Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Megint 16 3. rész

sztone 2013.11.11. 12:55

Ahogy beszálltunk a kocsiba, nem tudtam megállni, hogy ne váltsak pár szót Laurával. 
- Laura, - fordultam az ipadjával foglalatoskodó lányhoz, aki azonnal fel is pillantott rám – nagyon oda kell figyelnünk! Anyát nagyon szeretem. Nem szabad fájdalmat okoznunk neki azzal, hogy rájön a kis titkunkra. 
- Persze... Figyelj csak, tegyél ki a suli utáni kereszteződésnél. Kittynél leszek, ha anya kérdi. A cuccomat hazaviszed, ugye? 
- Oké! Akkor azt mondjuk, hooogy... 4-ig fizikáztunk, utána a sulihoz vittelek, OK? – a lány mosolyogva bólintott a verziómra. 
Mire leszel várható? – érdeklődtem. 
- Szerintem 7, max. ½ 8-ra otthon vagyok. Holnap laza lesz a suli, pár jegyzetet kell csak átnéznem este, de lehet, hogy Kittyvel közösen megtanulunk. – mondta. 
Mire Clara háza elé értem, az autója már ott parkolt a háza előtt. Azonnal beugrottak az előző esti szeretkezésünk képei, testi érzetei. Éreztem, hogy merevedésem van. Pár pillanatot várnom is kellett, míg lelohadtam. 
Ahogy nyitottam az ajtót, Clara jelent meg az előszoba túlsó végén. 
- Szia drágám! – üdvözöltem kis vigyorral az arcomon 
- Szia! – köszönt vissza – Láttalak jönni, úgyhogy feltettem a kávét! Laura táskája van nálad? 
- Ja, igen. Kittynél lesz, 7 után ér haza. 
- Találkoztál vele? – kérdezte kissé meglepetten. 
- Igen, és megvolt az első fizika korrepünk! – büszkélkedtem. 
- Na, és milyen szerinted? 
- Tényleg komolyan veszi a tanulást a lányod! - vágtam rá. – Szerintem fel tudja magát tornázni jobb osztályzatokhoz. 
Egy puszit váltottunk, majd Clara bevitte Laura táskáját a szobájába. A szobaajtónál megvártam Clarat, és együtt léptünk be a konyhába. Egymás mellett ültünk a konyhaasztalnál. Önkéntelenül elvigyorodtam. 
- Mi az? – kérdezte elmosolyodva Clara. 
- Nekem mindig a ti nagy konyhaasztalotok jut eszembe, ha belépek ide! – válaszoltam a kortyolgatás közben. 
- Hmmm...a konyhaasztal... - nézett rám Clara sokat sejtetően. 
- Miért neked nem volt jó, így utólag? – kérdeztem vissza. 
- Így utólag... kezdesz bekanosodni! – nézett a kávéjára, majd rám, nevetve. 
- Már a kocsidra felállt! – jegyeztem meg. 
- De hülye vagy... - lökte meg enyhén a vállamat, nevetve. 
- Csak mi ketten vagyunk, 7-ig...Ugye megdugsz a konyhaasztalon? – bukott ki belőlem. 
- Persze, meg hát..., de te be vagy tépve..? – vihogott rám. 
- Ja, te vagy az én drogom, drágám... - hajoltam oda hozzá, és csókolózásba kezdtünk. 
- Még összetörnek a kedvenc csészéim... - hajolt el Clara, és a székéről felkelve lépett a mosogatóhoz. Ugrásra készen figyeltem, ahogy a csészék a fémtartóba süllyednek Clara kezében. Hallottam a halk koccanásokat, miközben egy lendülettel léptem mögé. Hátulról öleltem át, és a melleit simogatni, enyhén nyomkodni kezdtem a ruháján keresztül. Sóhajtozva, nyögdécselve élvezte a kezeim játékát a testén. Aztán kezdett a felsőjétől megszabadulni, a székre ejtve, lazán. Én a melltartója pántját kapcsoltam ki. Szembefordult velem, ahogy a felsőjére dobta, és én késlekedés nélkül kezdtem a nyelvemmel izgatni a mellét, a megkeményedett mellbimbóit szopogatva, nyalva. Hátrahajtott fejjel, hajamat túró ujjakkal masszírozva szorított a számat az erogén zónájához. Kitartóan nyomultam a felizgult női testet ölelve, simogatva. Aztán csókolózást kezdeményezett. Mialatt egymás száját faltuk, feltűrte rajtam a felsőmet a mellvonalamig. Ahogy bújtam ki a felsőmből, a hónaljam alatt érintett meg a szájával, a másik oldalon a kezével simogatva. Fantasztikus érzés járt át. Aztán a száj a hasam fölött csókolgatott, majd éreztem, hogy szabaddá vált péniszemet a befogadó száj melegével dolgozta, nagyon profin. Az előre – hátra mozgó feje szinte az extázisba masszírozott. Mikor elkezdte a nyelvcsúcsával izgatni a makkomat, előre hajoltam, és nyelvezni kezdtem vele, mivel attól tartottam, hogy elélvezek, ha nem avatkozok be az akcióba. Előbbre hajolva elértem Clara nadrágját. Az ágyékán kezdtem el dörzsölni. A körkörös mozdulataimra reagálva felállt. Kibujtattam a nadrágjából. Az asztalra feküdt, széttárt lábakkal. Mialatt megszabadultam a nadrágomtól, nézhettem, ahogy izgatja a nyelvével a mellét. Ráhajolva, vele együtt nyelveztem az egyik mellén, onnan indultam csókolgató mozdulatokkal. A teste finoman megremegett az érintéseimre, ahogy leértem a vénuszdombja tetejéig. Kicsit izgattam a nyelvemmel a punci környékét, meg – megnyaltam a nagyajkait, amire kéjes nyögdécselésekkel reflexált. A csiklója kidudorodva várta már a nyelvemet. Az ujjaival a hajamba markolva tartotta a fejemet fölötte. Elkezdtem a le – fel fejmozgást, a nyelvhátam finom izgatásával. Hangos nyögésekkel élvezte a nyelvem játékát, majd az egyre mélyülő, gyorsuló rángások után megfeszülő teste hangos sikoly közepette vált ismét ösztönösen mozgóvá. 
- Ne hagyd abba... - zihálta – még, gyere... 
Újabb nyelvmasszírozásba kezdtem Clara örömére. Az oldalra fordulva megfeszülő test a nedvével borította el az arcomat, mielőtt elernyedt volna valamelyest. A még remegő test lábait feltoltam, hogy a popsi lyuka látható váljon számomra. Elkezdtem a nyelvemmel dugni a puncit. Újból erősödni kezdett a testet remegésbe hozó hullámzás, majd Clara sikoltva élvezett el. A popsi lyukat kezdtem el nyalni, majd a nyelvemet keményen a csúcsával ráirányítva végig toltam a punci aljáig. Clara Lábát felhúzva, oldalra fordulva élvezett el, hangos nyögést adva. Ösztönösen a felém eső farpofának estem, puszilgatva araszolgattam rajta. Clara visszafordulva, a hajamba markolva húzta magához a fejemet. Ahogy csókolóztunk, szemből bevezettem a farkamat a puncijába. Hátradőlt az asztallapon, és magát izgatva fogadta a döfő mozdulataimat. A combja belső felét csókolgattam, ahogy szemből tömtem a puncit. Clara teste remegni kezdett, a kipirult arcán láttam, hogy már közel van a csúcshoz. 
- Dave...Dave... - ismételgette zihálva – Auuh, - nyögött egy minden eddiginél hatalmasabbat, majd enyhén felsikoltva feszült meg a teste. Ebben a pillanatban szakadt el nálam is a cérna. Kontroll nélkül lőttem telibe a testét kirántva a farkamat a punciból. Pillanatok alatt vált rajta láthatóvá megannyi nedv folt, ami patakokká váltan folyt a domborulatok, ívelődések között. 
- Ez isteni volt! – nézett rám lihegve, mosolyogva Clara. 
- Fantasztikus tested van! – hajoltam fölé, és csókolózásba kezdtünk. 
- Rendet kell csinálnom magunk után, drágám! – bújt ki a csókolózásból Clara. 
- Ja, nehogy úgy járjunk, mint anno...a szüleid lábon hordták ki... - vigyorogtam a földön levő foltra. 
- Hogy te mekkora bunkó vagy..! – méltatlankodott Clara. 
- Imádlak drágám! - csókoltam meg, és segédkeztem a testéről törölgetni a produktumomat. 
Már asztalnál ültünk, mikor hazaért Laura. Egy kis esti cseverészést követően tértünk aludni. 
A hétvégét egy kis vadászházban töltöttük bebarangolva a környéket. Hazafelé jövet megálltunk egy kis útszéli fogadónál. Ahogy Clara mondta elfelé jövet, tényleg remek hangulatú a hely, és istenien főznek. Asztalt foglaltunk, majd rendeltünk. Clara kilibbent a mosdóba. A szemeimet a rengő csípőjén legeltettem. Mikor odaért az ajtóhoz, visszanézett rám, cinkosan fintorogva. 
- Dave, - hajolt hozzám kissé izgatottan Laura – mutatni akarok valamit! – keresett rá egy weboldalra az ipadjával. Az oldal intim lenyomatú műpénisz készítő szettet kínált. 
- Ugye megajándékozol a tiédről készült másolattal? – nézett rám huncutul a lány. 
- Na jó, mennyibe fogadtál erre? – kérdeztem, kissé elmosolyodva. 
- Ne izélj már, nekem tényleg kell..! A legtöbb csajnak van, de nekem nem egy darab kell, hanem a tiéd! 
- Mindjárt jön anyád, majd visszatérünk rá máskor! 
- Szóval? – kérdezte nyomatékosan. 
- Oké, benne vagyok! – zártam le a beszélgetést. 
Este 11 volt, mire hazaértünk. Az ágyban próbálkoztam csókolózással lendületbe hozni a dolgokat, amire Clara amolyan sárga jelzést adott, fáradtságra hivatkozva, no meg már az autóban érezte, hogy kerülgeti a mensi. Mivel egyszer már sikerült belefutnom a farkammal egy ilyen élménybe, készségesen mondtam le a szexről, de megjegyeztem: milyen kár, hogy néha saját akaratunkon kívül vagyunk kénytelenek az imádott kedvesünk öleléséről lemondani. Claranak jól estek a szavaim, láttam rajta. 
A következő napon rákerestem a helyi szex shopok kínálatára. Végül telefonon érdeklődtem a dolog után. Az eladó készségesen válaszolt a kérdéseimre. 3 nap múlva kaptam meg futárszolgálattal a csomagot. Sikerült is az instrukciók alapján összehoznom a műpéniszt. 
Péntek este vittem el hozzá, a kabátom belső zsebébe rejtve. Mikor Clara kiment W.C.-re, akkor surrantam be a szobájába. Épp az ágyán hasalt, fülhallgatóval a fején, az ipadját nyomva. Ahogy felpillantott, meglátva a kezemben a csomagot, elmosolyodva ugrott fel, és átölelt. 
- Hé, hé... gyorsan tedd el! – suttogtam neki. 
- Imádlak Dave! - hálálkodott suttogva. 
Aztán kiléptem a szobából. Hallottam, hogy az ágya alatt lakattal zárt doboza csúszik elő, majd betette úgy, ahogy kapta, és a doboz csúszott vissza a helyére. 
Az egyik fizika korrep végén egy pendrivot adott Laura. 
- Szeretném, ha megnéznéd! – mondta fürkészően nézve rám. 
- Sejtem mi lehet rajta...Öveges professzor egyik előadása..! – reagáltam rá kissé neheztelően. 
- Valakit be szeretnék mutatni... Kittynek nagyon bejössz... - mondta félszegen. 
- Vagyis a... - gondoltam a műpéniszre. 
- Ja, persze... - mondta, mintha a gondolataimba látna. 
- Tudod, engem nem izgat... 
- Minden pasit izgat... - vágott a szavaimba. 
Szó nélkül eltettem a pendrivot. Pár napig csak hordoztam magammal a táskámban. Aztán az egyik nap, mikor a kolléganőm szabin volt, az unalmas déli órában elővettem, és lejátszottam az anyagot. A kép Laura ágyára, és a tükrös öltözőszekrényére irányult. Meg volt vágva az anyag, mert a következő pillanatban már Laura ült az ágyon, míg Kitty félmeztelen testére húzta fel Laura felsőjét. A szőke, enyhén bögyös lányon kissé feszült a felső, ahogy a tükörben illegette magát. Éreztem, ahogy a farkam merevedni kezd a látványtól. 
- Minden pasit izgat... - hallottam Laura szavait. 
Megint vágás. Kitty fekszik az ágyon, fektében nyújtózkodva. A keze eltűnik egy párna mögött, majd meglepetten rándul meg. Feltérdel, úgy hajol a párna mögé. A kamera felé buktatja a párnát, majd vihogva emeli a kezét a szájához. 
- Azt a kurva! – ad hangot a felfedezésének. 
Elégedetten veszi a kezébe a műpéniszt. A farkamon érzem a kezeit, ahogy felfedezi a makkrészt, majd végigsimít a száron. Az arcához dörzsölgeti, finoman, simogatóan, majd mellein csúsztatja el – vissza, a ruháján keresztül. Hírtelen, meglepetten néz fel, elmosolyodva a kamera mellé fókuszálva. 
- Direkt raktad ide, te kis szemét! – nevet fel 
- Lebuktál aranyom... Látom neked is bejön! – hallatszott Laura hangja, majd belépett a képbe, és a kamerának hátast állt meg. 
- Mi tagadás, szép darab!– forgatta a kezében a lány. 
- Tudod, kiéről van formázva? – talányoskodott Laura 
- Valami pornósztáréról, gondolom – válaszolta Kitty, majd Laura kissé oldalra fordította a fejét. – Csak nem egy olyan, amit a suliban nézegettek a csajok? – kérdezett vissza kissé megnyúlt arccal Kitty. 
- Van fantáziád, csajszi! 
- Eric? Johnson? Anderson? – sorolt neveket Kitty, reagálva Laura nemleges bólintásaira 
- Ismerem? – forgatta a kezeiben a péniszre bámulva. 
- Nem, nekem nincs róla tudomásom. 
- Egy idősebb pasié? 
- Igen, egy harmincasé..! – ismerte be Laura. 
- Imádom a korosabb pasikat, ahogy oda tudnak figyelni, nem csak a magukét hajtják. 
- Miért, te már..? – kérdezte sejtelmesen Laura. 
- Ja, a nyaralás alatt jöttem össze egy tök szimpi 40-es pasival, aki nagyon kedves volt hozzám. Tudom, hogy bármiben számíthatok rá, de ő nem követelődző... Imádom! – áradozott Kitty 
- Nahát! Én pont így jártam! – reagált Laura 
A kép elfeketedett, a lejátszó ablak visszaugrott kisméretűre a monitoron. 
Délután, mikor megérkeztem Clarahoz, még egyikük sem volt otthon. Letettem Laura asztalára a pendrivot. Elsőnek Laura ért haza. 
- Na, hogy tetszett? – érdeklődött Laura, mikor bejött a szobába. 
- Minden pasit izgat a dolog, nem? – kérdeztem vissza jóleső mosollyal. 
- Dave, - bújt oda hozzám – nekem bejön Kitty is. Tök izgi volt a ruhámba bújni úgy, hogy előtte ő volt benne. Meg, szerintem én is érdeklem őt. 
- Szeretnél összehozni egy kis partit? 
- Aha... 
- Engem is meghívnál rá? – kérdeztem 
- Aha, így hármasban ünnepelnénk meg az első fizika ötösömet... 
Fürkészően nézett rám, mire én adtam egy szájra puszit neki. Fellibbent mellőlem, és ahogy fordult, a fenekére paskoltam. Visszamosolygott rám, majd kiment a szobából. 
December első hetében hozta az első ötösét fizikából. Szinte sugárzott a boldogságtól. Azon a héten Clara influenzában szenvedett, a rákövetkező héten pedig csapatépítő tréningen vett részt. Tehát 2 hétre le volt húzva a roló, hivatalosan. 
A második hét szerdáján történt. Hazaértem. Éppen beléptem az ajtón, mikor hallottam Laura hangját: 
- Már 2 hete nem dugtak szerintem, csak lazíts! 
- Te, nem jött valaki? – hallatszott Kitty visszafojtott hangja. 
Laura jelent meg a szobaajtóban. 
- Szia Dave! – köszönt rám, az ajtóból kihajolva. 
- Hello! – köszöntem vissza 
- Bejössz hozzám? – kérdezte érdeklődve 
- Persze! – válaszoltam, miközben a kabátomat akasztottam a fogasra. Mikor elindultam, éreztem, hogy keményedik a farkam. Így léptem be a szobába. Tőlem féloldalasan a közben hátralépő Laura, Kitty az ágy előtt állt. 
- Szeretném bemutatni neked Kittyt, a barátnőmet - nézett rám Laura 
- Kitty, ő Dave! – nézett Kittyre, aki barátságosan mosolygott rám, majd egy bátortalan lépéssel közeledett felém. Egy pillanat múlva már egymásra hajoltunk, és az arcunkon pusziltuk egymást. Amolyan ismerkedési puszinak indult, de ahogy a szája finom húsa a bőrömet érte, a kezével rányúlt a dudorodó nadrágomra, simogatóan nyomva a félkemény farkamat. Laura masszírozó keze a fenekemen kezdte járni a körkörös mozdulatait. Egy pillanatra összepillantottunk Kittyvel, majd egymás szájára tévedtünk az ajkainkkal, és szenvedélyes csókolózásba kezdtünk. Laura pillanatok alatt szabaddá tette a péniszemet. Alig járt át a szabadon lengő, merev péniszem kellemesen feszítő érzete, Laura nyelve már dolgozta is a csúcsával a makkom elejét. Kittyvel nyelves csókolózásba kezdtem. Fantasztikus testi érzetet adott a két lány nyelvének egyidejű ténykedése a két különböző ponton. Aztán Laura szopni kezdett, én pedig Kittyt kezdtem kibújtatni a felsőjéből. Kitty szabaddá váló felsőtestére hajoltam. Míg kibújt a topjából, a hasánál kezdtem el puszilgatni. Felnyögött az első érintésemre. Aztán a nyakát csókolgattam. Félrehajtott fejjel, lehunyt szemekkel élvezte, miközben kicsatoltam a melltartópántját. Ahogy a ruhadarab előre bukott, felfedte a formásan kerek melleket. Az ujjaival a hajamat túrva masszírozta a fejemet, míg a nyelvemmel élvezetesen barangoltam a falnivaló dudáin. Imádni valóan nyögdécselt, mikor a nyelvem ficánkolva seprő mozdulatokkal dolgozott a megkeményedett mellbimbóin. Laura közben nyelvével dolgozta a makkomat, a kúpján körözve, az ujjaival kellemesen szorítva a szárát verte a farkamat. Kitty hátraszegett fejjel nyögdécselt, mikor Laura szája megjelent az enyém mellett Kitty mellén. Ketten faltuk egyszerre a formásan gömbölyded területet. Éreztem, ahogy Kitty teste meg – megfeszül a kéjhullámokban. Laura felsőjét kezdtem felhúzni. A mozdulatot a lányok fejezték be. Ahogy Laura kibújt a felsőjéből, Kitty már csatolta is ki a melltartóját hátul. Ahogy Laura előre engedte a kezeit, már húztam is le a melltartót róla, a melleibe falva. Kitty a nyakánál csókolta a nyögdécselő Laurát. A megkeményedett mellek bimbói hegyesen álltak előre, izgatásra kínálva magukat. Miközben finoman dolgoztam, szopogattam a bimbókat, a két lány szenvedélyes csókolózásba merült. Szinte felfalták egymást. Laura falatnyi shortjára tévedt a kezem. A punci tájékon kezdtem masszírozni. Az ujjaival a hajamba túrt, biztatva, hogy szabadítsam meg az alsó ruháitól. A stringjével együtt húztam le róla, majd mikor a bokájánál jártak a ruhái, kilépett belőlük. Elé térdelve puszilgattam a vénuszdombja tetejét, majd egy kicsit lejjebb. Felnézve láttam, hogy Laura hátraszegett fejjel nyögdécsel, élvezve Kitty nyelvének a játékát a mellbimbóin. Laura a bal lábát a vállamra tette, így kényelmesen hozzáférhetővé vált a puncija alulról. Nyelvemmel élvezetes játékba kezdtem a teljesen benedvesedett kehelyben. Ahogy a csiklóját szopogattam, nyaldostam, a kezemmel a combja alatt átnyúlva masszíroztam Kitty farmerján át a punci területét. Kitty egy idő múlva a hajamba markolt. Enyhén húzni kezdte a fejemet maga felé. Engedtem az akaratának. Felpillantottam. Láttam, hogy a két lány összenézve nyelvez egymással. Laura önzetlenül emelte el a lábát a vállamról, szabaddá téve számomra Kitty felé az utat. Kitty Laura csiklóját masszírozta, míg én kibujtattam a nadrágjából. 
A vállamra lépve ajánlotta kényeztetésre a punciját. Két – három vénuszdombi puszit követően érintettem meg a nyelvhátammal a csiklóját. Felsikoltott. Az imént a karjai között felizgatott barátnője szinte delejesen hozta izgalomba. Ösztönösen remegő testtel élvezte a nyelvem játékát. Közben Laura punciját kezdtem el masszírozni. Laura teste is remegni kezdett. Hangos nyögések, visszafojtott sikolyok által kísérten dolgoztam a két lányt. Kisvártatva a hajamat túró ujjak kemény markolásba rándultak. A sikolyokban megfeszülő testek zilálva ernyedtek rám. Aztán a kis kezek az ágy felé kezdtek húzni. Az ágyon hanyattfekvő pozícióba kerültem. Laura a lábam felől, Kitty a fejem felől húzta rólam le a ruhát. Kitty a homlokomra adott egy puszit, aztán a nyelvünk ért össze. Végül fölém hajolva csókolóztunk. Egy pillanatra elernyedt a szám Kittyén, ahogy megéreztem a farkamat kényeztető Laura nyelvét. Kitty szája tovalibbent, a hasamon éreztem egy puszit, majd kicsivel lejjebb. Ahogy felpillantottam, Kitty nedves puncija ásított rám. Magamhoz húztam a fenekét. Egy kicsit táncoltatta, riszálta a számon, majd éreztem, hogy egyszerre ketten dolgozzák a farkamat. Alig volt volt erőm a puncit nyalni, úgy elernyesztettek. Nem bírtam sokáig. Nyögések közepette élveztem el. Majdnem szétfeszültem, mivel nem akartam mindent beteríteni, így szinte enyhén pulzálóan sikerült a hasamra élveznem. A bőrömön éreztem, ahogy a nyelvek folyamatosan takarítanak. Mikor úgy éreztem, hogy már a sperma java részét kispricceltem, elengedtem magamat az utolsó cseppeknél. Fantasztikus érzés volt. A farkamat tartó kéz próbált még kiverni belőle anyagot. Szinte felültem, olyan erősen rándultam össze, mikor egy nyelv a zacskómba puszilt. Aztán a két lány elégedetten bújt hozzám jobbról – balról a zilálóan emelkedő - süllyedő mellkasomra. Pár pillanatra volt csak ágynyugalom. Laura Kittyre fordult, és csókolózni kezdtek. Aztán egymásra mosolyogtak. Laura lenyúlt az ágy mellé, majd a kezében feltűnt a műpénisz. 
- Dave 2.0, az újrakezdésig... - mondta Laura előbb Kittyre, majd rám nézve. 
- Gyere minél előbb, visszavárunk! – mondta nevetve Kitty rám nézve. 
Ismét csókolózni kezdtek, majd Laura szelíden hanyattfekvő pozícióba tolta Kittyt. Ezt követően Kitty csiklójára engedett nyálat a szájából, és húzogatni kezdte a műbránert azon. Kitty a melleit masszírozva élvezte. Aztán Kitty puncijába tolta Laura a játékszert, majd oda – vissza kezdte mozgatni. Kitty instruálta a megfelelő sebességre. A lány zilálva nyögdécselt. Eddig bírtam a mozizást. Oldalról ráhajoltam a csiklójára, és a nyelvemmel dolgozni kezdtem. Sikoltozva élte át az orgazmus hullámokat a csiklója és a hüvelye együttes izgalmi állapotában. Aztán a műpéniszt mozgató Laurát kezdtem el csókolni. Kitty kivette a kezéből a kéjrudat, és vele is megismételtük a hármas játékot. Mire másodszor élvezett el, éreztem, hogy kész vagyok az újabb bevetésre. Kittyvel csókolózásba kezdtem, majd a száját rányomtam Laura puncijára. Élvezettel falta a puncit, miközben én hátulról kezdtem el dugni. A farkam a kéjes szorításba préselődve járt. Láttam, hogy Kitty elengedi a műpéniszt. Az arcát a puncira fektette. A keze a csiklóján járt, miközben gyorsuló iramban dugtam. Laura a barátnője arcát figyelve mozgatta magában a farkamról mintázott műpéniszt. Kitty egyre inkább kezdte átadni magát az orgazmus rengéseknek. Sikoltozva élvezett el. Kihúztam a farkamat, talán az utolsó pillanatban, mikor még ráhatással lehetek a rám törő kielégülésnek. Laura rám nézett. A remegve fekvő Kitty mellére tette a műpéniszt. Laura arca Kitty mellei felett maradtak. A kutyapozícióban elhelyezkedő lány a barátnőjének a melleit kényeztette, úgy hatoltam be hátulról. Kisvártatva kezdte a lányt a teste az orgazmus hullámaiba sodorni. Sikoltozva élvezte, a fejét Kitty mellén nyugtatva. Én is éreztem, hogy már nincs tovább. Kirántottam a farkamat, és Kitty melleire spricceltem. Laura nyelve serényen takarította Kitty testét, majd belecsókolta a szájában lévő spermát Kitty szájába. Miután Kitty testéről eltűnt minden folt, a farkamat takarították le. 

A történet folytatódik...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr755626684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása