Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Klári meséje

sztone 2013.10.17. 21:07

Klári eltűnődve ült a gépnél. Már csak egy kattintás választja el a regisztrációtól... De ez talán a legnehezebb. Görcsbe rándul a gyomra a tudattól... Végül mégis ráklikkel az OK gombra. Pár perccel később már ott virít az adatlapja a képpel, amin csak a szemei láthatóak. 

Hogy jutott el idáig?- kavarog a fejében, habár az elszántság, már csak nyomokban hagyja még élni a gondolatot. 

Világ életében szerény, egyszerű és már-már prűd nevelést kapott. Az anyjával sosem beszéltek a szexről, a szülei házassága korán megromlott, majd az apja le is lépett, amikor épp 10 éves volt. Utána anyja többé nem kezdett férfival... legalábbis ő nem tudott róla. 
Viszont éppen eleget hallgathatta, hogy minden férfi szemét disznó, és hogy egy nő csak magára számíthat. 

Éppen ezért volt hát meglepő, mikor érettségi után szinte azonnal szerelembe esett az első fiúval, aki a kollégája volt a gyárban és viszonylag rövid idő után hozzá is ment. 
Géza. Nos, igen. Géza helyes volt, aranyos, és udvarias is. Csóknál tovább csak az esküvő után jutottak. Akkor derült ki,hogy habár Géza emberileg több, mint megfelelő, szexuálisan egy csődtömeg. Előjáték semmi, durr bele, két lökés, majd elmegy, legördülés, falnak fordulás, alvás. 

Eleinte reménykedett, de ahogy teltek a hónapok, egyre inkább elveszett a bizalma és egyre többször jutott eszébe egy régi, de annál kellemesebb élménye, ami igen rosszul zárult... 

Még a középiskolában volt egy osztálykirándulás, amire tisztán emlékezett. A Bakonyban sátoroztak az osztállyal és az osztályfőnökkel. Az egyik sörgőzös éjjel egyedül aludt a sátrában (barátnője valahol az erdőben bóklászott egy fiúval), amikor beosont hozzá a Laci. 
Langaléta, nagy fülű srác volt. Mindig cigizett. Sophianae-t szívott folyamatosan, vagy sodorta a cigarettát. A sörtől megszédült és cigi szagú Laci beosont a sátorba. Ő, mikor észrevette majdnem ráförmedt, ám a fiú befogta a száját. Akarsz kicsit szórakozni? –kérdezte. Klári bár halálra vált, mégis vonzotta a helyzet, úgyhogy bólintott. A fiú lassan elvette a kezét a lány szájától, majd lassan végig símogatta a rövidnadrágban, és pólóban alvó lány lábait. Klári megborzongott. Laci lassan lehúzta a pólóját, majd Kláriét is, és csókolni kezdte a lány nyakát, majd lassan lefelé haladva a melleit is. Az felnevetett... Ne már- mormogta a fiú- még felvered a többieket. De csikis vagyok- kuncogta Klári- fura ez az egész. 
Ne aggódj, apám egyik újságjában láttam képeket, és ott a fiú pont ezt csinálta a lánnyal- nyugtatgatta Laci, majd hirtelen Klári szájára tapasztotta nikotinos száját. Habár kellemetlen volt az illat, maga az érzés felemelő volt a lány számára. Élete első igazi csókja! A fiú forró nyelve lassan utat tört fogai között. Először rémülten nézte a fiú csukott szemeit maga előtt és szinte fulladozva lebénult a hirtelen helyzettől, majd lassan becsukva a szemét válaszolt nyelvével a fiú nyelvének játékára. Pár percig játszották ezt, majd a fiú ismét a melleivel játszadozott. Nyelve hegyével lágyan cirógatta a keményedő mellbimbókat, és finoman szopogatni kezdte őket. Klári érezte, hogy lent elönti a forróság, és sóhajtozni kezdett. 
Laci egyre lejjebb haladt. Már Klári puha hasát puszilgatta, majd belecsókolt a köldökébe is. Kezét óvatosan a rövidnadrág dereka alá csúsztatta, és finoman letolta azt, a sötétben. Klári megrezzent, de képtelen volt tiltakozni, ahogy a fiú csupasz mellkasa finoman hozzáért a vénuszdombjához a mozdulat közben. 
Azon kezdett gondolkodni, vajon mi lesz, ha véletlenül visszajön a sátortársa, de ekkor hirtelen forróságot érzett a lábai között és a következő pillanatban egy felfoghatatlanul kellemes érzés öntötte el az agyát, amitől gyakorlatilag majdnem felsikított, de betapasztotta kezeivel a száját. Ezután fogta csak fel, mi történt, ám ekkor a fiú nyelve már a csiklójával játszadozott. 

Laci gyakorlatlan volt, ám mégsem reménytelen. Ösztönösen ráérzett, mit, hogyan kell csinálnia. Furának találta a helyzetet. És fura ez az íz is, mégis valahogy izgató. És ahogy óvatosan körbepásztázza a nyelvével az apró csikló minden szegletét érzi, hogy a nadrágja egyre szűkebb lesz. Így még sosem volt lánnyal. Tudja, hogy az alkohol dolgozik benne, de ezt már meg akarta tenni, hiszen fogadtak a haverokkal tíz doboz cigiben,hogy ma éjjel "rendbe rakja" a Klárit. Amit a lány nem tudhatott, ahogy azt sem, hogy öt kamasz fiú toporog némán kuncogva a sátortól pár méterre, fülelve a kiszűrődő hangokat... 
Bazmeg, megcsinálja - suttogják egymásnak fojtott hangon, vigyorogva... 

Közben a sátorban Klári egészen újszerű, csodálatos dimenzióba lép. Laci nyelvének mozgására, egyre erősebb, hullámszerű érzések érkeznek a hasa alja felől. A fiú előbb lassít, majd hirtelen egyre gyorsabb lesz... Klári már érzi,hogy mindjárt valami fantasztikus dolog fog történni. Agya lassan lezsibbad, teste megfeszül, combja remegni kezd... épp azt akarja nyögni,hogy Laci ne hagyd abba kérlek... , amikor hirtelen feltépi valaki a sátor bejáratát és ott áll Réka, a barátnője és még egy lány... Laci a másodperc törtrésze alatt elengedi, a háttérben hallani, ahogy pár fiú felröhög, Réka és a másik lány döbbent arccal állnak lefagyva, Klári pedig még mindig szétrakott lábbal, nedvesen csillogó öllel, bágyadt arccal néz, mint aki nem tudja hol is van. Egy pillanat alatt zuhant a mennyország kapujából vissza a csupasz, hideg erdei földre... 

Egy héttel később anyja kivette az iskolából és átíratta egy másik gimnázium esti tagozatára. Lacit többé nem látta... 

Azóta keresi, vágyja azt a sátoros érzést, azt a beteljesületlen kéjt, amitől csak pár másodperc választotta el akkor éjjel a Bakonyban. 

Gézától nyilvánvalóan nem kapja meg, ezt ennyi év után is tudja már. Van már két közös gyerek, de a kéj mindig elmaradt... 

A netezéssel akkor találkozott, mikor a gyerekeknek vettek gépet az iskolai tanuláshoz. Megtanították a gép használatára, majd felregisztrálták közösségi oldalakra is. Ő hosszú éjszakákon át ismerkedett a Nettel, és teljesen függő lett. Míg a férje és a gyerekek aludtak, végigszörfözött a hálón... és így bukkant erre az oldalra. 

Eleinte berzenkedett tőle, ám annyi év elfojtott szexualitása, és a csábító félmeztelen férfitestek látványa magával ragadta. Ekkor fészkelte be agyába magát a gondolat, hogy regisztrál és keres valakit, aki befejezi vele azt a bizonyos éjszakát. 

Pár hét tépelődés után most itt áll és nézegeti frissen elkészült adatlapját... Remeg, mégis izgatott, jó értelemben. 

Néhány nap múlva már lelkesen levelezik. Sok érdeklődő akad. Szeretik a milfeket... Ő viszont válogat. Képeket kér. Valami langaléta, nagy fülű pasit keres, aki dohányzik... 

Végül rábukkan... Levelezni kezdenek. Hosszú heteken át mennek a levélváltások. A férfi 29 éves, egyedülálló, csak szórakozni akar, mert nemrég szakított a barátnőjével. 
Habár eleinte szégyelli, végül Klári megosztja vele régi, titkos vágyát, amit a férfi már félszavakból is ért... 
Két hét múlva találkoznak. Akkor Géza elutazik a gyerekekkel a vidéki nagymamához hétvégére. 

Két hét múlva Klári magát nézegeti az üres lakásban, egy pohár borral a kezében. Vadonatúj fehérnemű van rajta. Habár testén látszik a kor, még mindig vállalható. Tíz perc múlva csengetnek és végre ott áll az ajtóban "Laci", a felnőtt "Lacija", akivel végre beteljesítheti azt, amitől anno megfosztatott. 

Némi beszélgetés és iszogatás után már az ágyban vannak. Valahogy nem érdekli a tudat, hogy férje pár órája még benne feküdt. Egyszerűen nő akar lenni és végre megtalálni a régen vágyott kielégülést. 

Amikor fél óra múlva remegő combbal, ziháló mellkassal, és zsibbadt aggyal a plafonra néz, már tudja, hogy ez a csoda igenis járt, jár neki, úgyhogy a lábai közül elégedett arccal felnéző férfi fejét nevetve, finoman visszanyomja, hogy az újra, meg újra a csúcsra juttathassa azon az éjszakán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr465582153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása