Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

A vastagon fogó toll

sztone 2015.04.13. 19:29

Vékony izmos férfi volt. Egy bárban találkozott velem, egy sötét eldugott bárban. Meglátott, odajött hozzám és meghívott egy italra. Mondta, hogy nem szokott ismerkedni csak úgy bárkivel, viszont úgy érzi engem meg akar ismerni közelebbről. Beültünk egy sarokba, beszélt nekem a szenvedélyeiről. Mit szeret enni, mi a vágya az életben. Lassan-lassan elkezdte simogatni a combom, végig rázott a hideg. Hirtelen egy örvénylő vágy kapott el, és a szívem verni kezdett. Végig csúsztattam a kezem a combomon át az ő combjára. Mivel sarokban ültünk egy boxba, így nem igazán látott minket senki az amúgy is kihalt bárban. Combját egyre lentebb simogatva, elértem az ágyékát.
Mindeközben átért egy másik témára. Fülembe suttogta a szavait, és hogy mit akar tenni velem, mikor hozzáértem a farkához azt hittem elalélok. Vastag kőkemény farka volt. Habár izgalomba volt mégse meredt ki a nadrágjából, de azt mondta meg akar kapni. Mivel túlságosan felizgultam nem is tudtam nemet mondani. Mondtam, jöjjön a WC-be. Bementünk, magunkra zártuk a WC-ét. Elkezdte csókolni a nyakam, miközben én kigomboltam a nadrágját. Felhúztam a pólóját és végig csókoltam az őrületesen formás testét, ami szőrtelen volt és hihetetlenül finom. Elkezdtem a sok csók közben egyre lentebb guggolni. Mikor leértem lehúztam a nadrágját és vastag pénisze csak úgy előugrott, rá az arcomra. Kemény volt. Bevettem hát keményen a számban. A csöpögő farkának az íze mennyei volt. A vastag pénisze pontosan beleillett a számban. Ha a makkját bekaptam akkora volt, hogy már alig fért több a számban. Miközben vadul elkezdtem szopni, ő csak csendben tűrte, csukott szemmel. Őrülten izmos testéhez a vastag farok szinte tökéletesen illet. Nem szoktam megőrülni. De ma nem bírtam magammal. Őrülten szoptam a csöpögő farkát. Éreztem szinte beleremeg. Kihúzta a számból hirtelen. Felhúzott és elkezdett vadul csókolózni velem. Úgy éreztem szinte megerőszakolja a nyelvével a számat. Végül, elköszönt a számtól és lenyomott a vállamnál fogva. Erőszakos volt, de szerettem, ha egy férfi erőszakos velem. Én pedig a mocskos kurvája voltam. Leguggoltam, visszakaptam a számba. Újra neki estem, ugyanolyan vadul kezdtem szopni. Átkaroltam az izmos fenekét és erősen rángattam egész csípőjét a számba. A számból csorgott a nyál a nadrágjára, még nyelni se tudtam. Habár nem is tudtam volna, mivel vastag péniszét egy percig nem engedte ki a számból. Éreztem, ahogy elkezdett rángatózni. Csak meleget éreztem hirtelen a számba. Finom sűrű anyag ömlött a számba. Nem szokásom lenyelni csak úgy bárkinek, de egy ilyen férfitől egy ilyen farokból, nem bírtam kihagyni. Az egészet lenyeltem és újra elkezdtem lassan szopni, szívni. Minden finom gecit magamba akartam szippantani. Újra felhúzott, azt mondta, akar engem, menjek fel hozzá. Beültünk egy taxiba elindultunk hozzá.
Kocsi hátsó ülésén nem bírt magával és nekem esett. Falta a nyakamat. De nem bírtam betelni vele és inkább belebújtam a szájába. Olyan erősen csókolt azt hittem elélvezek azon nyomban. Farkát kezdtem simogatni mire éreztem, hogy újra kőkemény lesz. Ha csak a farkára gondolok már attól kiugrott a szívem a helyéről. Tökéletesen a kezembe illet. Megérkeztünk felmentünk hozzá. A harmadikon lakott egy belvárosi lakásban. A liftbe átkarolt és megint csak vadul csókolt, mire felért a lift mondta, hogy nem bír magával és helyben akarja. Bementünk hozzá, ledobta a kabátját és felkapott az ölébe. Bevitt finom csókok között a szobába és levágott az ágyra. Levetkőztette szexi izmos testét és a finom végzetesen vastag farkát. Lehúzta a felsőmet, megfordított a hasamra és lerángatta széles csípőmről a nadrágot. Miközben a hasamon feküdtem az ágyba, szépen lassan végig simította az egész testem és mögém tornyosult. A nyakamba éreztem a meleg leheletét. Mondtam legyen finom és kúrjon meg nagyon, mint egy mocskos kurvát. Hitelen belém nyomta azt hosszú vastag farkát. Azt hittem felnyársal. Fejemet az párnák közé nyomva elkezdett vadul kúrni. Vastag péniszével szinte a maradék helyet is kitöltötte bennem. Olyan mélyen és olyan vadul dugott, ahogyan már régen tették velem. Nyakamba fújtatott, én meg felvisítottam élvezetembe. Mondta, hogy ordítsak nyugodtan, szereti, ha egy ilyen kis kurva hangoskodik alatta. És én nem is akartam csöndben maradni, olyan hangosan nyögtem az öklömnyi makkjától, hogy szinte összeomlottak a falak. Öt perc múlva hatalmasat ordítva elélvezett. Éreztem, ahogy megtelek újra finom gecivel. Ahogy belém élvezz, még pár hatalmasat belém tol izmos csípőjével. Én pedig majd kettészakadtam attól a vastag faszától. Kihúzza és elborul az ágyon. Elalszik. Én is becsukom a szemem, érzem ahogy folyik belőlem a finom, forró sperma. Elalszok.
Másnap felkellek az egyik legjobb éjszakám után. Ő még alszik, kimegyek, a konyhába csinálok egy kávét. Kicsit szédülök. Észre se veszem, ahogy egy csupasz férfi test mögém oson. Átkarol, azt mondja jó volt a tegnap este, és szereti, ha valaki olyan az ágyban, mint egy utolsó ribanc. Ahogy elhagyja utolsó szó is a száját lenyomja a felső testem a konyhapultra. Érzem, ahogy a farka a fenekemnél éledezik. Nedves vagyok újra, érzem, ahogy szinte csorog a lábamon. Fülembe súgja, hogy ezt szereti az ilyen kis kurvákban. Vékony testemet felhasítja a péniszével. Nem bír magával. Miközben nyom a pulthoz, elkezd szép lassan dugni. Nem olyan vad, mint tegnap, de ugyanolyan jó. Fél percen belül hatalmasat sikongva elélvezek. Több percen keresztül csak rángatózok, szinte elájultam, de ő csak tovább dug azzal a vastag faszával. Ahogy a végéhez ér, egyre jobban elkezdi rohamozni az én szűk állásaimat, hirtelen kihúzza a farkát rárakja a hátamra és ráélvezz. Érzem, ahogy a fejemre és a konyhapultra is kerül. Hímvesszője és az spermája szinte átégetik a hátam. Odahajol a fülemhez és azt súgja, este is meg akarja kapni ezt a vékony, sikongató szajhát. És tőlem meg is fogja….

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr496960579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása