Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Váratlan vendég 1. rész

sztone 2013.10.09. 13:55

Szép napsütéses, kissé fülledt nyári délelőtt volt. Felségem a két gyerekkel elment moziba és a városba csavarogni, én pedig úgy gondoltam, hogy szabadságom első napján egy kicsit lustálkodok vidéki házunk árnyékos teraszán a hintaágyba fekve, amikor csengettek. Kissé morcosan mentem át a házon, hogy megnézzem ki zavarta meg pihenésem. Meglepődve láttam, hogy feleségem húga, Gabika áll a kapu előtt. 
– Állj be a kocsival, nyitom a kaput – mondtam, és a bosszúságom egy pillanat alatt elszállt. Gabikáról tudni kell, hogy feleségemnek, Évának 4 évvel fiatalabb féltestvére, akivel általában egy évben egyszer, karácsonykor szoktunk csak találkozni. 
– Szia – köszönt Gabi, miután leparkolt az udvaron. – A többiek? 
– Ha 10 perccel előbb jössz, akkor még pont itthon találod őket. Most mentek el moziba – válaszoltam. – Gyere beljebb. 
Bementünk a nappali és leültünk beszélgetni. Hamar kiderült, hogy Gabi azért jött, mert arra gondolt, hogy a mai napon megkezdett szabadságából egy-két napot nálunk töltene, úgy is olyan ritkán találkozik velünk. Ráadásul a barátja is elhagyta két hónapja, így otthon egyedül lenne. Beszélgetés közben Gabi egyszer csak hatalmasat ásított. 
– Bocsi, de éjszakás voltam, így egy kicsit álmos vagyok – mondta egy újabb ásítást elnyomva. 
– Aludj egyet, amíg Éva és a gyerekek nincsenek itthon, és nem zavar senki, legalább kipihened magad – javasoltam. 
– Az jól esne, de előtte lefürödnék, mert hiába zuhanyoztam le az éjszakai műszak után, megizzadtam ebben a melegben idefele jövet, csak előbb behoznám a cuccom a kocsiból. 
– Rendben, addig megnézek még valamit a fürdőszobába, és utána a tied – feleltem, de közben már azon járt az agyam, hogy kihasználom ezt a kínálkozó alkalmat, és meglesem Gabikát fürdés közben. 
Amint kiment a kocsihoz, gyorsan előkaptam a kamerát a szekrényből, és a fürdőszobába siettem. A fürdő sarkában egy majdnem plafonig érő szekrény van, annak a tetejére raktam a kamerát a fürdőkádra irányítva, és álcának WC papír tekercsekkel vettem körbe, úgy hogy két tekercs között éppen hogy csak kilátott az objektív. Gyorsan elindítottam a felvételt és kilépve a fürdőszobából szóltam Gabinak, hogy mehet a fürdeni. A folyosó végén lévő WC-ből jött a válasz, hogy majd megy. Talán olyan öt perc múlva hallottam, amikor kilép a WC-ből, és ahogyan becsukódott a fürdőszoba ajtaja, és hamarosan a kádba zubogó víz hangja törte meg a csendet. Jó negyedóra múlva egy hosszú pólóba bújva jelent meg a nappali ajtajában. 
– Szerintem most dőlj le a hálóban, estére meg majd kitaláljuk, hol fogsz aludni. Nem iszol valamit mielőtt lefekszel? Éppen egy mojítót készültem keverni magamnak – mondtam. 
– Egy ital rám férne, hogy szomjamat oltsam alvás előtt – válaszolta. 
– Menj a hálóba, mindjárt beviszem neked – azzal a választ meg se várva bementem a konyhába. Megkevertem két koktél – Gabiéba egy kicsivel több alkoholt téve, mint kellene – és bevittem a hálóba. Gabi gyorsan lehúzta a koktélt, és elnyúlt az ágyon. 
– Csinálok egy kis zenét – mondtam kifele menet, és elindítottam a CD lejátszót, amiből relaxációs zenék halk dallami csendültek fel. 
A poharakat lerakva a fürdőszobába siettem, és levettem a kamerát, hogy megnézzem mit sikerült felvenni. Kis kuckómba visszavonulva lementettem a felvételt a számítógépre, majd az elején és végén lévő fölösleges részeket levágva nekiálltam, hogy megnézzem a felvételt. Olyan izgalom fogott el, mint gimnazista koromban, amikor az iskolai táborban kiszökve a faházunkból, leselkedni mentünk a zuhanyzóhoz, amikor a lányokon volt a sor. A felvételen jól látszott, ahogyan Gabi levetkőzve bemászott a fürdőkádba, és elnyúlva a habos vízben eleinte csak áztatta magát, majd feltérdelve lassan végigszappanozta testét. Oldalról látszott, ahogyan simogatta magát szappanos kezével. Mikor két kezével hátranyúlt a nyakához, hogy azt is megmossa, felemelkedtek mellei. Sajnos a kádba nem lehetett belátni, így inkább csak a mozgásából lehetett kitalálni, hogy mikor ért kezével a combjai közé. Ott mintha egy kicsit hosszabban időzött volna, legalább is nekem olyan érzésem volt, hogy nem csak egy sima punci mosást takar el előlem a kád pereme. A farkam már a felvétel elejétől ágaskodni kezdett, de a képsor hatására – ami éppen csak, hogy lepergett előttem –szűk lett az alsónadrágom. Gabi hirtelen felállt a kádba, és a kamerának hátat fordítva, végigszappanozta formás fenekét, combjait és lábszárát, majd a zuhany rózsáért nyúlt, de meglepetésemre nem zuhanyozni készült, hanem letekerte a csőről a zuhanyrózsáját. Megnyitotta a vizet és kissé leguggolva a fenekéhez nyomta a cső végét. Kis idő múlva, leengedte a csövet a kádba, és kiugorva onnan eltűnt a képből. Innentől kezdve csak a kamera hangjaira támaszkodhattam, mely olyan volt, mint ha valaki egy slaggal kezdte volna el kimosni a WC csészét. Ez a jelenet még háromszor megismétlődött, és a végén a WC-be zúduló víz hangja hallatszott. Gabi még egy rövid időre visszatért a fürdőkádba, amíg lemosta magáról az összes habot, majd a vizet leengedve eltűnt a kamera képéről, és véget ért a felvétel, hiszen az üres kádról való képsorokat előzőleg én vágtam le. 
Az alsónadrágom már igen csak szorította a farkamat. Legszívesebben újra elindítottam volna a felvételt, hogy Gabit nézve könnyítsek magamon, mikor eszembe jutott, hogy meg kéne előtte nézni, hogy tényleg alszik-e, nehogy véletlenül rosszkor nyisson rám. Csendben a hálószobához mentem, és lassan kitártam a résnyire nyitva hagyott ajtót. Az ágyon hason fekve aludt a halkan szóló zene hangjaira Gabi. A korábban magára húzott vékony plédet lerúgta magáról, a hosszú póló felgyűrődött a háta közepéig, és kilátszott alóla a dereka, és a formás popsija. Alulról szinte semmi nem takarta, mert egy vörös cérna tanga volt rajta, melyen keresztül jól kirajzolódott a szétnyitott combjai közül előtűnő puncija. A kissé megnyugodó farkam egyből ismét megkeményedett, és még keményebben állt, mint előtte. Nagyon megkívántam, ahogyan ott feküdt előttem. Azon gondolkodtam, hogyan tudnám rávenni, hogy az enyém legyen. Hirtelen eszembe jutott egy régi kirándulás, amikor még friss házasként a szüleivel együtt elmentünk vidéki ismerősökhöz. 
Gabi akkor olyan 15 éves volt, és már akkor látszott, milyen jó nő lesz belőle. Mivel késő este indultunk vissza az ismerősöktől, Éva és Gabi is hamar elálmosodott az autóban. Éva egy kispárnát tett az ajtó és a feje közé, úgy szunyókált el, Gabi pedig köztünk ülve fejét Éva ölébe hajtva elfeküdt. Hogy ne fázzanak, egy a kalaptartón lévő pléddel betakartam mindkettőjüket. Gabi álmába kissé fészkelődve kényelembe helyezkedett, fenekét lassan feltornázva az ölembe. A pléd és a sötétség jótékony hatását kihasználva először csak a combja külsejét simogattam, és amikor mintha észre se venné nem reagált rá, egyre merészebb és merészebb lettem, egyre közelebb és közelebb haladva a feneke felé, becsúsztattam kezemet a rövid szoknya alá, mígnem elértem bugyiját, mely alá benyúlva simogatni kezdtem pelyhedző punciját. Sajnos az összezárt combok között elég kis területet sikerült anno feltérképeznem, de azt megállapíthattam, hogy Gabinak igen jó alvókája volt, hiszen amíg haza nem értünk hozzájuk, a simogatás ellenére nem ébredt fel. 
Vajon most is olyan mélyen alvó még, mint annakidején? – ötlött fel benn a kérdés, és halkan megszólítottam, de semmi reakció nem volt. Megpróbáltam újra, egy kicsit hangosabban is, de Gabi meg se moccant. Ekkor elhatároztam, hogy lesz, ami lesz, megpróbálom magamévá tenni. Halkan az ágy mellé léptem, és az éjjeli szekrényből kivettem a masszázs olajat, a libidókrémet, egy vékony anál vibrátort és a hozzá való síkosítót. Csendben, óvatosan mellé feküdtem, és a hátához hajolva ráfújtam a derekára, mint ha csak egy könnyű nyári szellő keltette huzat érintené meg a testét. Apró remegés futott végig a testén, de az egyenletes, halk szuszogása nem változott. Óvatosan egy ujjammal végigsimítottam a gerincén, a pólótól, a derekáig. Meg se moccant, a lélegzete se változott. Felbátorodva tenyeremmel kezdtem el simogatni a hátát, tekintetét le nem véve arcáról. A simogatás hatására újabb apró remegés futott át rajta. 
Megdermedtem és vártam, hogy felébredt vagy nem. Kis idő múlva, olajat öntöttem a kezemre, és lassú mozdulatokkal elkezdtem belemasszírozni a derekába, majd egyre lejjebb haladva fenekén átsuhanva a lábánál folytattam. Combja külsején végigfuttatva olajos kezem, eljutottam a bokájáig, ahol egy érzékeny, csiklandós pontra tapinthattam, mivel a lábai hirtelen megrándultak. Elkapva kezeimet vártam, és megnyugodva vettem tudomásul, hogy Gabi továbbra is édesen alszik. Olajat csorgattam lábaira, és két kezemmel egyszerre elindultam felfele a bokájától a dereka felé lábának belső oldalán, apró körkörös masszírozó mozdulatokkal. A combtövéhez érve a finom érzékeny bőrt kezdtem el simogatni, fel-felszaladva feneke két kemény félgömbjére. A simogatás igen jól eshetett Gabinak, mivel elkezdte emelgetni fenekét. Kezem egyre gyakrabban csúszott be combja tövéhez, végigsimítva a tanga által eltakart punciján. Az egyik simítás alkalmával tenyerem becsúsztatva tangája vékony pántja alá ujjamat végigfuttattam ánuszán, mire egy halk sóhaj mellett vagy tizenöt centire megemelte formás popsiját, és csak miután visszatértem fenekére, akkor ereszkedett vissza. Kezem a tanga alól már ki se húzva elkezdtem simogatni ánuszát, a gátat és puncija nagyajkait, Ahogyan siklott kezem le és föl a testén úgy emelte és engedte vissza fenekét. Egyre magasabbra és magasabbra emelkedett fel a feneke, már a hasa se érintette az ágyat. Kezem ügyébe készítettem az ágyon lévő egyik hengeres párnát, és a következő alkalommal, mikor popsija felemelkedett, gyorsan becsúsztattam a csípője alá, így hasa már nem feküdt vissza az ágyra, és ujjaimmal akadály nélkül tudtam végigsimítani szeméremdombján. Két kezemmel megfogtam tangályát és óvatosan lehúztam fenekéről és térdeit kicsit megemelve végighúztam lábain és levettem róla. 
Most már takarás nélkül láttam csupasz punciját, amely nedvesen csillogott. A nagy ajkak szétnyíltak, feltárva rózsaszín kisajkait. Egy-egy borsónyi libidókrémet nyomtam két kezem középső ujjaira, majd finoman belemasszíroztam a csiklójába, és ánuszába. A masszírozás hatására ánuszának rózsája hol összeszorult, hol ellazult. Balkezemmel tovább simogattam egyre jobban benedvesedő punciját, ujjamat bedugva hüvelyébe. Síkosítót kentem ánuszára, majd kezembe vettem a vibrátort, és bekapcsolva izgatni kezdtem vele a fenekét, miközben már két ujjamat toltam be puncija barlangjába. A vibrátor rezgésének hatására ánusza izmai ellazultak, és amikor hüvelye érzékeny pontjára tapintáskor feneke felemelkedett, a vibrátor eleje becsusszant a popójába. Feneke hirtelen összerándult, rózsájának izmai rászorítottak a vibrátorra, és egy hangosabb sóhaj hagyta el ajkait. 
Megálltam és vártam, csak a vibrátor rezget fenekében. Arcára tekintettem. A szeme továbbra is csukva volt. Rövid időn belül újra egyenletesen, bár kissé gyorsabb tempóban lélegzett. Ujjaimat kihúzva hüvelyéből újra simogatni kezdtem nedves punciját, miközben a vibrátort ki-be mozgatva egyre beljebb és beljebb toltam fenekében. Egyre gyakrabban futott át apró remegés testén, és hüvelye is egyre sűrűbben szorított rá, a be-becsúszó ujjamra. 
Elérkezettnek láttam az idő, hogy meg tegyem az utolsó lépést. Megszabadultam nadrágomtól és szétnyitott combjai közé térdeltem. A vibrátort tövig nyomtam a fenekébe, és a legmagasabb fokozatba kapcsoltam. Megfogtam keményen állom farkamat, és végighúztam nedves vájatán, a gáttól a csiklójáig. A meleg, nedves szeméremajkak érintésére majdnem egyből elélveztem, de sikerült visszatartanom magamat. Makkom helyével kőröztem a csiklója körül, egy időben ingerelve Gabit és magamat is. Gabi lélegzése tovább gyorsult, hüvelye tágra nyílt, készen állt, hogy befogadja faszomat. Még egyszer végigsimítottam makkommal vágatát, majd elérve kéjbarlangja bejáratát csípőmet finoman megtolva bevezettem faszomat a hüvelyébe. Hangos sóhajt hallottam. Gabi testét megemelve, fenekét hátratolva teljesen magába fogadott. Éreztem, ahogyan makkom eléri meleg nedves hüvelyének végét, megérintve a méhnyakat. Ahogyan a makkom neki ütközött a méhnyaknak Gabi megremegett, a hüvelye összerándult, rászorított kemény rudamra. Éreztem a hüvely vékony falán keresztül, ahogyan a vibrátor rezeg Gabi ánuszában. Pár pillanatig vártam, és amint a szorítása egy kicsit engedett kihúztam farkamat, egészen addig, míg már csak a makkom vége volt hüvelyének bejáratánál. Újabb sóhaj és remegés után keményen baszni kezdtem remegő punciját. Kezemmel alányúlva megkerestem csiklóját, és elkezdtem dörzsölni. A hármas izgatás hatására Gabika teste összerándult, hangos sikoly tört föl torkából, és hüvelyét, fenekét összeszorítva elélvezett. Nekem se kellett több. Nedves barlangjának szorítása, izmainak pulzálása hatására csúcsra jutottam, és golyóim összerándulva útjára indították spermámat, amely lövedékként csapódott hüvelyének falához, tovább növelve, elnyújtva orgazmusát. Gabika pulzáló hüvelyével már valósággal fejte farkamat, kiszívva belőle gecim utolsó cseppjeit is, majd egy elnyújtott sóhajjal kísérve visszarogyott az ágyra, magával rántva engemet is. 
Hangosan lihegtünk mindketten, az orgazmus okozta remegés csak lassan csillapodott. Ahogy kinyitottam a szemem Gabika csodálkozó tekintetével találkoztam. Kicsusszanva belőle mellé feküdtem. Szótlanul néztük egymást. Nem tudtam mit mondhatnék neki. 
– Köszönöm – szólalt meg Gabika nagy sokára. – Régen volt ilyen jó álmom – mondta cinkos mosollyal az arcán. 
– Mindig is szerettelek volna egyszer megkefélni, így kihasználtam az alkalmat – feleltem. – Remélem, ez azért köztünk marad, és Évának nem mondjuk el, nem szeretném elveszíteni a családom – tettem még hozzá. 
– Ez csak rajtad múlik – kezdte Gabi – meg azon, hogy mennyire leszel kedves hozzám, amíg nálatok vagyok. 
– Majd igyekszem – mondtam elcsukló hangon, arra gondoltam, hogy mi jöhet még azalatt az egy-két nap alatt, amíg nálunk lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr385558712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása