Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Táborozás

sztone 2013.11.08. 12:00

- Na végre itt vagy már, itt várunk rád már vagy fél órája, már azt hittük el sem jössz. 
- Ugyan már, ha meg volt beszélve, akkor illik itt lennem - mondta Mike az autóból kiszállva. Pattanjatok be gyorsan, már szinte mindenki lent van a táborhelyen. 
Ahogy a fák suhantak az úton el mellettünk a táborhelyhez közeledve egyre idegesebb lettem, mivel eszembe jutott, hogy már 5 éve nem láttam Lucyt. 
Fiatalok voltunk még, mikor talán az ital, vagy csak egy hirtelen felindulás következtében egy kirándulás alkalmával egymás mellett ébredtünk egy átbulizott éjszaka után. 
Az az este feledésbe merült, és soha nem is beszéltünk róla. Mintha meg sem történt volna. 
Véleményem szerint csak ő is az italra fogta az egészet, mint én, és a kínos beszélgetéseket elkerülve inkább hagytuk az egészet feledésbe merülni. 
A tudat, hogy újra látni fogom két év után... Talán el sem kellett volna jönnöm, de most már késő lenne visszafordulni. 
Az autó megállt, mi meg kiszálltunk belőle és végre egy jót nyújtózhattunk a több órás autóbuszozás után, azonban bennem akadt a levegő ahogy megláttam Lucyt újra. Ott állt a parton egy apró fürdőruhában és épp ugrani készült a folyóba, amikor Jack odalépett és beledobta. Nagy sikítást egy sor káromkodás követte, hogy hogy is képzelt Jack ilyet tenni vele. 
Ahogy közeledtünk a sátrakkal a táborhely felé már hangos köszönések fogadtak minket és mindenfelé kezeket láttunk, amik arra vártak, hogy újra beléjük csapjon egy régi ismerős. 
Még le sem pakoltuk cuccainkat már rángattak bele minket a vízbe. Ezt mondjuk nem bántam mivel elég meleg volt és nagyon megviselt az út engem is és Robot is aki velem utazott. 
Egy gyors lepakolás és polo vetés után már ugrottunk is a hűsítő folyóba. A folyó talán kicsit hideg volt, de nem zavart minket ez a nagy hőség után. Ahogy felbukkantam a víz alól már is egy erős kéz nyomott le vissza a víz alá amitől miután megszabadultam ismerőst véltem felfedezni tulajdonosában, hiszen Jack volt az. 
- Hello! - Mondta Jack miután látta rajtam, hogy felismertem. 
- Ezer éve nem láttalak haver, mi újság veled? 
- Minden rendben van, már alig vártam, hogy újra összefussunk. Milyen az életed itthon? Látom Lucyval együtt vagytok? - kérdeztem tőle igencsak feszengve egy nemleges válaszra várva. 
- Á, ugyan. Én meg Lucy? Te is tudod, hogy soha nem jöttünk ki egymással. Viszont te... Emlékszel még arra az estére mikor te meg Lucy...? 
- Jajj ugyan, hagyd már, fel se említsd! Már azt hittem elfelejtetted. 
- Tudod, hogy soha nem felejtek. - mondta Jack, azonban alig bírta befejezni a mondatát a nevetéstől. 
- Csak annyit akartam ezzel mondani, hogy egész úton idefelé Lucy megállás nélkül kérdezgette, hogy jönni fogsz-e te is, mivel már rég látott és jó lenne újra... 
- Sziasztok fiúk! - szakította Jack mondandóját egy női hang. 
- Hello Lucy! - próbáltam magam fenntartani a víz felszínén nagy meglepődésemben. 
- Ezer éve nem láttalak már, mi a helyzet veled? 
- Semmi különös. Unatkozok, nem nagy kedvem volt eljönni. 
Jack hangosan felnevet. 
- Mit nevetsz? - kérdezi Lucy felháborodottan. 
- Áh, semmit, semmit! 
Erős sodrása volt a folyónak és mire észbe kaptunk már talán 200 méterre is elsodort minket a stégtől. Úgy gondoltuk maradunk még egy kicsit a vízben és majd csak kis idő múlva fogunk visszaúszni. Egyszer csak azonban valami puha dolog ütközött neki a fürdőnadrágomnak. 
- Úristen! - mondtam ijedten miközben elkezdtem közelebb úszni Lucyhoz. 
- Mi az már? Ne legyél ennyire ijedős, biztos csak egy hal úszott neked. - nevetett ki Jack. 
- Jajj Ben ne legyél ilyen gyáva! - csatlakozott Lucy is Jackhez. 
Kezdtem kicsit kellemetlenül érezni már magam, hogy nem létezik, hogy ennyire gyáva lennék. Ijedségemben észre sem vettem, hogy egyik kezemmel megfogtam Lucy derekát. Szokatlan volt, hogy nem taszított el magától. Sőt egyik kezét rátette az én derekamra és elkezdte simogatni. Ránéztem, ő meg csak mosolygott és Jack felé fordult. 
- Lassan ki kellene már menni úgy gondolom... - mondta Lucy kicsit vacogva. Kezdek fázni. 
Nem volt más választásunk kiúsztunk rögtön a partra, mivel már nem volt erőnk sodrással szemben felúszni a stégig. 
A partra kiérve Lucy egy szempillantás alatt mellettem termett és átölelt azzal a kifogással, hogy melegítsem fel, mert ő megfagy itt helyben. Nem tiltakoztam csak átöleltem. 
Ebben a pillanatban Jack érezte magát kellemetlenül, mivel feleslegesnek érezte, hogy most ő ott legyen velünk. Elindult a part mentén vissza a táborhelyig, azonban pár lépés után egy hang hívta vissza. 
- Ugyan már Jack gyere ide, nem igaz, hogy nem fázol... - mondta Lucy. Meg egyébként is jobb ha hátulról is melegít valami, nehogy megfázzanak a veséim. 
Jack fülig vigyorral visszatért és odabújt Lucy hátához szorosan átölelve őt. 
Lehet, hogy a hirtelen melegség, vagy csak Lucy látványa, de izgalomba jöttem pár másodpercen belül. 
Elkezdtem kicsit eltávolodni Lucytól, nehogy észre vegye, mert akkor vége szakad ennek a az ölelésnek, amit már régóta várok. 
A távolodásom nem járt sikerrel, mert Lucy visszahúzott magához, viszont most az egyik kezét a hasamra tette a másikkal pedig Jacket húzta magához hátulról. 
- Ez nem lehet igaz, ilyen szerencsém nincs! - gondoltam magamban. 
Már nem is próbáltam eltávolodni tőle, mert gondoltam, hogy úgyis megérezte, hogy izgalomba jöttem. Jackkel egymásra néztünk értelmetlen arccal. 
Gondoltam úgy sem veszítek semmit, ha megfogom Lucy mellét, mivel legközelebb kitudja mikor lesz lehetőségem rá. Meg amúgy is, ha nem engedi, akkor meg tudom, hogy nincs nála esélyem többet és nem fog feszélyezni a jelenléte. 
Lassan felcsúsztattam a kezem Lucy hasán. Ahogy végig simítottam a bőrét éreztem, hogy megrázkódik a kezem alatt, majd megálltam a mellénél. Ő még mindig szorosan hozzám simult. 
Jack meglátta ezt és úgy gondolta, ha nekem szabad, akkor neki is. Próbálta megfogni ő is, viszont annyira hozzám simult Lucy, hogy nem bírta. Inkább elkezdte simogatni a hátát és egy kis hezitálás után kikapcsolta a melltartóját. 
Mind a ketten úgy gondoltuk, hogy itt fog véget érni ez az egész, és Jack elrontott ezzel mindent, azonban meglepetés ért minket. 
Lucy keze, ami eddig a hasamon pihent elindult a fürdőnadrágom felé és megsem állt addig. Ugyanezt tette a háta mögött mosolygó Jackkel is. Egy kicsit bajlódott a nadrágommal, mivel be volt kötve annak érdekében, hogy ne essen le a vízben. 
Nem sok idő után éreztem, hogy a nadrágom leesik a földre, majd hallottam, hogy Jack fürdőnadrágja is huppan egyet a talajon. 
Még mindig ugyanúgy álltunk ott, mint a kezdetnél. 
Egyik kezemmel elkezdtem Lucyról letolni a fürdőruha alsót, azonban megállított és rám nézett: 
- Most ne! - lágy hangon mondta. 
Jack és én már elszomorodni készültünk, viszont nem volt időnk rá, mivel egy szempillantás alatt Lucy letérdelt közénk és megfogta mindkettőnk péniszét. 
Ahogy az első mozdulatot megtette kezével mintha egy pillanatra a fellegekbe jártam volna. Ez az érzés nem akart múlni, viszont egy pillanatra ahogy szemem kinyitottam láttam, hogy Jack sem bírja ezt nyitott szemmel és úgy gondoltam inkább átadom magam az érzésnek. Pár percig úgy álltunk ott miközben Lucy dolgozott kezeivel rajtunk. Egyszer csak valami meleg és nedves érzés töltötte el a péniszem. Kinyitottam a szemem és láttam, hogy Lucy épp a szájába veszi a péniszemet. Éreztem hogy nem birnám így sokáig ezért eltoltam a fejét mert nem akartam teleélvezni a száját, viszont mikor megláttam, hogy Jack beremeg és egy adagot küld Lucy hátára, nyugodtan visszatoltam a péniszemet Lucy szájába és erőteljesen elkezdtem azt dugni. Nem sok kellett és már én is éreztem, hogy az érzés újra hatalmába kerít. Egy utolsó erős lökéssel Lucy szájába küldtem az összes ondómat. Csorgott a száján ki, viszont szó nélkül nyeldesett és nem ellenkezett. 
Alig hogy feleszméltem az élvezetből láttam, hogy Lucy a folyó felé indul, mjad megmossa magát és fürdőruháját megigazítva hozzánkszól: 
- Na fiúk, megyünk a táborhelyre? 
- Igen, persze, de várj egy kicsit kérlek, mert először fel kell eszmélnünk! - mondta Jack lihegve. 
Lucy csak mosolygott egyet elkezdett lassan ballagni a táborhely felé. 
- Na ti meg már? - kérdezte meglepődve Rob. 
- Csak lusták voltunk felúszni vissza ezért inkább a parton tettük meg az utat. - vágtam rá gyorsan mielőtt még gyanút fogott volna. 
- Na akkor gyertek gyorsan vacsorázni ide a tűzhöz! - invitált bennünket oda Mike. 
A vacsora nagyon finom volt, viszont egész végig az járt a fejemben, hogy mi vitte rá Lucyt arra, hogy megtegye ezt velem. SŐt nem is hogy csak velem, hanem Jackkel is... Nem értem, de nem baj, jó volt nagyon és ha folytatása nem is lesz, akkor egy nagyon szép emlék marad. 
Vacsora után elkezdtünk iszogatni is mesélni hogy kivel mi történt ez a pár év alatt, kinek, hogy megy az egyetem, vagy talán már dolgozik?! Nagyon gyorsan telt az idő és nagyon sok történetet végighallgattunk, viccelődtünk, azonban Jack és én nem tudtunk másra gondolni csak arra, ami az erdőben történt velünk. 
Az idő telt és az emberek egyre többet ittak, majd pedig vagy kidőltek a tűz mellett vagy pedig elmentek aludni a sátrukba. 
Arra lettem figyelmes, hogy Lucy szó nélkül felkel és elindul a sátram felé, majd pedig kinyitja és bemegy. Jackkel egymásra néztünk, már amennyire láttuk egymást a sok ital után. 
- Hallod Ben, nem kellene elindulni nekünk is aludni? - kérdezte Jack mosolyogva. 
- Lassan-lassan kellene. - válaszoltam neki, majd elindultam a sátram felé, ő pedig követett. A sátramhoz érve okkal-móddal leszenvedtük a lábbelieinket és sátrat kinyitva bedőltünk oda. Pont úgy, hogy Lucy volt közöttünk. 
Jackkel nem számítottunk már semmire, mivel már fáradtak voltunk mindhárman és csak arra vágytunk, hogy egy jó nagyot aludjunk. 
Úgy gondoltam, hogy Lucy alszik már és nem fog felébredni, ha bepótolom azt, amit elmaradt az erdőben. Lassan felhúztam a pólóját, amit Jack megfogott és feljebb tolt, majd megfogta Lucy mellét. Nem ébredt fel a lány, így gondoltam, hogy elég mélyen alszik, megpróbálok a nadrágjába nyúlni, hátha arr sem ébred fel. A kezem lassan becsúszott a lány nadrágjába viszont értelmetlenül, mivel össze volt téve a lába és így legfeljebb a bugyiját tudtam símogatni. 
Egyszercsak megmozdult Lucy és lábát széjelébb tette. Ijedségemben azt hittem, hogy felébredt és nem mertem megmozdulni. 
Miután láttam, hogy csak a lábát tette szét gondoltam, hogy ha már így vagyunk, akkor miért ne... Jack rámmosolygott és meglökte kezem, ami egy pillanat alatt Lucy bugyijában termett. Lucy felrezzent és sóhajtott egyet. Innentől kezdve már mind a ketten tudtuk, hogy a lány ébren van és akarja ő is. 
Kivettem a kezem a bugyijából és elkezdtem lehuzni nadrágját, mire ő megemelte csipőjét és könnyen lecsúszott. 
Lucy csak feküdt és hagyta, hogy most mi okozzunk neki örömöt, mivel az jár neki az erdős történés után. 
Jack egy pillanat alatt lerántotta Lucyról a felsőt és a melltartót, én pedig kicsit ügyetlenül, de lehámoztam róla a bugyiját is. 
Lucy teste gyönyörű volt és teljesen csupasz. Késztetést éreztem arra, hogy végigcsókoljam minden egyes testrészét. Miközben Jack és én csókokkal szórtuk testét, ő csak vonaglott és csendesen sóhajtozott. Jack már nem bírta tovább és betolta egyik újját lassan Lucyba. Lucy megfeszült és egy óriási nyögéssel elérte első orgazmusát velünk. 
Ez annyira beindított, hogy miközben Jack nyalta Lucy punciját, addig én a két mellét összenyomva dugtam azt. A péniszem elég hosszú, ezért miközben a mellét dugtam a vége Lucy szájába ért, amit ő szívesen fogadott és játszott a cselvével vele. Az izgatottságtól megbódulva a farkam újra Lucy szájához tettem, de msot teljes hosszába betoltam neki. Lucy nyelt egy nagyot és gond nélkül tátotta a száját miközben én a farkam egyre gyorsabban égy gyorsabban mozgattam benne. 
Jack már nem bírta tovább ezért odatette ő is a péniszét Lucy szájához, aki elkapta azt és elkezdtehevesen szopni. Én úgy gondoltam, hogy egyszerre egy elég lesz neki, ezért léjebb csúsztem, és rövid ujjazás után lassan becsusztattam a péniszemet Lucyba. Ő ezt nem bírta szó nélkül hagyni és hatalamasakat nyögött miközben toltam be neki a péniszemet egyre mélyebbre és mélyebbre. Jack is és én is már közel jártunk a gyönyörhöz ezért gyorsítottunk a tempón. Lucy egymás után többször elöntötte a élvezet és egymás után élte meg az orgazmusokat. 
Jack és én mikor már nem bírtuk tovább mind a ketten felcsusztunk Lucy fejéhez ő pedig szájtátva várta, hogy lenyelhesse az ondónkat. 
Miután elélveztünk Lucy megtörölte arcát, nyelt párat és úgy meztelen befeküdt közénk és nem akart elengedni minket soha többet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr365620598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása