Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Ches Desmond: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Hogyan is kezdődött...

sztone 2013.11.12. 13:31

Még a gimiben volt egy szerelmem, akivel elég sokáig jártunk. Ő volt az első férfi az életemben. Nagyokat szeretkeztünk, mindent kipróbáltunk, amit csak lehetett. Mivel a srác igazi ínyenc volt, nagyon megszerettette velem a szexet. Órákig tudott nyalni és megtanított szopni. Azóta is teljesen felizgulok a szopástól. Imádom a fasz selymes makkját a nyelvemmel nyalogatni. Imádom, ha egy pasi a számba élvez! Bevallom, szeretem a geci ízét! 
Az ő kérésére teljesen szőrtelenítettem magam, és ez, azóta is így van. Már húsz éves voltam és egyetemista, amikor vége lett ennek a kapcsolatnak, – más csajokkal is kezdett dugni és én hülye, ezért szakítottam vele - és én elkezdtem hapsizni. Magas, karcsú, kismellű, hosszúcombú, kerekfenekű csaj vagyok, és általában nagyon tetszem a pasiknak, akik főleg a popsimért vannak megbolondulva. Természetes sötét szőke a hajam és egy olasz ősnek köszönhetően kicsit kreolos a bőröm. Könnyen barnulok és általában fekete cuccokat hordtam, főleg miniszoknyát. Sok srác fűtött már régebben is, de én hűséges voltam, amíg a szerelem tartott. Aztán, hogy vége lett és is belevetettem magam a bulizásokba. És egymás után feküdtem le a srácokkal. Tulajdonképpen nagyon élveztem hülyíteni őket. Nagyon ritkán keféltem egy manussal kétszer. Alaposan megkúrattam magam, aztán már nem is érdekelt a srác. Pedig sokan az egyéjszakás kaland után is járni akartak velem. 
Így telt el egy év, volt vagy 20-30 pasim. Egyszer egy srác a fejemhez vágta, hogy én egy nimfomániás kurva vagyok. Hát lehet, bár tulajdonképpen csak időnként tört rám, igaz, hogy akkor állandóan baszhatnékom volt. Volt egy barátnőm, Zsófi, aki szintén ilyen természetű volt. Szinte sportot csináltunk a pasizásból. A koleszben egy szobában laktunk és részletesen kitárgyaltuk a kalandjainkat. Mindketten csak arra vigyáztunk, hogy évfolyamtársakkal ne kezdjünk ki. Lehetőleg máshonnan legyenek partnereink. Azért nem szerettük volna, ha az évfolyamon kurvának kezelnének minket. 
Aztán összejöttem egy sportoló sráccal, akivel aztán hónapokig jártam. Az az igazság, hogy eszméletlen volt a srác! Nem volt magas, sőt inkább alacsony hozzám képest, de izmos testű, és ami a lényeg, brutális nagy, vastag farka volt és állandóan baszni akart. Volt, hogy végigkúrtunk egy napot és ő legalább tízszer élvezett el. Én meg azt sem tudom, hogy eközben hányszor! Amúgy is igen könnyen tör rám az orgazmus, egymásután akár négyszer, ötször is elélvezek egy menet alatt. Azóta sem volt dolgom ilyen fiúval, akinek ilyen fáradhatatlan farka lett volna! Ez a srác beszélt velem, ha kettesben voltunk, teljesen obszcén, alpári stílusban, ami rám izgatólak hatott. Azóta is megfelelő körülmények között, felizgat a közönséges beszéd. Ez a srác avatta fel a popsimat és olyan jól, hogy azóta is, ha a seggemet kúrják, attól is elélvezek. Annyit meséltem erről a pasiról barátnőmnek, hogy ő is megbaszatta magát vele. 
Amikor megtudtam, összebalhéztam a sráccal. Kirúgtam, de egy hét után már hiányzott a farka. Kibékültünk, de nemsokára kiderült, hogy felváltva kúr engem is meg az Zsófit is. Egyszer elmaradt néhány óránk és visszamentem a koleszba. Rájuk nyitottam az ajtót. Éppen nagyban keféltek az ágyon. Azon gondolkodtam, hogy mit tegyek, amikor a srác vigyorogva kitalálta, hogy mi lenne, ha hármasban csinálnánk. A barátnőm is hívott, hogy szálljak be. Ilyent még nem csináltam, de az az igazság, hogy az izgató látványtól már teljesen benedvesedtem. Már csak kúrni akartam! Úgyhogy ledobtam magamról a ruhát és melléjük feküdtem. Ezek után a srác minden szögben mindkettőnket alaposan megbaszott, majd kitalálta, hogy foglalkozzunk egymással is, mert ő szereti nézni ha a lányok egymásnak nyalnak. Én sosem voltam csajjal, de kiderült, hogy Zsófi szokott leszbizni, úgyhogy azonnal nyalni kezdte a puncimat. Közben a srác a számba rakta a farkát. Szoptam miközben Zsófi a csiklómon munkálkodott. Annyira felizgultam, hogy amikor a srác rám szólt, hogy én is nyaljak a barátnőmnek, szó nélkül engedelmeskedtem. Megfordultam és fejemet a széttárt combjai közé helyeztem. Sosem gondoltam, hogy valaha puncit fogok nyalni, de magával ragadtak az események. Különben Zsófinak is szép csupasz puncija volt, és egészen jó ízű. A srác beült a fotelba, nézett minket és a farkát verte. Addig nyalakodtunk, míg mindketten elélveztünk. A srác ekkor befeküdt közénk és fejünket lenyomta a farkához. Zsófival kétoldalról szoptunk, és harapdáltuk a heréit. Ekkor megint újat tanultam! Zsófi ugyanis felemeltette a sráccal a lábait és benyalt a fiú seggébe, majd az egyik ujját is feldugta neki. A srác hörgött a kéjtől, mert én persze közben folyamatosan szoptam a faszát. Aztán váltottunk és életemben először benyaltam egy pasi seggébe, majd én is felnyomtam az ujjamat az ánuszába. Amikor megmozgattam, a pasi egyszer csak hangosan elélvezett. Rángatózva fröcskölte az arcunkba a gecijét, amit aztán lenyaltunk egymásról. 
Ezzel a csajjal dumáltunk először arról, hogy ki kéne próbálni a gruppizást, sok-sok pasival. Valahogy sose jött össze, pedig nagyon izgatta a fantáziánkat, milyen lehet több pasival egyszerre kúrni. 

Zsófi a következő évben kimaradt az egyetemről és érdekes karriert futott be. Olaszországban férjhez ment egy gazdag öreg pasihoz, majd amikor a férje meghalt, pornófilmezni kezdett. Évekkel később újra találkoztunk és felelevenítettük a múltat. Az is megér egy külön fejezetet! 

Szóval végigdugtam jó néhány szemesztert, de azért közben tanultam is. Főleg a vizsgákra. 
Ötödéves koromban volt egy barátom, Sanyi, akivel szeptemberben egy házibulin jöttem össze, eléggé érdekes körülmények között. 
Az történt ugyanis, hogy volt egyszerre két udvarlóm, akiket beszerveztem a bulira, és akikkel párszor randiztam, de nem tudtam eldönteni, hogy melyikkel járjak. Ez a kettő is minden elkövetett, hogy megdughasson. Persze nem tudtak egymásról. Nagyot néztek, amikor összejöttek és kitudódott, hogy tulajdonképpen versenyben vannak egymással. Jó sokan voltunk ezen a bulin, nagy kavarodás volt, sok ital, félhomály és dübörgő zene. Felváltva táncoltam és flörtöltem velük. Néha másokkal is táncoltam. Na, ekkor lépett be a képbe a harmadik versenyző, ez a bizonyos Sanyi, aki nem sokat szarakodott, hanem néhány szám után közölte velem, hogy kurvára tetszem neki, kurva jó a testem és szívesen megdugna. Mit mondjak, tetszett a rámenős stílusa és különben is baromi jó pasi volt. Már eleget ittam ahhoz, hogy teljesen gátlástalan legyek, amit ő azonnal észrevett és kihasznált. Félrevont egy sötét sarokba és becsókolt a számba. Azonnal visszacsókoltam és a csípőmet az ágyékához szorítottam. Mikor megéreztem keményen feszülő farkát, teljesen elöntött a vágy. Elhatároztam, hogy sürgősen megkúratom magam ezzel a pasival. Ekkor már a miniszoknyám alatt a popsimat markolászta. Mivel tanga volt rajtam, ujjai a seggem partjai közé csúsztak. Teljesen fel voltam izgulva, puncim teljesen benedvesedett, mellbimbóim meredeztek. Lenyúltam és megmarkoltam a pasi farkát a nadrágon keresztül. Boldogan tapasztaltam, hogy méretes szerszám akadt a kezembe. Ekkor már az ujjai a csiklómat simogatták a bugyimon keresztül. Kész voltam! Már csak kúrni akartam! 
Megfogtam a kezét és magam után húzva, az emeleten kerestünk egy üres szobát. Beléptünk és azonnal egymásnak estünk. Vadul csókolt és vetkőztetett a félhomályban, miközben a heverő felé botladoztunk. Már teljesen meztelen voltam, mire elértük az ágyat. Lehuppantam, ő meg a lábaim közé térdelve azonnal nyalni kezdte csupasz kis puncimat. Széttárva a combjaimat, kéjesen nyomtam oda ölemet a szájához. Ujjai behatoltak a hüvelyembe. 
Ekkor nyílt az ajtó és belépett Tamás, az egyik udvarlóm a kettő közül. Olyan döbbenten nézett miket, hogy mozdulni sem bírt. 
Rámosolyogtam és intettem neki, hogy jöjjön közelebb. Nem tudom mi történt velem, mert még soha nem voltam egyszerre két pasival, - mondtam is nekik - bár már régen izgatott a dolog, hogy milyen is lehet. 
A srác ránézett a Sanyira. Az csak vigyorgott és megvonta a vállát. Tomi becsukta az ajtót és mellénk lépett. Áll és bámult. Felnyúltam, lehúztam magamhoz, és csókolózni kezdtem vele, miközben a másik folyamatosan nyalt. Kurvára izgató volt, hogy két fiúval vagyok egyszerre!. 
Sanyi a puncimat ujjazta, miközben nyelvével a csiklómat izgatta. Annyira felpörögtem, hogy hangosan vinnyogva elélveztem. 
Ekkor Sanyi abbahagyta a nyalást, odament az ajtóhoz és bezárta. Aztán visszajött a heverőhöz és a két srác kétoldalról mellémfeküdt. Felváltva csókolóztam velük. Aztán felváltva a melleimet szopogatták, közben persze kezeik a testemen kalandoztak. Szétrakott combokkal engedtem, hogy ujjaik behatoljanak a puncimba és a popómba. Kurvára fel voltam izgulva! Ekkor a srácok felálltak és ledobták magukról a ruhát. Homályos tekintettel néztem a fölémtornyosuló két jótestű hím kőkeményen meredező farkát. Szép méretes volt mind a kettő. Éreztem, hogy most jó alaposan meg leszek baszva! 
Most Tamás bukott be a lábamközé és nyalt mint a torkos borz. Sanyi meg mellém térdelve az arcom fölé rakta a farkát. Felnyúltam és a fitymát hátrahúzva kibuktattam a rózsaszín makkját. Bevettem és szopni kezdtem. Szeretek szopni. Mint már említettem, felizgulok a szopástól! 
Ezt is mohón benyeltem, és nyelvemmel a faszfejen körözve szoptam, szívtam a kemény dákót. Persze iszonyúan izgató volt, hogy közben egy másik pasi a puncimat nyalta! Sanyi boldog vigyorral szopatott, miközben a melleimet markolászta. Aztán Tomi nem bírta tovább és betérdelve a combjaim közé, farkát a puncimba nyomta. Felizgult, nyálasra nyalt kis pinámba könnyen becsusszant. Csak hörögni tudtam, amikor néhány lökéssel tövig belém érkezett. Tempós lökésekkel baszni kezdett. Farkát a méhemnél éreztem. Alányúlt a seggemnek és kúrt mint a gép. Nem is bírta sokáig. Éreztem, hogy a farka még keményebb lesz és aztán rángatózva belémdurrant. Több löketben ürítette belém a gecijét. Erre én megint hangosan vinnyogva elélveztem. Sanyi meg is jegyezte, hogy tetszik neki, hogy ennyire élvezős vagyok. 
Amikor Tomi kiszállt belőlem, Sanyi megfordított és négykézlábra állítva rakta oda a puncimhoz a farkát. Jól kipuccsítottam, ő meg belemarkolt a csípőmbe és ráhúzott a faszára. Nagyobb és vastagabb farka volt, mint a Tominak. Egészen a hasamban éreztem a végét. Kurva jól feszített, ahogy járatni kezdte a hüvelyemben. Közben a seggemet fogdosta, ujjai behatoltak a végbelembe. Tomi közben elémkerült és a még mindig gecis, de újra keményen álló farkát a számba rakta. Sanyi lökéseitől előrelendültem és a fasz a torkomig hatolt. Iszonyúan izgató volt a két farok között lenni! Szoptam és közben basztak! Kurva jó volt! Egyszerre élveztem el Sanyival. Éreztem, ahogy a farka rángatózni kezd a hüvelyemben, majd hatalmas adag gecit pumpált belém. Amikor kihúzta a farkát, a lé lecsorgott a combomon. Ekkor durrant el Tomika is a számban. Az egészet benyeltem és addig szopogattam, míg le nem lankadt. 
Ekkor már dörömböltek az ajtón. 
Gyorsan felöltöztünk és visszamentünk a többiek közé. A bugyimat nem találtam, úgyhogy meztelen seggel voltam kénytelen tovább bulizni. Persze ezt Sanyi nagyon élvezte, állandóan fogdosta a popsimat. De a meztelenségem más pasikat is felizgatott. Ugyanis másokkal is táncoltam és persze ment a fogdosás, és amikor benyúltak a mini alá, nem voltak észnél. Én persze élveztem a helyzetet, és a nadrágjukban mereven álló farkukat. Sanyi is látta, hogy mit művelek a manusokkal, de csak vigyorgott. Aztán újra vele táncoltam és egymást izgattuk. Az éjszaka folyamán még egyszer elkapott és beakasztott nekem hátulról a fürdőszobában majd le is kellett szopnom. Tomi eltűnt valamerre, csak a buli vége felé került elő. 
Az a legszebb a dologban, hogy mind a két pasi randevúzni akart velem ezek után. 
Tomival kúrtam egyet szólóban nála, nem volt rossz, de így már nem volt olyan izgalmas. 
Aztán Sanyival randevúztam. 
Végül Sanyi mellett döntöttem, mert bírtam a rámenős stílusát és állandóan álló nagy farkát. 
Pár nap múlva felmentem hozzá és végigbasztuk a délutánt. Megdugott elölről, hátulról, majd amikor rájött, hogy szeretem a seggemben is, szerteszét kúrta a popsimat. Két kúrás között szopatott vagy nyalt. Szóval eszméletlenül jó volt a pasi! Közben arról dumálgattunk, hogy nekem mennyire tetszett a két hapsis felállás. Éppen a farkán lovagoltam, amikor azt mondtam lihegve, hogy most kéne egy kemény fasz a seggembe! 
Na, ez aztán kurvára tetszett neki! Rögtön meg is kérdezte, hogy ki akarom-e próbálni a szendvicset: Mondtam neki, hogy ezek után minden vágyam, hogy két fasz kúrjon egyszerre. Mondta, hogy van egy nagyon jó barátja, akivel már egy jó pár csajt partiba raktak, és ha akarom, legközelebbre beszervezi. Azonnal beleegyeztem. 
Már másnap hívott, hogy minden oké, és ha este felmegyek hozzá ketten várnak. 
Felmentem. 
Sanyi bemutatta a barátját, Gergőt, aki vigyorogva mért végig. Tényleg kurva jó csaj vagy! – mondta és kezembe nyomott egy pohár viszkit. Felhajtottam és egyből a fejembe szállt. Kellemesen éreztem magam. Gergő is nagyon helyes srác volt! A következő italt már a díványon, kettejük közé ülve kortyolgattam. Zenét hallgattunk, és a szexről dumálgattunk. A srácok közben a testemet kezdték simogatni. Felváltva csókolóztam velük. Combjaimat enyhén szétraktam a matató ujjaik elől. Már a puncimat dörzsölgették a bugyin keresztül. Felizgultam. Olyan izgató volt két pasi között lenni! Letettem a poharat és átöleltem a nyakukat. Sanyi felhúzta a trikómat és kibukkantak a kis melleim. A két srác mohón tapadt a bimbókra. Közben félrehúzták a bugyimat és egy ujj behatolt a puncikámba. Hátrahajtottam a fejemet és élveztem a kényeztetést. 
Sanyi lehúzta a bugyimat és mutatta a barátjának, hogy milyen szép csupasz puncim van. Gergő azonnal betérdelt a széttárt combjaim közé és nyalni kezdett. Kezdtem bepörögni. Ekkor Sanyi felállított és meztelenre vetkőztetett, majd ő is ledobta magáról a ruhát. Gergő vigyorogva követte és pillanatok alatt két merev fasz meredezett felém. Gergőnek is szép nagy felfelé görbülő farka volt. Mellém léptek, én meg megmarkoltam őket és verni kezdtem. Ők a testemet fogdosták és csókolgattak, aztán feltérdeltettek a fotelba és Sanyi elémállva, a számba rakta a faszát. Gergő mögémkerült és benyalt a seggembe. Ujjai a csiklómat dörzsölték és behatoltak a puncimba. Szoptam és élveztem a nyalakodást. Amúgy is mindig felizgat ha szopok, de így hogy közben nyaltak, még izgatóbb volt. Már csak kúrni akartam! Gergő ráérzett, mert felállt, és mögém lépve farkával a puncimat kezdte simogatni, majd megnyálazta, és lassan kezdte belémnyomni. Kellemesen feszített, ahogy egyre mélyebbre hatolt. Belemarkolt a csípőmbe és ráhúzott a faszára. Tempós lökésekkel baszni kezdett. Vinnyogtam a kéjtől és pillanatok alatt elélveztem. A fiúk váltottak. Most Sanyi farka hatolt a testembe, és Gergőnek szoptam. Megfogta a fejemet és a torkomig lökte. Ennek is hatalmas farka volt! Közben a srácok a fejem fölött megdumálták, hogy milyen jó kis kúrógép vagyok és épp itt az ideje, hogy szendvicsbe tegyenek. Valahonnan elővarázsolt egy kis síkosítót és miközben kefélt, az ujjaival az anuszomat tágította. Amikor úgy látta, hogy elég tág, bekente a farkát is és a végbelembe kezdte benyomni. Kéjesen puccsítottam ki a fenekemet. Egy darabig járatta bennem a dákóját, majd kivette és a heverőhöz mentünk. Sanyi közölte, hogy most minden szögben meg fognak kúrni, azzal magára húzott. Beleültem a faszába. Mikor tövig bennem volt, Sanyi széthúzta a popsim partjait és hívta a barátját. Gergő mögém került és farkát a seggembe kezdte benyomni. Eszméletlenül jó volt! Most volt életemben először két fasz bennem! Csodásan feszítették a lukacskáimat! Két nagy merev dákó! Amikor aztán lökni kezdtek, én folyamatosan élveztem. Sanyi a mellbimbóimat harapdálta, Gergő a seggemet simogatta. Egy nagy élvezésem után a fiúk váltottak. Most Sanyi faszába ültem be háttal és Gergő kúrta a puncimat és a mellimet markolászta. Ilyen jól kitömve még sosem éreztem magam! A két fasz folyamatosan kúrta a puncimat és a seggemet, én meg folyamatosan élveztem. Már vagy ötször elélveztem, amikor a fiúk közölték, hogy már nem bírják tovább. Gergő a seggembe akart elélvezni, ezért újra négykézlábra állítottak és már nyomta is belém a faszát. Kértem Sanyit, hogy a számba élvezzen, mert gecit szeretnék nyelni. Elémállt és szopatott. Aztán éreztem, hogy a végbelemben lévő fasz rángatózni kezd, majd több löketben Gergő belémdurrant. Sanyi is elélvezett a számban. Hatalmas adagot lőtt ki. Nyeldekeltem, amit a torkomig lövellt. 
Aléltan feküdtem hasra az ágyon, de meglepetésemre a két srác farka továbbra is keményen állt. Ekkor Sanyi hanyatt fordított és lábaimat a vállára rakta. Faszát megint a seggembe nyomta. Gergő fölém térdelt és az övét a számba rakta. Gecitől tocsogós végbelemben könnyedén csúszkált a méretes fasz. Lenyúlva a csiklómat dörzsölgettem és szoptam. Gergő az arcom fölé ereszkedett és a heréit meg a seggét nyalatta velem, miközben verte a farkát. Kurvára élveztem, hogy két hapsival vagyok! Most Sanyi oldalra fordított és úgy baszott tovább. Gergő is mellémfeküdt és addig helyezkedett, míg a farka a hüvelyembe nem csusszant. Megint két fasz volt bennem! Imádtam és élveztem is, mint egy állat! Hangosan vinnyogtam a kéjtől, ami a srácoknak nagyon tetszett. Mondták is, hogy ilyen szuper faszimádó ribancot élvezet kúrni. Kúrtak is mint a gép! 
Rojtosra baszták a puncimat és a seggemet, mire újból eléveztek. Az állkapcsom teljesen kiakadt a sok szopástól. 
Gergő elment én meg Sanyinál aludtam. 

Már utolsó éves voltam és sokat kellett tanulnom az államvizsgákra, valamint folyamatosan készítettem a diplomamunkámat is. Ettől függetlenül minden szabadidőmet Sanyival töltöttem. Iszonyú nagyokat szeretkeztünk, de az édes hármast nem ismételtük meg. Néha tettem rá célzást, de Sanyi azt mondta, tud jobbat, csak legyen meg a félévem. 

Mikor elkezdődött az utolsó szemeszter, Sanyi az egyik hétvégére egy bulit szervezett két házaspár haverjával. Délután már ott voltam nála előkészíteni az estét. Lezuhanyoztam, hogy friss legyek és amikor kiléptem a fürdőszobából egy szál köpenyben, ott találtam Sanyit a két haverjával. Bemutatott nekik, ők meg vigyorogva néztek végig rajtam. Egyből tudtam, hogy rólam dumáltak. Kérdeztem, hogy a feleségeik hol vannak. Azt válaszolták, hogy csak később jönnek. 
Ekkor jött a meglepetés! Sanyi levette rólam a fürdőköpenyt és én ott álltam meztelenül a srácok elött. 
- Ugye milyen kurva jó a csaj? – hallottam a hangját, miközben a testemet fogdosta. – Isteni a segge! – fordította a fenekemet feléjük. 
Zavarban voltam, de izgatott is a szituáció. Nem tudtam mit akar a Sanyi. De gyorsan megtudtam! 
- Tudod szívem, ők a legjobb barátaim. Megdumáltam velük, ha te is akarod, mind a hármunkkal kúrhatsz egyszerre! Gondoltam kipróbálnád ezt is. Na mi a véleményed? Benne vagy? - kérdezte és közben benyúlva a puncimhoz a csiklómat simogatta. 
Az az igazság, hogy rettenetesen izgatott a dolog! Egyszerre három pasival! Ezt ki kell próbálnom! Bólintottam. 
Erre a két srác is mellémlépett és simogatni kezdték a melleimet, a popsimat, a hasamat, a puncikámat. Közben dicsértek, hogy milyen jó testem van. Nagyon tetszett nekik a kerek popsim, a hosszú combom és csupasz puncim. Iszonyúan izgató volt, hogy ennyi kéz taperolt. Az egyik – Laci – leguggolt mögöttem, és a seggemet kezdte csókolgatni majd széthúzta a két félgömböt és benyalt. A másik elémtérdelve a puncikámat nyalta. Önkéntelenül széjjelebb tettem a lábaimat. Sanyi vigyorogva bíztatta őket. A kéj elöntötte a testemet. Isteni volt, ahogy a két pasi nyalt! 
Aztán Sanyi elővette a farkát és leguggoltatott maga előtt. Elkezdte az arcomat simogatni vele. Nyelvemmel megnyalogattam a makkját aztán bevettem, és szopni kezdtem. A másik két srác is elővette a farkát. Szép faszuk volt ezeknek is! Két oldalról mellénkállva néztek és rejszoltak. Sanyi röhögve lépett oldalt: 
- Szopassátok ti is! Jól szopik és szereti a faszt! – azzal mögémlépett és miközben én felváltva szoptam a barátait, ő hátulról alámnyúlt és ujjai behatoltak a puncimba és a végbelembe. Most már kibaszottul kívántam a farkukat magamban érezni! Sanyi ledobta magáról a ruhát és engem az ágyhoz vezetett és négykézlábra állított. 
A másik két srác is pillanatok alatt meztelenre vetkőzött és mellénk állt. Három csodás kemény dorong meredezett felém! Körbevettek. Kipuccsítottam a seggemet, és vártam a támadást. Sanyi volt az első. Farkát hátulról belémnyomta. Laci elémtérdelt és a szájamba rakta. Sanyi kúrni kezdett, de ujjaival közben a seggem lukát tágította. A harmadik a melleimet markolászta. Annyira jó volt, hogy elélveztem. Sanyi ekkor farkát a popsimba kezdte benyomni. Kicsit nehezen ment, de végül amikor bekente egy kis olajjal, simán becsusszant. Járatta egy kicsit, aztán átadta a helyét Palikának. Ő is kúrta a seggemet egy darabig, aztán Lacika fasza hatolt belém. Közben persze mindig valaki szopatott. Izgató érzés volt ennyi faszt kiszolgálni! Aztán Sanyi közölte, hogy jön a szendvics. Lacira másztam és a puncimba igazítottam a faszát. Mikor tövig bennem volt, Sanyi szétfeszítette a popómat és újra a végbelembe nyomult. Megint két fasz volt bennem! Iszonyúan élveztem, ahogy a két kemény szerszám feszítette az altestemet! 
Palika mellénkállt és a farkát a számba rakta. Életemben először tele voltam fasszal! Folyamatosan élveztem! Az egyik orgazmus követte a másikat! 
A srácok pedig egymást váltva kúrtak mint a gép! Időnként pozíciót váltottunk. Háttal beleültem egy faszba, a másik pedig elölről hatolt a puncimba. Aztán oldaltfektettek és úgy basztak, de állandóan mindhárom fasz bennem volt. Mit mondjak, szerteszét kúrtak! 
Már vagy hat-hét orgazmuson voltam túl, amikor a srácok is elélveztek. Először Sanyi durrant el a seggemben. Aztán a másik kettő is ott akart elmenni, ezért négykézlábra állítottak, és egymás után telegecizték a végbelemet. Mikor az utolsó is kiszállt belőlem, aléltan az ágyra rogytam. Éreztem, ahogy az ondó szivárog a fenekemből. Fantasztikusan ki voltam elégülve! 
A srácok felöltöztek én meg elmentem másodszor is zuhanyozni. Mire elkészültem, megérkeztek a feleségek is. A buli nagyon kellemes volt, a csajok nem értették, mitől van olyan jó kedvünk. Azt hitték, sokat ittunk mielőtt ők megérkeztek volna. Rájuk hagytuk. 

Jártam az egyetemre, sokat tanultam, készültem a diplomavédésre és Sanyival továbbiakban is hatalmasakat keféltem, de időnként nagyon hiányzott egy jó kis gruppi. Az az igazság, hogy eszméletlenül tetszett az, ahogy egyszerre több sráccal keféltem. Eszméletlenül jó volt, folyamatosan élvezni a sok faroktól. Már attól is benedvesedtem, ha erre gondoltam. Három hónap után már nem bírtam magammal és addig nyúztam, mígnem megígérte, hogy ha lediplomázom, utána csinál egy hatalmas bulit, csak nekem. 
Ekkor már nem sok volt az utolsó szemeszterből. Viszonylag simán abszolváltam a félévet és sikerült a diplomavédésem is. Na, nem jelesre, de ez nem is izgatott különösebben. Megvolt a diplomám és ez volt a lényeg! 
Sanyi, ahogy ígérte, bulit szervezett. 
Na, ez aztán hatalmas volt! Azt hittem nem érhet több meglepetés, de alaposan tévedtem!

Először is négyen voltak, mert a két barátján kívül a Gergőt is elhívta – őt, akivel először raktak szendvicsbe, másodszor, rengeteg időnk volt, az egész este és a teljes éjszaka. Sanyi rendelt vacsorát is, - megnéztük az étkezőben a csodás hidegkonyhai tálcákat, de nem voltunk éhesek, csak nagyon-nagyon szomjasak. Iszogattunk, dumálgattunk. Aztán mindegyikkel felváltva táncoltam, de mivel mindenki pontosan tudta, hogy mire megy ki ez a buli, teljesen gátlástalanul viselkedtek. Fogdosták a cicimet és popsimat. Mivel eleve nem vettem bugyit, ujjaik be-be csusszantak egyre nedvesedő puncikámba. Én meg mindegyiknek kinyitottam a sliccét és elővettem a farkukat. 
Aztán a fiúk kitalálták, hogy táncoljak nekik. Ők kőrben a fotelokban ültek, nyitott sliccel, nézték, hogyan vetkőzöm tánc közben, és szorgalmasan masszírozták a farkukat. Mindegyikhez odalibbentem és megnyalintottam a makkjukat. Ez nagyon tetszett nekik. Aztán az egyik elkapott és maga elé térdeltetve megszopatott. Négykézláb átmásztam a következőhöz és azt is szoptam egy darabig. Közben a kidugott seggemet fogdosták, a puncikámat ujjazták. Mire mind a négy volt a számban, a srácok is levetkőztek. Elkaptak és a heverőhöz vittek. Felváltva nyalták és ujjazták a puncimat és a seggemet, harapdálták a melleimet, és szopattak. Természetesen hangosan elélveztem, amitől teljesen bevadultak. Négykézlábra állítottak és felváltva kúrni kezdtek. Kezdetben a pinácskámat, majd a popsimat. Aztán mindkettőt egyszerre. Közben persze mindig volt fasz a számban is. Hangosan vinnyogva élveztem el legalább háromszor, amikor ők is spriccelni kezdtek. Egymás után töltötték tele a lukacskáimat és a számat. 
Amikor mindenki elkészült, én lezuhanyoztam. Mire visszamentem, a srácok szerteszét heverésztek, iszogattak és a farkukat masszírozták. Felhajtottam egy pohár jéghideg pezsgőt. Sanyihoz léptem, aki maga elé térdepeltetett és a számba rakta puha farkát, majd a felhúzta a lábait. Tudtam mit kell tennem, szoptam, de ujjamat a fenekébe dugtam és finoman mozgattam. Ettől aztán egyből merevedése lett. A többiek a farkukat verték és néztek minket. Aztán Sanyi odaküldött a többiekhez. Ezek után mindenkinek szophattam és ujjazhattam. Mikor minden farok mereven állt, egymásután, egyesével megbasztak. A többiek vártak a sorukra, de közben a faszukat dörzsölgetve néztek minket. Iszonyúan izgató volt, hogy négy manussal baszok egymás után! Most is minden egyes kúrástól elélveztem. De a fiúk még nem. Amikor az utolsó is kiszállt belőlem, Sanyi hanyatt fektetett, lábaimat a nyakába rakta és farkát a seggembe nyomta. Amikor kúrni kezdett, egy másik az arcom fölé guggolt, és a számba rakta a farkát. Majd kivette, és a seggét nyalatta velem, miközben a faszát verte az arcom felett. Egyik kezemmel a csiklómat dörzsölgettem, a másikkal felnyúltam és ujjamat a seggébe nyomtam. Na ettől aztán elélvezett a srác! Nagy adag gecit spriccelt az arcomra és a mellemre. Ekkor Sanyi is kirántotta a fenekemből a farkát és az arcomra élvezett. Kinyitottam a számat, és amit tudtam lenyeltem. Én is elélveztem. A másik két fiú azonnal átvette a helyet. Máris bennem volt egy újabb fasz és megint nyalhattam egy szőrös férfi segget. Ők is az arcomba élveztek. A végén, amikor felültem a sok ondó az arcomról a mellemre csepegett. 
Egy gyors közös zuhanyozás után leültünk az étkező asztalhoz, amin a csodás hidegkonyhai tálak sorakoztak és vadul falni kezdtünk. Mindenki jól megéhezett a testgyakorlatoktól. Mikor jóllaktunk, visszamentünk a nappaliba és Sanyi betett egy pornó kazettát szerteszét heveredtünk és hideg italokat kortyolgattunk. A fiúk nagyokat böfögve, vigyorogva kommentálták a filmbeli jeleneteket, amiben éppen két lányra tíz pasi jutott. Megint bizseregni kezdett a puncim. Lehet, hogy tényleg nimfomániás vagyok, villant át az agyamon. Ránéztem a srácokra, csupa puha pénisz! 
Azt hittem teljesen elkészültek mára, de tévedtem! 
Sanyi megint maga elé intett és megint szophattam, aztán végig az egész csapatot. 
Most már nehezebben állt fel nekik. Szoptam a farkukat, harapdáltam a heréiket és ujjaztam a seggüket. Úgyhogy szép sorban újra merev farkak közt találtam magam. Nagyon élvezték ügyködésemet és egyfolytában dicsértek, hogy milyen kurva jó csaj vagyok. Sanyi, miközben a barátja előtt térdeltem, mögém került és négykézlábra állított. Benyalt a seggembe és a pinácskámba. Olyan kellemesen csinálta, hogy megint totál felizgultam. Jó alaposan bekente a fenekemet olajjal és megint szendvicsbe tettek. Miközben két srác alul kúrta a lukacskáimat, a másik kettőnek szophattam. Már nem olyan vadul keféltek, mint az elején, de nekem is jobban esett ez a kellemes lassú tempó. Kezdett zsibbadni a puncim és a popsim! De isteni volt! 
Közben persze állandóan váltottak és én folyamatosan élveztem a négy kemény fasz okozta gyönyört. 
Hihetetlenül kielégültem a végére! Ennyiszer még sohasem élveztem el, mint ezen az éjszakán! 
A fiúk mostmár nehezebben mentek el. Végül négykézlábra állítottak és egymásután a fenekembe élveztek. 
Ezek után teljesen kész voltam! De a srácok is. Ahol voltunk elaludtunk. Egyszer hajnal felé felébredtem, csak Sanyi horkolt az egyik fotelban. A többiek úgy látszik csendben leléptek. Visszahanyatlottam a heverőre s persze másnap délig aludtam.

Szólj hozzá!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr585629134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.