Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Első félrelépésem 1. rész

sztone 2014.01.10. 15:26

Sziasztok! Elég sok történetet olvastam itt, ami valós, illetve képzeletbeli. Némelyikről, természetesen azokról, melyek szerintem valósak, hasonlóak azzal, ami velem történt meg. 
Magamról annyit, hogy lassan már a negyvenedik évemet taposom, férjemmel 17 éve együtt vagyunk. Férjem előtt nem sok pasim volt, egy két rövidebb, hosszabb kapcsolat, ami nem végződött szexxel. Férjemmel 18 évesen ismerkedtem meg, majd négy év után házasodtunk össze. Volt egy két összezördülés, laktunk párom szüleinél, laktunk nálunk, majd beköltöztünk a közeli városba, egy önkormányzati lakásban. Közben megszületett gyermekünk is, és lett internetünk is. Itt kezdődtek a bajok. 
Barátnőmmel sokat csevegtünk, végül is gyerekkorunk óta ismertük egymást. Nem túl jól sikerült a párválasztása, ezért elég szabadosan értelmezte a hűség fogalmát. Megpróbált pár pasival összehozni, de nem igazán sikerült neki. Szerinte én is boldogabb lennék, ha nem csak a férjemet ismerném szexuálisan, hanem más pasit is. 
Sokat cseteltem, volt egy pár csetes ismeretség, de randiig nem jutottam el sose. Igazat megvalva, viszont néha néha elidőzött a tekintettem egy két férfin. Volt, hogy őket képzeltem az ágyba és nem a férjem. 
Teltek múltak az idők, egy tartós csetes ismeretség hívott meg egy csetes buliba. Barátnőm is bátorított, úgy gondoltam megpróbálom. Végül is nem volt rossz, a srác kedves volt, tetszett is nekem. Elmentünk autókázni, jól éreztük magunkat egy két csók megesett, de több nem lett sem akkor sem később. 
A buli után barátnőmmel megszakadt a kapcsolat, és nyugodt évek kezdődtek. Közben elköltöztünk egy nagyobb lakásba, majd nemsokára ismét egy nagyobba, egy tízemeletes panel kilencedik emeletére. Itt léptem át a harmadik X-em, és itt éltünk boldogan. A szerelem megmaradt közöttünk, a szexben tudtunk újítani, mégis volt egy problémám, hogy nem éreztem magam szépnek, sikeresnek. Jobban mondva kimondottan öregnek éreztem magam, sikertelennek, pedig minden meg volt. 
Újítottam. Férjem szerint jó alakom van, nem vagyok gebe, és nem is vagyok kövér. Vettem pár szoknyát, farmert, pólót, fehérneműt, egy szexi bikinit, hogy a strandra is legyen valamim. Többször voltam rövid szoknyában, mint addig bármikor, strandra is kimentem párszor, volt, hogy a teljes család, de volt, hogy csak a lányommal. 
Ott éreztem először, hogy valaki lenézi rólam a bikinit. Meglepődtem. Hozzátartozik, hogy tangás bikinim van, ami azért volt furcsa számomra, mert sose viseltem ilyen bikinit, és amikor megvettem én lepődtem meg magamon legjobban. Szinte perszelt a tekintett. Nem tudtam ki az, de éreztem, hogy néz valaki. Ekkor jött a második meglepetés. Eltelt jó néhány perc mire rájöttem, hogy nem egy velem egykorú, sőt, nem is egy idősebb, hanem egy fiatal srác bámul engem, nem is olyan messziről. Megdöbbentem, de a hiúságomat is legyezgette, hogy annyi nő van a strandon, mégis engem bámul, és nem egy két nap a korkülönbség közöttünk, hanem jó pár év. Őszintén, nagyon jól esett, itt vagyok a harmadik x után egy gyerekkel, férjjel, kis túl súllyal, és egy fiatal pasi engem bámul. Lopva jobban megnéztem a srácot, lehetett vagy tizenkilenc éves, hason feküdt úgy, hogy rám lásson. Ekkor éreztem először úgy, hogy valaki bámulásától felizgulok. Később a lányom unszolására bementünk a vízben, ahol a hőség miatt egyre többen lettek. Mielőtt bementünk a medencébe, arra néztem, ahol a srác volt, de egy leterített törülközőn kívül semmit sem láttam. Jól esett a hideg víz le is higgadtam. Mivel a vízben sokan voltak, míg a lépcső körüli embereken átmentünk óhatatlan volt, hogy másokhoz hozzá ne érjünk. Nem is volt ezzel gond, csak néha érzékeltem, hogy egy kéz végig simítja a fenekem. Nem gondoltam semmi rosszra, nem is gondoltam először kézre. Mivel mások is mozgolódtak, hirtelen megálltam, és ekkor éreztem, hogy valaki nekem jön hátulról, úgy, hogy majdnem fellök. Hogy ne essek el, elkapta a oldalam, és megtartott. Első reakcióm a düh volt. Megfordultam, a srác tartott a kezeibe, hogy ne essek le. 
- Elnézést, csak hirtelen állt meg, és nem akartam fellökni. -mondta. 
Elvörösödtem, te jó ég ha most meglát valami ismerős, szól a férjemnek mi lesz. Lányom nem látott semmit már messze járt. 
- Köszönöm. dadogtam zavaromban. 
- Elnézést, ha már így összefutottunk, és majdnem fellöktem -mondta- Tibi vagyok. 
- Éva. - csak ennyit tudtam kinyögni. 
Egymás szemébe néztünk. Jó pasi volt meg kell mondani. Jó alak, szép szemek, csinos, mégis férfias arc. Bomlani fognak utána a nők. 
Elengedett. Elindultam, többször visszafordultam, és láttam, hogy mosolyogva engem néz. Én meg elvörösödve mentem tovább. Mikor már a mélyebb vízben voltam, akkor gondoltam a fenekem körüli érintésekre, szép lassan összeraktam a képet, és úgy gondoltam, hogy nem a tömeg lökdösése volt, amit a popsimon éreztem, hanem a srác keze. Aznap még többször láttuk egymást, párszor elment mellettünk, rám mosolygott, és csak reméltem, hogy a lányom nem vett észre semmit. Hazamentünk, este a férjemmel szerelmeskedtünk, de sokszor a srácot gondoltam a férjem helyébe, minduntalan betolakodott a gondolataim közzé. Végül is hatalmasat élveztem, és vadul. Férjem meg is említette pár perccel később, hogy rég voltam ilyen vad, szenvedélyes. Örültem a szavaknak, de jobb hogy sötét volt, mert nem látta, hogy el vagyok vörösödve. 
Azon a nyáron többször voltunk a strandon, többször is találkoztam a ráccal, de köszönésen, egymás nézésén kívül semmi nem történt. 
Ősz kezdetén ért a következő meglepetés. Nagy csomagokkal hazafelé tartottam, senki nem volt otthon. Lányom nagyszüleinél (természetesen a sulit betegséggel kezdte), férjem pár napig kiküldetésben. Egyszer csak rám köszöntek: 
- Szia Éva. 
Megfordultam. A srác állt mögöttem. 
- Szia. -mondtam. 
- Segíthetek? -kérdezte. 
Zavaromban elmosolyodtam. 
- Hogy kerülsz ide? -kérdeztem. 
- Itt lakom. 
- Hol? 
- A tizediken. 
- Mióta? 
- Öt éve. 
- Mi csak kettő. 
- Tudom, láttalak párszor, akkor segíthetek? 
- Köszönöm. 
Fellifteztünk. Kiszálltunk a liftből, ekkor döbbentem rá, hogy itt állunk a lakás ajtó előtt. Megfordultam 
- Köszönöm a segítséget -mondtam. 
- Szívesen segítettem. 
- Egy üdítő, esetleg egy kávét kérsz? -mire ezt kimondtam én lepődtem meg legjobban. 
- Egy pohár ásványízet, ha van. 
Beléptünk. 
- Csak tedd le az asztal mellé a szatyrokat. 
- Szétnézhettek? -kérdezte. 
- Persze. 
- Szép lakás -mondta a nappali ajtóból. 
Ekkor döbbentem rá, hogy a nappaliban van kiteregetve egy két fehérnemű. Bementem, elvörösödve. 
- Bocs.- mondtam nagy zavarban, és összekapkodtam a tangáim, melltartóim. 
- Semmi gond, tetszettek, biztos nagyon jól állnak rajtad, mint a strandon a bikinid. 
Még jobban elvörösödtem, láttam, hogy évezi a helyzetet. 
- Ne légy zavarban, nagyon csinos nő vagy, mindenki megbámul. 
- Mit néztek rajtam? Nem vagyok csinos, sose voltam az. 
- Dehogynem, formás alak, telt mellek, szép vagy, ezt a strandon többször is tapasztaltam.
- Aranyos vagy. -mondtam. 
Csak néztük egymást. Majd a srác megitta az ásványvízet, elköszönt és elment. Percekig neki voltam dőlve az ajtónak. Te jó ég mit tettem, mit érzek, mit is akarok? Nem volt közömbös számomra Tibi. Éreztem, hogy bizsergek tőle. 
Pár órával később se tudtam a gondolataimból kizárni. Le kellett mennem a boltba, átöltöztem egy lazább fehér szoknyába, pólóba, és lementem. A hiányzó dolgok megvásárolása után indultam haza. A lépcsőház előtt több lakóval is összefutottam, meg Tibi is jött valahonnan. Liftbe mindannyian bepréselődtünk. Tibi mögöttem, mellettem állt. Hirtelen az indulás pillanatában éreztem, hogy a fenekem simogatja. Nem tudtam mit csinálni, felhívjam magamra a figyelmet? Meg amúgy is jól esik, tehát hagytam. Gyakorlatilag a harmadik emelettől mindenhol megálltunk. Jól meg lettem simogatva. Kimondottan izgatott. A hetediktől meg ketten maradtunk, de továbbra is úgy, mintha sokan lennénk, és még a mögém is állt, csípőmre tette a kezét, is simogatott. Nem mozdultam, te jó ég mit csinálok, itt vagyok egy fiatal sráccal a liftben, aki felizgat, simogat, letapiz, hozzám simul, és én hagyom magam. Megállt a lift. Nem mozdultam. 
- Egy ásványvízre bejössz? 
- Igen. 
Kiléptünk a liftből. Bementünk a lakásba, konyhába. Megfordultam. Ott állt szorosan mögöttem, letettem a szatyrokat. Néztük egymást. Csípőmre tette a kezét, gyengéden megsimogatott. 
- Nem szabad - mondtam. 
- Miért? -kérdezte. 
Nem szóltam egy szót se. Átkarolt, megpuszilta a szám, majd megcsókolt. Dübörgött a vérem, fenekemen éreztem a tenyerét, éreztem, ahogy a szoknyát egyre jobban felgyűri a derekamra, de érzetem azt is, hogy nagyon dudorodik a nadrágja. Meglepődtem, egy fiatal férfinak hogy lehet ekkora nagy a szerszáma. Eltoltam magamtól. 
- Ne haragudj, magam se tudom, mi van velem. Nekem férjem van, te fiatal vagy hozzám. 
- Értem, akkor egyelőre, csak beszélgessünk, de nagyon tetszel nekem, nagyon jó hozzád érni, nagyon jó megcsókolni. 
- De nem szabad. 
Néztük egymást, elmentem mellette, majd visszajöttem az ásványvízzel, közben lopva a nadrágjára esett a pillantásom. Izgatott, amit láttam. Beszélgettünk, és amikor csak tudtam, ránéztem a nadrágjára. Jól ki volt tömve, izgatott a látvány. 
Kb. 1 órája dumcsiztunk, amikor ismét kimentem. Visszafelé jövet megálltam az ajtóba. Néztük egymást. Elmosolyodott. 
- Jól kiadja az alakodat a hátad mögül beszűrődő fény. 
Elmosolyodtam. 
- Köszönöm. 
Beléptem, megálltam előtte, felállt. Néztük egymást. 
- Nem szabad -mondtam. 
Átkarolt magához húzott, megint éreztem, hogy kezd ágaskodni valami a nadrágjában. Simogatott, puszilgatott, majd én is átkaroltam, simogattam a hátát. Felhúzta a szoknyám, majd felemelte a lábam a derekára, hagytam magam. 
- Nem szabad -hajtogattam magamban. 
Majd mondtam is. 
- Ne csináld, hagyjuk abba. 
Nem szólt, megpróbáltam eltolni, nem sikerült, kifordultam, de ezzel csak azt értem el, hogy hátulról karolt át, és tangás fenekemhez préselte magát. Simogatta a melleim, majd a szoknyával együtt megmarkolta a rejtett zugomat. Élveztem, de közben egyre csak az járt a fejemben, hogy nem szabad. El akartam tolni magamtól, de nem engedte, te jó ég, de beindult, nem lesz ennek jó vége, egy pillanatra eltávolodott, de egyből vissza is jött, majd ismét, és megint. Nem tudtam mire vélni, majd ismét, de akkor már tudtam mi történt a hátam mögött. Letolta a nadrágját, és az alsóját is. A fenekemhez nyomódott a csupasz kemény farka. Kezdtem bevadulni, szabadulni akartam tőle. Jó erőben volt, asztalnak neki mentem, nem tudtam tovább menekülni. Kissé előredöntött, majd hirtelen megéreztem a lábam között a keménységet. Küzdöttem, érzetem, hogy a fehér tangám ki jön a fenekemből, majd azt is hogy félretolódik. Te jó ég- gondoltam. Meg leszek erőszakolva. De volt egy másik érzés is. Kívántam Tibit. Összezártam a lábam, azt hittem nem tud bemenni az ajkak közzé. Közben a melleim fogdosta. Aztán meglepődtem, puncim bejáratánál megéreztem a farkát, amint utat tör befelé. Még jobban meglepődtem, mert éreztem, hogy nagyon nedves vagyok, és akadály nélkül becsusszant. Erre már a testem is reagált, pedig folyamatosan azt mondtam, gondoltam, hogy ne. Éreztem, hogy a bimbóim kihegyesednek, kissé kinyomtam a fenekem, és terpeszbe álltam. Éreztem, hogy egyre jobban feszít, jobban, mint a férjem. Kezdtem egyre jobban átadni magam a kéjnek. Éreztem, hogy gyorsan eljön a csúcs. Tibi egyre jobban bennem volt, izgatott hogy félig levetkőzve magáévá tesz. Imaimmal elkezdtem szorongatni méretes dorongját, ér éreztem, hogy erre még jobban beindul. Pár perc múlva éreztem, hogy közel a vég. Csípőmnél fogva magára húzott, éés elkezdett lüktetni. Éreztem, ahogy belém lő, közben hangosan nyögtem. 
Miután elcsitultunk percekig nem mozdultunk. Én a konyha asztalra, Tibi meg rám dőlve. Élveztem, ahogy hozzámér. Éreztem, hogy lassan kicsusszan belőlem. Simogatott. Megfordultam, el volt vörösödve. Nem szólt semmit, csak egymást néztük. 
- Nagyon jó volt -mondtam. 
- Ne haragudj. 
- Nincs semmi baj, de most gondoljuk át a hogyan továbbot. 
- Jó, mikor tudunk róla beszélgetni? 
- Ha holnap ráérsz, gyere át reggel. 
- Rendben. 
Kikísértem az ajtóig, éreztem, ahogy nedűje csurog belőlem. Mikor kilépett éreztem, hogy a tanga is még félre van húzva rajta. Elmentem a fürdőbe, levetkőztem, lezuhanyoztam és gyorsan átöltöztem. 
Majd gondolkoztam. Ahogy telt az idő, egyre többet gondoltam az elkövetkező napra. Volt, hogy percekig az átélt izgalomban gondolkodtam, és éreztem, hogy ismét bizsergek. De visszatartottam magam. Másnap reggelig.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr325751285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása