Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Nagymama és Dóri takarít

sztone 2015.04.07. 19:25

Dórikám, fejezd be a hisztit, el kell mennem arra a konferenciára, így csak a nagyi tud rólad gondoskodni.
- De 17 vagyok, mi szükség felvigyázóra? Amióta apával elváltatok annyira megváltoztál.
- Nyugodtabb leszek és kész. És éppen mert apáddal elváltunk, kell a munkámra jobban figyelnem. Ketten maradtunk, és egyedül kell előteremtenem a pénzt, ami kell a háztartásra.
- Jól van, nem bánom - sóhajtottam egyet, csak anyu lelki békéje miatt egyeztem bele az egészbe.
Még aznap este megérkezett a nagyim, akit csak Ágotának hívhatok, ha nem a lakás falain belül vagyunk, mert hiú, és nem akarja, hogy nagymamaként nézzenek rá.
A nagyim korán szülte anyumat, 17 évesen lett anya, anyukám engem 18 évesen szült, a nagyim most még negyven sincs és letagadhatna a korából 10 évet. Fitten tartja magát, különben is remek adottságai vannak.
- Kislányom, ki kéne takarítani.
- Jaj, ne. Anyu megsértődne.
- Nincs ideje a munkája mellett alapos nagytakarításra, ezért ha már itt vagyok, tegyünk rendet!
Tombolt a nyár, nagyim bikinire vetkőzött, én pedig a nyomában lavórral, tollseprűvel, törölgető ronggyal.
Anyum szobájával kezdtük. Amikor azonban az éjjeli szekrényhez értünk, eltátottuk a szánkat, meglepődve pillantottunk egymásra. Találtunk egy vibrátort, pornómagazinokat, gésagolyót, és síkosítót is.
- Hű, ezek jó kellékek, minden magányos asszony örülne nekik.
- Ez biztos nagyon nem tetszene anyának. Hogy az intim dolgait szemrevételezzük. Menjünk inkább ki innen. Ez annyira ciki.
- Már megtaláltuk, most már fölösleges úgy tenni, mintha itt se jártunk volna, különben is nézd milyen pókháló van a plafonon! - mutatott az egyik sarokra.
- Ezt biztos felismered - huppant az ágyra a nagyim. - Műfallosz - mondta tagoltan.
- Fúj! - óbégattam.
- Kellemes kis darab, még ér is van rajta imitálva. A vastagsága is kellően jó, és a vajszíne miatt is hasonlít az igazira. - A nagyim zöld bikini alsója fölé emelte a falloszt és végighúzta lábai között. A vénuszdombja széles, a vágatba belemélyedt az anyag.
- Ah kellemes, nincs kedved le, fel húzogatni nekem?
- Én? - kérdeztem levegőt is alig kapva. A nagyim mindig is vonzott a szép arcával, nagy melleivel, hosszú combjaival, reménykedtem, hogy én is ugyanolyan nőies leszek majd.
- De ez nem …
- Nem! - csak segítesz nekem, miközben egy hatalmas, nagy jóképű kant képzelek ide. - A nagyim eldőlt az ágyon, kezeit a melleire tette, felhúzta a fürdőruha felsőjét, majd gyűrögetni kezdte melleit. Bimbói összezsugorodtak, én pedig kíváncsian néztem, nedvesedni kezdtem.
A fallosz nekem is tetszett, elkezdtem a nagyim vénuszdombja fölött mozgatni, bár idegenkedtem a dologtól, ennek ellenére egy részem élvezte, amit teszek. Kíváncsi lettem a nagyim titkos énjére.
Így ment kis ideig, amikor a nagyim elegánsan felemelte hosszú lábait, és lepörgette magról a falat anyagot. Borotvált, sima dombja és fénylő szeméremajkai vágyakozásról árulkodtak. Az illata finom volt, elkapott egy őrület miatta, de visszafogtam magam.
A lábai közé ereszkedtem térdre, majd a szerszámmal kezdtem izgatni újra. A combhajlatait, majd a vágatot puhán. Furcsa érzés kerített hatalmába, a női test az ágyon szinte hullámzott a kéjtől. Félrehúztam az egyik ajkát, és alaposan benedvesítettem a műfallosz hegyét, hogy úgy simogassam tovább.
- Jaj, de jó Dórikám, nyomjad be a te nagyidnak! Basszál meg légy szíves, hadd töltsön ki ez finom fallosz. De tudod mit? Előbb gyere ide a mellemhez, izgasd a bimbóimat vele, utána meg bekapom és szopom kicsit, mintha igazi fasz lenne!
Felmásztam a nagyi mellkasához, elkezdtem körözni a bimbóudvara körül. Ő tartotta közben melleit, nyomogatva, sóhajtozva.
- Add a számba most - kérte és elkezdtem neki félig ritmusra betolni a péniszt, ő pedig szopta kéjesen. Szája ó betűt formált, fejével fel-felemelkedett.
- Elég lesz, most menj le.
Visszamásztam a nagyim térdei közé, kicsit siklattam ajkai között, majd a nedves lyukba lassan becsúsztattam. Ágota hatalmasat sóhajtott.
- Isteni - mormolta. - Most basszál meg alaposan.
Elkezdtem lassan tologatni neki, majd gyorsabb tempóban. Ő a csiklóját dörzsölgette közben, szélesebbre tárta lábait, majd fel is emelte, hogy mélyebben érje a fallosz. A kerek, még mindig szép popsija is látszott, ami külön izgató látványt nyújtott. Emelgette csípőjét közben, nyalta ajkait, fénylőn, duzzadtan csillogott szája a napfényben. Szőke, göndörített haja aranyként ömlött el a szatén lepedőn, nagyon szép látvány volt. Nemsokára hatalmasat élvezett kiáltva.
- Ez jó volt! - jelentette ki. Esetleg segítsek neked én is? – kérdezte.
- Nem nagyi, nekem nemsokára jön a barátom!
- Akkor kézmosás, letisztítjuk a játékot és jöjjön az ablakmosás!
Este meg is érkezett Péter, nagyon finom volt a szex, közben sokszor eszembe jutott mit tettünk a nagyival. Késztetést éreztem élményem elmondására, de nem tettem. Ez a nagyim és az én titkom marad örökre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr336960563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása