem akkor már villámlott és dörgött. Nagyon féltem. Ilyenkor mindig szaladtam a szüleimhez, hogy az ő ágyukban aludjam. Most is rohantam, mert nagyon fétem. Nyár volt, meleg is ilyenkor mindig csak hálóigben szoktam aludni, bugyi nélkül. Most sem volt ez másképp. Rohanás, és ugrás be az ágyba. Nem is volt ezen seemi furcsa. Csak az apám volt otthon. Morgott valamit, és aludt tovább. Én is elaludtam. Valamikor az éjjel viszont felébredtem. Kezdtem magamhoz térni, de moccanni nem mertem. Úgy aludtunk, hogy az apám a hátam mögött, szorosan egymás mellett. A hálóingem a nyakamban, és valami kemény dolog a combom között. Amikor ráeszméltem akkor majdnem sikítottam,de annyira izgatott voltam, hogy a torkomon egy hang sem jött ki. Mi lesz most kérdeztem magam. Figyeltem. Szerintem az apám mélyen aludt, vagy csak úgy csinált. Kicsit megmozdultam de semmi reakció. A puncim tocsogott anedvességtől, az egész testem pedig remegett, de valami fantasztikus érzés volt. Lassan elkezdtem mozgatni a fenekemet. Amikor valami gyanus jelet éreztem akkor abbahagytam. Nem tudtam hogy mi lesz belőle de már a kéj a hatalmába kerített. Már nem számított semmi. Addig játszottam így amig apám hatalmas szerszáma az én kis puncikám bejáratánál volt. Lassan kis apró mozdulatokkal haladtam egyre közelebb és egyre közelebb addig amíg kezdtem érezni, hogy feszíti szét a pinámat. Éreztem hogy bent van a hegye, és egyre mélyebben van bennem. Fantasztikus érzés volt. Majdnem elájultam. Nem gondoltam volna hogy lehet fokozni a gyönyört. Mozgattam a faromat és toltam egyre közelebb, majd távolodtam. Nem tudtam igazán hogy most mit is kellene csinálnom, de valahogy úgy jött minden magától. Kitöltötte a pinámat egy kemény valami, ami igen jó volt nekem. Nem tudom hogy meddig mozogtam rajta, de egyszer éreztem hogy a puncimat valami forró dolog önti el. Magamon kívül voltam az élvezettől. Apám szerszáma ezután kezdett összemenni. Lenyúltam a pinámhoz hogy megsimogassam, és valami ragadós volt mindenhol. Kicsit megijedtem, hogy mi az. Megszagoltam, és jó szaga volt. Megnyaltam a kezem és az íze is jó volt. Szinte megamon kívül voltam. Ezt az éjszakát soha nem felejtem el. Kimentem wc - re és megmostam a pinámat.
Remegett kezem, lábam. Ekkor jöttem rá, hogy nő vagyok és nem csak egyedül lehet örömet szerezni magamnak, hanem vannak fiúk is. De honnan kerítek én fiút magamnak, mert kell nekem ez az érzés. Ezt nem hiszem hogy al lehet játszani mindig. Valami tuti dolog kell. Nem gondolkoztam a dolgokon. Másnap reggel amikor felkeltem az apám már felkelt, és a zuhany alatt volt. Nem tudtam, hogy mit érzett az éjjeli dolgokból, de én már csak a gondolatától benedvesedtem.
Ekkor jutott eszembe a testvérem. Kezdtem gondolkozni, hogy hogyan tudnám belevonni a dolgaimba de nyíltan nem mertem semmit tenni. Gondoltam, hogy ha én csinálom akkor ő is. Szinte sportot űztem abból hogy lestem és provokáltam. Amikor csak lehetett mindig kedvező alkalmat kerestem, hogy kipróbáljam, hogy benne lenne a dologban. Egy jó ideig semmit nem tudtam tenni. Pedig próbálkoztam. A kedvencem az volt amikor a fürdőszobából kifelé jövet leesett rólam a törülköző, úgy hogy lásson. Persze mindez véletlenül. A másik pedig az hogy bugyi nélkül jártam kisszoknyában. Ahogy hajlongtam,vagy a tv előtt ültem mindig szabad belátást engedtem a puncimhoz. Szinte felkínáltam magam neki de semmi nem történt. Teljesen megőrültem hogy nem kaphatom meg azt a gyönyört amit szeretnék. Telt múlt az idő. Eljött a nyári szünet ideje. Szinte már lemodtam a tervemről amikor váratlan fodulat követketzett be. Szinte magam sem hittem el. Egyszer elmentem a barátnőmhöz, hogy megbeszéljem vele a dolgokat. Gondolkoztam azon, hogy esetleg vele csináljam de nem mertem semmit tenni. Átsétálok hozzá de pechemre nem volt otthon. Lassan baktatok haza, szomorúan. Hátulról mentem be a házba mert nem volt kedvem kerülni. Leűltem a kertbe és éppen bosszankodni kezdenék amikor látom a tesómat a nappaliban teljesen meztelenül. Rögtön elbújtam a sövény mögött és lesekedni kezdtem. Ahogy így leskelődök, látom hogy nekem háttal a fotelba leül. Semmit nem láttam. Forrt bennem a kíváncsiság és a düh. Tudtam itt az én időm, tehát vártam, de semmit nem láttam. Egy kicsit mintha mozgott volna, de semmi konkrét. Gondoltam meglepem. Lassan óvatosan odalopóztam a teraszajtóhoz és benyitottam óvatosan. Kicsit megdöbbentem azon amit láttam. Bátyám űlt a fotelban és a dalmata kutyánk pedig nyalta a farkát. Azt hittem hogy menten összeesek, mert ilyen dologra nem számítottam. Egy nagyot sikítottam és felszaladtam a szobámba. Nem gondoltam semmire. Bezártam az ajtót magam mögött, és beugrottam az ágyba. Egyszer csak hallom, hogy a tesóm van az ajtó előtt. Nem is akartam hallani amit mond. Szinte majdnem betörte az ajtót amikor kinyitottam neki. Nem mondtam semmit neki és ő is csak nézett. Most mi lesz kérdezte, amire nem tudta válaszolni.
- Elmondod anyuéknak kérdezte elcsukló hangon.
- Hát nem tudom még - mondtam de akkor már tudtam hogy ez lesz a mi titkunk.
- Mit kapok ha nem mondom el? Kérdeztem olyan komolyan amilyen komolyan csak tudtam.
- Bármit amit akarsz. - Nem hangzik rosszul gondoltam.
- Jó. Nem szólok egyenlőre, de a továbbiakon még gondolkozom.
Nem tudta hogy milyen jó ötletet adva nekem. Megtaláltam amit szerettem volna, és itt hever a lábam előtt. Csodálkoztam, hogy a Dalmi nem jutott eszembe. A Dalmi 3 éves kan kutyus volt amit nagyon szerettünk, sőt mint kiderült jobban mint egyesek gondolták volna.
Mivel nyári szünet volt, semmi gondom nem volt. Ráértem gondolkozni a dolgokon. Gondoltam kipróbálom a Dalmit, csak nem tudtam, hogy hogyan fogjak hozzá. Végigondoltam minden és rájöttem hogy a tesóm fog segíteni, mert már úgy is tapasztaltab ezen a téren. Végigondoltam mindent. Átlopóztam a tesómhoz és mellébújta az ágyban. Rögtön felébredt és megijedt, mert nem volt szokás nálunk. Csöndre intettem és mondtam neki, hogy meséljen el mindent, amit csinált a Dalmival. Először megpróbált mellébeszélni, de mondtam neki, hogy a hallgatásomnak ára van. Ekkor még semmit nem sejtett. Ezután mindent elmesélt töviről hegyire. Kb 1 évvel ezelőtt kezdte a Dalmival. Nem volt otthon senki, és az egyedüllétet pedig únta. A fütyijét bekente mogyorókrémmel és rávette a Dalmit hogy nyalja le róla.
- Nem zavart hogy fiú kutya? Kérdeztem. Azt mondta hogy először igen, de más nem volt.
- És te is lenyaltad neki? - Köpni nyelni nem tudott. Csak hebeget valamit. Ekkor tudtam hogy igen.
- És milyen volt? -
Megadta magát és elmondott mindent. Azt mondta, hogy nagyon jó volt amikor leszopta a Dalmi, de amikor elment a kutyának már a nagy vörös farka kint volt és szomorúan nézett rá. Azt mondta, hogy megsajnálta, és kiverte neki, de a szájába nem vette.
Gondoltam egy napra elég ennyi és mentem aludni. A tesóm izgult nagyon hogy mi lesz de megnyugtattam, hogy nem kell félnie. Most már a Dalmi nagy vörös farka volt előttem, és nem akartam semmi mást csak azt. Másnap reggel mondtam a tesómnak, hogy mutassa meg hogy hogy csinálták. Ellenkezett, de azt mondtam, hogy mindent elmondok, ha nem csinálja. Vonakodva de nekikezdett. Behívta a kutyát, és a szájába adta a farkát. A torkomban lüktetett a szívem és éreztem, hogy nagyon be vagyok indulva. A tesóm belefeszült a fotelba és élvezte a dolgot. A kutya tudta mi a dolga és szorgalmasan nyalta szopta. Azt is tudta mi jön utána. Amikor a tesóm elment és minden csepp nedvet kiszopott az kutya, mint aki jól végezte a dolgát fel akart állni és elmenni. Mondtam most ő jön, és verje ki neki. Az én pinám már tocsogott a nedvességtől, de látni akartam minden részletet. A tesóm óvatosan fogta a nagy vörös kutyafaszt és elkezdte verni. Látszott, hogy az eb élvezi. Egy idő múlva elkezdett mindenhol folyni a Dalmi nedve. Azt hittem felrobban a pinám. Amikor végeztek akkor beleűltem a fotelba és levettem a szoknyámat és a bugyimat. A tesóm azt hittem menten elájul, de mondtam neki hogy én is ki akarom próbálni a Dalmit. A lábai a földbe gyökereztek. A farka ágaskodni kezdett. Hozta a már jól bevált mogyorókrémet. Odaadta, hogy kenjem be magam. Azt mondtam hogy kenjen be ő. A keze remegett, fülei lángoltak. Szerintem nem fogott még pinát soha. Lassan óvatosan bekent. Már ekkor azt hittem, hogy szétrobbanok, de a java csak ezután jött. A Dalmi odajött és megszagolta a lucskos mogyorókrémes pinámat. Szépen lassan elkedte nyalni. A nyelve érdes volt. Semmihez nem hasonlítható érzés töltött el. Hagytam, hogy az élvezet szétáradjon bennem. Éreztem, hogy akkorát élvezek mint még sohasem. Az érzés csak nem maradt abba. Nyelvcsapás nyelvcsapás után, én meg egyre jobban sikítottam. A tesóm párnát rakott a szám elé, nehogy valaki meghallj. A pinám szétrobbant a nagy élvezettő. A fotelba roskadva űltem vagy tíz percig és próbáltam magamhoz térni. Aztán azt veszem észre, hogy a Dalmi nagy vörös fasszal űl velem szemben és szomorúan rám néz. Nekem sem kellet több. Kiszálltam a fotelból és ráugrottam a nagy farkára. Addigra a tesóm kiment a fürdőbe hozni valamit amiivel fel lehet osni. Körülöttem a világ megszűnt létezni. Fogtam a kemény faszt, és simogattam gyúrtam. Önkéntelenül a számba vettem, és szoptam. A tesóm visszajött és nem hitt a szemének. A hugi leszopja a kutyájukat. Leűlt a fotelba és elkezdte verni a farkát. Ekkor a Dalmi elkezdett helyezkedni, mintha nem esne neki jól amit csinálok. Kicsit óvatosabban csináltam. Nem gondoltam semmire. Egyszer csak megugrott és ahogy előtte álltam négykézláb és szoptam a farkát, és már mögöttem is volt. Nem tudtam mit csinál, és megijedtem. Fel akartam állni, de már késő volt. Rámugrott hátulról és elkezdte a nagy farkával böködni a pinám bejáratát. Olyan nedves voltam, hogy rögtön belémtalált, és elkezdte kitölteni a pinám. Ekkor már nem ellenkeztem, hanem jól lehajoltam, hogy minél közelebb férjen hozzám. Csak baszott és baszott. Egyszer csak éreztem hogy valami meleg tölti meg a pinámat. Én már annyiszor elmentem, hogy nem is számoltam, de ekkor még erősebben mint eddig. Nem tudom meddig tartott, de szerintem elájultam. Amikor magamhoz tértem a Dalmi a pinámból nyalogatta az én nedvemet, ami össze volt keveredve az övével. Nagyon kéjesen éreztem magam. Szinte repültem. Egyszer csak érzem hogy valaki megfogja a derekam és felemeli a csípőm. Felnéztem és a tesóm volt. Azt hittem, hogy segít kimenni a fürdőbe, de nem az volt a szándéka. Odahúzott a dohányzóasztalhoz és ráfektetett. Óvatosan elkezdte a pinámat törölgetni egy jó meleg, nedves szivaccsal. Nem ellenkeztem mert nagyon jó volt. A Dalmi a földön hevert mint aki jól végezte a dolgát. Amikor a szivaccsal lemosta a pinám akkor elkezdte dörzsölni. Körbe körbe. Egyszer csak éreztem, hogy bedugja az ujját a pinámba. Felszisszentem, de nem a fájdalomtól hanem a kéjtől. Forgatta mozgatta az ujját. Észre sem vettem és már kettő ujja volt bent. Nagyon jól esett, és vártam, hogy mi lesz. Éreztem hogy feszül a pinám, de nagyon jó volt. Még, még nyöszörögtem. Az ájulás szélére értem megint. Ekkor jöttem rá, hogy az egész kézfeje bennem van. Korábban én is próbáltam, de nem volta ennyire kitágulva mint most.
Egyszer csak érzem hogy a másik kezével a fenekemnél jár. Amint ott körözgetett éreztem, hogy bedugja lassan az egyik ujját. Szédöletes érzés kerítetta hatalmába. A pinám tele a kezével és a fenekemben is van valami. Ez a csúcsok csúcsa. Ekkor óvatosan kihúzta a kezét és a farkát a fenekembe dugta. Sikítottam de egy hang nem jött ki a torkomon. Nem tudtam mit tegyek. Nagyon jó volt, szinte észtveszítő. Ekkor a Dalmi odajött és elkezdte nyalni a tesóm tökeit. Felnyögött és éreztem a melegséget a seggemben. Ekkor már minden mindegy volt. A tesóm is a csúcson volt. Nekem már sajgott mindenem. A tesóm kiment a fürdőbe és hallottam, hogy megnyitja a zuhanyt. Én ott hevertem a dohányzóasztalon mint valami darab fa. Nem tudtam,hogy hova tegyam a dolgokat amibe belecsöppentem. Egyszer csak érzem hogy a kutya ismét kezdi nyalni a pinám. Szinte sajogott és fájt, de csak nyalta nyalta, majd rámugrott hátulról és ismét megkefélt. Én ekkor már csak hörögni tudtam. Iszonyúan kezdett fájni és szorítani a pinám. De csak kefélt hátulról. Fel akartam állni, de nem volt erőm hozzá. Ekkor éreztem a melegséget a pinámban és vártam hogy vége legyan. A pinám feszült és fájt. A feszülés nem maradt abba. Az eb már nem mozgott, de gyanus volt, hogy még mindig ott van.Ekkor megfordult, de a farka bennem maradt. Nem értettem, hogy mi ez. Amikor kijött a tesóm a fürdőből akkor mondja, hogy összeragadtunk.
- Micsoda? Mondtam,mert nem hallottam ilyanről. Kb negyed óráig tartott ez az állapot. Amikor a farkakiszabadult a pinámból akkor szabályosan folyott kifelé az anyag belőle.
Ezekután elmentem fürödni. Szinte alig álltam a lábamon, mert szét voltam kefélve. Azt hittem akkor hogy soha nem kell nekem ebből többet semmi. Most már tudom, hogy ez a nap az egyik legjobb volt az életemben.Tizenévesként éltem át azt amit sok ember soha nem tud meg soha. Hogyan kell teljesen kielégülni.
Ezután még sok ilyen élményem volt, de az már egy későbbi történe



Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr3411816265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása