Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Egy tabudöntögetés veszélyei

sztone 2013.10.30. 10:42

Erica az ágyban fekve olvasott, mikor Robert odabújt mellé, a kezét a felesége hálóing takarta mellére tette, majd a tenyerével enyhe masszírozó körökbe kezdett. Erica a könyvből fel sem nézve szólalt meg. 
- Nincs hozzá kedvem... 
- Jaj, ugyanmár... - mondta Robert, kezével átnyúlva Erica másik mellére. 
- Amit te mostanában szexnek nevezel, az... - Erica szavait félbeszakítva Robert Erica arcába hajolt, a könyvet elvéve a kezéből. 
- Szóval, menjek kurvához szexért ?! – sziszegte Robert indulatosan. 
- Hát olyan menetekre az való... szabott árakért! – vágott vissza Erica. 
- Jössz baszni, és kész..! – fordult rá egész testével Robert, Erica kezeit a párnára szorítva és nyalni kezdte Erica arcát, nyakát, ahogy a nő elfordította a fejét a párnára. A feleség a másik irányba fordítva a fejét meglátta a mobilját az éjjeli szekrényen. 
- Oké, csináljuk... – zihálta Erica. – de semmi fenékbe dugás... 
- Oké...! – nyugtázta Robert, és elfordult Ericáról. 
Erica kibújt a takaró alól, majd levette a hálóingjét, feltérdelve az ágyban. Egy könnyed mozdulattal dobta a földre, mikor Robert rávetette magát a meztelen testére. Erica lehunyt szemekkel, nyöszörögve élvezte az érintéseket, ahogy a férj haladt lefelé a testén. Robert érezte, hogy keményedik a farka. Már majdnem elérte Robert a felesége csiklóját, mikor Erica pozíciót váltva hanyatt feküdt, felhúzott térdekkel szétrakott lábakkal. Könyökére támaszkodva nézett Robertre. Robert hasra feküdve nyalta Ericát. A férj élvezte a vizuális gyönyört, amit a nyalást lehunyt szemekkel nyöszörögve élvező Erica arca nyújtott neki. Erica masszírozó tenyerét, és ujjait érezte a fején Robert, aztán az ujjak a hajába kapaszkodtak, a csiklóra szorítva a száját. Robert a csiklót bekapva, lassú, meleg lélegzet kifújásokkal ingerelte. Egy idő múlva érezte, hogy Erica teste szabálytalan, gyors ritmusú remegést vesz fel. Erica ziháló lélegzetvételébe nyögések vegyültek, teste megfeszült, és egy visszafojtott sikolyt követően mosolyogva nézett Robertre. 
- Gyere, most én dolgozlak meg a számmal... – zihálta Erica 
Pozícióváltás után Robert feküdt hanyatt, és figyelte, ahogy Erica a szájával dolgozza a keményen álló farka makkját. Kis idő múlva Erica meleg szájában érezte a golyóit. Aztán újból a péniszén dolgozott Erica. Robert feltérdelt, miközben Erica kitartóan szopta. Robert élvezte a pozíciót, ahogy szájba dugta a kutya pozícióban szopó Ericát. A meleg száj ölelte pénisz adta gyönyör teljesen magával ragadta. Kéjes látványt nyújtott számára, ahogy időnként Erica felpillantott rá a mozdulatlan kutyapózból. 
- Perverz disznó..! Látnád ilyenkor a képedet..! - dőlt hanyatt Erica, letörölve az arcáról, álláról a saját nyálát. Robert fölé hajolt, és misszionárius pózban kezdte el dugni Ericát. Robert a lökő mozdulatok alatt érezte, hogy az merevedése kezd alább hagyni. Valami erőteljesebb kellett neki, nem ilyen szokványos póz. Ericát megfordította, kutya pozícióba. Hátulról kezdte el nyalni Erica fenéklyukát. Erica keze megjelent a csiklóján, és lassú mozdulatokkal kényeztette magát. Robert érezte, hogy a merevedése ismét tökéletes, szinte szétfeszül a pénisze. Ahogy Erica fenéklyukát nyalta, elöntötte a késztetés, hogy fenékbe dugja Ericát. Szemei előtt lebegett a képsor, ahogy Erica követeli tőle, hogy csinálja vadabbul, gyorsabban... fantáziálását Erica rideg hangja szakította félbe: 
- Eszedbe ne jusson mégegyszer..! 
Robert hátulról vezette be a péniszét Erica vaginájába, és egy - két lassú lökő mozdulat után enyhén fokozta a tempót. Erica kéjes nyögéseket hallatott. Robert egyre gyorsabban mozgatta a péniszét Erica vaginájában. 
- Igen, gyere, élvezz el... - sarkallta Erica a végkifejletre Robertet. 
Robert pénisze kivágódott Erica vaginájából. Robert gyors mozdulattal tolta be Erica fenekébe a péniszét. Erica teste abban a pillanatban tehetetlen tömegként csúszott ki Robert karjaiból, a lábait maga alá húzva. Ahogy Erica teste az ágyba süppedt, abban a pillanatban a jobb lábával Robert ágyéka felé rúgott. Erica sarka telibetalálta Robert péniszét, a tövénél. Robert a fájdalomtól felüvöltve kuporodott össze. 
Erica felkapva a mobilját rohant az előszobába, hogy bezárkózzon a fűrdőszobába, míg rendőrt hív nemi erőszak miatt. Majd ő megmutatja ennek a perverz disznónak..! 
Erica a lépcsőházból kimért férfi lépteket hallott. Tán James lesz, futott át a gondolat a tudatában. A fürdőszoba ajtó helyett a kijárati ajtóhoz ment. Kinyitotta az ajtót résnyire, és látta, hogy valóban James ért haza. 
- James..! – szólította meg a férfit, aki már áthaladt az ajtó előtt. 
- Szia Erica! – hallatszott a férfi hangja 
- Gyere ide az ajtóhoz, légyszi. Nem akarok kiabálni. 
James odaért az ajtóhoz. 
- Figyelj, Roberttel megint csúnyán összekaptunk... Most meztelen vagyok... Miután beértem a szobába, bejönnél, és megvárnál, míg összeszedek pár cuccot? Ha valami gond lenne, nyugodtan gyere utánam a szobába. 
- Jó, rendben, persze! – válaszolta határozottan James. Hol van Robert? 
- Még görnyedten fetreng az ágyban... 
- Az igen..! - summázta James, ahogy hallgatta Erica meztelen talpainak távolodó hangjait. Ez a Robert egy fasz, gondolta magában. Aztán belépett a sötét előszobába. 
Erica a most már maga elé bámuló Roberte pillantott, majd elindult a szekrény felé 
- Mit csinálsz? – kérdezte Robert. 
- Elmegyek, végleg. Itt van James az előszobában. 
Robert kiperdült az ágyból. 
- Te caffka... hát ez a hála...! – indult meg fenyegtően Erica felé. 
- Robert! James..! 
Mikor James meghallotta a nevét, azonnal lenyomta a szobaajtó kilincsét. Robert alsónadrágban, Erica meztelenül álltak egymástól pár méterre, mikor James belépett a szobába. James azonnal érezte, hogy merevedése van Erica testének látványától. 
- Mi a faszt keresel a lakásomban? – förmedt rá Robert 
- Én hívtam be Robert, mivel meg akartál erőszakolni! – válaszolt Erica 
- Micsoda, te... teee..! – lépett Erica felé Robert 
- Robert higgadj le, ne csinálj hülyeséget..! – mondta erélyesen James. 
- Mi van.. ? – nézett felé kihívóan Robert. 
A következő pillanatban Robert támadólag közeledett James felé. Ökölbeszorított kézzel ütött James arca felé. James kitűnő reflexszel ütött vissza, megelőzve Robertet. 
Robert látómezejét abban a pillanatban James ökle töltötte ki, majd elfeketedett előtte minden. 
Erica az arcára szorított ujjakkal követte a tekintetével Robert tehetetlen testének zuhanását az ágyukra. Robert pár másodperc múltán magához tért. Bosszúsan nézett Ericára. 
- Én befejeztem veled, ennyi volt, kész, vége! – fakadt ki Erica 
- Nekem csak te kellesz, értsd meg! – nyomatékosított Robert 
- Akkor miért kényszerítesz megalázó szituációkba? – kérdezte Erica, majd folytatta: 
- Vagy, ha én kérnék tőled olyat, ami számodra megalázó lenne, te feltétel nélkül benne lennél? 
- Például? – kérdezte érdeklődve Robert 
- Vegyünk be harmadiknak egy pasit, és én irányítok! – vágta rá Erica 
- Én nem fogok... - felelte némi undorral a hangjában Robert 
- James – nézett rá Erica - , mióta beléptél áll a farkad rám. Beszállhatnál harmadiknak! 
James Robertre nézett, majd vetkőzni kezdett. Erica feltérdelt az ágyra, majd adott egy pofont a rámeredő férjének. 
- Te csak nézed, hogyan dugok Jamessel. Ha akarok tőled valamit, szólok. Megértetted? 
Robert nyelt egyet, ahogy bólintott. 
- Ja, ha élvezed a látványt, rejszolhatsz ránk! – vetette oda Erica Robertnek 
Közben James odaért az ágyhoz immár meztelenül. Erica az ágy szélén ült, az orra előtt táncolt a keményen merev hímvessző. Erica elkezdte a makkot puszilgatni, majd a nyelvével izgatta azt, mosolyogóan felnézve Jamesre. James arcán látta Erica, mennyire élvezi a férfi a nyelvének játékát. Erica hátrapillantott a férjére, aki bamba tekintettel figyelte, hogy a felesége más szerszámát kényezteti. Erica elmosolyodva fordult vissza James péniszét kényeztetni, és most már teli szájjal szopta James péniszét. A szopástól nyálban úszó péniszről elvette a száját Erica, majd hátrafordulva odahajolt Robert arcához, és beleköpte a nyálat a szájából. 
- Ülj fel..! – parancsolt rá Erica. 
Robert engedelmesen vette fel félig ülő pozíciót, Erica az ölében helyezkedett el. 
- Gyere..! – mondta Jamesnek Erica, az ujjaival magához intve, a félig ülő pozícióban levő Robert mellkasára támaszkodva. Robert dermedten bámulta, ahogy felesége a másik férfi fejét a hajába túrva irányítja a csiklójához. Erica érezte, ahogy James a nyelvével, szájával finom, körkörös, puszilgatós mozdulatokkal fedezi fel a csiklóját. Robert tisztán érezte a neki feszülő Erica testének minden apró reflexivitását, a mély lélegzetvételek utáni enyhe nyomást. Erica oldalra fordította a fejét, lehunyt szemekkel Robert felé. 
- Kicsit másabban, de ő is nagyon jól csinálja... - zihálta Erica. James Erica vezetésével rátalált a feleség gyönyörpontjára. A férj érezte, ahogy a feleség teste remegve pulzálni kezd, és halad az orgazmusa felé. 
- Óhh, igen, ezaz... - zihálta Erica. 
Robertnek beindult a merevedése. A férj a farkán érezte a felesége kezét, aki verni kezdte, miközben a másik férfi ingerelte a csiklóját. 
Erica szaporán lélegzett, pár elnyújtott nyögés után a keze szorítóan állt meg Robert pénisze tövén, és visszafojtott sikollyal élvezett el. Erica elégedett mosollyal nézett Jamesre, majd felhúzta magához James fejét. Erica puszit adott Jamesnek, majd egy rövid csókolózást kezdeményezett, miközben az arcán érezte a férje lehelletét. 
- Ez fantasztikus volt! – mosolygott Jamesre Erica hálásan – Robert is beindult tőle! – mondta gonosz mosollyal az arcán Erica, miközben egy - két verő mozdulattal ingerelte Robert péniszét, Robert szemébe nézett. Robert kissé mélyebbeket lélegezve figyelte Ericát. 
- Gyere szemből, James! - vetette oda kacéran Erica. Ahogy James a behatoláshoz vette fel a pozíciót, Erica felpillantott Robertre, aki mereven nézte James mozdulatait. Erica huncutul vert egy – kettőt a férje farkán. Mikor Robert rápillantott, felnevetett. Erica érezte ahogy az első behatoló mozdulattal rugalmasan tágul a hüvelye. James megfontoltan, rutinosan vezette be a péniszét, élvezve ennek a szituációnak a gyönyörét. Erica puncija bársonyos öleléssel fogadta a hímtagot. Robert érezte, ahogy a felesége teste reagál a behatoló péniszre. Erica a lábait az előrehajló James nyakába téve, csípőjét enyhén felhúzva élvezte James péniszét a testében. Robertnek folyamatos merevedése volt a póz alatt, Erica a kezével dolgozta a férjének péniszét, miközben James rutinos mozdulatokkal dugta. 
James volt az, aki pozícióváltást kezdeményezett ezúttal. Finoman hátratolta Erica lábait, szinte Robert arcába. Maga felé húzta Ericát, aki gyertyapozícióba került. James élvezettel nyalta Erica punciját. 
Erica lehunyt szemekkel élvezte James nyalását, miközben a lábfejét férje arcához dörgölte. 
Robert nyalni kezdte a felesége lábfejét, és verni kezdte a péniszét. 
- Jössz hátulról? – nézett fel Erica Jamesre a gyertyapozícióbol. 
Abban a pillanatban James maga mellé fektette Ericát, a feleség pár szopó mozdulattal ingerelte James farkát, majd kutyapozícióba helyezkedett el. 
Mielőtt James behatolt volna hátulról, Erica Robert arcába hajolt, és csókolózni kezdett a férjével. James ebben a pozícióban hatolt be, finom mozdulatokkal. James élvezte a látványt, amit a csókolózó pár adott számára. 
Robert érezte a csókolózó felesége ajkának a rezdülésein, ahogy fogadja hátulról James lökéseit. Néha erősebben tapadt oda az ajkára felesége, csókolózva, néha csak éppen hozzáért a nyitott ajkaival. 
- Robert, élvezz el, verd ki..! – utasította Erica kéjesen 
James, mikor észrevette, hogy Erica elfordítja a fejét Roberttől, gyorsabb mozgásba kezdett. Kezdte érezni, hogy átlendül a határon, ahonnan már nincs visszaút. 
- Gyere, gyertek, élvezzetek el, akarom, iiigeeennn... - hallatszott Erica hangja 
James az utolsó pillanatban kapta ki a farkát Ericából. A pénisz oldalra siklott, ahogy Erica a fenekével megvezette egy vétlen mozdulattal. Robert arcába lövelt a spricc, miközben Robert a hasára élvezett el. 
Erica a férje mellé fordulva nézett hálásan sugárzó arccal Jamesre. 
- James, köszönök mindent, nagyszerű férfi vagy! – mondta Erica nevetve, a spermaborította arcú férjére nézve. 
- Én is köszönöm nektek ezt a váratlan élményt! – nézett a párra James. 
Erica az ujjával kanyarított egyet Robert arcán az egyik spermafoltba, és az ujjáról kóstolta meg James nedvét. 
- Finom! – jelentette ki nevetve Erica, a fejével a plafon felé nézve.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr285606043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása