Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Ches Desmond: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Közös orgazmus

sztone 2014.04.28. 11:34

A nő a képernyőn apró sikkantások közepette élvezni kezdett. Eleinte csak finoman riszálta altestét a hímtagon a kamerának. Mozdulatain látszott, hogy tetszelegni akar mindazoknak, akik őt fogják nézni, s csak a szerepének játszik. Szétterpesztette lábait, hogy jobban megmutasson magából mindent, homorított, kéjsóvár tekintettel hunyorított a kamerába. Ujjaival szétnyitotta szeméremajkait, hogy még izgatóbb látványt nyújtson, s csábosabbnál csábosabb mozdulatokkal dugta meg magát lovagló pózban. Aztán elkapta a hév. Szemlátomást nagyon beindult partnere szerszámától, vagy egyszerűen csak attól a tudattól, hogy több ember kíséri figyelemmel, izzadó homlokkal, amint épp egy jó kiállású pasival szexel. 

Most már nem a kamerának játszott. Egyértelműen látszott, hogy be van gerjedve, és élvezni akar. Egyre hangosabban, egyre gyorsabban lihegett, sőt, már sikkantgatott is. Szemeit lehunyva nyúlt a csiklójához, amíg a punciját ide-oda mozgatta a partnere farkán. Már csakis a saját testével, annak gyönyörével foglalkozott. 
Rita szemei csillogva követték a pornófilm eseményeit. Hihetetlenül felizgult a látványtól, hiszen nem gyakori, hogy egy színésznő így átadja magát az orgazmusnak, s hogy magáról megfeledkezve, kedvére élvezzen el. Réveteg tekintettel leste az amúgy kívánatos, tökéletes idomokkal megáldott nőt, s a keze szinte öntudatlanul tévedt a saját szeméremajkaihoz. 

Párja, akivel együtt nézték az izgató jelenetet, mosolyogva vette észre a mozdulatot. Az ő szerszáma is jó ideje ágaskodott, csillapításra várva. Tekintete találkozott Ritáéval, s pajkosan egymásra néztek. 

- Szeretnél élvezni? – kérdezte lágyan párjától, akin látszott, hogy legszívesebben magához nyúlna. 
Rita nyelt egyet, majd egy hosszú bólintásban jelezte, hogy bizony ki van éhezve az orgazmusra. A színésznő épp akkor ért a csúcsra, hangos, sikoltásba fulladó nyögések közt adta a világ tudtára a gyönyörét. Ritát olyan módon magával ragadta mindez, hogy egy sóhajtás kíséretében erősen rászorította kezét a puncijára. 

- Tudod, mit? – kérdezte újra a srác halkan, kissé remegő hangon, mert ő maga is szerette volna kiüríteni a heréi tartalmát. – Van kedved masztizni? Csináljuk egymás előtt, még soha nem láttalak, hogy elégíted ki magad! 

A lány az ajkaiba harapott, aztán visszamosolygott. Neki is megtetszett az ötlet, hisz ő maga is imádta látni társát, amikor a szexcsaták után saját kézzel fejezte be az aktust, s úgy spriccelt rá a testére, a mellére, vagy az ajkai közé. Különben is, egy férfit kilesni önkielégítés közben – ez régi vágya volt. Ahogy arról is sokat fantáziált, hogy őt nézze valaki, miközben magáról megfeledkezve maszturbál. Kapcsolatuk ugyan nem volt régi, néhány hónapja voltak együtt, s ők maguk is alig valamivel voltak túl a húsz éven. Szerettek tehát játszadozni, habár Rita eddig kissé talán szendének tűnhetett. 

Pillanatok alatt levetkőztek, s minden átmenet nélkül játszani kezdett a lucsokban úszó vaginájával. Előbb a csiklóján futtatta meg az ujjait, aztán belemártotta két ujját a lyukacskájába. Igazából kedvese farkára vágyott volna, hogy tövig szántsa fel puncija barázdáit, de most rendkívüli izgalomba hozta a tény, hogy egy szexi csajt dug egy helyes pasi a képernyőn, mellette pedig az ő barátja játszik saját magával, miközben őt nézi. Épp ezért úgy fordult, hogy a srác jobban lássa őt, amint a punciját kényezteti. Akkora terpeszt vett fel, amekkorát bírt, s masztizni kezdett. Fokozatosan gyorsítva izgatta a csiklóját, közben hol a tévét, hol pedig a kedvesét nézte. Lassan eltűnt arcáról a mosoly, ajkai remegni kezdtek, szája kinyílt, s érezte, hogy nagyon közel a gyönyör első hulláma. Fátyolos szemeivel még egy pillanatra látta, ahogy a srác kikerekedett szemekkel őt figyeli, dárdaként meredező szerszámát húzogatva. Aztán fejét hátravetve hangos nyögésekkel kísérve édes orgazmus rázta meg szép testét. 

Ahogy az első orgazmus hullámai elcsendesedtek, újra mosolyba fordult az arca, s a képernyőre nézett, ahol a nő hanyatt fekve kapta a lökéseket. Partnere a két kábát magasra emelve nyomta szerszámát a lucskos, szinte csatakos pinájába, ami már a nő combjára és fenekére is folyatták a gyönyör ragacsos nedvét. Melleit masszírozva, szinte hörögve élte át az újabb és újabb döféseket, amit szemlátomást rendkívül és őszintén élvezett. 

Rita nem is tétlenkedett sokat, egyik ujját mélyen magába tolta, aztán kihúzta, majd immár kettőt nyomott vissza izzó hüvelyébe. Szerette volna ő maga is érezni azt, amit a pornószínésznő élt át. Megpróbálta a látványt a saját testére is átvinni, mintha őbenne járna ilyen vadul ki-be az a szép, kemény pénisz. Ujjazni kezdte magát, amivel párjának is igazi örömet szerzett. Olyan arckifejezést vett fel ugyanis, amikor tekintetük találkozott, mintha azonnal felfalná a lányt. 

Rita huncutul rámosolygott, s még nagyobb gerjedelem fogta el, hiszen látta, milyen módon izgatta fel kedvesét. Ujjaival egyre mélyebbre hatolt, s már olyan gyorsan mozgott, amilyen sebességgel talán még soha nem maszturbált korábban. Vadul ujjazta a punciját és már nem nézett semerre. Szinte öntudatlan volt, nem is eszmélt a körülötte dúló szexre, sem pedig az őt figyelő és önkielégítést végző párjára. Csak a saját, pillanatokon belül bekövetkező orgazmusával foglalkozott. Önkívületben, szinte sikoltva, görcsösen vonagló testtel érte utol a kéj. Ujjai szinte megmerevedtek, csak annyira volt képes, hogy reszkető kezével néhány pillanatra belemarkolt a puncijába, két, addig bent matató ujja a felső falára tapadtak. 

Másodpercekig nem is volt képes mozdulni, aztán hangos zihálással töltötte meg a szobát, majd ujjai újra a csiklóját kezdték izgatni, eszeveszett ütemben. Még véget sem ért az előző, eget rengető hüvelyi orgazmusa, máris újabb forró hullámban találta magát, s úgy érezte, mintha elhagyná a testét, s milliárdnyi csillag közt lebegne. Ilyen gyönyört még talán soha nem adott a puncija, habár alig néhány perce játszadozott csupán magával. 

Ujjacskái még javában a kis kagylócskák közt matattak az orgazmus hevében, amikor valami szokatlan, jóleső melegség folyt végig rajta. Révetegen, élvezettől grimaszba fordult arccal felnézett, s látta, ahogy a srác üveges szemekkel rángatja a farkát, miközben újabb és újabb sugárban fröccsen ki a spermája, ami egyenesen az ő puncijára csurran. 
Csupán a saját hangjától nem hallotta, ahogy párja is elélvez, s egy hirtelen ötlettől vezérelve az ő legbecsesebb testrészére spriccelte az ondóját. 

A lányt ez azonnal olyan módon feltüzelte, hogy a kedvesétől kapott, a természet legszexibb síkosítójával újabb vehemens támadást intézett a csiklója ellen. Habosra verte a spermát a punciján, mígnem gyönyörtől elaléltan, izzó-bizsergő ágyékkal, kielégülten omlott el az ágyon. 

Ekkor közelgő férfi orgazmus hangja hallatszott. Mindketten a tévére néztek bágyadtan, ahol a színész pillanatai következtek. A nő szinte megrészegülten tartotta oda az ajkát, s kezével egyre gyorsabban ingerelte az ágaskodó hímtagot. A férfi nagyot hördült, majd egy elnyújtott nyögés kíséretében jókora sugárban spriccelt a nő ajkai közé. 

Akkora spermalöket volt, hogy a szájacskából egy kevés még vissza is csapódott. Újabb és újabb adag sperma fröccsent ki, amit a nő földöntúli élvezettel kanalazott be nyelvével. 

Amint a férfi orgazmusa véget ért, a színésznő egyre lágyabb és kedvesebb mozdulatokkal vezette le a farkának ingerlését, majd lassan abbahagyta. Finom mosollyal partnerére nézett, aztán a kamerába mosolygott, s egy nagy, hosszúra nyújtott lihegéssel tudatta, hogy szinte tökéletesen kielégült. Arcáról, ajkáról a mellére folyt a sperma, miközben felállt, egy jóleső nyögést hallatva hosszan végig simította csapzott punciját, majd megfordult, s reszketeg lábakkal kisasszézott a képből.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr616094354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.