Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Csilla a Milf

Rosszlányok blog 2017.07.23. 05:55

Még a 90-es évek közepén történt, egy nagyvállalatnál dolgoztam. Jó helyem volt, meg is fizették a munkámat. A kollegák akikkel dolgoztam, jó fejek voltak, lehetett rájuk számítani. Némelyikükkel a kapcsolatom nem csak munkahelyi volt. Összejártunk munka után, de néha hétvégéken is együtt voltunk. Ideális társaság volt a mienk. Gábor is a munkatársam volt. Legtöbbször náluk töltöttem az időmet, ha egyéb dolgom nem akadt.

Csilla 33 éves volt akkor, de egy nagyon vonzó , vékonytestű, szőke, nem túl nagy mellű nő. Nem látszott meg rajta a szülés, saját bevallása szerint sokat tornázott a szülés után, így sikerült visszatérnie a régi alakjához. A fiúk két éves volt akkoriban, még csak akkor kezdett megtanulni beszélni.

Akkoriban hetente 2-szer jártam Body Building-ezni. Csak amiatt kezdtem el, mert túlságosan is sovány voltam, nem mondom volt hatása, de sosem izmosodtam meg tőle egészen. Csilla már az első találkozásnál felkeltette a figyelmemet, mit ne mondjak már akkoriban is a nálam idősebb nők érdekeltek, és ez azóta sem túl sokat változott.

Az érettebb nőkben benne van az az igazi tűz ami a fiatal tinikből hiányzik. Nincs is annál jobb érzés, hogy egy vonzótestű, széparcú 35-40 éves nő lesi a kívánságaidat, és minden perverz gondolatodat megvalósítja.

Forró nyári péntek volt, az időm nagy részét a strandon töltöttem, fel akartam töltődni energiával a télre. Délután kellett találkoznom Csillával, egyszerűen csak átkellett neki adnom egy dokumentumot. Gábor vidéken töltötte a hétvégét mivel egy munkát kellett elintéznie. Engem pedig megkért, hogy juttassam el Csillának a papírokat, mert a jövő héten már késő lett volna.

Nem fűztem sok remény ehhez a találkozáshoz, de a remény hal meg utoljára. Hogy ne csak öt perc legyen a dologból, meghívtam egy sétára és egy kis fagyizásra. A gyerekét persze hozta magával. Jól telt az időnk, sokat beszélgettünk egymással, szinte itatósként ittunk egymás szavait. Már későre járt, a gyerek is elfáradt, én mivel nem volt más dolgom megígértem nekik, hogy hazakísérem őket.

Mikor a lakásba értünk a szívem már a torkomban dobogott, de nem akartam magam elárulni. Megittunk egy kávét, majd a beszélgetést a nappaliban folytattuk. Szinte minden terítékre került, ami ilyenkor szokás.
A hangulat egyre bensőségesebb lett. Alig vártam hogy megérinthessem Öt. Mintha érezte volna rajtam, hogy egyedül nem merek kezdeményezni, így Ö tette meg az első lépéseket. Megfogott egy toll pihét ami a díszpárnából esett ki. Egymáson gyakoroltuk, hogy milyen érzéseket vált ki belőlünk a toll, ha a másik simogat vele.

Kezdett szűk lenni a nadrágom. Már nem érdekelt semmi, akartam Öt, azt akartam, hogy érezzem forró testét, és lássam az arcát amint beléhatolok. Ö sem volt evvel másként. Forrón csókoltunk egymást miközben kezeink egymás testét simogatták. Hanyatt fektettem, a felső ruháját közben levettem, már csak a bugyi volt rajta. Nem akartam sietni. Ekkor Ő kerekedett fölém, és szintén csak az alsónadrágot hagyta rajtam. Visszafordítottam a hátára, melleit kezdtem masszírozni, miközben a számmal a bugyiján keresztül izgattam pinusát. BEVADULT! Fejemet a lágyékához nyomta, és vadul lihegett. Letéptem a bugyiját. Lábát szétfeszítettem, úgy hogy fejemmel szembe kerültek nagyajkai. Széthúztam a szeméremajkait, és csiklóját nyalogattam. Majd számba vettem és egy kicsit szívogattam, bár nem volt nagy. Ujjammal pedig néha be-be bújtam forró hüvelyébe. Nyelvemmel időnként mélyen bele is nyaltam, ilyenkor hangosan felnyögött. Hirtelen a lábait nyakam köré kulcsolta, és így fordult meg 69-es pózba. Lesegítette rólam a nadrágot, egy pillanatra szemembe vágta szerszámom. Meglepődött a nagy méretén kezét végighúzta az oldalán. Majd nyelvével a makkomat ingerelte. Farkamon a bőrt hátrahúzta, hogy nyelvével a teljes makkot tudja élvezni. Időnként bekapta és mélyen a tokába tolta. Néha pedig nyelvét pörgette rajta. Nagyon jól szopott. Nekem ez sem volt elég, felálltam és megkértem, hogy térdelő helyzetből is tegye meg ugyanezt. Imádtam ezt a pózt. Farkamat lassan betolta a szájába, erősen szívta, néha pedig a makk végébe nyomta nyelvét.

Felemeltem a földről, és bevittem a hálószobába. Hanyatt fektettem. Lábai a derekamra fonta, én pedig négykézláb hatoltam belé. LASSAN. IGEN LASSAN. Majd gyors iramba kezdtem, és mély lökésekkel haladtam a cél felé. Éreztem, hogy valami a farkamra fejő hatást gyakorolna, rájöttem Csilla nagyon ismeri a hüvelymozgatás technikáját.

Kirántottam farkamat, és a szájába nyomtam. Bevette, és amolyan csecsemősen kezdte el szopni. Hagytam, egy keveset, hagy jusson a szájába a saját nedveiből is. Mielőtt négykézlábra állítottam, elővett az éjjeliszekrény egyik fiókjából egy közepes méretű vibrátort. Meglepődtem, de érdekelt az új partner. Bal kezembe fogtam a vibrit, jobb kezemmel pedig pináját izgattam, és húztam szét szeméremajkait. A fokozatot a legkisebbre vettem. Belényomtam, és mintha a sajátom volna ki-be húzogattam. Erősebbre vettem a fokozatot, teste megvonaglott, és feje leesett a párnára. Nem hagytam abba és most már én hatoltam hátulról belé. A vibri pedig ott zümmögött a kezemben. Előkerült valahonnan egy kis krém is. A bekentem a fenekét, ujjamat pedig néha bele beledugtam anusába. A vibrit lassan befogadta a feneke. Élveztem amint a farkam és a vibri egyszerre járt Csillában. Már közel jártam, éreztem, hogy nem bírom sokáig. A vibrit benne hagytam a seggében. A farkamat tologattam már csak. Jóleső érzés volt a vibri remegését érezni.

Testem megrándult, elöntött a kéj. Farkam kitéptem belőle, Öt pedig megfordítottam és az arcára élveztem. Kezével a maradék kis töltetet sajtolta ki belőlem, majd a szájába vette és gyakorlott nyelv mozgással megtisztította.

Kimentünk zuhanyozni. Majd utunk a medencéhez vezetett. Ússzunk egyet javasolta. Jó válaszoltam.

Nem volt túl nagy medencéjük, két ember azért egymás mellett még nyugodtan úszhatott. 2 hossz után egymáshoz úsztunk és izgatni kezdtük egymást. Farkam megint úgy állt mint a cövek. A medence szélén ültünk a lépcsökön, farkam kiállt a vízből. Ekkor Csilla lehajolt és a szájába vette rudimat. Szemét lehunyva odaadással kéjesen szopta. Lejjebb ültem, így fejét lenyomtam a víz alá. Farkam nem érintkezett a levegővel. Csilla szájából pedig hol kijött a farkam, hol pedig teljesen eltűnt benne.

Nem tudom meddig bírja egy ember a víz alatt, de nekem óráknak tűnt amíg Csilla a víz alatt vette kezelésbe szerszámomat. Leírhatatlan érzés volt. Másodjára a vízben élveztem el. Csilla kiemelte fejét a vízből és csak vadul nevetett.

Én sem hagyhattam annyiban a dolgot. Megfordultunk, most Ő ült a lépcsőre és én helyezkedtem el kagylója közelében. Nyelvemet kidugtam a számból, hogy csiklóját elérjem. Lábával ficánkolt, így néha egy kis víz is a számba került, de nem bántam. Szeméremajkait kezemmel ingereltem. Szemét lehunyta és szája kinyíltam, láttam rajta, hogy a végzet lassan őt is eléri. Nyelvemmel a mozgást begyorsítottam. Majd kiemelkedve a vízből addigra újra fickós szerszámom végét lábai közé illesztettem. Széjjelebb tettem lábait, és hanyatt döntöttem. Lábai az égnek emeltem és a vállamra tettem, így hatoltam egyre mélyebben beléje. Megint helyet cseréltünk, most újra én ültem a lépcsőn, ő pedig felettem helyezkedett el. Lovagló ülésben folyattuk véget nem érő szeretkezésünket. Kezemmel irányítottam mozgását, egyszer csak begyorsított, tudtam nagyon közel van az orgazmushoz. Farkamat egyre mélyebben löktem belé. Felsikoltott, és teste megremegett, majd összegörnyedve simult testemhez. Sokáig ültünk ebben a pózban, és nem szóltunk egymáshoz, de szemeink mindent elárultak.

Már későre járt, így haza indultam.

Más nap Ő hívott fel telefonon, hogy nincs programja, ha tudok jöjjek át. A szívem beleremegett abba ami előzőnap történt. De titkon reméltem, hogy folytatódik.

Délután értem oda. Egy lenge body-ban nyitott ajtót. Kellemes parfümje volt. Nem sokat kérettem magam, rögtön a lényegre tértem. Magamhoz szorítottam és mélyen a szájába nyomtam nyelvemet.

Letéptem róla a body-t. Erre Ő szétnyitotta nadrágomat, és kezével benyomult a gatyámba. Megfogta a farkamat és gyengéden megszorította. Majd sietve levetkőztetett. Bevezetett a fürdőszobába. Elővett egy borotvát és megkért borotváljam meg. Megbolondított a gondolat, hogy én tehetem meg vele elsőként. Alábújtam, bekentem pináját, és óvatosan lehúztam a szőrt róla.

Mikor végeztem, megsimogattam a munkám gyümölcsét. Kezemet barnijára tettem, ekkor felkacagott, és kéjes gyönyörrel az arcán vizelni kezdett. Úgy célzott, hogy vizelete az arcomat érje megpróbáltam elhajolni, de neki mindig sikerült az arcomra találnia. A vizelete végigfolyt a nyakamon keresztül egészem le a farkamig. Végül vizelete célpontjának a farkamat találta meg. A maradék vizelete a farkamat találta el. Ettől beindultam, kibújtam alóla, Őt pedig leültettem. Megfogta a farkamat, és arra kért, hogy vizeljem én is le. Nem kellet engem sem bátorítani. Elkezdtem vizelni, Ő úgy tartotta a farkamat maga felé mintha csak egy zuhanyrózsa lenne. Az arca felé fordította, és szinte megfürdött benne. A vége felé már nehezemre esett a vizelés, ettől az élménytől a farkam teljesen megmerevedett.

Bementünk a szobába. Már nem kellett felizgatom, így hamar a lényegre tértünk. Az ágy mellett a tegnapinál nagyobb vibri és egy kis krém feküdt az ágyon. Eldöntöttem az ágyon és fölé ültem, farkamat pedig a szájához tettem. Nyelvével megnyalta lila színű makkomat, és óvatosan beleharapott. Ujjaimmal pináját simogattam, valami nagyon hideg ért a testemhez. Mikor odanézem , addigra a jégkockát újra a farkamhoz tette. Kissé fájt, de belementem. A jégkockát a szájába vette miként a farkamat is. Egyszerre éreztem hideget és meleget is a farkamon. Tudtam, ha nem hagyja abba menten megint vizelnem kell. Élvezte a játékot, és cseppet sem akarta abbahagyni. Megint vizelhetnékem támadt. Fájdalmasan, de elhagyta egy kevés vizelet a farkamat.

A szemei már fátyolosak voltak. Lemásztam róla. Fejemet a pijásához tettem, hogy mindent lássak. Jobb kezem ujjaival széthúztam szeméremajkait. Bal kezem középső ujjával pedig pinájába hatoltam. Felnyögött!! Bal kezemmel ütemes mozgás végeztem, miközben jobb kezemmel csiklóját simogattam. Lassan dobálta testét. Kihúztam ujjamat pinájából, most már két ujjal hatoltam beléje. Az egész kezemet belé akartam tenni!!!! Sokáig csináltam két ujjal. Jobb kezemmel addig bekentem bal kézfejemet. Ütemes mozgásom következtében pinája jobban kitágult. Új út nyílott előttem a teljes behatolásig. Jobb kezemmel megpróbáltam széjjelebb húzni pináját, hogy könnyebben beléhatolhassak. A krém sokat segített. Arcát teljesen eltorzította a kéj, tudta hogy most mi következik. Megpróbált segíteni, lábát széjjelebb tette. Apró mozdulatokkal jutottam mélyebbre és mélyebbre. Végül kezem teljesen eltűnt a vaginájában. Csak a csuklóm látszódott. Halkan megszólalt: Ha egy kicsit feljebb jutsz, ott érzel valamit ami mozog, kérlek gyengéden fogd meg és húzd ki. Agyamat elöntötte a vér, teljesen begerjedtem. Kezemmel beljebb hatoltam ahogy csak tudtam, éreztem a sikamlós valamit a kezemben. Nem erőszakosan, de kifele húztam belőle. Segített nekem, erősen tolta kifele magából. Addig átélt 2 teljes orgazmus, úgy, hogy feje lehanyatlott és sokáig nem tudott magáról. Kezem végült kibújt testéből. Ujjaim között pedig méhét szorongattam. Halkan megint megkért, hogy csókoljam meg amit a kezemben tarok. Arca vágyakozó volt, tudtam ezt mindenáron megkell tennem. Számmal közelebb hajoltam, és nyelvemmel megérintettem testének legbensőbb darabját, és az ajkaim közé vettem.

Egy hatalmas sikoly hagyta el a száját, teste megfeszült, szemei felakadtak. Majd vissza esett az ágyra, és legalább 5 percig ájultam hevert ott.

Kezemmel elengedtem méhét, ami visszabújt helyére. Szememmel követtem útját. Pinájába teljesen beláttam, láttam amint kéjnedve nagymennyiségben hagyja el testét, és lefolyik a fenekéig. Nyelvemmel megpróbáltam felfogni, de nem sikerült teljesen.

Ahogy megpillantott, édesen mosolygott rám. Lábát összekulcsolta derekamon.

Nem akart így elengedni, ezért megbeszéltük, hogy amikor a férje távol van otthonától, mindig jöhetek. Majd jelez nekem.

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr9012664131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása