Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Egy hihetetlen éj

sztone 2013.10.16. 15:04

...ma este buli a csajokkal... hm rég volt már ilyen... ki kell tenni magamért. Jól akarok kinézni, és jól akarom érezni magam. Azt mondták nem kell nagyon kiöltözni, egy bárba megyünk. Csak kényelmesen! 

Izgatottan készülődtem. Egy frissítő tus után a tükör előtt néztem magam, mi is lenne ma a legmegfelelőbb öltözet. Közben átlengett a testápoló finom illata.Jólesett ahogy végig kentem magam vele. Szépen ragyogott tőle a barna bőröm.A simogatásba belebizsergett a testem. Vágyom az érintésre. Egy igazi férfi forró ölelésére, miközben magáévá tesz.Melegség öntött el, és a mellbimbóim megkeményedtek.Az órára pillantva jobbnak láttam nem ábrándozni.. elkések a végén... Fehér fehérnemű mellett döntöttem. Szinte világított rajtam a fehér csipke tanga, és a hozzá tartozó melltartó. Úgy döntöttem csak 1 világos farmert és egy fehér inget veszek fel, amit türkiz kiegészítőkkel fogok feldobni, és az elmaradhatatlan magas sarkú cipő. Hm, ok. Egy kis smink, megigazítom a hajam, és indulok. Kimenet még belenéztem a tükörbe...Minden rendben volt, a fenekem kerekségét kiadja a rásimuló farmer, és még nyugodtan kigombolhatok egy gombot az ingen, így kacéran kivillan néha a melltartó széle, és a dekoltázs is elég sexi...:-) 

...a bárban sokan voltak. Az egyik szélső asztalhoz ültünk. Koktélt rendeltünk. Beszélgettünk, nevetgéltünk...Néha körbemustráltuk a jelenlévő pasikat, de igazából senki sem bizsergetett meg...kicsit el is ment a kedvem. Reméltem les ma valaki... 
Már épp indulni készültünk, mikor egy csapat hangos férfi állt meg a pultnál. Wiskyt rendeltek... Egyikőjük megfordult és körülnézett. Összeakadt a tekintetünk. Magas volt, barna, nevetős, huncut barna szemekkel. Rásimult az ing, ami kicsit ki volt gombolva, a ujja feltűrve. 
Széles volt a háta és izmos a karja. Jézusommm, de jól néz ki!!! 
Mit tegyek?? a Barátnőim már nyűgösek, haza akarnak menni... Én nem maradhatok itt egyedül! Miközben fizettünk és indulni készülődtünk, a szemem gyakran összeakadt az izgalmas idegennel. Kifele menet végig nézett és mikor mellé értem finoman megfogta a karomat. 
- Lenne kedve inni még velem egyet, kérem!! - suttogta a fülemhez hajolva. 
Remegett mindenem az izgalomtól... alig bírtam kinyögni, h igen, minden vágyam ez!!! 

Rendelt és miközben kortyoltuk az italunkat a szemünket le sem vettük egymásról. Izzott a levegő köztünk... Egyik keze a térdemen pihent, szemei időnként a mellemet vizslatták. Felizgatott ez a tüzes tekintet. 
Aztán egyszer csak spontán mondta, h itt van a közelben a lakása és szeretné, ha vele tölteném az éjszakát. 

Kedvesen fogta a kezemet úgy húzott maga után a ház folyosóján... 
A lakás szép volt...Igazi férfilak...nem mondott semmit, csak húzott maga után egészen a hálószobáig. 

Egy pillanat alatt a hatalmas ágyon találtam magam.. nyelve a számban. Ízlett a csókja, az illata. A blúz dekoltázsát széjjelebb húzva belecsókolt a melleim közé. Éreztem az izmait, ahogy megfeszültek. Vadul csókolt, egyre hevesebben. Kezei már tépték rólam a nadrágot, és a blúzt..Én is hasonlóképp cibáltam róla le a ruhát. Vágytam látni, érezni ezt a testet. 
A melltartó pántot lehúzta és csókolta a vállam a nyakam. Éreztem a farkát mennyire kíván. Bekapta a mellbimbóimat. Szopogatta, szívogatta, erős kezei markolásztak. A lábaim akaratlanul szétnyíltak és ő közé feküdt. A bugyi még rajtam volt, de a vágy nedve már átitatta.Nem vette le csak félrehúzta és egy hirtelen mozdulattal már bennem is volt. Vadul nyomta belém, de én pont erre vágytam. Nyögései a fülembe hasítottak. Belém feszült és csak nyomta, miközben a számat harapta. Kezeim a hátát karmolászták, majd a fenekét fogtam és húztam még jobban magamba...Lassított, majd végül kivette. 
Most már csendesült vadsága... finoman simogatott, feltérdelt, lehúzta rólam a bugyit. Simogatta a combom. Fel a csiklómig. Ujjai finoman játszadoztak vele, és közben nézett a szemembe, figyelte, ahogy a melleimet simogatom. Most láttam csak milyen szép a farka is... Kívántam, érezni akartam a számban. Csókolgatta a combom, aztán a nyelve hozzáért a csiklómhoz. Kezeivel szétnyitott, h még jobban hozzáférhessen 
Nyalogatta, szívogatta, ujjai a hüvelyfalamat simogatták. A csiklóm egyre érzékenyebb és duzzadtabb lett. Testem megrándult.Éreztem, ahogy ahogy a kéj lassan halad fel a gerincemen, majd forróság és boldogság terül szét az agyamban. Oldalra fordított, mögém feküdt és úgy tolta belém hatalmas farkát. Fogta a csípőmet úgy nyomta. Aztán hátranyúlva megállítottam. Én akartam birtokolni a farkát. Csípőmmel mozogva játszadoztam vele. Hagytam kicsit kicsúszni, majd visszaszívtam magamba. Körözve simogattam, szorítottam. Csókolgatta a hátam közben és kért, h ne hagyjam abba. Majd megint ő mozgott... 

Pihegve ölelt át, közel bújt, leheletét éreztem a tarkómon. így pihentünk néhány percig, de én is akartam őt kényeztetni, érezni ahogy a számban keményedik meg újra. 
Megfordultam és lecsúsztam az öléig. Csak az ujjbegyem ért hozzá ismét éledező férfiasságához. Simogattam kicsit. Végig a tetejétől a tövéig. Nyelvem finoman ért hozzá. Csak épphogy. Lassan nyalogattam körbe a makkját. Beengedtem a számba. Hozzányomtam a nyelvem, azzal simogattam. Ujjaim a tövét, és a golyókat kényeztették. Kívántam, akartam szopni. A hegyével körbe kentem a számszélét és újra bekaptam, de most már mélyen. 
Ki és be, miközben finoman megszívogattam. Ismét hatalmas volt és kemény. Lüktetett a vágytól. 
Ő megfogta a fejem és elvette. 
- Had dugjalak még - mondta 
Négykézlábra állított és szenvedéllyel dugni kezdett. A csípőmet fogva diktálta az ütemet. Egyre vadabb volt és hangosabb, majd kivette és a forró ondó beterítette a hátamat. Rám hajolt, szétkente és belenyalt, megcsókolt, h érezzem az ízét... 

Odabújt mellém és kajánul vigyorogva azt mondta - ezt kár lett volna kihagyni :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr165576541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása