Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Katamarán

sztone 2014.04.17. 14:04

Egy szabadtéri bulin futottam össze egy kis társasággal, egy jó ismerős lány, a pasija, és két barátnője ünnepelték az egyikük születésnapját. Elég szép állapotban voltak, a melegre való tekintettel igen lengén öltözve, és persze a gátlásaik is kezdtek feloldódni az alkoholban. A bemutatkozó puszi alkalmával éreztem a citrom friss illatát, én is megkívántam egy kicsit a tequilát. Slusszkulccsal a zsebben viszont célszerűbbnek láttam az egyiküket megkívánni inkább. Marika gesztenyebarna volt, sudár teremtés, egyenes szálú haja ezernyi szálként ragadt a tánctól megizzadt mellére. Szép keblei voltak, látszott rajta, hogy sportol, mindene formás, feszes volt, és egy kicsit nagyobb az átlagnál. Kati viszont nádszál vékony volt, "mellesleg" sem nézett ki túl jól, de kedves az arca és a kék szemei nagyon szépek voltak, hosszú szőke hajkoronája pedig majdnem a csípőjéig ért, a kis világoszöld miniszoknyáját csapkodta minden szökkenésekor. Egyértelműen Marikát, a barna fogni való lányt néztem ki, látszólag mutatott is érdeklődést irántam, kacérkodott a szemével, meg elég erotikusan táncolt az orrom előtt. Közben Szilvitől, az ismerősömtől megtudtam, hogy tiltott gyümölcs, egy nagydarab kamionos fazonnal van együtt, aki a nyakamra tolat a nyergessel, ha bele találok célozni az ő kis kedvesébe. Persze ő egy 12 napos olasz-spanyol-belga körfuvar alkalmával a hűség mintapéldája marad, bizonyára... :) 

Így már annyira nem is tetszett ez a társaság, a szőkeség vékonysága miatt nem volt számomra oly vonzó, és az egyre erősödő illumináltsága is aggasztott: vajon még ha akarnánk is, tudna csinálni valamit? Próbáltam távozni, de Kati nem engedett, táncolni akart velem. Hát legyen! Pont egy jócskán seggrázós dal szólt, amitől, meg talán tőlem is, úgy beindult, hogy krómozott csőnek hittem magam. Szinte alig mozdultam, ő pedig érzékien simulva, vadul dörgölőzve, és erősen markolászva táncolt, lehet maszekban sztriptizel a kiscsaj? Persze a mozgáskontroll már nem ment ilyen jól, így néhányszor nagy elánnal indultunk a tömeg, az asztalok, vagy a bárpult felé, alig bírtam megfogni a pillesúlyát. Valahogy még mindig ott motoszkált a fejemben, hogy nem igazán kéne, hisz lassan totál részeg, és még mindig iszik... 

Pisi ürügyén sikerült szabadulnom, de egy jó félóra múlva láttam, hogy a biztonság éber őre próbálja távozásra bírni őket. Szegény Katikát másik két részeg csaj támogatja, közben ő énekelgetett, kurjongatott, vagy lehet hogy épp szidta a szekuritit. Felajánlottam a segítségem, meg a kocsimat rókalyuknak, azaz hogy hazaviszem őket. Csak Marcsit és Katit vittem, az ismerőseim inkább a kijózanító sétát választották. Marcsihoz mentünk, szép volt a harmadikra felcipelni Katit, főleg úgy, hogy elég ramaty állapotban volt. Menet közben kétszer nyakon rókázott, de a nagyját el bírta vinni a helyéig. Betettük a WC-be, hagy próbálkozzon, addig Marcsi felajánlotta a fürdőszobát rókairtásra. 

Szép nagy fürdőszoba volt, hatalmas buborékolós, masszírozós, fűzfánfütyülős sarokkáddal. El is helyezkedtem, és épp a tökeimet masszírozgattam az egyik funkcióval, mikor Marcsi mindenféle kopogás nélkül bejött. Csak "törcsi" kellett neki, de mindenesetre eléggé megnézte a helyzettől és a buborékoktól lassan ágaskodó farkamat. Előttem egy nyergesvontató képe lebegett, így nem ugrottam ki a kádból bögyös Maca karjaiba. Gyorsan, pironkodva kitipegett, így én is hamar kimásztam a kádból. Még pucéran törölközgetek, mikor megint nyílik az ajtó, most már Katit is idetámogatta, szerencsére még vidám volt, csak valamelyik párhuzamos dimenzióban járt akkor. Leültette a kád szélére, majd megkérdezte tőle, hogy megfürdessük-e? Há' jóhogy! - válaszoltam én! Kati is nevetett, tehát jó az ötlet! Bár ő szinte mindenen nevetett. Még a felsőjét sem vettük le, de máris úgy álltam, mint a katonatiszt. Kati szerintem nem teljesen vágta, hogy épp mi is történik, Marcsi figyelmét meg lefoglalta meredező farkam szuggerálása. Megint csak eszembe jutott egy kamion elejére szerelt kengururács, amint épp az agysejtjeimmel létesít intim kapcsolatot... 

Ki sikerült hámozni a ruhából a szőke lányt, és kissé hideg vízzel elkezdtem fürdetni. Marcsi hatalmas mosollyal nézett rám, hol a szemem szuggerálta, száját harapdálva, hol Katival nézték egymást, hol pedig a farkamat, nagy kerek szemekkel. Azok a rohadt kamionok! Közben a hűs víz hatására Kati is egyre élénkebb lett, finom kezeivel átkarolta a combjaim, és a kád felé húzott. Két kézzel átölelt, a farkam a nyakába csúszott, és elkezdte puszilgatni a hasamat. Erre Marcsi felpattant, hogy magunkra hagy bennünket. Valahogy nem kívántam Kati csókját, se a testét, leginkább Marcsi jelenléte izgatott, így a libidóm szép lassan csökkent, én pedig egy jókora adag tusfürdővel elkezdtem masszírozgatni a lány hófehér testét. Kicsi melleivel jobban foglalkoztam, vastagon behabosítottam finom körkörös mozdulatokkal, a bimbóit érzékien megcsipkedtem, és határozottam markolásztam. Nagyon tetszett neki, így a hasát is alaposan megmostam, egyre mélyebbre érő mozdulatokkal. Mikor a szeméremdombja közelébe értem, ő egy buja mozdulattal belemászott a tenyerembe. Finoman beszappanoztam aranyos virágocskáját, és gyengéd mozdulatokkal izgatni kezdtem. Annyira megcsókoltam volna, de így nem, és ez lelohasztott. Meg ő is elég durván markolászott belém, így el is ment az a kevés kedvem is, igyekeztem gyorsan kielégíteni, aztán pá. Szerencsére hamar megtaláltam a legizgatóbb pontját, így nem telt sok időbe, hogy hangos sikolyok közepette elmenjen. 

Szeretett volna adni ő is nekem valamit, ezért elkezdte fogdosni a farkam. De a mozgása igencsak görcsös, és durva volt, így a harmadik fájdalmas nyilallás után inkább elhúztam magamtól, és bekapcsoltam neki a puncimasszírozós buborékolást, hátha ellesz vele. Megtörölköztem, mire ő hisztizni kezdett, szerintem ekkor jött rá, hogy nem kívánom. Pedig kívántam volna, imádom a szőkéket, de ő egyszerűen szánalmasan viselkedett. Adtam neki is egy törölközőt. Fel akartam segíteni, de ő dacos volt, és egyedül próbálkozott. Nem sikerült neki, alig bírtam elkapni, félig én is beestem a kádba. Jó erősen megfogtam, hogy kivegyem, majd egész átkaroltam, mire ő megint csak elkezdett csókolgatni, a lehelete viszont borzasztó volt. Hívtam inkább Marcsit. 

Javaslatára a kisszobában fektettük le, de amint az ágyba ért, buján beterpesztett, roppant erotikusan megnyílt a puncija, a néhány szál szőkés szőrzet pedig rendkívül gusztusossá tette. Majdnem el is felejtettem, hogy mi volt eddig, összefutott a nyál a számban. Persze Kati is szerette volna, ha valamelyikünk vele alszik, aki nem Marcsi, de a józan eszemre hallgatva inkább csak egy jó éjt puszit adtam neki. Láttam a szemében valamit, de inkább kimentünk a szobából. 

Marcsi még arra kért, hogy addig maradjak még, amíg ő is letusol, figyeljek erre az elvarázsolt lányra. Leültem a nappaliban lévő puha plüsskanapéra és bámultam magam elé. A nagy figyelemben be is ájultam, arra ébredtem, hogy egy földre szállt angyalba oltott szexbomba ébresztget a mellkasomat finoman simogatva. Biztos jó sokáig szépítkezett, ki is sminkelte magát, a kisebb hibáit eltüntette, a szépségeit kiemelte, a szemét vadítóan kihúzta. Egy vékony vérvörös selyem-együttes volt rajta, a piciny francia bugyi alól kikandikált az izmos fenék, a nagy cicik nyomására a selyem varrása feszült, és mindezt olyan bódító parfümmel tetézte, hogy hirtelen azt hittem meghaltam, és ez már a mennyország. Finom kezeinek cirógatása úgy felspannolta a vérnyomásom, hogy harmadfokú égési sérüléseket szenvedett az arcbőröm. 

- Meleged van? - kérdezte, és simogatta az izzadtságot végig az egész felsőtestemen, belemarkolva a mellizmomba. Már abba a kevésbe, ami van, de van. Uramatyám! 

Majd megállt, és mélyen a szemembe nézett: 

- Tudsz titkot tartani? Ma van a születésnapom! 

- Én itt sem voltam, nem is ismerlek! - mondtam, és válasz helyett kiéhezett cafka módjára vadul csókolni kezdett! Isteni jól csókolt, közben markolászott, a hajamba túrt, felfalt, nyögdécselt, és majd szétszedett. Voltak nőim, akiket egy orgazmus sem hozott ennyire lázba! Vagy kettő se... :P Hihetetlen szenvedéllyel esett nekem, szinte nem is tudtam semmit sem csinálni, egy pillanat alatt eluralkodott rajtam. Az ölembe ült, a fejemet két kézzel szorította ajkaihoz, és olyan vadul csókolt, hogy többször megroppant az állkapcsa. Én csak a fenekét és a combjait markolásztam, de úgy vonaglott rajtam, hogy ott is minden az ő akarata szerint történt. Majd ellökött magától, igen nagy erővel préselt a kanapé támlájába, majd levetődött rólam, és minden övet, gombot, cippzárt mellőzve, csupán erőszakkal tépte le rólam a nadrágot. Kétbalkezes módjára kapkodott, de egyszer csak megadta magát a ruhadarab (vagy a testem), és már repült is az egyik távoli sarokba. 

Még koppanni se hallottam, de már az ölembe volt, és már az egyik kezével megint vadul arcához szorított és csókolt, a másikkal meg verni kezdte a farkam. Jó nyálas csókja volt, rettentően élvezte, és gyakran nyúlt egy kis nyálért, hogy a farkamat síkosítsa. Közben próbáltam a puncijához is hozzáférni, de nem engedte, hogy hozzáérjek, mindig elmozgott tőlem. Most már kezdett kicsit rosszul érinteni ez az elnyomás, meg olyan jól verte a farkam, hogy már kezdett közelegni a vége, ezért egy hirtelen mozdulattal a kanapéra döntöttem, és én kezdtem el hasonló vadul csókolni, markolásztam a fenekét, a másik kezemmel pedig a hálóing alatt benyúlva ugyancsak határozottan, szenvedélyesen megmarkoltam a mellét. Mintha kicsit tiltakozott volna, de én nem hagytam magam, vadul csókolgatni kezdtem illatozó nyakát, meg-megharapdáltam finom fülcimpáit és néha mindkét kezemmel fogtam, hogy ne teperjen le megint. 

Már olyan vad volt a csókunk, mint két idegbetegnek, mikor hirtelen a karjait épp lefogva kicsit elhúzódtam tőle. A csípőmet megemelve a vörös selyembugyin keresztül a puncijához nyomtam meredező farkam, és finoman elkezdtem mozogni. Görcsök és villámok cikáztak végig a testén szinte azonnal, és ahogy egy picit erősebben és gyorsabban kezdtem mozogni, ő rám tromfolt, és izomból odanyomta a csípőjét, igazi sportolói lendülettel kezdett mozogni alattam. Az egyik kezét kiszabadította, amivel rögtön elkapta a nyakam, és bestiális erővel csókolni kezdett. Pár másodperc alatt a csúcsra ért, de nem nyugodott meg az ölének mozgása, még így is sokkal gyorsabb volt, mint egyesek élvezés közben. Sportoló. 

Én próbáltam elhúzni magam, mert mégiscsak égő lenne bugyisimogatástól elélvezni, de nem kellett volna nekem sem sok idő, ez a hatalmas, mindent elsöprő szenvedély roppant izgató volt. Feltérdeltem hát, és finoman, csókolgatva levettem a bugyiját. Még combközépnél sem tartottam, mire ő már a hálóinget is ledobta, és villámgyors mozdulattal a bugyiját is kivette a kezemből, és már repült is a sarokba. Mire felfogtam, már két kézzel át is ölelt, és már újra a karjaiban voltam. A második vonaglásával már oda is irányította a punciját a farkamhoz, és sok apró, de gyors mozdulattal elkezdte feltolni magát rám. Forrongó kelyhecskéjéből szinte folyt a mámorító nedvesség, de nagyon szűk volt, a bejárata is nagyon izmos, mint az egész teste. Abszolút nem bírtam követni a ritmusát, hol lassabban, hol egy nagy be, kettő kicsi ki, hol tövig, hol félig, gyorsan-lassan, mikor hogy mozgott alattam. Nem igaz, hogy nem tudom megdugni, még így sem, hogy én vagyok fölül!!! :) Közben már vas-szén állapotábrán, meg Brezsnyev szemöldökén is gondolkodtam, mert kirobbanó szenvedélye rettentően felizgatott! Nem bírtam tovább! 

Szó szerint le kellett ugorjak róla, szerencsére megértette, hogy miért. Gyógyszert szed, úgyhogy nem baj... De baj, mert én is szeretnék végre csinálni valamit. A hasára fordítottam, és elkezdtem harapdálni a popsiját, finoman csapkodni kezdtem, mire ő mind jobban bepucsított. Két kézzel csapkodtam a farpofáit, majd azzal a mozdulattal meg is markoltam, és jól széthúztam őket. Gyúrtam, mint egy jó tésztát, néha meg-megkóstolva. Abszolút formás, izmos fenék volt, teljesen csupasz volt mindene, természetesen nem bírtam ki, hogy ne nyalogassam rettentően izgató altestét. Egy harapdálás közben jól bepucsított, mire én a nyelvemet finoman mozgatva jó nyálasan végignyaltam a puncija hegyétől a popsin át egész a derekáig. Amikor a szexi popsilyukához értem, picit elhúzódott, de én nem hagytam, belenyaltam abba is. A második kéjes nyelvcsapásnál már nem húzódott el, a harmadiknál pedig már rátolta a nyelvemre a popsiját. A negyediknél már nem is mentem tovább, maradtam a nyiladozó rózsájánál, finoman nyalogatni kezdtem. Ő halkan megszólalt, de a mondat végére már elég hangos volt: 

- De perverzek vagyunk, de kurva perverzek vagyunk, de kurvára élvezem! 

Én is élveztem, és egyre vadabbul kezdtem lefetyelni, a nyelvem mellé az ujjaimat is segítségül hívva. Két ujj a popsiba, hüvelykujj a punciján, a nyelvem mindenhol, és már megint görcsölni, és vonaglani kezdett, sóhajai egyre inkább nyögésekké váltak. Pár másodperc nem sok, de neki elég volt ennyi, hogy újfent önkívületi állapotba kerüljön. És ekkor hirtelen felsikoltott! Nem kifejezetten kéjes sikoly volt, inkább olyan Sikoly III. féle. Mert ott állt tőlünk egy méterre Kati! 

- Felébredtem rátok! Ti mit csináltok? - kérdezte bosszúsan. 

Ez elég hülye kérdés volt: anyaszült meztelenül ujjazom és nyalom a buján pucsító Marika seggét, meg a formás melleit gyurmázom: tehát valószínűleg sakkozunk, fehér futó üti gesztenyebarna királynőt. Mondom: 

- Szerinted mit csinálunk? - Mire ő: 

- Te mekkora ribanc vagy Marcsa! Ezt csinálod velem, az összes jó pasit lenyúlod, aki tetszik nekem, mert neked nagyok a melleid, nekem meg semmim sincs. Mekkora egy szánalmas ribanc vagy! 

- Mert kit nyúltam le tőled? 

- Mindenkit! Hozzám senki nem jön oda, mert te mindig kidobod a melleid, én meg a kishúgodnak se nézek ki! 

- Nanana! Nyuginyuginyugii! - szóltam közbe - Te egy tüneményes lány vagy, a szemeid igazán szépek! De ha így iszol, akkor nem látszik a szépséged! 

- Ezt csak úgy mondod! Fel sem állt rám a farkad! 

- Már bocsánat, de az amiatt volt, hogy alig álltál a lábadon... 

- Mégis ezzel a ribanccal kefélsz! 

- Ribanc az anyád.... 

- A tied, az enyém, a miénk, ájjále! - vágtam közbe, nehogy ölre menjenek itt miattam! Alig bírtam lenyugtatni őket. Nagy nehézségek árán Kati is megértette, hogy ha pár felessel kevesebbet visz be, akkor már rég túl lennénk a második meneten is. Elment pisilni, meg a fürdőszobában sertepertélt egy kicsit, addig mi elszívtunk egy cigit. Közben alig bírtam levenni a szemem Marika idomairól, és a farkam is megint ágaskodni kezdett. Marika kiment üdítőért, a lágyan ringó csípője megbabonázott, utánamentem, és a hűtőajtóban elkaptam. Nekinyomtam a hűtőnek, szétfeszítettem a lábait, és vadul elkezdtem nyalni mindenét, amit értem. Pillanatok alatt újra benedvesedett, felálltam, és ott állva elkezdtem dugni roppant kívánatos punciját. Nem bírtunk belemerülni, mert nyílt a fürdőszobaajtó. Szóltunk neki, hogy üdítőért jöttünk ki a konyhába, de utánunk jött, és kipirultságunkat és persze a nedvességtől csöpögő kemény farkamat látva támadó hangon kérdezte: 

- Ti már megint dugtatok??? 

- Nem bírtam magammal, ne Marikát hibáztasd. Fordított helyzetben veled is ugyanezt tettem volna. 

Mire ő elég lekezelő hangon: 

- Hozzám se nyúlnál... 

- A fürdőben is hozzád nyúltam 

- De undorodva... 

- Micsoda? - na nekem sem kellett több, azonnal úgy hozzányúltam, hogy felakadtak a szemei. Ment ő is a hűtőnek, határozottan széthúztam falatnyi farpofáit, és vadul elkezdtem nyalni a segglyukát. 

- Undorodom tőled? Megzabálom! 

És habzsoltam, faltam az alsóját, kezemmel izgattam a kis szőke puncit, mire ő egyre hangosabban kezdett nyögdécselni. Másik kezemmel masszírozós mozdulatokkal simogattam törékeny hátát, és néha finoman megcsapkodtam a popsiját, de addig nem akartam abbahagyni, amíg el nem élvezett. Néha a nyögései között "hagyd abba" szópárt véltem hallani, de nem hagytam. Meg is lett az eredménye: vonaglani kezdett a nyelvemen, és a hangosodó sikolyok közepette térdei összecsuklottak, és a popsijával az arcomon egymásra estünk. Nem vertük be nagyon semminket, így nem hagytam abba a kényeztetést. 

A földön fekve viszont már láttam, hogy Marika egy székben ülve simogatja magát, és bámul minket. Igyekeztem a szemébe nézni, miközben nyaltam a legjobb barátnőjét, láthatóan izgatta a látvány őt is. A földön fekve Kati is felfedezte végre, hogy peckesen áll a farkam, így kitörő örömmel foglalkozni kezdett vele. Először csak verte, sajna kicsit durva volt még, majd be is kapta, és szopogatni kezdte. Megjegyezte kéjes hangon, hogy finom a farkam, mire Marika nevetve: 

- Az a puncim íze. - Kati vette a lapot: 

- Akkor finom a puncid, Marcsikám! - és nevetve szopogatott tovább. 

- Mindkettőtöknek nagyon finom a puncija, a két legfinomabb puncus és popsi a világon! Imádlak Titeket! - és nyalogattam tovább valóban finom punciját. 

- Te már megkóstoltál engem, hagy kóstoljalak meg én is - mondta Marika kicsit remegő hangon Katinak. Én meg majdnem elélveztem ettől az egy mondattól. Meg is álltunk egy pillanatra, Kati kombinált, mire kibökte: Jó! 

Felálltak, és a szoba felé vették az irányt, én még próbáltam levegőt venni, mert kicsit sokkoltak ezek a lányok. Bementem utánuk, addigra már leültek a nagy franciaágyra, és simogatták egymás vállát. Én próbáltam ösztönözni őket, hogy biztos fogdosták már meg egymás fenekét, meg biztos volt már puszi köztük, de csendre intettek, így leültem nézni őket. Lassan kezdtek hozzá, de Marikán látszott, hogy kezd leülni a lila köd, mert egyre görcsösebbé váltak a mozdulatai. Már vártam, mikor robban. Nem is kellett csak pár perc, hogy egy óvatlan pillanatban elkapja Kati fejét, és csókra húzza. Nem ellenkezett a szőkeség, sőt, igen vadul kezdték csókolni egymást. Mintha Marika erre várt volna már évek óta, olyan szenvedéllyel simogatta Katit, csókjuk egy pillanatra sem maradt abba, ölelték szorosan egymást, legalább egy negyed óráig össze voltak nőve, mint a fiatal szerelmesek. 

Nagyon élvezték egymást, biztos gondoltak már erre mindketten, csak féltek kezdeményezni. Marika keze lassan Kati combjai közé kúszott, és elkezdte simogatni a finom kis puncit. A kéj látszott a szemeiken, folyt a nyáluk végig egymáson. Marika hozta a formáját, kattant az agya, és Katin is a másodperc törtrésze alatt eluralkodott, és egy határozott mozdulattal hanyatt döntötte. Elindult lefelé, a kicsi melleket is megnyalta, de sietett nagyon, mert még két puszi jutott a hasának, aztán már a csiklót kényeztették vad nyálas nyelvcsapások. Azt én nyaltam fél órája, észveszejtő látvány volt, már rendesen fájt a farkam az izgalomtól. Szerettem volna közelebbről is szemügyre venni bujálkodásukat, hiszen ilyet nem mindennap lát az ember fia. Mikor a közelükbe értem, Marika sokkal jobban bepucsította kerek popóját, s tudtam, hogy dolgom van, nem nézelődhetek. Nyaltam hát én is egy kicsit Marikát, de nem tudtam érvényesülni, mert rettentő kéjesen vonaglott, ahogy nyalta a barátnőjét. 

Odasimítottam hát a farkam a puncijához, és azzal kezdtem izgatni, de ő pillanatok alatt rám riszálta magát, és finoman elmerültem forró puncijában. Vonaglása erősebbé, és gyorsabbá vált, de én nem hagytam magam. Az egyik kezem a nyakára tettem, és rányomtam Kati szemérmére, míg a másikkal a popsijába markoltam bele, és elkezdtem eszeveszetten dugni, végre! Végre én csinálom! Begyorsítottam, amire ő hangos sikolyokkal, és elhaló hörgésekkel válaszolt a vad lefetyelés közepette, persze Katit sem hagyta hidegen a látvány, a szemembe nézett, felém nyúlt, megfogta a kezem, szorította, és nem engedte. Marikának persze most sem kellett sok, hamar elkezdték csapdosni csodás testét azok a bizonyos villámok, és ezt látva, meg gondolom érezve, Katit is átjárta az az őrjítő szenvedély. Nekem sem kellett koncentrálnom, hogy elmenjek, elég volt egy pillanatra "lejönni" a vas-szén állapotábráról, és már mentem is velük. Levezető mozgásom és cirógatásom nem volt elég jó a barna lánynak, inkább átölelte a barátnőjét, és csókolni kezdte. Simogatta mindenét, a popsiját, a cicijeit, igazi szex utáni levezető, romantikus, érzelmes, szerelmes csók volt. Olyan, amit egy férfitől sosem kap meg a nő, mert mi fizikailag is kiürülünk kicsit. Csak itt épp nem ürültem ki! Hé lányok! Én még állok! 

Nem nagyon foglalkoztak velem, jó tíz percig egymás karjaiba fonódva csókolóztak. Meg sugdolóztak is valamit, nevetgéltek, de azt már nem hallottam kristálytisztán, mert úgy éreztem felesleges vagyok, így kijöttem rágyújtani. Jó pár perc múlva jöttek ők is füstölni, a kacér mosolyuk, és a szemükben szikrázó szenvedély megint megemelte a vérnyomásom, s mivel meztelen voltam, így láthatták gondolatomat. Kati gondolatát láttam én is, mert többet nézett ágaskodó farkamra, mint egyéb helyekre. Szőke szőrzetén néha megcsillant a holdfény, kék szemeiben szikrázott a szenvedély... A cigaretta parazsa sem volt olyan forró, mint a légkör ebben a buja kis háromszögben. A szoba felé vettük az irányt, de az már egy másik fejezet...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr886047768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása