Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Nyári szellő

sztone 2013.10.22. 12:47

Pár évvel ezelőtt, egy jónak ígérkező nyár elején kezdődik a történetem, amelyet azóta is életem egyik legkedvesebb időszakaként tartok számon. Bár az eltelt évek alatt sokszor akadtak olyan pillanatok, amikor előző kijelentésem szöges ellentétét éltem át, az ilyen emlékek általában mégis megszépülnek. Na de hadd kezdjem a legelején, elővezetve e tragikomédia kiindulási pontját és okait is. 
Egy szép nyári estén éppen utazási irodák prospektusait lapozgattam, és széles vigyorral a képemen konstatáltam, hogy végre - a szüleimtől való elszakadás után először - sikerült külön munkákból annyi pénzt összeszednem, hogy kedvemre elmehessek nyaralni. Bár a lakás árának jelentős részét drága megboldogult mamámnak köszönhettem, az elmúlt három évben azért gürcöltem még az amúgy szabadságként kiírt napjaimban is, hogy azt a kis kölcsönt vissza tudjam fizetni, amelyet azon felül fel kellett vennem. Boldog voltam tehát, hiszen előttem állt a nyár, és a legnagyobb problémám az volt, hogy megfelelő üdülőhelyet találjak magamnak. Néha persze még a legjobban megtervezett dolgok is dugába dőlhetnek, és ha rólam van szó, megszoktam, hogy kedves barátom a sors szívesen kivételt tesz velem. Mindez előjeleként vészjóslóan megcsörrent a telefonom, és amikor felvettem apám szólt bele kedves dörmögő hangján, s közölte velem a sors akaratát. Egyik unokatestvérem végre-valahára megtalálta párját, és szeretettel vár minket három hét múlva Szegeden tartandó esküvőjükre. 
Mit is mondhatnék így utólag - kár is lenne hazudni - egyáltalán nem örültem a boldogságának. Kukáztam az összes katalógust, és morogva vettem tudomásul, hogy a nyaralásra szánt pénz nagyrészt elmegy majd az utazásra, szállásra, és persze a kihagyhatatlan ajándékpénzre. Dühömben előkaptam a családi fényképalbumot, és amolyan shaolin - mester szakállat és bozontos szemöldököt pingáltam drága unokatestvérem képére. Ettől némileg lehiggadtam, s amikor a vörös köd tovaszállt, első szerelmem képeit kezdtem nézegetni. Anita harmad-unokatestvérem volt, ő és családja pedig nagyon közel álltak a szívemhez. Gyermekkoromban sok nyarat töltöttem náluk, s persze hamar beleestem az állandóan viháncoló, ugyanakkor kedves és ragaszkodó lányba. Tizenkét évesen tőle kaptam életem első csókját, s az elmúlt évek során sokszor álmodoztam róla. Képeit nézegetve kellemes bizsergés futott végig rajtam. Sokszor hallottam már, hogy sok szerelmed lehet életed során, az első láttára azonban még évtizedek múltán is megdobban a szíved. 
Esetemben persze dobbanás helyett valószínűleg inkább a hormonjaim dohogtak, és mellékhatásként megajándékoztak életem egyik legostobább ötletével. Az esküvő és Anita között hamar párhuzamot vontam, mivel mindkettő Szegeden leledzett. Másnap kezembe vettem a telefont, hogy összekössem a kellemest és a kötelességet. Pár csörgés után Andi nénikém köszönt bele. 
Elmondtam neki, hogy ha már az esküvő miatt úgy is le kell utaznom, nyaralási célzattal előbb megyek, és persze szívesen meglátogatnám őket is. Nénémből persze csak úgy ömlött a szó, de a beszélgetés végén azért rátértem tervem egy sarkalatos pontjára, és megkértem rá hogy jöjjön ki elém valaki az állomásra. Természetesen biztosra vettem, hogy Anitát küldik ki. 
A terv tehát készen állt. Egy héttel előbb leutazom Szegedre, és megkérem Anitát, hogy kalauzoljon el a városban egy kicsit. A tudat, hogy újra gyermekkori szerelmemmel lehetek olyannyira magával ragadott, hogy nem is gondoltam a terv buktatóira, sem pedig arra hogy valójában mit is készülök tenni. 
Másnap lefoglaltam a Hotelszobát, és két hétre rá ott ültem a Pécsről Budapestre, majd a Budapestről Szegedre tartó Intercityn. Az álmodozással töltött órák hamar eltelnek, így aztán nem kellett sok, és felbukkant a vonat ablakában a Szeged feliratú tábla. Lekászálódtam és átpasszíroztam magam a tömegen. Tekintetemmel Anitát kerestem, és amikor valaki a nevemet kiáltotta, a hang irányába fordultam. 
- MIKIIIIIIIIIIIIIIIIII - egy fiatal lány csapódott belém olyan erővel, hogy feldöntött a csomagjaimmal együtt. 
- MIKI! Szia Miki! - lelkendezve megölelt, majd puszit nyomott az arcomra. 
- T...te? - a meglepetés miatt csak ennyire tellett, mivel nem ismertem meg a rajtam fekvő fiatal lányt. Sajnos hamar észrevette zavaromat, és egész közel hajolva mélyen a szemembe nézett, majd duzzogva elfordult tőlem. 
- Nem emlékszel rám igaz? - nem tudtam mit mondhatnék, hiszen valóban nem tudtam ki ez a lány. Nagyot sóhajtott, majd a kezét nyújtotta és felsegített. 
- Tehát tényleg nem emlékszel! Pedig én nagyon jól emlékszem rád szépfiú! - kacsintott felém - Eszter vagyok! 
- Ááá, Anita kishúga! Szia! - adtam én is egy puszit az arcára, amire szégyenlősen elmosolyodott. Felkaptuk a csomagjaimat, és elindultunk a taxik felé. A kezdeti meglepetés hatása múlni kezdett, és nagyon csalódottnak éreztem magam. 
- A nővéred merre van? - kérdeztem rá reménykedve, és nem is sejtettem, hogy rossz lóra tettem. 
- Anita nincs itthon? Őt szeretted volna mi? - vigyorodott el kajánul. 
- Dehogy! Csak kíváncsiskodtam. - de csalódottságom valószínűleg kiült az arcomra is, mert Eszti fürkészően nézett rám. 
- Ó hogy te milyen aranyos vagy! És milyen rosszul hazudsz! - hadarta egy szuszra, és megspórolva nekem a mentegetőzést, beült a legközelebbi taxiba. 
Eszti az egész úton csacsogott, és ha éppen kérdezett tőlem valamit gyorsan válaszolt is rá saját maga, így aztán nem nagyon jutottam szóhoz. Úgy döntöttem, előző vereségem ellenére teszek még egy kísérletet. 
- A nővéred elutazott esetleg valahová? - igyekeztem beszorítani a kérdést Eszti két mondata közé. 
Eszter huncutul elmosolyodott, majd az amúgy tetemes mondandója közé beékelte, hogy: "Csak bevásárolni ment!". 
Megérkeztünk. 
Kifizettem a taxit, és én is kiszálltam. A hotel lényegében háromemeletes sorház volt a belvárosban, de azért az összegért tökéletesen megfelelt. Bent tisztaság fogadott, és az egyszerűség ellenére kellemesnek és otthonosnak éreztem. A szobám is hasonló hangulattal rendelkezett. Kis dohányzóasztal két székkel, fürdőszoba káddal és zuhanyzófülkével, valamint egy, szép széles ágy. 
Elkezdtem kipakolni a cuccaimat, miközben Eszti ráugrott az ágyra, és hason fekve végignyúlt rajta, majd valami magazint kezdett el lapozgatni. 
Hirtelen nagyon fáradtnak éreztem magam. Az utazás számomra sosem bírt pihentető jelleggel, aztán eszembe jutott, hogy mire nénémhez érünk talán Anita is hazaér a bevásárlásból. A gondolat új erőt adott, és negyed óra elteltével készen is álltam az indulásra. 
Esztihez fordultam, aki még mindig az ágyon feküdt és dudorászva lapozgatta a magazint. Miközben a lábait hintáztatta, a szoknyája szinte a derekáig felcsúszott, látni engedve ezzel hófehér, enyhén áttetsző alsóneműjét. 
Megakadt a szemem szép kerek idomain, és felgyorsult szívveréssel mustráltam a fenekét. Mintha megérezte volna, hogy őt figyelem, hirtelen felém fordult. 
- Na mehetünk? Eeeeeeeeeee? Te perverz! - kacagta el magát - csak nem a bugyimat nézted? 
- N...Nem dehogy! - motyogtam zavaromban, mint a kisfiú, akit rajtakap az anyukája, miközben a szomszéd kislány szoknyája alá néz. 
- De igenis nézted! Egy 15 éves lány bugyiját bámulni! Nahát! - harsogta tovább, de úgy tűnt, meglehetősen élvezi kínos helyzetemet. 
- Teljesen felcsúszott a szoknyád, nehéz lett volna nem észrevenni! - vágtam vissza magamból kikelve, és éreztem, hogy szinte kigyullad az arcom. 
- Tudtam, hogy megnézted! - nevetett rám mutogatva - És? Hogy tetszett? 
Nem válaszoltam, paprikavörös arccal elindultam az ajtó felé. 
Az úton Eszti tovább élcelődött velem, és folyamatosan kuncogott zavaromat látva. Hol kukkolónak, hol pedig bugyi vadásznak hívott. El kellett könyvelnem magamban, hogy ez a csitri simán zavarba tud hozni a köztünk lévő korkülönbség ellenére. Szinte nem is hallottam Eszter csivitelését, gondolataim végig e körül forogtak, míg végül megérkeztünk. 
Szeged külső részén elhelyezkedő, tágas kertes családi ház újra előkerült az emlékeimből, szinte semmit sem változott gyerekkorom óta. 
Drága néném ölelése sem változott. Hiába lettem magasabb, még mindig levegő után kapkodtam ölelő karjai között. Bementünk a házba, és helyet foglalva beszélgetni kezdtünk. 
- Remélem minden rendben volt idefelé jövet és Eszter is jól viselkedett! Nagyon szeleburdi lány - mondta nénikém, de látszott, hogy szeretettel néz lányára. 
- Remek volt - hazudtam gyorsan, és reméltem, hogy a továbbiakban nem esik szó a történtekről. 
- Jaj, képzeld Anyu... - kezdte Eszti izgatottan. Úgy éreztem a felkínált süti hirtelen megakad a torkomon. Lelkileg felkészültem rá, hogy ez a jó asszony megtudja, hogy alig fél órája a lánya fenekén legeltettem a szemem - ...Miki nem ismert meg! 
Eszti szomorú arcot vágott, de amikor meglátta hogy őt nézem, durcásan elfordult. 
- Ugyan kicsim, legalább négy éve nem járt felénk! - nyugtatta meg anyja, majd felém fordulva beszélgetésbe elegyedtünk. 
Nemsokára alkalmasnak láttam az időt, és rákérdeztem: 
- Andi néni! Anita sokára jön meg? Szerettem volna őt is látni! 
- Nahát! Hogy te milyen aranyos vagy! - csivitelte rögtön Eszter - Képzeld anyu! Idefelé egyfolytában Anitáról kérdezett ez a szépfiú! 
- Anita csak a hétvégi esküvőre utazik haza. A barátjával nyaral a Balatonon! - mondta néném teljesen figyelmen kívül hagyva Eszter beszólását. 
- Oh! - csak ennyit tudtam kipréselni magamból. Úgy éreztem, mintha gyomorszájon vágtak volna. Próbáltam újfent közönyösnek mutatkozni, de tudtam, hogy a csalódottság megint kiül az arcomra. Hiába, az ilyesmi sosem ment túl jól. 
- Jut is eszembe! Mintha azt mondtad volna, hogy lazítani jöttél! Bejárnád a várost? - érdeklődött nénikém. 
- Igen szeretném, de nem tudom mit érdemes megnézni - olyannyira lefoglalt saját nyomorúságom, hogy álmomba se gondoltam volna, mi következik. 
- Ezen könnyen segíthetünk! - vágta rá - Eszter, van kedved Mikinek megmutatni a várost? 
Itt álljunk meg egy kicsit. Tudjátok, mint amikor a filmek közben egy fontos momentumnál megfagyasztják a képet, hogy a főhős megoszthassa a nézőkkel gondolatai esszenciáját. Persze hősnek még a Supermanes pizsamámban sem mennék el, na de az a századmásodperc míg Eszter megadta a válaszát, számomra felért egy lidércnyomásokkal teli évtizeddel. Az eredmény természetesen az lett, amitől tartottam. Félelmeim tárgya bőszen lecsapott a lehetőségre, esélyt sem hagyva nekem a visszakozásra. 

Már besötétedett, mire visszaértem a hotelbe. Igazából akkor tudatosult csak bennem, hogy huszonkét éves létemre milyen könnyelmű és ostoba voltam. Nem maradt más hátra, mint feltenni magamnak egy igen aktuális kérdést már sokadszorra rövid életem során: Hogy lehettem ekkora barom? 
Másnap kopogásra ébredtem. Ránéztem az éjjeliszekrényre elhelyezett vekkerre, amelynek nagymutatója lustán közeledett a kilenchez. 
- Gyere be! - mondtam bágyadtan, és valahogy kievickéltem az ágyból. 
Eszter rontott be, és egyből belevágott a csivitelésbe. 
- Héj szépfiú! Öltözz, öltözz! Sok a látnivaló! 
Bár az este korán elaludtam, most úgy éreztem minden erőm elhagy. Nem volt mit tenni, amit főztem, most meg kellett ennem. Lezuhanyoztam, felöltöztem és kinyitva a fürdőszoba ajtaját, megláttam Esztert a tegnapi pozíciójában. Megint az ágyon feküdt az elmaradhatatlan bő rakott szoknyában. Mintha csak a tegnapi napot élném át újra, ő ismét valami újságot olvasott, és ezúttal a derekáig felcsúszott a szoknya. 
Elképedve bámultam szép kerek fenekét, formás lábait és testének vonalát. A látvány egyáltalán nem egy 15 éves lányra emlékeztetett, sokkal inkább egy korombélire. Ezúttal is hófehér alsót viselt, de helyenként átlátszó csipke szegélyezte, amely még jobban kiemelte feneke vonalát. Az élmény teljesen magával ragadott, így aztán természetesen megint rajtakapott. 
- Tudtam, hogy perverz vagy! - harsogta rám mutogatva. 
- Nem vagyok perverz! A szoknyád mindig felcsúszik! - feleseltem magamból kikelve. 
- Tényleg? Szóval folyamatosan leskelődsz mi? - teljesen váratlanul a nyakamba ugrott és puszit nyomott az arcomra. 
- Na, gyere! Ne vesztegessük tovább az időt! Sok a dolgunk mára! - tudtam, hogy remekül mulat zavaromon, ezúttal azonban jobbnak láttam, ha nem mondok semmit. 

Eszter nem sajnálta az időt, sok helyre elvitt. Jártunk a Kakas templomban, a Gróf palotában, és még a Tisza parton is. Mindezt még a délelőtt folyamán. Teljesen úgy éreztem magam, mint egy útipoggyász. A Tisza partján végül megéheztem, és meghívtam ebédelni, csak hogy végre pihenhessek egy kicsit. Ebéd közben eltökéltem, hogy csak azért is jól fogom érezni magam, és tisztázom vele a helyzetet. 
- Eszti - kezdtem bele köntörfalazva, amolyan mézes-mázos módon - tudom, hogy te a nyári szünetedet töltöd. Igazán nem akarlak lekötni akaratod ellenére! Biztosan szívesebben lennél a barátaiddal... - a mondat felénél elakadt a szavam, mert dühösen megrázta a fejét. 
- Le akarsz rázni, igaz? - az arcáról egy pillanat alatt tovatűnt derűs mosolya, és szomorúság vette át a helyét. 
- Nem erről van szó, csak úgy érzem, untatlak - köntörfalaztam, de ő lesütötte a szemét. 
- Már mondtam, hogy pocsékul hazudsz! Utálsz ugye? - láttam, hogy remeg a válla, és könnycsepp folyik végig az arcán. Egészen addig a pillanatig soha nem sírt még előttem lány. Ez a váratlan fordulat teljesen leblokkolt. Szemétnek éreztem magam, és nagyon megsajnáltam. 
- Dehogy útállak! Csak úgy éreztem, nem kedvelsz - ez volt minden, amit ki tudtam nyögni. 
Eszti kisvártatva felnézett rám, és letörölve a könnyeit olyan mosolyban részesített, amely örökre beleégett a tudatomba. Talán a könnyek okozta sokk miatt, de még ma is ugyanolyan tisztán látom kedves, gyermeki mosolyát. 
Ebéd után a ligetben sétáltunk, majd leültünk egy padra megpihenni. Eszti lehunyt szemmel élvezte a friss, simogató szelet. Most először vehettem jobban szemügyre. Szép kerek arcél, meleg barna gombszemek és telt, szexi ajkak. Szemei színével szinte megegyező, enyhe hullámokkal tarkított, nyakközépig érő sötétbarna hajkoronájából finom virágillatot hozott a szél. Gyönyörű gyermeki arcán szinte mindig huncutul felfelé görbültek ajkai. Inge a nap fényénél engedni látta melltartója vonalait. Álmélkodva legeltettem a szemeim tenyérnyi nagyságú, formás domborulatain. 
- Tetszenek? - a szeme még csukva volt, de szája gonosz vigyorra görbült. 
- M..mire gondolsz? - próbáltam sután hazudni, mire ő kacagott egyet, és még jobban kihúzta magát. 
- Szerelmes vagy a nővérembe? - a kérdés arculcsapásként ért. 
- Ezt a képtelenséget meg honnan szedted? - ahogy kimondtam, már tudtam, hogy a válasz csak olaj lesz a tűzre. 
- Ugyan-ugyan! Amikor anyu említette a barátját, olyan arcot vágtál, mint aki most falt fel egy tucat citromot - káröröm lappangott a hangjában, amitől hamar elvesztettem a fejem. 
- Ha megmondtad volna az igazat, akkor nem ért volna ilyen váratlan ... - elharaptam a mondatot, de már tudtam, hogy vesztettem. Diadalmasan elkacagta magát. 
- Ne búsulj! - mondta már kedves, búgó hangján és rám kacsintott. 
Még soha nem voltam olyan zavarban, mint akkor, Eszter társaságában. A köztünk lévő korkülönbség ellenére az a kis fruska folyamatosan kijátszott, és jót mulatott rajtam. 
Tovább ücsörögtünk a padon, de már felé se mertem nézni, nehogy olyan helyre tévelyedjek, ahová nem lenne szabad. 
Amikor visszaindultunk a hotelbe, hirtelen karon fogott, és szorosan hozzám bújt út közben. Láttam, hogy folyamatosan kuncog magában, ezért egy újabb ugratásnak tekintettem a dolgot. Felérve a hotelszobába leültem az ágy szélére megpihenni. Délután négy körül járt az idő, de legszívesebben ledőltem volna, hogy átaludjam a napot. 
- Lezuhanyozhatnék? Nehéz a túravezető élete, jó lenne egy kis frissítő! - kérdezte Eszti, de mire válaszoltam már belépett a fürdőszobába. 
- Szolgáld ki magad, a felső polcon találsz törölközőt - gondolataimba merülve végignyúltam az ágyon. 
- Nincs tusfürdőd? A szappan kiszárítja a bőröm! - vízhangozta a zuhany alól. 
- De van! - nekem megfelelt a szappan is, amit a hotel adott, így a tusfürdőt bent hagytam a táskába. Felkeltem az ágyról, odamentem az ajtóhoz, és bekopogtam. 
- Gyere! 
Biztos voltam benne, hogy már a zuhany alatt van, Eszti azonban anyaszült meztelenül állt a fülke nyitott ajtajánál. Egyik kezében nedves szivacsot nyújtott felém, miközben a másik tenyerével csak az ágyékát takarta el. 
- Megmosod a hátam? - kérdezte kajánul, majd ágyéka elöl is elvette a kezét. 
- Megőrültél?! - valóságos sokkhatásként ért gyönyörű, meztelen testének látványa. Letettem a tusfürdőt a mosdóra, majd kimentem és bevágtam az ajtót. 
Valamiért úgy gondoltam, hogy ez a lány csak gúnyt akar űzni belőlem. Talán a fiatalsága rémisztett meg, esetleg a rokoni kapcsolat gondolata. A mai napig nem tudom, miért nem mentem bele a dologba, hiszem már nagyon vágytam egy kiadós szeretkezésre. 
Kis idő múlva kijött, de csak egy törölköző volt a testére tekerve, és flegmán nekem támadt. 
- Neked meg mi bajod? Nem láttál még meztelen nőt? 
- Te csak egy kislány vagy! - vágtam rá dühösen. 
- Értem! - hirtelen megszeppent, és elfordult tőlem. - nem vagyok elég nőies, igaz? 
Nem tudtam mit mondhatnék, de mielőtt bármit is tehettem volna, ő odalépett hozzám és lelökött az ágyra. Egész testével rám feküdt és szorosan átkarolt. 
- Nincs olyan nagy mellem, mint a nővéremnek, de ... de ...- hebegte, és teljesen hozzám simult. Éreztem meztelen testének finom illatát, és puha bőrének meleg, selymes érintésétől egész testem bizseregni kezdett. A szemembe nézett szép barna szemeivel, és megcsókolt. Finom érzéki ajkai rátapadtak az enyéimre, és ahogy megéreztem számban forró nyelvét, ösztönösen visszacsókoltam. Kellemes érzés futott végig a gerincemen és nemsokára melegség áradt szét a testemben. Nem tudom meddig tarthatott, mire észhez tértem, és elfordítottam a fejem. 
- Folytassuk, kérlek! - tovatűnt az idegesítő, csicsergő hang, és helyét csábító angyali suttogás vette át. 
- Nem lehet! - persze alig bírtam visszafogni magam. Mindennél jobban kívántam azokat a telt, érzéki ajkakat és forró selymes nyelvét. 
- Szeretlek! - suttogta a fülembe, miközben újra megpróbált megcsókolni. 
- Nem is ismersz! - nem tudom miért pont ezt mondtam, de láttam az arcán átsuhanó szomorúságot, és éreztem, hogy ezzel mélyen a lelkébe gázoltam. 
- Igenis szeretlek! Amikor utoljára találkoztunk, beléd szerettem! - halkan suttogva beszélt, de értettem minden szavát 
- Egy plüssmackót kaptam tőled születésnapomra, hát erre sem emlékszel? - keserédes volt a hangja. Persze ahogy említette, eszembe jutottak ezek a dolgok, de Eszti számomra mindig csak Anita aranyos kishúga volt. Ha néha találkoztam is a családdal, többnyire Anita kötötte le minden figyelmem. 
Éreztem, ahogy kövér meleg könnycseppek hullnak az arcomra. Akkorra már biztos voltam Eszti érzelmeiben, azonban úgy gondoltam, hogy mindezek egy magányos gyermek csacskaságai, akinek nem adatott elég figyelem, és egy számára kedves emlékbe próbál kapaszkodni. 
A testem és hormonjaim azonban nagyon is érzékinek találták ezt a kis fruskát. Éreztem, ahogy izgalomba jövök, és már alig fértem el a nadrágomban. 
- Kérlek, szállj le rólam! 
- Miért? - suttogta szipogva - nem kívánsz engem? 
- Nem! - próbáltam meggyőző lenni, de tudtam, hogy érzi a testének nyomódó tagomat. 
Elmosolyodott, és könnyes szép barna szemével mélyen a szemembe nézett, majd elmosolyodott. 
- Akkor miért markolod két kézzel a fenekemet? 
Forró csókja közben megfogtam a fenekét, de csak most tudatosult bennem. Úgy kaptam el a kezeimet, mintha forró vasalótalpat markoltam volna eddig. 
- Kérlek, Esztike szállj le rólam, ezt nem szabad! - próbáltam kedves szavakkal hatni rá, de ő dühösen újra megrázta a fejét és minden erejével átölelt. 
Mozdulni sem bírtam. Éreztem, hogy bármelyik pillanatban csődöt mondhat az akaraterőm. 
Talán már csak pár pillanat hiányzott volna, de végül leszállt rólam, és kiment a fürdőszobába felöltözni. 
Felültem az ágyon. Zúgott a fejem és az egész testem bizsergett, mintha csak tűzre dobtak volna. Tudatom a zuhanykabin előtt látottakkal kínzott. Tisztán láttam Eszti gyönyörű testét és ágyékának szép hajlatát, majd azt ahogy elveszi onnan a kezét. Minden porcikám azt kívánta, hogy utána menjek, de valamiért képtelen voltam felállni. Csak ültem gondolataimba merülve, magam elé bambulva egészen addig, amíg ki nem jött, immáron felöltözve. 
Felpattantam és mondani akartam valamit, de erre is képtelen voltam. 
- Holnap is 9-re jövök, és folytatjuk a városnézést - suttogta szomorúan az ajtó felé menet, majd kilépett, és becsukta maga mögött. 

*** 

Az ágy szélén ültem az alváshoz használt alsónadrágjaim egyikében. Egy alak tartott felém, de csak elmosódott körvonalait láttam egy ideig. Amikor közelebb jött, már tisztán láttam Eszti huncut mosolyát. Csak áttetsző melltartót, és egy kis fehér bugyit viselt, amely szintén látni engedte fiatal, selymes szőrzetét. Odalépve hozzám átölelt és megcsókolt. Ajkait követelőzően az enyémekhez nyomta, és forró nyelve az enyémet kereste. Kezével simogatni kezdte keményedő tagomat, majd felállt, és megszabadult két apró ruhadarabjától is. Farkam már lüktetve könyörgött a kéjért, megszabadultam hát gyorsan nadrágomtól, és reménykedve bámultam Eszti gyönyörű meztelen testét. Mosolyogva odalépett hozzám, és az ölembe ült, majd kezeimet forró puha melleire vezette, és angyali hangján kérlelt, hogy simogassam. Sóhajtozott és még jobban hozzám simult, majd enyhén megemelte a csípőjét, és kezével forró puncijához igazította lüktető tagomat. SZERETKEZZ VELEM! - követelte édes hangján. 

*** 


Hirtelen felriadtam az éjszaka közepén. Rögtön Eszti után tapogatóztam a sötétben, de még hosszú másodpercekig az álom és a valóság határán vergődtem. Meg mertem volna esküdni, hogy még hajának bódító virágillatát is éreztem pár pillanattal ezelőtt. Lassan azonban kitisztult a fejem, és átkerültem a valóság rideg világába. 
LEGALÁBB ÁLMOMBAN MEGTEHETTEM VOLNA! - keseregtem, és átkozódtam még egy ideig, amiért még a tudatalattim is kínoz. 
Rápillantva az órára láttam, hogy korán van még, de a fejemben cikázó gondolatok nem hagytak aludni. Azon törtem a fejem hogyan vészelhetném át ezt a hetet, de Esztivel kapcsolatos vágyképeim ellehetetlenítettek. Megint tisztán láttam gyönyörű meztelen testét és agyam vagy ezerszer játszotta le fejemben azt a jelenetet, amikor elveszi kezét gyönyörű puncija elől. Fogalmam sincs, mikor aludhattam el újra, de arra ébredtem, hogy valaki simogatja a hajam. 
- Jó reggelt szépfiú - kinyitva a szemem Eszter mosolygott le rám. - te aztán tudsz aludni! 
- Mennyi az idő? - kérdeztem bágyadtan, de hirtelen eszembe jutottak álmom részletei, és éreztem, hogy kigyullad az arcom. 
- Tizenegy múlt! - hangja most is a régi volt, de nyoma sem volt a szokásos csivitelésnek. 
- Mióta vagy itt? 
- Csak nemrég jöttem - adott kitérő választ, majd rám mosolygott, és leült az ágy szélére. 
- Készülj! Még sok a látnivaló, és mindjárt dél! - végig egyenesen a szemembe nézett szép meleg barna szemeivel. 
Nem tudtam, mit mondhatnék, így engedelmesen bementem a fürdőbe készülődni. Mikor kiléptem, ott állt az ágy előtt és kacéran rám mosolygott. 
- FIGYELJ! - hirtelen megfordult, és felrántotta a szoknyáját, megmutatva ezzel fenekét. 
Sóbálványként álltam törölközővel a kezemben, mert hirtelen nem tudtam mire vélni ezt a mutatványt. 
- Hogy a mai nap se legyen kivétel! - kacsintott felém, és elnevette magát. 
Nekem is jobb kedvem lett, és úgy éreztem, hogy a köztünk lévő feszültség engedett valamelyest. 
Belém karolt, és elindultunk. A szomorkás légkör ugyan nem tért vissza, mégsem tudta egyikünk sem, mit mondhatna az adott helyzetben. Amikor leültünk egy padra pihenni, lassan közelebb húzódott és hozzám bújt. 
- Kérlek... - nem tudom miért, de ismét el akartam húzódni tőle. Megszűnt az éjszaka keltette delejes állapot, és ismét az eszem uralkodott. 
- Csak megöleltelek! Ne félj, nem foglak megenni. - suttogta szomorúan, amitől szörnyen hülyének éreztem magam. Gondolni sem mertem a következményekre, ezért inkább átadtam magam a pillanatnak, és élveztem haja illatát, és teste közelségét. 
A pihenő után betértünk egy közeli vendéglőbe ebédelni. Egész végig egy szót sem szólt, majd amikor intettem a pincérnek, hogy fizetnék, végre megtört a hallgatása. 
- Elviszel moziba? - kérdezte, de ezúttal nem nézett rám, inkább asztalterítőt bámulta. 
Kellemetlen érzés kerített hatalmába. Mindig egyszerű ember voltam, és a tiszta, egyértelmű dolgokat kedveltem. Most azonban úgy éreztem, az elutasítás miatt nincs jogom ezzel az angyallal lenni. 
- A mozi remek ötlet, de ha esetleg nem akarsz velem lenni... 
- Ha nem akarsz velem lenni, elmegyek... - vágott közbe dühösen, de még most sem nézett a szemembe. 
- Én szeretek veled lenni... - még mindig nem tudtam tisztázni magamban, mi lenne a helyes, így hát az igazat mondtam. Akkor már mindennél jobban vágytam Esztire. 
- Én veled akarok lenni. - vágta rá hirtelen, és amint kifizettem a számlát karon fogva a mozi felé vonszolt. A film kiválasztását Esztire bíztam, és nem is sejtettem, hogy ezzel ismét belesétáltam a csapdájába. Egy romantikus vígjátékot választott, és mint utólag kiderült, már nem először látta a filmet. 
Mivel délután lévén a mozi kongott az ürességtől, a legfelső sor közepén leültünk. Ő rögtön átkarolt és adott egy puszit. 
- Köszönöm! - suttogta, majd felhajtotta a székeink között lévő kartámaszt és hozzám bújt. A film még kellemes is lehetett volna, ha közben nem kínoznak Eszterrel kapcsolatos gondolataim. Szinte égett az arcom a romantikával telített jeleneteknél. Néha lopva rápillantottam, és láttam, ahogy elkapja rólam a tekintetét. Néztem szép gesztenyebarna haját, selymes fehér bőrét és azokat a huncutul felfelé görbülő ajkakat, amelyek érintése után vágyakoztam. Már nem csak egy szexi nőt láttam magam előtt, aki enyhíthetné férfiasság okozta kínzó vágyaimat. 
Egyszerűen nem tudtam róla levenni a szemem, és amikor észrevette, közelebb hajolt hozzám. Forrón és követelőzőn csókolózni kezdtünk. Selymes, édes kis nyelve mohó táncba kezdett, miközben telt ajkai az enyémeket simogatták. Míg vadul a nyakamba csimpaszkodott, én szép arcát simogattam, majd érzéki nyakáig vándoroltam, végig a válla vonalán, majd ujjaim mohón gyönyörű mellei után kutattak. A felfedezés persze itt nem állhatott meg, jobb kezemet lassan a combjára csúsztattam, majd azt végigsimítva befurakodtam szoknyája alá. 
Ez előtt soha nem éltem át ilyet. Teljesen elvesztettem testem irányítását, és tudatom számára megszűnt a külvilág. Csak Eszti hamvas teste létezett, semmi mást nem érzékeltem. 
Nem tudom meddig tarthatott ez a mámoros állapot, csak arra emlékszem, hogy hirtelen szétrebbentünk, amikor a jegyszedő lány kinyitotta az ajtót. Valószínűleg egy darabig gyönyörködött bennünk, mert a mozivászonról már a levezető is eltűnt, az arca pedig a nyakáig kipirosodott. Én is belevörösödtem a helyzetbe, és láttam hogy Eszti arca is szederjessé válik. 
Hálás voltam a simogató nyári szélért, amely kint fogadott. Újfent rám tört az a kellemetlen érzés, hogy nem helyes, amit teszünk! Újra zúgott a fejem a gondolatok áradatától, és szinte hallani véltem, ahogy a fogaskerekek szünetért könyörögnek. 
Úgy éreztem a friss Tiszai szél kitisztította a fejem, és elhatározásra jutottam. A hotelszobában majd meggyőzöm őt. 
Megérkezve bezártam az ajtót, és megálltam a szoba közepén. Rögtön megérezte, mi következik, és ha lehet még görcsösebben szorongatta a karom. 
- Üljünk le, beszél ... - kezdtem volna bele nehéz szívvel, de ő megint rátette apró ujjait a számra. 
- Nem! - rázta a fejét makacsul, majd odahúzott az ágyhoz, és lelökött rá. 
Átkaroltam, és úgy éreztem az ötletem végleg füstbe ment. Ennyire még soha nem fegyverzett le egyetlen lány sem. Igaz, eddig én loholtam utánuk, ez volt az első alkalom, hogy egy lány ragaszkodjon hozzám, és ez nagyon jól esett. Nyári meleg tombolt a szobában, mégis vágytam teste melegére, és ő is egyre jobban hozzám simult. 
Közelebb húztam magamhoz, és miközben átkaroltuk egymást nyelveink már vívták is maguk érzéki és forró csatáját. Esztike ajkait le nem véve az enyémekről ügyesen maga alá gyűrt. 
Szoknyája hamar felcsúszott és rövidnadrágomon át is éreztem bugyijának finom anyagát. Pillanatok alatt merevedésem lett, és amikor kemény tagom nekinyomódott megduzzadt szeméremdombjának, úgy éreztem a mennyekben járok. Nem is bírtam soká, két kézzel megmarkolva szép kerek fenekét még keményebben magamhoz húztam. Így kínoztuk egymást, míg végül Eszti hangosan felnyögött, kibontakozott ölelésemből és úgy dobta le magáról ruhadarabjait, mintha égetnék a bőrét. Én is követtem a példáját, majd lefektettem az ágyra, és simogatni, kényeztetni kezdtem gyönyörű, hamvas testét. Egyik kezemmel a haját cirógattam, míg másikkal vállait simogattam, miközben apró puszikkal árasztottam el a nyakát. Szuszogott a karjaimban, és hallottam, ahogy egyre gyorsabban veszi a levegőt. Kezem kerek és tömör melleire vándorolt. Bőre olyan volt, mintha a legfinomabb selymet simogatnám ujjaimmal. Bimbója érintésére halkan nyöszörögött, majd amikor nyelvemmel kényeztettem, és köröztem körülötte, enyhén vonaglani kezdett a teste. Édes kis hangja és testének tánca szinte elvette az eszem, és mohón nekiestem melleinek, immáron felváltva szopogattam és simogattam őket. Teste már valósággal hullámzott a karjaim között. Kicsit visszafogtam a tempón, és kebleit magukra hagyatva apró puszikkal útnak indultam ágyéka felé. Zamatos teste olyan finom és puha volt, akár valami ínyenc lédús gyümölcs. Az ágyékához érve még jobban lelassítottam, és apró csókokkal terítettem be szeméremdombját, majd ajkait is. A szuszogás fokozatosan halk nyöszörgésbe, majd hangos nyögésbe csapott át. Édes angyali hangja hallatára már nem bírtam visszafogni magam, és belecsókoltam puncijába. 
- Mé... méég..! - nyöszörögte, és mint egy eszelős, vonaglott a teste a karjaim között. 
Tovább folytattam volna a kényeztetést, de hirtelen kicsusszant alólam. Vadul átkarolt, adott egy rövid, forró csókot, majd ezúttal ő lökött le engem az ágyra. Valahonnan elővarázsolt egy gumit és ráhúzta lüktető tagomra. Még arra sem volt időm, hogy felfogjam, olyan hirtelen igazította oda a puncijához, és beleült. 
Leírhatatlan kéj járta át a testem. Hímtagomat szorongató, forró kéjes érzésként fogta közre belsője. Akkora örömben volt részem, hogy észre sem vettem szerelmem könnyeit, és hogy fájdalom torzítja el szép gyermeki arcát. Belecsusszant az egész, mire ő zihálva rám borult, és megpihent. Forró barlangja folyamatosan ingerekkel ostromolta kőkemény tagomat, és minden apró mozdulatra kéjes érzés futott végig a testemen. Egy kis idő múlva átkarolta a nyakam, és nagyon lassan, finoman elkezdett mozogni rajtam. Éreztem, ahogy csúszkálok szűk és forró belsőjében, és minden egyes periódusban vad és felülmúlhatatlan öröm rázza meg a testem. Esztike kis idő múltán nyögdécselve gyorsított a tempón, és immáron egész testével mozgott rajtam. Bőrömön éreztem selymes mellei érintését és kóbor hajtincsei csiklandozták felsőtestem ahogy előre-hátra mozgott rajtam. Már nem bírtam tovább. Két kézzel markoltam szép formás fenekét, és vadul magamhoz húztam, hogy ezzel gyorsítsak a tempón. 
- Szere..Szeretlek! - vadul remegett a teste, majd egy végső nagy rángásba fulladva éreztem, ahogy elélvez. 
Eszti orgazmusának rángásai nekem is elégnek bizonyultak. Pár pillanattal később megrándult a testem, és végig futott rajtam is a kéj utolsó hulláma. 
Pihegve hozzám bújt, de a farkamat nem vette ki magából. Puszit adott a felsőtestemre, majd ráborult, és láttam, hogy elmosolyodik. Édes kimerültségben feküdtünk. 
- Most már az enyém vagy! - mondta lágyan, és huncutul a szemembe nézett barna gombszemeivel. 
Egy hirtelen felismeréstől azonban szörnyen megijedtem. 
- Mi a baj szerelmem - kérdezte rám mosolyogva. 
- Te jó ég hány óra? Anyukád azt sem tudja hol vagy! - hirtelen úrrá lett rajtam a pánik. Fogalmam sem volt, hogy fogom megmagyarázni az anyjának, hogy mit keres még nálam a lánya. 
Eszter huncutul elnevette magát, és átölelt. 
- Anyu ma éjszakás, ilyenkor a barátnőmnél szoktam aludni! Emmát pedig megkértem, hogy falazzon nekem, ha esetleg felhívja - kommentálta nekem sebtében a helyzetet. 
- Te boszorkány! - korholtam felháborodottan - az egészet előre eltervezted! 
Még nagyobbat kacagott, és szorosabban átölelt. 
- Szeretlek! - suttogta, majd adott egy újabb puszit, majd felállva lehúzta farkamról a gumit is kidobta, mielőtt elment fürdeni. 
Éjfél tájékán felébredtem, és úgy döntöttem megfürdöm. Teleengedtem a kádat melegvízzel, és beleereszkedtem, hogy lemossam az egész napi izzadtságot. Még éreztem magamon Eszti finom illatát, és boldogan gondoltam vissza az elmúlt pár órára. 
- Csatlakozhatok?- jelent meg az ajtóban szokásos huncut mosolyával. 
- Szia, felébredtél? - egy kézmozdulattal beinvitáltam. 
Ő bemászott, és beleült az ölembe, majd hátradőlt felsőtestemen. Válla felett átnézve rögtön érzéki mellein kezdtem legeltetni a szemem. Becsukta a szemét, és felsóhajtott. Észrevettem, hogy valami bántja, de már mondta is, mielőtt megkérdezhettem volna. 
- Béna voltam igaz? A többi barátnőd biztosan sokkal ügyesebb volt, de ígérem, jobb leszek! - - Olyan édesen szabadkozott, hogy már a szavaitól újfent éreztem, ahogy bizseregni kezd a bőröm, de hirtelen - ki tudja honnan - újabb fájdalmas felismerés nyilallt a tudatomba. 
- Ez volt az első igaz? - úgy csengett a hangom, mint egy tanáré, aki rajtakapta puskázás közben. 
- Igen. - suttogta, és szembe fordult velem, hogy átkarolhassa a nyakam - de ígérem jobb lesz! 
- Még senkivel sem volt ilyen jó! - mondtam mosolyogva, és megsimogattam a haját. Hirtelen eszembe ötlött a pillanat, amikor magába fogadva megpihent, és szinte láttam magam előtt, ahogy szerelmem arcát fájdalom árnyékolja be. Átkoztam magam ostobaságom miatt, hogy mindebből semmit sem vettem észre. Gyengéd szavakat suttogtam a fülébe, és nyugtattam meg kedvesemet. 
Bágyadt érzékiség sugárzott egész testéből, és engem ismét elkapott a birtoklási vágy. 
Finoman csókolgatni kezdtem a nyakát, miközben melleit kerestem. A puha gömböcskék belesimultak a tenyerembe, mintha csak én formáztam volna őket. Lassan masszírozni kezdtem őket, mire kedvesem enyhített ölelésén, és szájával az enyémet kezdte keresni. Hevesen csókolóztunk, miközben magára hagytam melleit, és a combjai belső részét, majd a lába között kezdtem simogatni. Puha selymes gyermeki szőrzete alatt éreztem, ahogy forró szeméremajkai megduzzadnak a kezemben. Nem bírta tovább, lenyúlt egyik kezével, hogy megfogja a farkam, és forró barlangjához igazította, majd beleült. Átkarolta a nyakam, és hozzám bújt akár egy kiscica, majd lassan mozogni kezdett rajtam. 
Leírhatatlan volt érezni kelyhe forróságát, és mozgásának érzéki tánca újfent kezdte őrjítő vággyal megtölteni a testem. Ritmikus mozgása közben magamon éreztem bőre melegét és édes melleinek finom, selymes érintését. Fokozatosan elöntött a földöntúli gyönyör és úgy éreztem, szétrobbanok, a testem mégis többet és többet kívánt ettől a törékeny lánytól. Már csak a vágyaim parancsoltak elmémnek. Hamar megtaláltuk a közös ütemet, testünk teljes összhangban, a vágy vezérlete alatt mozgott. Olyan hévvel szeretkeztünk, hogy a víz nagy része már távozott a kádból anélkül, hogy észrevettük volna. Semmi másra nem tudtam gondolni csak Eszti forró belsőjére, és arra, ahogy vadul kényezteti és szorongatja farkam felületét. Szinte remegtem a gyönyörtől, ahogyan megannyiszor ráereszkedett vágytól lüktető tagomra, hogy aztán újra és újra megtegye. 
Ezzel a tempóval nem tartott sokáig, és mindketten közel kerüljünk a beteljesedéshez. Esztike testének hullámzása fokozódott, és ágyékának tánca vad remegésre váltott. Már alig bírtam visszatartani magam, amikor szerelmem egy éles sikoly kíséretében ráborul felsőtestemre. Még utoljára nekifeszültem, magamhoz rántottam forró barlangját, és megkönnyebbültem benne. 
A vágy annyira elvakított, hogy nem is tudatosult bennem, mit tettem. 
- Fiú lesz! - törte meg a csendet kuncogva, majd átölelte a nyakam és puszit nyomott az arcomra. 
- MICSODA? - először azt hittem nem jól hallok, de hirtelen villámcsapásként ért a felismerés: NEM VÉDEKEZTÜNK! 
- Úristen! - nyögtem ki rekedten, és pánikomban fel akartam állni, de Eszti szorosan átkarolt és belém csimpaszkodott. Amikor visszaültem, elnevette magát, majd rám nézett szép barna szemeivel és a fülembe suttogva maradásra bírt. A bágyadtság egy pillanat alatt tovatűnt, és helyét mély kétségbeesés vette át. Ugyan már nem voltak kétségeim az érzéseimet illetően, de egy gyerek a jelen helyzetben felért egy katasztrófával. Hangulatom nyilván hamar kiült az arcomra is, mert Eszti látva kétségbeesésemet, a hasát fogta a nevetéstől. 
- Ülj le és nyugodj meg! Csak ugrattalak! 
- De nem védekeztünk! - hadartam, és kétségbeesetten visszafeküdtem a kádba, engedve szerelmem nyomásának. 
Eszter arca hirtelen komoly maszkká változott. 
- Tényleg! - vágta rá, mint aki abban a szent pillanatban világosodott meg. Egy ideig gondolkodott, majd megint hozzám fordult. 
- Szeretsz engem? - amolyan vallató tekintettel nézett a szemembe meleg barna szemeivel. 
- Persze hogy szeretlek, de egy gyereknek nincs itt az ideje! - hadartam kétségbeesve. 
Eszter boldogan elnevette magát, és szorosan átölelt. 
- Olyan jó téged ugratni! Már akkor elkezdtem tablettát szedni, amikor megtudtam, hogy jössz! 
Kellett pár másodperc, mire a pánikroham alkotta fal leomlott, és eljutott a fülemig, amit mondott. Egész este szidtam a tréfája miatt. 
Az éjszaka folyamán többször szeretkeztünk. Először - akárcsak eddig - vágytól túlfűtötten és követelőzően, majd egymás testét simogatva, csókcsatában összefonódva lassan és érzékien, szinte a végkimerülésig. 
Másnap reggel Eszti szuszogására ébredtem. Kellemes bágyadtság kerített hatalmába, és gondolataimba merülve gyönyörködtem szerelmem látványában. Gyönyörű, vékony és fiatal teste izzadtságtól csillogott, még selymes gyermeki szőrzete is nedvesen tapadt szeméremdobjára. Tenyérnyi mellei szép ívben szétterültek, és széles bimbóudvarán szinte észre sem lehetett venni rajtuk mellbimbóit, amelyek épp csak kiemelkedett környezetükből. Kedvesem a párnáját átölelve édesen szuszogott, szexis ajkain azonban ugyan az a huncut mosoly bujkált. Már ez a látvány is elég volt, hogy újra merevedésem legyen. 
Ha a sors egy létező dolog, bizonyára jó adag humor és irónia is került az összetevői közé. Leutaztam egy ostoba ötlettel a tarsolyomban, és mégis felbecsülhetetlen kinccsel ajándékozott meg. Fogalmam sem volt, mivel érdemeltem ki szerencsémet, de úgy döntöttem, nem is töprengek rajta többet. Merengésemből Eszti mocorgása vert fel. 
Nem szólt semmit, csak forrón megölelt, adott egy puszit, majd kikászálódott az ágyból. Vetett egy pillantást az órára, és sietős léptekkel a fürdő felé indult. 
Egy gepárd gyorsaságával ugrottam ki az ágyból, hogy a préda után vessem magam. 
- PERVERZ! - sikította kacagva, amikor rányitottam a zuhanyzófülke ajtaját, majd behúzott maga mellé és átölelve forrón megcsókolt. 

Ahogy összebújtunk, éreztem, ahogy selymes kerek mellei a felsőtestemnek nyomódnak, és kezeim már szinte rutinosan keresik feszes kerek fenekét. Miközben kezeim szokásos vándorútjukat járták, először a nyakát borítottam el csókjaimmal, majd az arcát, hogy végül a szájánál állapodhassak meg. Kezeimmel már közben selymes puha melleinél jártam. Először a teljes felületét kezdtem masszírozni, majd felváltva morzsolgattam érzéki mellbimbóit. A művelet megtette a hatását, hallottam, ahogy egyre szaporábban veszi a levegőt, és nemsokára halk nyögések hagyják el ajkait. Lejjebb vándoroltam, és először lapos hasának felületét, majd rögtön az ágyékát vettem célba. Éreztem ahogy teste egyre forróbb lesz, és amikor a szeméremajkait kezdtem kényeztetni, könyörögni kezdett. Már láttam a követelőző vágyat szemeiben, és csípője vad táncba kezdett. Lehajoltam, és adtam egy csókot forró, duzzadó szeméremajkaira. Ebből a szögből egészen eszményi látvány tárult a szemem elé. Gyönyörű fiatal szőrzetére vízcseppek tapadtak, de még így is kivehető volt a mögötte megbúvó vékony kis vonal. Felnéztem rá, és láttam, ahogy formás mellei között kérdőn lenéz rám. 
Még egy kicsit legeltettem a szemem testén és pihés kis punciján, majd nekiestem. Először csak a szeméremdombját nyalogattam és simogattam, majd fokozatosan és lassan lejjebb érve sorra kerültek a vágytól megduzzadt szeméremajkai is. Barlangjának illata és szőrzetének enyhe csiklandozása csak kellemes ráadás volt finom ízéhez képest. Már az első nyalásnál éreztem, ahogy egész testében beleremeg, folyamatos kényeztetésemre pedig már sikongatott édes kis hangján. 
Úgy döntöttem, nem kínzom tovább. Kezeimmel megmarkoltam telt fenekét, és vadul magamhoz rántva mélyen belenyaltam forró barlangjába. Selymes megduzzadt szeméremajkai nekinyomódtak az arcomnak, miközben benne forgattam a nyelvem, fenekét markoló kezeimmel pedig egyre szorosabban magamhoz szorítottam. Nem kellett hozzá sok idő, és Esztike teste remegésbe kezdett, majd vadul rángatózva és nyögdécselve elélvezett. Lassan és finoman nyaltam még párat, majd kihúztam a nyelvem, és puszit adtam szeméremdombjára. Felálltam, hogy lemossam az arcom. 
Lihegve átölelt és hozzám simult. Először finom selymes bőrét, majd lágy kezét éreztem merev és kemény farkamon. Esztike simogatni kezdte apró kezével megduzzadt férfiasságomat, majd elengedte, és combomat végigsimítva most ő térdelt le elém. 
- Még soha nem csináltam, de ígérem jó lesz! - mondta halkan, és mielőtt bármit is mondhattam volna, már bevette lüktető farkamat a szájába. 
Az előző élményektől annyira felizgultam, hogy most úgy éreztem, rögtön szétrobbanok a vágytól. Ahogy lenéztem, magam előtt egy édes eszményi testű kislányt láttam, amint éppen az én farkamon gyakorolt. Ahogy telt és puha ajkai közé vette férfiasságomat és lassan szopogatni kezdte. 
Éreztem telt ajkait és szája kellemes melegét, ahogy befogadta lüktető tagomat és finoman szopogatta, miközben kezével ingerelte a kint maradt részt. 
Láttam szép arcán az elszántságot. A tudat, hogy szerelmem ennyire igyekszik nekem örömöt okozni, csak még jobban fellobbantotta bennem a vágyat. 
Először csak finoman nyalogatta a nyelvével, majd lassan szopni kezdte. Puha érzéki nyelvecskéjének tánca hamar megtette a hatását. Úgy éreztem, alig bírok megállni a saját lábaimon, olyan gyorsan törtek rám a gyönyör hullámai. Amikor pedig Esztike a makkom hegyét kezdte nyalogatni éreztem, ahogy megremeg a testem. Kivettem a szájából a farkam, és a melleire engedtem forró nedveimet. 
Mindig egymás karjaiban pihentük ki szeretkezéseink fáradalmait. Szeretkezés után Eszti hozzám fészkelte magát, és valósággal dorombolt, akár egy elégedett kiscica. 
Olyannyira elvonta a figyelmem mindenről, hogy teljesen elfeledkeztem a rokonságról, sőt még az esküvőről is. A harmadik nap estéjén, kicsivel a távozása után a telefonhoz hívtak, és amikor meghallottam Andi néni hangját, a valóság érzése olyan hirtelen tört rám, hogy kétségbe esve nyökögtem. Hirtelen azt hittem elvesztünk, és tud mindenről, szerencsére azonban csak a hangomat akarta hallani, és érdeklődött hogy minden rendben megy-e. Hirtelen ördögi terv fogalmazódott meg elmémben. 
Na, várj csak! - gondoltam - most visszakapod az eddigi tréfákat! 
Amikor Andi néni Esztiről kezdett kérdezni, hevesen dicsérni kezdtem, majd mellékesen megjegyeztem, hogy elég maradi vagyok, és Eszti bizonyára unatkozik a társaságomban. Azt ecseteltem, hogy egy ilyen korú lány biztosan jobban szeretne a barátaival lenni. Tapintatosan céloztam rá, hogy nem szeretném akarata ellenére lefoglalni. 
Mosolyogva mentem vissza a szobámba, és magam elé képzeltem, ahogy amint kedves nénikém kikérdezi a lányát. 
Másnap reggel arra ébredtem, hogy valaki bevágja a szobám ajtaját. Eszti rontott be, és az ágy előtt csípőre tett kézzel rám üvöltött. 
- SZÓVAL ÉN NEM ÉRZEM JÓL MAGAM VELED MI? AKKOR VISSZA SE JÖVÖK TÖBBET! - ordította kikelve magából, majd zokogva kirohant a szobából. 
Hirtelen pánikba estem. Kiugrottam az ágyból, és utána rohantam a folyosóra egy szál alsómban. 
A folyosó üres volt, ezért tovább iramodtam a lépcső felé, mire egy kárörvendő hang szólalt meg a nyitott ajtóm mögül. 
- Hova - hova egy szál alsóba szépfiú? - kérdezte kacagva. Szerencsétlenségemre éppen egy szobalány jött fel a lépcsőn. Meglátva hiányos öltözékemet elkerekedett szemmel szidalmazni kezdett, mire szerelmem megint a hasát fogta a nevetéstől. 

Az elkövetkezendő pár napban szinte csak enni mozdultunk ki a szobából. Ha elfáradtunk egymás karjaiban pihentük ki magunkat, hogy aztán újra egymásba gabalyodjunk. Szeretkeztünk tudatosan pozitúrákban, de olykor csak a vágy által vezérelten egymásba fonódva, vagy birkózva. Egyszerűen nem tudtam betelni Esztike szexis fiatal testével, és ahelyett hogy idővel lankadt volna a vágyakozásom iránta, inkább azon vettem észre magam, hogy már a csupasz hátának látványáról is izgalomba jövök. A sok szeretkezés mellett legalább ugyanolyan örömöt jelentettek azok a percek, amikor egymás karjaiban beszélgettünk és nevettünk, vagy éppen csak szótlanul átöleltük egymást és pihentünk. 

Hamar elment a hét, és sajnos a gondtalan napok sem tartottak soká. Biztos voltam a magam és Eszti érzelmeiben is, azonban tudtam, hogy nekem az esküvő után haza kell utaznom, Esztinek pedig itt kell maradnia. Féltem a gondolattól hogy el kell válnom tőle, és csak néha láthatom, amikor ide látogatok. Eljött a szüleim érkezésének napja is, ezért úgy éreztem ideje erről Esztivel is beszélnem. Ő azonban mindent bevetett, csak hogy elkerülhesse a témát. Először szeretkezéssel próbálta elterelni a figyelmemet, majd amikor újra felhoztam a dolgot, csak annyit mondott hogy: majd azt is megoldjuk. 
Eszti hozzáállása miatt kétségek törtek rám, és kígyókként mardostak belülről. Gondolataim vadul cikáztak a fejemben. Még az is eszembe jutott, hogy Eszti csak ezt az egy hetet akarta velem tölteni, és már nem akar semmi mást tőlem. 

Végül eljött az esküvő napja is. Reggel betoppant Eszti, és egy meglepetést is hozott magával. Kiderült, hogy Anita már két napja itthon tartózkodik, mert összekapott a barátjával. Anita nagyon megváltozott. Már értettem mire célzott Eszter, amikor azt mondta nem olyan fejlett, mint a nővére. Anitának hatalmas, formás mellei voltak, és mivel csak egy kivágott póló volt rajta, egy pillanatra meg is akadt a látványon a szemem. Szerelmem hirtelen hatalmas pofont kevert le nekem, majd észbe kapva zavarában rám förmedt: 
- Nem illik így bámulni egy lányt! 
- Te soha nem változol, kishúgom! - nevette el magát Anita, és bocsánatot kért tőlem a húga nevében. Beszélgettünk egy kiadósat, majd kimentette magát, mondván, hogy mint koszorúslánynak ideje elkezdenie készülődni. 
Ahogy becsukódott az ajtó Eszter nekem esett és hevesen megcsókolt. 
- Ne haragudj! Reflex volt! - mondta és elkezdett vetkőzni. 
- Reflex? - kérdeztem nevetve, miközben kikapcsoltam a melltartóját. 
Nem maradt sok időnk, de az utolsó alkalmat ki kellett használni. A reggeli vonattal indultam haza, így ezen kívül már nem volt esély rá, hogy kettesben lehessünk. Végigcsókoltam az egész testét, majd lassú tempóban izgatni kezdtem. Ez alatt a röpke hét alatt sokat tanultunk egymás testéről. Már tudtuk hogy mi a jó a másiknak, mit szeret, és mi az, amitől hamar izgalomba jön. Kinyaltam finom punciját, és még akkor is csókolgattam szeméremdombját, amikor már rég elhaltak sikolyai. Majd helyet cseréltünk, és ő kezdte megdolgozni a farkam. Lassan körbenyalta, majd kényeztette egy kicsit, és amikor látta, hogy mindjárt elmegyek, lassított a tempón, hogy aztán újra vadul kényeztethesse. Puha nyelve szinte folyamatosan a makkomon táncolt. Hörögve élveztem a mellére, majd egy kis pihegés után a fürdőszobába indultunk. 
Beszappanoztuk, gyengéden lemostuk és masszíroztuk egymás testét. Nem kellett sok idő, és a farkam ismét kőkeményen nyomódott neki forró ágyékának. Háttal nekitámaszkodott a zuhanyzófülke falának, majd amikor fenekét fogva felnyaláboltam, belekapaszkodott a nyakamba. Gyengéden benyomtam neki a farkam, és nagyon lassan mozogni kezdtem benne, miközben ő belesuttogott a fülembe angyali hangján. 
- Imádom amikor bennem vagy! - zihálta és puszit nyomott az arcomra. 
Nem sokáig bírtam tartani a lassú tempót. Még ennyi közös átszeretkezett nap után is hamar eluralkodott rajtam a vágy, és gyengéden odanyomva kedvesemet a falhoz hevesebb tempót kezdtem diktálni. Nyögdécselve szorította a nyakam, és néha szexin belesuttogott a fülembe. Már előre láttam a jeleket, és tudtam hogy hamarosan elélvez, ezért lassítottam a tempón. Megértette mit akarok, és enyhén körözni kezdett a csípőjével, hogy az utolsó pillanatokat még őrjítőbbé tegye számomra. Szinte teljes összhangban rázta meg testeinket az orgazmus okozta öröm. Hatalmasat sikkantott a fülembe, és még enyhén mozgatta formás fenekét, miközben beleélveztem forró barlangja legmélyébe. Pihegtünk egymás karjaiban pár pillanatig, majd letettem Esztikét, és megnyitottam a zuhanyt hogy folytathassuk a tisztálkodást. A hormonjaink azonban érezhették, hogy a mai napot ki kell használni. A zuhanyzás alatt keményedő farkamat látva Esztike még kétszer kéredzkedett fel a nyakamba, hogy újra és újra vadul szeretkezhessünk a zuhany alatt. 

Az esküvő olyan volt, mint az esküvők általában. Egy kollégium étkezőjében tartották, és csaknem kétszáz embert zsúfoltak be a terembe. A tömegiszony és a zsúfoltság azonban nem igazán foglalkoztatott. Nem érdekeltek sem az emberek, sem az ital vagy éppen az étel. Egyfolytában Esztire gondoltam, és azon töprengtem, mi lesz a kapcsolatunkkal. Esztin bezzeg nyoma sem volt a szomorúságnak, sőt, talán kacérabb és kihívóbb volt mint eddig. Gyönyörű ruhájában mosolyogva üdvözölt minden ismerőst és bátran csipegetett az asztalokról. A vacsora is minden különösebb esemény nélkül ment végbe, de én kezdtem teljesen kétségbe esni. 
- Fel sem kér táncolni uram? - kérdezte hozzám lépve a vacsora után. 
Elmentünk hát táncolni, de én képtelen voltam a szemébe nézni. A következő egy lassú szám volt. Eszter kérdés nélkül átölelt, szorosan hozzám bújt és a fejét a mellkasomra fektette. 
- Beszélni szeretnék veled, kettesben - suttogtam a fülébe. Beleegyezésként dorombolt egyet, de nem engedett a szorításán a szám végéig. 
Egyenesen kimentem az épület melletti kertbe, és leültem az első padra amit találtam. Eszti nemsokára megjelent, és mosolyogva leült mellém. 
Elővettem a kis dobozkát, amelynek tartalmát ma délután szereztem be. Lassan Eszti felé nyújtottam. Láttam az arcára kiülő meglepődést. Nem szólt semmit, csak átvette és végigsimította a doboz tetejét, majd kinyitotta. Hirtelen akkorát sikított örömében, hogy majd kiugrott a szívem, annyira megijedtem. A nyakamba ugrott, és vadul csókolni kezdett. Alig bírtam lefejteni magamról, hogy figyelmeztessem, megláthatnak minket! 
- Tedd fel nekem kérlek! - suttogta, és felém nyújtotta a dobozkát a tartalmával együtt. 
Kiemeltem a vékony kis aranyakláncot, ráfűztem a szív alakú medált, és Esztike nyakába akasztottam. 
Ez alatt az egy hét alatt is sokszor láttam már sírni, de akkor úgy potyogtak a könnyei, hogy szinte éreztem, belül mit érez irántam. Hozzám bújt és szorosan megölelt. 
- Köszönöm szerelmem - mondta szipogva. 
Szomorúságom visszatért, és tudtam, hogy muszáj megbeszélnem vele a dolgot. 
- Szeretlek Eszti - mondtam akadozva, mert úgy éreztem teljesen kiszáradt torkom - de nem tudom, mikor találkozhatunk újra! Ha te is szeretsz és így akarod, megpróbállak minél többször meglátogatni! 
- Mi ez a feltételes mód? - kérdezte duzzogva egyenesen a szemembe nézve - persze hogy szeretlek! 
- Akkor valahogy mindenképpen tartjuk a kapcsolatot, és sokszor felutazom ide hozzád! - mondtam, hogy ezzel is megbékítsem. 
- Egy hónap, és megyek utánad! - felelte huncutul. Megint leesett az állam. 
- El akarod mondani Andi néninek hogy mi van köztünk? - kérdeztem hebegve, mert más magyarázatot nem találtam. 
- Jaj dehogy! - kacagta el magát - egy hónap és kezdődik a suli! Pécsre megyek tanulni! 
Megint nagyon bamba arcot vághattam, mert Eszti kacagva megkérdezte: 
- Mi a baj szépfiú? Meggondoltad és mégse kellek? 
- Nem értem! - motyogtam, és tényleg nem értettem semmit. 
- Alig több mint egy hónap, és végre gimis leszek! Felvettek a Leővey Klári gimnáziumba. - mondta csicseregve, mintha ez amolyan mellékes információ lenne egy traccsparti kellős közepén járva. 
- EZT MIÉRT NEM MONDTAD ELŐBB? - ordítottam magamból kikelve. Észrevettem hogy mindenki minket néz, így elhallgattam. Már napok óta azon rágódtam, hogyan maradhatnék Eszti mellett. 
- Úgy nem láthattam volna a gondterhelt képed! - mondta kacagva, és dorombolva hozzám dörgölőzött. 
- Te boszorkány! Áruld már el, egy szegedi lány miért éppen pécsi iskolát választ magának? - kérdeztem tettetett mérgességgel, de belül minden sejtem ujjongott. 
- Miattad! - felelte suttogva, de én megint nem értettem semmit. 
- Ezt hogy érted? 
- Megmondtam, hogy már régóta vágyom rád! Lehet, hogy csak egy buta gyerek vagyok, de ragaszkodom ahhoz, amit érzek. Ha nem jöttél volna ide Szegedre, én akkor is megszereztelek volna nyár végén. - miközben ezeket mondta, szorosan hozzám simult, és becsukott szemmel átölelte a nyakam. 
Mint ahogy a történet elején is megjegyeztem, e történet óta sok év telt el, és ördögi barátnőm viccei azóta sem változtak. Még mindig örömmel ugrat engem amikor csak alkalma van rá, ugyanakkor hűséges hozzám, és persze folyton a nyakamon lóg, aminek én végtelenül örülök. A 15 éves kis fruska azóta persze felnőtt már, de érzéki, meztelen testének, és huncut, felfelé görbülő ajkainak látványától még most is hamar elvesztem a fejem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr535592241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása