Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Egy valódi történet

sztone 2013.11.06. 13:23

Mint amikor egy kavicsot bedobnak a tóba, még napokig gyűrűztek a nőben az első együttlét hatásai. 
Nem győzött elbújni a családja elől, hogy észre ne vegyék rajta, amikor elgondolkodik valamin, vagy konkrétan eszébe jut valami. 

Nem, ezt nem a tavasz teszi, bár annak is szerepe van benne, senki nem tudja kivonni magát a természet buja újraéledéséből, ami az élet továbbadására ösztökél minden élőlényt. 

Eszébe jutott, ahogy sietett a találkozóra, bár fújt a szél és még hűvös volt, de már lehetett érezni a tavasz szagát a levegőben. Átsietett az úton a ház felé, közben figyelte a házszámokat, nehogy túlszaladjon rajta. Utólag tudta meg, hogy a Férfi figyelte az ablakból, ahogy megérkezik. 

Aztán ahogy a kaput kinyitotta a Férfi, megállt az ütő is benne: Egy finom, öltönyös úriember állt előtte mosolyogva, de közben tudta, hogy minden porcikáját és mozdulatát figyeli. Iszonyatosan zavarban volt, de igyekezett természetesen viselkedni és mosolyogni, bár ez nem esett nehezére. 

"Vajon tetszem neki, vagy fel sem hív, hanem mehetek haza? Nem ezt a cuccot kellett volna felvennem, az orrom is folyik, mert még nincs rendben az arcom... " és hasonló hülyeségek jártak az eszében. 
Beszálltak a liftbe, és megint egy kis zavarodottságot érzett, nem mert odabújni vagy más bizalmasabb gesztust tenni, nehogy túl közvetlen legyen. Bár legszívesebben azonnal a Férfi nyakába ugrott volna, olyan régen készült már vele találkozni, annyira tetszett neki, a kék szeme, az őszülő haja, a mosolya... az egész pasi, úgy ahogy volt. 

Aztán beléptek a lakásba, levette a kabátját, váltottak néhány jelentéktelen szót, és a Férfi leült az ágyra és elkezdte kifűzni a cipőjét. Na akkor elszakadt a cérna benne, és odatérdelt elé, szorosan odabújt, átölelte a Férfit, igyekezett minden kis szagot, mozdulatot, simogatást, melegséget átélni, beszívni magába a Férfi energiáit, melegségét, hogy megérezze, egyáltalán összepasszolnak-e. 

Forgott vele minden, elkezdett remegni, mert a Férfi olyan gyengéden és megnyugtatóan simogatta, semmi kapkodás, semmi férfinyomulás, csak az összesimulás. Soha életében ezt még nem érezte, tudta, hogy innentől kezdve maximálisan megbízhat a Férfiban, nem lehet semmi baj, csak az ösztönök finom áramlása és a gyönyör... 

És a csókja... eleinte félénk, felfedezős, aztán hevesebb, szívogatós-harapdálós... megint az az édes szédülés... 

Aztán felálltak, nehogy összegyűrjék a zakót, vigyázni kell, otthon nehogy észrevegyék. Megint odabújt, csókolóztak, most már annyira szédült, hogyha a Férfi nem tartja meg, kimegy alóla a lába. Közben simogatta az ingen keresztül a finom izmokat, puszilgatta a nyakát, már amennyire a nyakkendőtől hozzáfért. Többet akart érezni, beleszagolni a mellkasába, érezni a férfiszagot, melegséget... szerencsére a Férfi nem használt semmi illatszert, és amikor levette a nyakkendőjét, és a nő kigombolta végre az első gombokat, szinte beleszédült a testillatába... 

Mennyivel, de mennyivel jobb ez a lassú felfedezése a másiknak... az átlagemberek ennyi idő alatt már rég az ágyon dugnak. De ők mások voltak, a nő hosszú évek óta, a Férfi mióta megnősült, nem volt mással. A nő tempósabban haladt volna, de érezte, hogy idő kell a férfinak, hogy feloldódjon, és ő is élvezte ezt a lassú tempót. 

Közben ő is elkezdett vetkőzni, le a pulcsival, kibújni a sortból... kigombolta egyenként a Férfi inggombjait, a mandzsettánál is... nem baj, így még tovább lehet fokozni a vágyat. 

De amikor felhúzta a Férfi derekán az atlétát, az pedig levette, és bele tudott végre csókolni a mellkasán a finom szőrszálakba, akkor már nem tudta magát visszafogni. Gyorsan kicsatolta a Férfi derekán az övet, gyorsan kigombolta volna a nadrágot- de egy dupla csat meggátolta, de mindegy, le a zippzár, le a nadrág, addigra a férfi is lesimogatta róla a melltartóját, és háttal hozzásimult. 

Finoman simogató kezek értek a melleihez, közben érezte a Férfi merevedő férfiasságát, az alsónadrágján keresztül odanyomódott a csípőjéhez. Visszafordult, le a harisnyával és bugyival, de a férfi alsójával is, odahátrált az ágyig, leült rá, odahúzta a Férfit maga elé, és végre... odasimult az arcával a merev férfiassághoz. Megint szédült, csukott szemmel szagolgatta, puszilgatta, ahol érte, nyalogatta. Közben nem mert felnézni a Férfira, csak hallotta a halk élvezkedős nyögéseket, és minden idegszálával azon volt, hogy minél több gyönyört adjon a Férfinak. Érezte, ahogy az ölében finom rángások húzódnak végig, teljesen be volt már nedvesedve és duzzadva, de ez most nem számított. Csak a Férfiből kiszakadó kis nyögések... 

Állt az otthoni ablak előtt, amit éppen készült megpucolni, és egyszerűen nem tudott a dolgára koncentrálni attól, ahogy visszagondolt a történtekre. 

Mert miután abbahagyta a Férfi kényeztetését, jött csak az igazi őrület. A Férfi végigfektette az ágyon, csókolózás, kis puszik a mellére, és lecsúszott az öléhez. Ahogy érezte a nyelvét a puncijánál és a csiklóján, eszébe jutott, hogy mióta tavaly elküldte neki a mosolygós ősz hajú képét, azóta fantáziált arról, hogy beletúr a hajába és még jobban belenyomja a fejét az ölébe. Persze most a gyönyörtől nem tudott tudatosan gondolkodni, de ki tud ilyenkor? És nem is akart... főleg, hogy a Férfi nem sokáig időzött odalent, hanem ráfeküdt és beléhatolt, amitől végképp elszállt minden maradék tudata. Két combját a Férfi dereka köré fonta, belekapaszkodott a hátába, felnyújtotta a száját, és miközben összetapadtak, mélyen a torkából nyögött minden egyes lökésnél. Aztán a Férfi felegyenesedett, felemelte a kis lábait a vállára, és úgy mozgott tovább. Olyan kéjt érzett, mint még soha, bele kellett harapjon az öklébe, hogy hangosan fel ne sikoltson, csukott szemmel nyögött, aztán ránézett a Férfira és hangosan elkezdett élvezni. Érezte, ahogy a Férfi még jobban megkeményedik benne, aztán újra ráfeküdt és ő is elélvezett, fojtottan nyögve közben. 

Később még sok mindent kipróbáltak, de ez nem volt tudatos, csak ösztönösen, ami jött. A Férfi kérte, hogy üljön rá, boldogan megtette. Majd háttal neki is. Aztán hátulról, aztán belesimult a férfi ölelésébe és elkezdte magát simogatni, miközben biztatta a férfit, hogy ő is ugyanezt tegye. És az apró, bizalmas, érzéki kis részletek: belenézni a szemébe élvezés közben. Simogatni az arcát. Beszopni az ujját is, miközben ült rajta, és előre-hátra mozgott. Ahogy hasalt alatta, belefonni az ujjait az ő ujjai közé. Milyen szépen formált kezei vannak... Pihegni alatta az orgazmus után, érezni a testsúlyát, a finom verítéket a testén... 

Nem tudott vele betelni. Nem akart hinni a szerencséjének, hogy pont egy ilyen pasival hozta össze a sorsa. Nem elég, hogy nagyon jóképű a kék szemeivel, az őszülő hajával, a mosolyával, plusz okos, intelligens, érzelmes, és akkor még szenvedélyes, de egyben gyengéd is. Amióta lehántotta róla az öltöny-nyakkendő-ing páncélokat, szinte kiszabadult belőle a szenvedély. Finom visszafogottsággal kombinálva, ami ellenállhatatlan vonzást ébresztett benne. 

Sajnos a Férfi azt írta, hogy legfeljebb két hetente ér rá. El se tudta képzelni, hogyan fogja addig kibírni, de valahogy muszáj, ráadásul biztonságosan meg kell oldania, hogy elszabaduljon otthonról. 

De ezért a pasiért érdemes... elmosolyodott, és arra gondolt, hogy hosszú évek elfojtása után most végre megélheti a nőiességét, a szenvedélyét, mert nem kell semmitől tartania. És örömet is tud szerezni a Férfinak, mert ennél nincs is fontosabb... 

A második együttlétük éppen csakhogy összejött, mert a Férfinak nagyon sok gondja volt. Már-már letett magában az egészről, és akkor váratlanul kapott a Férfitól egy sms-t. A helyszínnel és időponttal. Madarat lehetett volna fogatni vele! 

Negyedórával a megbeszélt időpont előtt már ott voltak mind a ketten. Legszívesebben a Férfi nyakába ugrott volna, de nem merte megtenni mindenki előtt. Furcsa volt ott álldogálni vele az utcán, beszélgetni, miközben legszívesebben odabújt volna hozzá. 

Mire feljutottak a lakásba, totál leizzadt a hőségtől, sajnos elmaradt a finoman vetkőztetés, gyorsan lezuhanyoztak mindketten, és aztán be a kis hálószobába. Semmit nem tervezett el vagy várt, és így a Férfi olyan meglepetéseket okozott neki, amire egyáltalán nem számított. 

Olyan finoman nyalogatta a punciját, hogy többször is kis orgazmusai voltak. Attól félt, beletép a Férfi hajába, de persze csak lágyan simogatta. És a behatolás... a puncija annyira érzékeny volt már addigra, hogy azonnal hevesen reagált, legalább háromszor elélvezett, mire a Férfi is elengedte magát. Emlékezett, a Férfi azt írta, hogy mennyire élvezte, amikor guggolva ráült, úgyhogy ezt most is megtette, háttal neki is. Nagyon nagy örömet okozott neki a Férfi felszabadult nyögése. 

Nem volt sok idejük, úgyhogy még egyszer megpróbált a Férfinak gyönyört okozni, és nagyon örült, amikor érezte simogató ujjai alatt a keményedő férfiszerszámot. 
Attól pedig végképp eszét vesztette, ahogy a Férfi hátulról beléhatolt, és a teljesen kipucsított punciját elkezdte szinte merőlegesen döfködni. Pillanatok alatt elélvezett, de a Férfit már nem tudta bevárni, mert elmerevedtek a lábai. Kibújt alóla, és elkezdte keményen szopni és simogatni egyszerre, szerette volna, ha a szájába élvez, kíváncsi volt az ízére. Érezte, hogy a Férfi nagyon élvezi, erősebben nyögött és a végén olyan erősen lüktetve élvezett el, amire nem is számított. És az íze is nagyon finom volt. 

Hazafelé ült a villamoson és úgy érezte, mindenki őt nézi. Mintha valami nagyon puha selyemben lebegett volna. És akkor eszébe jutott, hogy a Férfi annak ellenére volt vele nagyon figyelmes és önzetlen, hogy tényleg komoly gondjai voltak. Olyan hálaérzet öntötte el hirtelen, legszívesebben visszafordult volna, vagy felhívta volna, de persze ezt nem lehetett megtenni. 

Majd megírja neki levélben. Ezt mindenképp meg kell köszönnie. És csak remélni tudta, hogy adott a Férfinak annyi gyönyört és élvezetet, amivel egy kicsit meg tudta könnyíteni a gondjait. 

És azóta... 
Sajnos nem tudtak túl gyakran találkozni, de olyan intenzitású és erőteljes szeretkezéseik voltak, hogy bőven feltöltődtek akár napokra is. 

Hosszú szabadságra készült Férfi a családjával, a Nő már előre félt, mi lesz, ha előtte nem sikerül találkozni? És amikor megjött a levél az időponttal és helyszínnel, örömében ugrálni kezdett! 
Hosszan csókolóztak az elején, belesimult a Férfi ölelésébe, a végére szinte harapták egymást. 

Sokáig sikerült elhúzni az együttlétüket, és az izgató kis szavak, helyzetek teljesen felizgatták. 
A Férfi szavai "ülj rá az arcomra", teljesen váratlanul érték, ennyire szókimondó nem szokott lenni. És a helyzet, ahogy a finom borosták dörzsölték az ágyékát kétoldalt, teljesen kész volt tőle. Beletúrt a Férfi hajába, lenézett rá, az pedig fel rá, miközben erősen nyalta a csiklóját... Nem is mert elélvezni, mert attól félt, hogy rárogyik a Férfira és belefullasztja a puncijába... 
Inkább lecsúszott róla, és minden tudását beleadta a férfiasság kényeztetésébe. Érezte, hogy a Férfi többször is majdnem elélvezett, de már ismerte annyira a reakcióit, hogy mindig közvetlenül előtte lassított. Érezte, mennyire megfeszül a Férfi teste, hangosan nyögött, ahogy még sohasem. 

Meg is kapta a jutalmát, mert amikor a Férfi beléhatolt, annyira kemény volt, szinte a harmadik lökésnél érezte, ahogy a puncija lüktetni kezd és elindultak az orgazmusok. 
Kutyapózba váltottak, és a Férfi emlékezett, mennyire szereti a merőleges döféseket, és fergeteges orgazmushoz juttatta a Nőt. 
Aztán ráült a Férfira, először alig engedte magába a kemény péniszt, majd hirtelen felnyársalta magát rá. Egyszerre nyögtek fel hangosan mindketten. Felhúzta a lábait guggolásba, hogy a Férfi láthassa, ahogy le-fel csúszik rajta, lassan, kiélvezve minden mozdulatot. Azután megfordult, és ugyanezt háttal is megtette. Közben hátrafordult, és látta, ahogy a Férfi kitágult szemekkel issza be a látványt. Ettől annyira felizgult, hogy mélyen ráülve a Férfira hangosan és hosszan elélvezett. 

Valami különlegeset szeretett volna adni a Férfinak. 
Leszállt róla, és a fülébe súgta: "élvezz a számba!" Mire a Férfi visszakérdezett: "oda akarod?" Annyira felizgatta ezzel a frivol, tőle szokatlan stílussal, hogy szinte rávetette magát a kemény péniszre, és hosszan, elhúzva kényeztette. A Férfi lenyúlt, és egészen hátrahúzta és megfeszítette a bőrt, úgy adta a Nő szájába, közvetlen, mielőtt elélvezett volna. Erős lüktetésekkel és szinte kiabálva spriccelt a Nő szájába, ő pedig boldogan nyelt le minden cseppet. 

Sokáig feküdtek egymás mellett, eleinte lihegve, aztán elcsendesedve. Odabújt a Férfihez, érezte a finom testszagot, amiben összekeveredett minden: a vágy, az izzadtság, az ő punciszaga. 
Erőt adott neki ez a hosszú és testét-lelkét kielégítő szeretkezés, hogy kibírja az elkövetkező két hónapot, amíg nem tudtak találkozni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr875617998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása