Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Váratlan vendég 3. rész

sztone 2013.11.18. 15:17

A kanapén ülve, megkötözve vártam, hogy Éva és Gabi visszatérjenek a fürdőszobából. Mikor beléptek láttam kipirult arcukat. Testük köré egy-egy combközépig érő fürdőlepedőt tekertek szorosan, amely jól kiemelte remek alakjukat. Évának valamivel nagyobb melle volt, viszont Gabi kicsivel karcsúbb és magasabb volt. 
– Engem jól itt hagytatok, vagy 20 perce várom, hogy eloldozzatok, mert egy kicsit elgémberedtek már a végtagjaim – panaszkodtam, miközben a két csodálatos nőn legeltettem szemeimet. 
– Szerinted elengedjük? – kérdezte Gabika Évától. 
Éva bólintott, mire mellém léptek, és kioldozták rabláncaimat. Megkönnyebbült sóhajjal dőltem hátra, kinyújtóztatva elzsibbadt lábam, és elkezdtem a kezeimet masszírozni, hogy a hátrafeszítés okozta merevség elmúljon belőle. A lányok leültek a szőnyegre velem szemben, majd könyökükre támaszkodva hanyatt dőltek. Felhúzták és szétnyitották térdeiket, így remek belátásom lett a fürdőlepedők alá. Szemem ide-oda járt a két kitárulkozó lány között, bár főleg Gabika sima punciján, és rózsaszín kelyhén legeltettem a szememet. Éreztem amint lankadt faszomba lassan visszatér az élet. 
– Mit mondtam, hogy észre se fogja venni – szólt Éva Gabihoz. 
Csodálkozva néztem rá, és azon törtem a fejem, vajon mit nem vettem észre, mikor halványan – mint a fénykép előhívásnál az előhívó oldat hatására felsejlő fénykép – derengeni kezdett, hogy Éván valami nem megszokott van. Lassan végigpásztáztam testén és egy pontra meredve bámultam szélesebbre tárt lábai közt a combtövére, ahol most fedeztem fel, hogy nem egy sima bugyi van rajta, hanem a tőlem két hónapja kapott pillangó bugyi, amely egyszerre ingerelte a csiklóját, egy 8 cm-es kis műfasszal a hüvelyét, és egy 4 cm hosszú vékony vibrátorral az ánuszát. 
Felugrottam a kanapéról és letérdeltem Éva elé. Tenyeremet rátettem a bugyira, és éreztem, hogy mindhárom rezgő be van kacsolva, így kényeztetve Éva punciját és fenekét. Gabi hirtelen felugrott. 
– Mindjárt visszajövök – mondta, de már nem figyeltem rá, tenyeremmel rászorítottam a bugyira, odanyomva szemérméhez, ezzel is fokozva az ingerlést. 
– Most milyen játékot játszol velem – kérdeztem Évát – hiszen mióta megvettem neked a bugyit, nem voltál hajlandó felvenni. 
– Nem játszok veled, csak gondoltam kipróbálom – hangzott a felelet. – Egyébként, ha még játszani szeretnél, akkor most neked kell kitalálnod, hogy mit játszunk, ha Gabi visszaér. 
– Rendben – suttogtam a fülébe, miközben megragadtam a fürdőlepedőjét és egy rántással szétnyitva feltártam meztelen testét. 
– Ne olyan hevesen – szólt rám Éva – egyelőre csak ketten vagyunk. 
– Amíg Gabika nem jön, gyere velem a hálószobába – mondtam, és felemelkedve kezénél fogva talpra állítottam, és magam után húztam a hálóba, miközben a kanapéról felkaptam az oda lehajított selyemsálakat. 
A szobába érve finoman az ágyra löktem, ahol hason elterült. Levettem róla a bugyiját. 
– Nyújtsd előre a kezeidet – mondtam, s amikor megtette, egy-egy sállal az ágy lábához kötöztem őket, majd a lábait széles terpeszbe feszítetve azokat is lekötöttem. Derekánál fogva kissé megemeltem és egy hengeres párnát csúsztattam a csípője alá. Ott feküdt előttem kikötözve és kitárulkozva. Az utolsó sállal bekötöttem a szemét. 
– Innentől kezdve nem látsz, csak hallasz és érzel majd minket – mondtam, és kimentem a nappaliba, ahova éppen akkor lépett be Gabika. 
– Éva hol van? Csak nem lefeküdt aludni? – nézett rám csodálkozva Gabi. 
– Nem, csak előre ment a hálóba. – mondtam, miközben mellé léptem – Ott vár ránk, hogy folytassuk a játékot. 
– És mit fogunk játszani? – tette fel a kérdés Gabika. 
– Innentől kezdve azt kell tennetek, amit mondok – válaszoltam, mire Gabi szó nélkül bólintott. 
Csak mutattam neki, hogy vegye le a fürdőlepedőt, amit még mindig szorosan a testére tekerve viselt. Engedelmesen, fejét kissé lehajtva, lassú mozdulattal bontotta le magáról a testét rejtő törölközőt. Két karjával érzékien csúsztatta végig testének két oldalán a szétnyitott törölközőt, feltárva karcsú alakját, formás melleit, kívánatos punciját. 
– Kövess! – szóltam miután a törölköző a földre ért, és elindultam Évához. A hálószobába érve Gabika meglepődve vette észre az ágyhoz kikötözött nővérét. 
– Lássuk milyen masszőr lennél – mondtam Gabinak, miközben elővettem az éjjeli szekrényből a masszázs olajat. Gabi feltérdelt az ágyra, és elkezdte belemasszírozni a bőrbe az Éva hátára csorgatott olajat. Szótlanul, csak az olaj csorgatásával irányítottam Gabika munkáját. Először Éva derekára, majd lábaira nyomtam a masszázs olajból és Gabika keze ott szorgoskodott, ahol az újabb olajcsíkok megjelentek. Évának igen jól eshetett testének kényeztetése, mert hal sóhajok hagyták el ajkát. Mikor Gabi az utolsó csepp olajat is, belemasszírozta Éva bokályába, újabb adagot csorgattam Éva derekára, és fenekére. A masszázs tovább folytatódott, a néma csendet csak Éva halk sóhajai törték meg. 
– Ne hagyd lefolyni! – szóltam rá Gabikára, miközben egy nagyobb adagot folyattam az olajból Éva fenekének két halma közé, amely elindult puncijához. Gabika odakapta a kezét, és szemérem ajkakon végigsimítva felfogta a lecsorgó olajat. Az érintés hatására Éva feneke megemelkedett, miközben egy hangosat sóhajtott. Gabi masszírozni kezdte a tenyerébe simuló puncit, ujjaival bele-bele simítva a szeméremajkak közt feltáruló gyönyörkapuba. Bal kezemmel széthúztam Éva popsiját, és az anál lazító sprayből egy nagy adagot spricceltem feneke szétnyíló rózsájába, majd ujjammal gyengédem belemasszíroztam ánuszába, miközben Gabika tovább kényeztette hüvelyének bejáratát. Elővettem néhány szex játékszert, és kiválasztottam közülük egy anál vibrátort, amelyet bekapcsolva, Gabika kezébe nyomtam, amely az olajos kezétől síkossá vált. Gabika Éva ánuszához tette a vibrátort, és gyengéden, ki-be húzogatva, apróka haladva, lassan belenyomta az ellazult popsiba. Kezével közben Éva csiklóját simogatta. 
Gabi mögé lépve beolajozott kezemmel benyúltam combjai közé, és tenyeremmel beborítottam punciját. Éreztem, hogy milyen nedves. Ujjaim könnyedén siklottak be a nagyajkak közé, megsimítva csiklóját, mire testén remegés futott át. Tovább húzva kezemet átsiklottam hüvelye bejáratán, megsimítva a gátat, és megállapodtam ánuszán, melynek lassú cirógatásába kezdtem. A masszírozás hatására rózsája ellazult, és először egy, majd nemsokára két ujjam is könnyedén csúszott be popsijába. Már mind a két lány hangosan sóhajtozott. Itt volt az ideje, hogy tovább lépjünk. A szex játékok közül kiválasztottam egy felcsatolható, de üreges műpéniszt. Ezt akkor szoktuk Évával használni, ha az én 16 cm hosszú faszomnál egy kicsit nagyobbra vágyott. Az üregbe bedugtam egy beleillő fém vibrátort, majd feladtam Gabikára. Eloldoztam Éva lábait és megemelve derekát, feltérdeltettem. Formás popsija ott meredezett, ánuszában rezgett a vibrátor, nedves puncija szétnyílt, jól láthatóvá vált kitárult hüvelye. Gabi mögé térdelt, és bevezette Éva hüvelyébe a rácsatolt műfaszt. Ekkor tenyeremet a háta közepére tettem és lassan előrenyomtam testét, hogy rásimuljon Éva hátára. Egy G pont vibrátort nyomtam be Gabika hüvelyébe, és legnagyobb fokozatra kapcsoltam. 
– Most jöhet a feneked – mondtam, és síkosítót kentem Gabika ánuszába. mely két ujjamat egy kicsit járatva benne, tovább tágítottam rajta. Mikor elég tágnak éreztem, keményen álló faszomra gumit húztam, odatartottam posijához, és finoman, lassan betoltam ellazult rózsájába. Meleg, szűk és síkos volt, így hamar átjutottam a záróizmokon. 
– Most pedig baszd meg a nővéredet! – szóltam rá Gabira, Aki lassú mozdulatokkal baszni kezdte Éva punciját. Nekem semmit nem kellett tennem, csak térdeltem mögötte, és a csípőjét fogva irányítottam Gabika mozgását. Ahogy hátra tolatott, úgy hatolt be faszom a fenekébe, és amikor előre mozdult, hogy a műfasz benyomja Éva hüvelyébe, úgy bukkant elő belőle merev rudam. A lányokban rezgő vibrátorok, a műfasszal Évának Gabika mozgása által keltett kéj, és az én rudam által Gabinak okozott gyönyör egyre magasabbra és magasabbra szökött. Már mindkét lány hangosan sóhajtozott, és kapkodva szedte a levegőt, miközben éreztem, hogy már nekem se kell sok az elélvezéshez. Éva sikoltott fel először, az anál vibrátor és a nagyméretű műfasz őt juttatta fel leghamarabb a csúcsra. Nem sokkal utána Gabika következett. Megállt a mozgásban, teste megfeszült, és remegés rázta, miközben csendesen nyüszített. Nekem se kellett már sok. Éreztem összeszoruló fenekében, ahogyan a hüvelyében rezgett a vibrátor, és kitörtem. Összeránduló golyóimból pumpálva indult útnak a spermám, és 4-5 spricceléssel beleélveztem Gabika fenekébe, majd a gyönyör elmúlásával hozzásimultam hátához. Hármunk súlyát Éva elgyengült lábai már nem tudták megtartani, és összerogyott. Ott feküdtünk egymáson kielégülten, pihegve, miközben a két lányban még tovább rezegtek a vibrátorok. 
Hosszú percek elteltével lecsúsztam Éva jobb oldalára, miközben Gabika a balra. Átnyúlva Éva teste felett magunkhoz húztam Gabikát, és átölelve őket hallgattam, lassan csillapodó lélegzetüket. 
Kielégülve elszenderedtem. Félálmomban halk suttogás hallottam, ahogyan lányok beszélgettek egymással, miközben Gabika kioldozta Éva kezeit. Csak egy pár szót tudtam elcsípni Éva suttogásából. 
– ...is jó volt, de azért, ezt még visszakapja. 
Elmosolyodtam és belezuhantam az édes mély álomba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr545641942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása