Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Bombariadó

sztone 2013.10.29. 14:20

Ülök az irodában, ebéd után van, amikor megszólal a sziréna. Kimegyek a folyosóra, hátha a többi kolléga tud valamit, miért a jelzés. Senki nem tud semmit egyelőre, azt hisszük, hogy vagy valami gyakorlat van (bár azokat be szokták jelenteni előre), vagy tényleg tűz ütött ki valahol. De aztán jön egy biztonsági őr, egy rendőr és egy kutya kíséretében, és jelzi, hogy bombariadó van, így nem csak az irodaházat, hanem az azzal összeépített bevásárlóközpontot is ki kell teljesen üríteni. Nem újdonság a hír, mert mostanában valami idióta (gyaníthatóan ugyanaz a személy, mindig más utcai fülkéből telefonálva) rendszeresen eljátssza ezt, hosszú órákra megbénítva a munkát és a vásárlást is. Visszatérve az irodába, szépen elmentek mindent, aztán lezárom a laptopomat, és irány a mélygarázs, autóba be, és pár perccel később már úton is vagyok hazafelé. Tíz perc az út, majd rövid parkoló keresgélés után a háztól nem messze leteszem a kocsit. Fel a másodikra, nyitom a vasrácsot, aztán az ajtót, belépek, és látom, T épp akkor húzza le a cipőjét és bújik papucsba. 
Mivel az irodaház eggyel alattunk lévő szintjén dolgozik, nem sokkal előttem érhetett haza. Rámosolygok, visszanevet, köszönünk egymásnak, és egy csók. Bájosan néz ki a csinos blúzban, vasalt szövetnadrágban és a papucsban. A fenébe a bombariadóval, mondja, annyi dolgom lett volna még mára. Így viszont van legalább négy szabad óránk, felelek félreérthetetlenül, és nem csak, hogy elneveti magát, de már látom is a csillogást a szemében, megértette a célzásomat. Hozzám lép, átkarolja a derekamat, én gyengéden tenyereimbe veszem az arcát, és összeforr a szánk, de nem úgy, mint az üdvözlésnél. Ajkai elárulják, már többre vágyik egy szimplán édes csóknál. Érzem is, amint kezei a nadrágom cipzárján kezdenek matatni, és gyakorlott ujjaival könnyedén játssza be magát az alsómhoz. Finoman cirógat csak a vékony pamuton keresztül, de ez is pillanatok alatt érezteti rajtam a hatását. Közben az ujjaim beletúrnak vörös hajába, aztán aprón megérintik a csigolyánál a nyakát, és csúsznak lefelé a hátán, megmérik finom derekát, amiről a csípőjén keresztül a fenekére tévednek, és megmarkolom. Egy jól eső hmmm hagyja el T torkát, ahogy szétválnak ajkaink és kezével már bontja is a szíjamat, ahogy én is az övét, egyszerre szabadítjuk meg a másikat a nadrágjától, amiket aztán a folyosón álló asztal körüli székek egyikének támlájára hajítunk. Majd jön a blúza és az ingem, azok is így végzik, a zoknikat a hálószoba felé menet valahol elhullajtjuk, és kezeimben viszem be és teszem T-t az ágyra. Ő immáron csak fehérneműben, én meg alsóban, ráfekszem, és folytatjuk a csókolózást, de már hevesebben, érezzük a nagyobb szenvedélyt, és kezeink is könnyebben mozognak a másik szinte csupasz testén. Az ajkáról lassan áttérek a nyakára, a lihegéséből érzem, tetszik neki, miközben most ő markolja az én fenekemet. Tovább haladok a mellkasán, csigaként nyálas csíkot húzva utam nyomán, és finoman a háta alá nyúlva szétkapcsolom a melltartóját. Ahogy a fogaimmal eltávolítom a lányok sapkáját, hatalmas keblei mellkasára omolnak, szétterülnek, de csak addig, míg kézbe nem veszem, és finoman gyúrom, dagasztom őket. (Emlékszem, mikor először bontottam ki az akkor 39 éves, nálam 2 hónappal fiatalabb T-t a ruháiból, a korához képest csak egy kicsit megereszkedett, szinte tökéletesen álló, hatalmas és gömbölyű keblei láttán csak egy "woww" hangzott el a számból. Mezítelenre vetkőztetve, először megcsodálva tökéletes testét, keskeny derekát, hibátlan kerek seggét, gyönyörű lábait és finom kezeit, szép arcát, belebújva éreztem, a jövőben semmi mást nem szeretnék, csak benne lenni, gyengéden, érzékien szeretkezni vele, a kéjtől gőzösen dugni, ösztönszintre süllyedve, megfeledkezve mindenről, mint az állatok, párzani. Tökéletes test, hihetetlenül okos elme és törékeny, instabil lelki világ jellemezte. 
Ez utóbbi lett aztán kapcsolatunk vesztének okozója később, de ez most mellékes.) Aprót harapok a bimbókba, amitől azok még jobban megkeményednek, majd a körülöttük lévő mélybarna udvart nyalogatom, azon a ponton kezdve, ahol a bőre világosa és az udvara sötétje találkozik, spirálisan haladva nyelvemmel befelé, majd megint fogaim közé veszem a bimbóit, csókolgatom, nyalogatom, egyiket a másik után. Mindezt T fejemre tett kezeivel, folyamatosan az arcomat, tekintetemet figyelve nézi végig, úgy issza be a látványt, mintha ő irányítaná a mozdulataimat. Majd mellkasomat simogatva csúsznak lefelé kezei, bele az alsómba, pillanatnyit sem hezitálva, egyik kezével megfogja már majdnem teljesen kemény férfiasságomat és izgatni kezdi, a másikkal pedig a golyóimat marja el, és morzsolgatja finoman. Ajkammal továbbra is a bimbóin játszok, kicsit belekapok az egyikbe fogaimmal, mikor kezeim megszűnő támogatását követően ismét szétterül a mellkasán mindkét kebel, és az én ujjaim is lefelé fürkészik a testét, finom puha pocakján át bele a bugyijába, ahol elérik szeméremdombja szőrpamacsát. Először csak játszadozom a szőrszálakkal, fésülgetem őket ide-oda ujjaimmal, majd ujjaim bevándorolnak belsőcombjaihoz, azok tövét rajzolják végig, ügyelve arra, hogy még csak véletlenül se érjek hozzá kelyhéhez, de a kis helyen kezem bőre már érzi a meleget, ami több, mint amit a normál test ad. Miközben ő továbbra is mindkét kezével fogságában tart és kényezteti a farkam, aminek hegyén már szétkente a korábban megjelent izgalomcseppeket, én bal kezemmel visszatérek melleihez, és azokat simogatom, csipkedem, gyúrom, jobb kezemmel lefedem a hasadékát, és tenyeremen megérzem annak nedvét. Ujjaimmal óvatosan választom szét szeméremajkait és középső ujjam begyével, szinte alig érezhetően, de megérintem a nedvességtől felpuhult rózsaszín húsát, s szép lassan elkezdem körbe-körbe, felhordani mindenhová a levét, bejárom vele a csiklógombja melletti területeket is, és amikor már elég kéjlevet eresztett, abból egy jókora adagot ujjamra kenve érintem meg végül csiklóját, s rögtön megérzem, T teste úgy rándul össze alattam, mintha apró áramütés érte volna, de az ajkait elhagyó ahhh sóhaj tudatja velem, hogy az nem fájdalmat, hanem kéjt hozott számára. Magamban akarlak érezni, mondja határozottan, és kezeivel elenged, addig izeg-mozog alattam, míg mindkettőnket megszabadít utolsó ruhadarabunktól is. 
Magára húz, lábai körbeölelik combjaimat, és miközben kezeinket összekulcsolva újra csókolózni kezdünk, szépen, komótosan csúsztatom föl és le merevségemet a vágatán, farkam útjának felső holtpontja szeméremdombja szőrzete, az alsó pedig nedvedző puncija, mígnem az egyik ilyen lenti holtpont után nem kívül csúszik felfelé, hanem lassan, de határozottan belül, a gyöngyöző kelyhében, tövig. Ez tudatosul T-ben, elmormol egy mmm-t, és kezeivel a hátamat, fenekemet kezdi simogatni. Én egyik kezemmel a popsija alá nyúlok és megmarkolom, a másikkal pedig visszatérek a melleihez és azokkal játszom, miközben fokozzuk az iramot. Lassan elkezdek izzadni, itt-ott apró sós cseppeket hullatva hófehér bőrére (ő sosem izzad, amit először furcsállottam), ahogy tovább nő a tempó. Majd pozíciót váltunk, hanyatt fekszem, T áttérdel felettem és tövig bele ül a farkamba. Először egyenes derékkal mozog rajtam függőlegesen föl és le, a combjaimon megtámasztva magát a kezeivel, és csak figyelem, ahogy mindkét keble finom húsa rezgő táncot jár, majd nem bírom tovább ezt a látványt és egy-egy kezemmel megfogom mindegyiket, már amennyire lehet, összeszorítom őket és egyszerre nyalom, csókolom a két bimbóját, tudom, ezt imádja. Érzem, amint kicsit bele is remeg a popsija a farkamon való mozgásába, néhány erőteljesebb nyalintásom, bimbóinak erősebb szívása következtében. Erős, hosszabb vágtába kezd, kezeimmel derekát fogva, megbűvölve iszom az óriási mellek szabad mozgástól övezett, koordinálatlan táncát. Majd, elfárad a lovaglásban, felső testével rám dől, kezeit a fejem két oldala mellé fektetve, a mellei szétnyomódnak a mellkasomon, de még így is érzem a bimbói peckességét, ahogy szánkáznak a bőrömön. Belemarkolok a fenekébe, feljebb húzom, és alulról kezdem el sorozni a farkammal a punciját (így ő pihentetheti izmait), gyors iramot diktálva. Két középső ujjam, az erős szorításban, akaratlanul is popsilyukához csúszik, de T-ben ez rögtön tudatosul, látom. 
Ujjhegyeimmel már én is érzem a záróizmát, a hátsó nyílása körüli apró kis szőröket, és azt is, hogy nem teljesen száraz, mert testnedveink lefolytak oda is, amikor alattam volt. Még szinte el sem kezdem izgatni azt a lyukát, amikor T már le is pattan rólam, lábait aprón szét téve hasra fekszik és kezeit eltünteti teste alatt. Már tudom, mit szeretne, volt időm megtapasztalni, és nekem sincs ellenemre. Lábai közé térdelek, és tenyereimmel fel-le szánkázom a combjain, először csak forró leheletet küldve mélybarna színű nyílása felé, majd a kezeim már popsija két tökéletes félgömbjét masszírozzák, mind közelebb és közelebb a célponthoz. Közben látom, T kezei, a csak maga számára tudott ponton kezdik el izgatni saját punciját és csiklóját, várva arra, hogy kiegészülve a hatást a végletekig fokozó ingerrel, elélvezhessen, elélvezhessünk. De ez tényleg várat magára, hiszen még meg sem érintettem ujjaimmal, nyelvemmel popsilyukát. A gátjától felfelé kezdem el nyalni, miközben kezeimmel széthúzom a fenekét, és elérek a lyukig, de először csak körbenyalintom, érzem, ahogy az apró szőrszálakon elhalad a nyelvem. T ágyéka megrándul ettől. Egy kövér nyálcseppet hullajtok a nyílásra és nyelvemmel széttáncolom, szétkenem körülötte. Újabb rángás T-től. Kezdődik. Ez lassú, de nem "kis" halál lesz, tudom. Miközben lábfejeit az ágyékomhoz dugja, és összezárt talpaival kezdi el izgatni farkam, nyelvem finoman fúrja be magát a tiltott lyukba, s újabb adagokban juttat bele nyálat, s amennyire lehet, továbbra is húzom szét kezeimmel a farát. A nyelvem már ki-be jár a lyukban és érzem, ahogy a szivárgó előváladéktól összekent talpaival mind jobban veri a farkam, a kezei is fokozzák a saját izgatását, lassan már a csípőjével is köröz, hogy felkészülten érkezzen el aktusunk utolsó fázisához. 
A nyelvem mellé immár bedugom jobb mutatóujjamat is, eltűnik az első, majd a második ujjpercem is, aztán tövig csúszik az ujjam. Ekkor T már halkan az ágyba mormolja bele kéjét. Megismétlem még párszor ujjammal, nyelvemmel az izgatását, tágítását, aztán, lábaim átvetve az övéin, a combjaira ülök, és a kezeimmel továbbra is szétfeszített popsijának lyukához egy újabb, de jóval kövérebb nyálcseppet juttatok a számból. Egyik kezemmel végül a nyíláshoz illesztem a makkom, de először csak, amennyire lehet, szétkenem azon is a popsilyukánál összegyűlt mindenféle testnedveinket, majd végül a hegyét a lyukhoz teszem. Kérlek, lassan csináld, mondja, de a hangja nem a félelemtől, hanem a kéjtől remeg. Persze, ne félj, vigyázok rád, felelek. A kezemmel irányítva, lassan tolom be a farkam a popsijába, milliméterről milliméterre, mígnem a makkom bejut a záróizmán. Megállok, ismét nyálat csorgatok a popsi és a farkam találkozásához, ujjaimmal szétkenem körben. Miközben T továbbra is a hüvelyét és a csiklóját izgatja, kezd hozzászokni a feszítő érzéshez, és a fájdalmát apránként felváltja a kéj, megszólal, mehet tovább, de ugyanilyen lassan. Mint a vak a szűk folyosót, farkam úgy tapintja ki belülről a popsiját, minden négyzetmilliméterét érezve a tökéletesen ráfeszülő alagútnak, amitől, ha lehet, még keményebbé válik. A golyóim rányomódnak segge két gömbjére, ahogy tövig csúszom a popsijában. 
Kezeimmel immáron csak szorítom, markolom a fenekét, csípőjét, hogy ki ne szaladjon alólam – nem, mintha tudna, és a rá váró érzéstől, élvezettől nem is akarna elmenekülni. Elkezdek rendkívül finoman ki-be mozogni benne, nem ellenkezik, hisz tudja, hogy tudom, mikor hol a határ. A kezei folyamatosan járnak az ágyékán, mozgásomban érzem, ahogy popsija izmai engednek, tágulnak, és apránként, de fokozom a tempót. T ágyba morgása egyre hangosodik, néha a csípője megtáncol a farkam alatt, és immáron csak a látvány miatt, de borzasztóan erősen markolom a farát. Ahogy egyszer kiszalad a szerszámom, érzem, játszi könnyedséggel megy vissza, egészen tövig. 
Megállítom az egyenletes mozgást, és helyette hirtelen kihúzom a farkam, várok, majd egyetlen mozdulattal tövig tolom, megint várok, és újra és újra és újra és újra előröl. Érzem, látom, ez lassan a gyönyör őrületébe kergeti T-t, aki már folyamatosan mozog, remeg, dobálja a csípőjét, egyre hangosabban hörög. Mindjárt jön az a pont, amikor robban, tudom, és ettől én is teljesen bedurranok, elveszítem a fejem. Tövig tolom a farkam a lucskos popsijába, és már nem húzom ki, csak egyre gyorsabban járatom benne, minden egyes bemenettel karómba húzom, lüktet a popsija, izmai megfeszülnek, elpattan benne a kéj buboréka, már-már kiáltásszerűen hörgi leszorított ajkaival bele orgazmusát a lepedőbe, görcsösen vonaglani kezd alattam, és mintha csak ezt vártam volna, én is eszem vesztem, és "most megkapod" kiáltással elsülök a seggében. Szinte érzem, amint az első adag sperma belecsattan gőzölgő lyukába, izmai ráfeszülnek farkamra, és újabb és újabb adagokat lövellek bele. T ekkorra már semmilyen szinten nem ura magának, a teste az orgazmusa kéjének egyetlen hatalmas gondolatává válik, lepedőbe vesző hangja is furcsán megbicsaklik, ahogy elélvez. Az én mozgásom is elveszíti ritmusát, és mikor táram minden tartalmát beleürítettem fenekébe, az élvezettől és a kimerültségtől szinte rázuhanok az ő testére. Érezem, ahogy T lassan nyugszik meg alattam, simogatom, csókolgatom, becézgetem, amíg még maradt egy kis erőm, s csökkenő pulzusom miatt a vér lassabban juttatja el agyamba a tényt, hogy farkam még mindig kőkeményen áll a seggében, amit már-már alig konstatálok, mert ahogy ő is, én is egy pillanat alatt elalszom. Nem tudom, mennyi idő telik el, mikor felébredek, de ő még mindig alattam van, arca az enyémmel szemben pihen a lepedőn, alszik. Még mindig benne vagyok, de már lankadtan. 
Aprót mozdulok csak, de a popsija magától löki ki a farkam magából. Erre T is felébred, szemeit kinyitva meglát, rám mosolyog, egy gyengéd csókot lehel az ajkaimra, és azt mondja, ezek után, én ma már képtelen vagyok bemenni dolgozni. Jó, hogy te ezt megteheted, felelek, s ahogy felszállok róla-mellőle, finoman végigsimítom gyönyörű testét. Lezuhanyozom, felöltözök, nyomok még egy-egy puszit a popsija két gömbjére és az ajkára, betakarom, és visszamegyek a munkahelyemre, egy bő órára, hogy letudjam a mára kiosztott penzumomat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr275604794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása