Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Kezdetek kezdetén

sztone 2013.10.08. 11:25

Be kell látnom, hogy mennyi időt elpazaroltam tagadással. Megtagadtam saját magamat, az életemet, a világlátásomat, és mindent, amiről azt mondhatom, hogy én vagyok. Hála az égnek, ezek az idők már elmúltak, most már tisztán látom hogy ki is vagyok valójában. Na de kezdjük az elején:

Világ életemben éreztem, hogy más vagyok, mint a többi fiú. Sok lány barátom volt, szerettem szituációs játékokat játszani barbi babákkal, és soha nem érdekeltek pl. az autók vagy a foci. Mégis voltak azért fiú barátaim, sőt már a kisgyerek koromban is hajtott az apámtól örökölt vérem, és imádtam hajtani a lányokat. Eljött aztán a kamasz kor, amikortól elkezdtem én is érdeklődni a szexualitás iránt, próbáltam mindig kilesni a barátaim farkát az öltözőkben vagy az uszodában, érdekelt, hogy kinek szőrösödik, kinek van már mondjuk spermája, ilyesmi. Valahogy a lányok ekkortól kezdtek hidegen hagyni. Fura volt, hogy ha láttam egy izmos pasit, egyből elkezdtem merevedni, és kívánni őt. 15 éves koromig reménykedtem, hogy kinövöm, de be kellett látnom, hogy nagyon maximum biszexuális szintig tudom csökkenteni magamban a férfiak iránti vágyat. Próbáltam én mindenhogy elnyomni, de mindig vissza- és visszatért a vágy. Az internet betörésével aztán már menthetetlen voltam; állandóan homo filmekre maszturbáltam, és chatelgettem ismeretlenekkel, de sosem mertem elmenni találkozókra. Megígértem magamnak, hogy csak akkor próbálom ki pasival, ha már túl vagyok az első szexuális élményemen egy csajjal. Erre bizony 20 éves koromig kellett várnom, ekkor tudtam először lefeküdni egy lánnyal. Reméltem, hogy ez mindent megoldd majd, és végre ki tudom törölni az izmos, szőrös, férfias pasikat a tudatomból. Ám sajnos (?) nem így sikerült. A lánnyal történő aktus alatt teljesen csődöt mondtam… Ezután döntöttem el, hogy nem fogom erőltetni a női nemmel való kapcsolatomat, inkább aszexuális leszel  Leszoktam a pornóról és a maszturbációról is, ami előtte elég hangsúlyos szerepet kapott az életemben. Jól is ment egy ideig, elkezdett halványulni minden olyan vágyam, amit addig „bűnösnek” tartottam.

Aztán felvettek az egyetemre, és az első napomon megváltozott az életem. „Kis elsősként” mindentől tartottam, nem tudtam, hogy hol vannak a különböző termek, vagy épp a büfé és a ruhatár. Kénytelen voltam hát keresni valakit, aki segít ebben. Egy nekem háttal és egyedül álló srácot szólítottam meg, mintha tüzet kértem volna tőle. Amint megfordult, minden megváltozott. A gyönyörű azúrkék szeme annyira égetett, hogy nem bírtam belenézni. Félhosszú, gyönyörű búzaszínű hajába belekapott a szél, és megcsapta az orromat a kedvenc parfümömnek az illata, amely a szép napsütötte bőréről áradt. Arányos és férfias arcát ízléses borosta fedte, a kellemes mély hangjától pedig a fellegekben éreztem magam. A bemutatkozás után szóba elegyedtünk, és készségesen segített mindenben, amiben kértem.

A következő hónapokban egyre csak mélyült a kapcsolatunk. Sokat találkoztunk, igazán jó barátok lettünk. Egyetlen szépséghibája volt csak a történetnek, mellette volt egy, még számomra is kívánatos lány, akivel állítólag másfél éve együtt voltak. Úgy döntöttem hosszas vívódás után, hogy inkább maradjon meg barátomnak, minthogy elveszítsem.

Történt aztán karácsony előtt, hogy összefutottunk egy egyetemi buliban, ahol Máté már nagyon részeg volt. A buli előtti 2 hétben én otthon fetrengtem betegen, így addig csak az interneten, illetve telefonon tartottuk a kapcsolatot. Annyira megörült nekem, hogy egyből a nyakamba borult, és azzal a lendülettel bele is csókolt a nyakamba. Nem tudtam mire vélni, de annyira jól esett, hogy nem tudtam ellökni magamtól, hogy ne tegye. Egész este együtt ittunk, aztán hajnali 2 táján közölte, hogy nálam akar aludni. Mondtam neki, hogy ezt azért nem tartom jó ötletnek, mert a barátnőjével volt megbeszélve az esti alvás. Azt mondta, hogy nem érdekli, velem akarja tölteni az estét. Nem erőszakoskodtam, hanem elindultunk haza taxival.

A hazaérkezés után elküldtem egy jó hideg vizes zuhanyra, amíg én összeütöttem egy vacsorát. Amint kilépett a fürdőszobából, leesett az állam. Egy szál semmiben állt előttem. Gyönyörű, félmerev péniszét dús, a hajához hasonló színű szőr fedte, súlyos heréi pedig csak úgy csüngtek az izmos lábai között. Kidolgozott és izmos testén még csillogtak a vízcseppek, haját pedig fürtökben fogta össze a víz. Igyekeztem nem oda nézni, de nem sikerült elkerülnöm a látványt, ugyanis elém állt, és feltette a kérdést: „Tetszik, ugye?”

Egy szót sem tudtam szólni, zavaromban csak a földet néztem és éreztem, hogy vöröslik a fejem. Letérdelt elém, és elmondta, hogy vele leveleztem hónapok óta az egyik meleg társkereső oldalon. Ő mindig is tudta, hogy mennyire szeretem, de rendbe kellett tennie saját magában is az érzelmeit. Még mindig nem tudtam megszólalni, de nem is kellett. Pár perces beszédes csönd után megcsókolt. Életem legfinomabb csókja volt, ahogy a puha és vastag szája az én számra tapadt, majd nyelve végigsimította az ajkaimat. Ekkora megszűnt körülöttem minden, és elszabadult a pokol. Óriási és vad csókolózásban kezdtünk a kanapémon elfekve. Éreztem, ahogy hatalmas és vastag pénisze az akkorra már meztelen hasamhoz szorul, és ahogy a kósza szőrszálaimat előnedve nedvesíti be.

Csókoltam a nyakát, a füleit, a vállát, majd rátértem a mellbimbóira, amitől ő egyre hangosabban és kéjesebben sóhajtozott. Szívtam, haraptam, csiklandoztam nyelvemmel a hegyes kis dombocskákat. Könyörgött, hogy térjek rá péniszére, de úgy döntöttem, hogy egy kicsit még húzom tovább. Apró és légies csókokkal haladtam lefelé. Elidőztem a köldökénél, élveztem ahogy a szőrszálak végigsimítják az ajkaimat. Lassú nyelvcsapásokkal haladtam a szerelmem szőrcsíkján lefelé, amíg el nem értem a szőrzetét. Mélyen beszívtam az illatát és összeborzoltam a kezemmel, majd, hogy még tovább növeljem Máté izgalmát, elkezdtem csókolni az alhasát. Ettől másodperceken belül óriásit élvezett, teljesen telelőtte az én felsőtestemet is nedvével. Ekkor éreztem úgy, hogy kezdődik a játék. Lenyaltam róla mindenhonnan a spermáját, majd elkezdtem a heréitől nyalni felfelé a péniszt. Makkja még mindig vöröslően duzzadt, és egy óriásit rándult, amikor megpusziltam és elkezdtem letakarítani. Itt már én sem bírtam magammal, hanem azonnal lenyeltem a szerelmem farkát és ösztönösen kezdtem fel-le mozogni, miközben szívtam. Csodás érzés volt, ahogy eltűnt az a 22 centi a számba, és az is, hogy Máté még mindig kőkemény. Egyszer csak megfogta a tarkómat és szó szerint elkezdett torkon baszni. Ez nagyon furcsa volt nekem, de pár másodperc elteltével elkezdtem megszokni. Gondoltam elütöm az időt, így elkezdtem súlyos és nagy heréit masszírozni, amitől Máté torkából vadállatias hangok kezdtek előtörni, majd éreztem, ahogy farka lüktetni kezd, és ahogy elönti forró sugárban anyaga az egész számat.

Direkt nem nyeltem le azonnal, mert mindig is ki akartam próbálni, hogy milyen azzal a szájban csókolózni, ezért amikor kicsúszott a farka a számból, felmásztam hozzá, és elkezdtünk smárolni. Imádtam, ahogy a habos és szó szerint édes sperma összetapaszt minket.

És most jöttem én. Csókolt, kényeztetett mindenhol, de ő nem húzta el annyira, mint én, hanem azonnal lerángatta rólam a farmeromat boxerrel együtt és csillogó szemekkel kapta be az ekkorra már tocsogó makkomat. Megértettem, hogy miért csillogott a szeme annyira; abban a pillanatban hogy elkezdte szívni, azonnal eldurrantam, olyan technikája volt már akkor is. Egy kis csepp sem veszett kárba, mind lenyelte, én pedig életem leghatalmasabb orgazmusát éltem akkor és ott át.
Soha nem gondoltam volna, hogy képes vagyok egymás után két menetre is, de a farkam nem óhajtott leállni, így Máté kénytelen volt tovább folytatni a kényeztetésem. Miután letakarított, rátért a hajlataimra, csókolta a szőrtelen szeméremdombomat, majd újra becsúsztatta tövig a (hozzá képest) szerény 19 centimet. Szívta a heréimet, miközben csiklandozta a farkamat, majd amikor már érezte, hogy újra közel vagyok, csak ismét csinált egy vákuumot a makkomon, amit gyorsan be is fejezett, mert hagyta, hogy most a nedvem az arcán, illetve a mellkasán landoljon.

Jó pár percig pihegtünk egymáson fekve. Nem is nagyon beszéltünk, nem volt rá szükség, mind a ketten pontosan tudtuk, hogy mire gondol a másik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr265556694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása