Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Szexi nyaralás

sztone 2013.10.17. 14:22

Néhány éve történt, hogy elmentünk a Balatonra nyaralni. Kis családi nyaralás, szüleim, barátnő, unokaöcs. Napközben sajnos valaki mindig volt körülöttünk, így még csak egy hosszú, forró csókra sem nagyon futotta. Persze nagyon kívántuk már egymást, mihamarabb érezni akartam a lány kerek fenekét. Kicsit nagy popsija volt, naaagy kerek popsi. Pavlovi reflexeim mindig beindultak, mikor ránéztem, markoltam. Kívánatos segg volt, és már nagyon ki voltam rá éhezve. 

Este elmentünk sétálni. Végre kettesben. Fonyódon voltunk, elég dimbes-dombos környék, ki is néztünk egy felfelé vezető lépcsőt. Egész magasra jutottunk, igen szép panoráma tárult elénk. Én nem bírtam már magammal, szorosan öleltem kedvesem, és érzéki csókba kezdtünk. Pár pillanat alatt úrrá lett rajtam a vágy, s kezemmel a nadrágjába nyúltam, markoltam selymes bőrét. Ettől ő is izgalomba jött, halkan nyögdécselni kezdett, de érezhetően zavarban volt. Ugye, ha nekünk csodás a panoráma, akkor minket is igen sokan láthatnak. Simogattam, szeretgettem, hogy ellazuljon, de nehezen ment ment, így nyelvemet is bevetve elé térdeltem, és vadul csókolni kezdtem a csiklóját. 

Közben néztem rá, és kértem, hogy nézzen a szemembe. Éreztem, hogy így egyre jobb neki, szerette nyelvem kényeztetését nagyon. Megfordultam, ő előrehajolt, nagy popsija megnyílt, láthatóvá téve izgatóan kidomborodó punciját. Elvesztettem az eszem, s így is nyalni akartam még, végig az egész hátsóját, lefetyeltem, a puncija tetejétől egész a popsijáig. Ettől már annyira izgalomba jött ő is, hogy meg-meg remegett a lába, és sóhajai jelezték, hogy ha tovább folytatom, összeesik szegény. Ezt nem akartam, ezért inkább már-már kőkeménnyé izgult farkammal folytattam. Nem kellett sokat várnom, kereke feneke vad táncba kezdett farkamon, az a látvány, az a forró és lucskos punci hamar az egekbe röpített engem is. Felvettük egymás ritmusát, csattogtak nemi szerveink a kemény szextől, együtt gyorsultunk, vadul. 

Pár perc alatt felértünk a csúcsra, egymás nyögései még inkább izgatóvá, és extrémmé tették az élvezést, nagy adag spermával töltöttem meg a kicsim punciját. Utána felegyenesedett, megcsókolt, vad, szerelmes csókjával, én meg nem vettem ki a farkam. Nem bírtam magammal, ezért szép lassan mozogni kezdtem, keménységem nem nagyon szenvedett csorbát. Láthatóan őt is izgatta, hogy a mindentől lucskos punciját újból elkezdtem dugni. Csókoltam, ki voltunk mindketten tekeredve, de akartuk egymást. Egy perc alatt feljutottunk mindketten a csúcsra, újból beleélveztem. Még vagy 5 percig csókolóztunk, és simogattuk egymást. 

Neki ez volt élete első ágyon kívül történt esete, de nem az utolsó. Másnap még jobb helyen, még érdekesebb körülmények között lettünk egymáséi. 

Az előző esti csodás szeretkezés még mindig ott volt a szemében, kacérabban nézett rám, mint előtte. Számomra is kívánatosabb volt, már reggel legszívesebben szétdugtam volna kívánatos punciját, de sajnos nem tudtunk kettesben ébredni. 

A napi program strandolás volt, mivel Onyutha Judit délutánra már hüsit jósolt. Elmentünk ez ügyben Lellére, mentünk is be a vízbe gyorsan, hiszen pár óránk volt csak, utána tudtuk, hogy az egész nyaralásnak annyi, jön a hideg, jön az eső. Először labdáztunk unokaöcsémmel, meg barátnővel, de néha elég hideg szelek fújtak. Én sokkal jobban szerettem volna barátnőm seggével labdázni, ezért nagy nehezen le is passzoltuk a gyereket, utána beljebb mentünk egy kicsivel, guggolva épp a nyakunkig ért a kellemesen langyos víz. Magamhoz öleltem, és kezeimmel vadul markolni kezdtem izgató fenekét, közben csókoltam, vad csók volt ez. Az egyik kezemmel a bugyijába nyúltam, éreztem, hogy egyre nedvesebb, na nem a víz miatt. 

Kezemmel izgatni kezdtem, állítólag nagyon jól, finoman csinálom, ennek eredményeképp meg-megharapdált, körmeivel véraláfutásosra szorította a fenekem, és halk sóhajok közepette elélvezett. Persze el-elcsukló hangon néha mondta, hogy "Mit csinálsz?", meg "Jaj, meglátnak." Na és? Ott voltunk a strandon, mindenütt emberek, tőlünk is pár méterre gumimatracon sodródó, kacéran mosolygó fiatal pár... Izgató volt, nem is hagytam annyiban a dolgot. Barátnő, bugyiját szépen félrehúztam, és az ölembe ültettem, és úgy csókolóztunk tovább. Sajnos nem lehetett megvadulni, csak szép, finom, érzéki szeretkezésről lehetett szó. Lassan mozgott rajtam, farkam egyre mélyebben hatolt édes puncijába, és én is egyre erősebben markoltam roppant izgató fenekét. 

Ujjammal a hátsó bejáratát izgattam, ettől kicsit jobban izgalomba jött, és gyorsulni kezdett. Ha a szél enyhébb lett volna, még a Badacsonyról is látszottak volna a hullámaink, amit testünk ritmusos mozgása gerjesztett. Csodálatos volt, megint együtt élveztünk el, megtöltöttem forró nedűvel a drágaságom édes nuniját. Persze a csúcson ő is és én is átestünk a kontrollon, így sóhajaink, nyögéseink már azoknak is elárulták tevékenységünket, akik eddig nem vágták le. Persze barátnőm amikor kinyitotta a szemét, rettentő zavarban volt, nem egy tekintet pásztázott bennünket. Persze csak a fejünk látszott ki a vízből, de nyilvánvaló volt mindenki számára eme tett. 

Csukott szemmel csókolóztunk még vagy 10 percig egymás karjaiban, addig a farkam még élvezte a forró és szexi barlang kényelmét. Mire kigabalyodtunk egymásból, már senki sem nézett ránk úgy, lehiggadtunk, aztán iszkoltunk kifelé, mert a felhők már igen közel jártak. 

Bárcsak minden nyaralás ilyen szépen telne!

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr995581116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stabilo 2013.10.17. 20:25:50

Ez most mi a szar????

2013.10.17. 21:12:39

Jó ez, de valami fotó a csajról?

bukszindeksz 2013.10.18. 08:28:01

Fantázia terméke az elejétől a végéig. A megoldás: többet csajozz, kevesebbet nézz pornót. A végén még talán arra is rájössz, mi a különbség a dugás és a szeretkezés között

Muhammad Balfas 2013.10.18. 12:50:41

@Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó...

kicscsávók 2013.10.18. 13:51:45

Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :)
süti beállítások módosítása