Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Ches Desmond: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Az íróasztalon

sztone 2013.10.09. 13:51

Nem tudom miért, de munka után egyből hozzá mentem. Valahogy ma nem járt annyira a fejemben, mint korábban de talán tudat alatt, sétáltam az ő házuk felé. Amikor már feleszméltem ott álltam az ajtóban, és a kezem kopogott az ajtón. 

Kopogtam. Az ajtó meg nem akart nyílni. Úgyhogy elindultam visszafelé, amikor szemből ki jött? Hát ő. Egy csókkal köszöntöttük egymást, majd ő kinyitotta az ajtót, és bementünk. A ház üres volt, csak ő meg én. Szenvedélyesen néztünk egymás szemébe. És kézen fogva behúzott a szobájukba. A táskáját feldobta az asztalra, mi meg leültünk az ágy szélére. Lágyan csókolóztunk, érzékien. Nem tudom miért, de vonzotta a szemem az asztal. Úgyhogy miközben csókolóztunk, fölálltam vele lassan, ajkával az ajkamon. Levettem a táskát, majd minden mást lesöpörtem baloldalra az asztalról, és fölültettem az asztalra. 

Tovább csókolóztunk, eközben próbáltam levenni a fölsőjét, ekkor egy pillanatra abbahagytam, az ajka érzéki harapdálását, és a fölső az ágyon landolt. Az ingemet ő maga gombolta ki, és így a földre hullott, mikor kibújtattam belőle a kezeimet. Tovább csókolóztunk, miközben a bal kezemmel a mellét simogattam, a jobbal pedig a fejét simogattam. Addig ő a csupasz hátamat simogatta lágyan érzékien. míg a mellét simogató kezemmel, megkerestem a melltartó kapcsát, picit kínlódtam vele, nem ment egy kézzel. Erre ő hátranyúlt és kinyitotta, majd leejtette a földre. Tovább csókolóztunk, és a szabadon maradó kezemmel a mellbimbóját dörzsölgettem lágyan érzékien, addig belecsókolt a nyakamba. 

Ekkor már hatalmába kerített valamiféle extázis, éreztem, ahogy a nyelve végig simul a nyakamon, ahogy érinti az ádámcsutkámat, ahogyan az államat ...uhhhh. Addig én a fejét simogattam és nadrág hátsó részénél, bedugtam a kezem, be egészen odáig, ahol a feneke két része szétválik, és ott kezdtem simogatni. Kezemmel végigsimogattam így a mellkasán, éreztem, ahogyan megfeszül a gerince. Végig simítottam a hasán, az oldalán. Ahogy végigsöpör rajta az inger, melyet az érintés legjobbja kiválthat. Majd rádőltem, és belecsókoltam a köldökébe, a hasára nyomtam pár lágy csókot. Majd az oldalára, a melle alá, majd a mellére, addig az egyik kezemmel a másik mellét simogattam, a másikkal pedig a hátát. Közben ő hátra hajtott fejét, és halkan sóhajtgatott. Én egyre haladtam feljebb, csókokat nyomtam a vállára, a bordáira, és végignyaltam a nyaka aljánál fekvő kis gödröcskét. 

Nyakára nyomtam pár csókot is, végignyaltam az állát, majd a fülére nyomtam egy csókot, sőt bekaptam a fülcimpát és megszívtam egy picit. Nyelvemmel végig szántottam a belsejét, majd a szeme mellé egy csók, az orrára, majd a csókot nyomtam vöröslő ajkára. Majd újra irány lefelé, és minden egyes pontot ami fölött elhaladtam, egy-egy csókot nyomtam oda. Érzékit, pici szívó hatással körítve. A mellére, mindkét bimbóra, a hasára. Majd kihúztam egészen odáig, hogy a nadrágot le tudjam róla húzni. Ahogy haladtam egyre lejjebb, úgy a bal lábán oldalt végig csókoltam a lábát, a combját, a térdét, a csodás vádliját, a bokáját, a talpát, és a nagylábujját. Majd elindultam a másikon fölfelé, a lábizmai meg-megremegtek, minden csókomra. Újra fönt voltam előtte, és már csak egy fehér bugyi borította szép testét. Nem húztam le, csak megint visszalöktem egy picit hátrább a testét, és a bugyijának alsó részét oldalra húztam combja felé.  

Megláttam a már hatalmasra duzzadt testbejáratát, érzéki látvány nyújtott, és az az érzésem támadt, hogy ott helyben fel kéne falnom, olyan étvágygerjesztő volt. De nem tettem, inkább belenyaltam, beledugtam a nyelvem teljes egészen, megpróbáltam körbenyalni a belsejét. Ekkor ő feljebb ült, és kezével kezdte simogatni a fejem, hangosan sikongatott, tudta nincs aki meghallja. A nyelvem bejárta a pinusának minden külső pontját, és belül is azt, amit elért, azt ízlelőbimbói birtokába vette. Majd egy görcsös remegés hullám csapott rajta végig, és hangos nyögéssel, elárasztott, egy kevés kéjnedvvel. Megpróbáltam egy részét beszippantani a számba, sikertelenül. Ekkor elindultam a pillegő testen fölfelé, csókokat nyomtam újra a testére, addig ő átkarolta a nyakam és húzta az ajkam az ajkához. S miközben csókolóztunk, addig ő hátul letolta a nadrágom és az alsómat is lejjebb tolta, én meg az egyik kezemmel elől segítettem lejjebb tolni az alsómat. Tovább csókolóztunk, vadul, aztán újra érzékien, nyelvünk fogócskázott a két szájpadlás légterében. 

A keze a péniszemet simogatta, a makkomat, a kalapomat, végigsimította ujjával, nagyon érzékien. Majd lassan a bejáratához illesztette, és lágyan behatoltam. Lassan mozogtam előre hátra, közben a vad csókokat csak akkor hagytuk abba, amikor, nehezebben kaptuk a levegőt, és lihegve, nyögdécselve bújtunk egymáshoz. A hangom egyre mélyebb lett, a légzésem még jobban felgyorsult, addig ő még kétszer a többszöri orgazmus hatására beborította a farkamat a kéjnedveivel. Istenien forró volt ott belül, és úgy fogta körbe a péniszemet, mintha oda teremtették volna az élet kezdetén. Majd amikor már nem tudtam visszatartani hangosan a puncijába élveztem. Lihegve csókolóztunk, lihegve súgtam fülébe, imádlak, míg ő azt mondta nekem Isten vagy, az én kis Istenem. 

Még pillegve csókolóztunk pár percig, majd felöltöztünk, és elfeküdtünk az ágyon, és sokáig élveztük, ahogy nyelvünk harcoltak a szánkon belül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr605558705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.