Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Cici az űrből

Rosszlányok blog 2018.10.22. 04:38

Előjáték

Győrben nagy fejlődés volt. Épültek új utak, új gyárak, sok ember költözött a városba. A smart city, az okos város elképzelés megvalósulni látszott. Az ország keleti részéről sok munkás érkezett a jobb élet reményében és a számításaik beváltak. Magas bérek, kulturált körülmények, pezsgő kulturális élet várták őket és a kisalföldi emberek vendégszeretete. Mindenki talált munkát, aki dolgozni akart. Győr egyik városrészében az Ady városban is lüktetett az élet, a tó körül szerelmes párok andalogtak, élvezték az augusztusi jó időt és egymás társaságát. Gyerekek játszottak a játszótéren. A városrészben található pláza előtt sok autó parkolt. Nem messze innen Győr sétálóutcájában, a Baross utcában István a 32 éves férfi, fekete rövid hajú, fekete farmer kabátban és rövid nadrágban sétált, nézte a csinos lányokat. Győrben vannak a legszebb lányok, állapította meg. Augusztus volt, fülledt meleg és a csajok sokat mutattak magukból. Kellemesnek találta a 37% os vodka hatását, amit nem rég ivott meg egy hangulatos kocsmában. Később újra megszomjazott. Betért egy újabb kocsmába és leült a bárpult mellé. Türelmetlen volt, mostanában gyakran türelmetlen. Nem rég lett munkanélküli, mivel felmondott a munkahelyén. Változatosságra vágyott, úgy gondolta, hogy nem jó leragadni egy munkahelyen hosszú évekig.
Egy fekete hosszú hajú, lengén öltözött nőt látott ülni a pult mellett, aki sokat mutatott a melle húsából. A csaj a harmincas éveiben járhatott, a kinézete alapján.
Az alkoholtól felbátorodva a nőhöz lépett.
Szia, István vagyok mutatkozott be.
Nikoletta válaszolt a nő és szélesen elmosolyodott. Majd belekortyolt a vodkájába, ami egy félbe vágott citrommal volt díszítve és ízesítve.
Én is szeretem a vodkát. mondta István.
Nagyszerű. válaszolt a csaj.
Közeli faluban élek, a barátnőmhöz jöttem be Győrbe. Segítséget akartam tőle kérni, de sajna nem tud segíteni, egy erős férfi kézre lenne szükségem. Magyarázta a nő.
Miről lenne szó? így a férfi.
Van egy hektár kukoricám le kellene szedni.
Szívesen leszedem. mondta István.
A kukorica magas volt és úgy tűnt, hogy soha nem ér ki a kukoricásból. Villant a férfi elméjébe egy kép. Rossz érzése lett, na, de azok a mellek. Talán a kukorica leszedése után lyuk közelébe is érhet. Minden férfi erre vágyik. Szerette volna kigombolni a gombokat a nő blúzán, hogy a cicik közelébe jusson.
A kukoricát, mikor szedjem le? kérdezte.
Akár már holnap is jó.
A férfi arra gondolt, hogy mivel munkanélküli és semmi dolga nincs holnap. Nincs akadálya a kukorica leszedésének.
Rendben van - mondta István.
A nő szemei egy pillanatra sötét tónust vettek fel, ami nem kerülte el a férfi tekintetét.
Dolgozol? kérdezte a nő.
Munkanélküli vagyok.
Hogy lehet ez? Ebben a városban mindenki talál magának munkát.
Nem rég még dolgoztam, de változatosságra vágytam, így felmondtam. Új vizekre szeretnék evezni. Válaszolt István.
És te dogozol?
Bécsben dolgozok igen. mondta Nikoletta.
István ránézett a csaj bombasztikus melleire és nem kérdezte meg, hogy milyen munkát végez Bécsben.
Kérek egy sört, és egy vodkát mondta István a bárpultos csajnak.
Nem lesz sok? kérdezte Nikoletta.
Remélem sok lesz - válaszolt István és elaludt. Az alkohol elnyomta.
Pár órával később kinyitotta a szemeit, talált zsebében egy papír cetlit, rá volt írva Nikoletta címe és egy üzenet.
A kukorica csak arra vár, hogy leszedd. Kösz, hogy megédesíted a citromot.
István tolta a biciklijét hazafelé az Ady városban, párszor elesett, végül hazaért. Lifttel felment a tizedik emeletre. Panel lakásban élt. A biciklit az utcán hagyta. Miközben ment fel az eszébe jutott, hogy gyalog ment a kocsmába, tehát valaki biciklijét eltolta. Nem baj, az Ady városban ebben a Győri közösségben ahol mindenki, ismer mindenkit, ebből nem lesz probléma. Gond egy száll sem.

2

Hamar eljött a reggel. Tulajdonképpen Nikoletta nem lakott messze. Győrtől alig 10 km-re lévő Várárok nevű faluban. István úgy döntött, hogy busszal utazik el a faluba. Egy óra múlva már Várárok buszvárójában állt. Szép rendezett környezetet látott maga körül, nyíltak a liliomok a buszváró mellett, néhány kutya ugatott a közelben.
Elindult és nézte az utca táblákat. A Nefelejcs utcát kereste. Egyáltalán nem bánta, hogy sétálnia kell, szeretett sétálni. A 32 éves férfi rájött, hogy tulajdonképpen randinak is fel lehet fogni, hogy egy csinos nőhöz megy, aki nyugodtan lehetne szépségkirálynő is.
Talán teljesül a vágyam és a Balaton parton leszop egy csinos nő. Gondolta és elmosolyodott.
Olyan 10 perc alatt odaért a megadott címre. Egy sárga színű ház kettő ablakkal, kéménnyel a tetőn, az udvarban tulipánok virágoztak, tipikus falusi ház. Ez a látvány fogadta a megadott címen. István háromszor csengetett. Nikoletta a harmadik csengetés után megjelent, fehér színű rövidnadrágot viselt és nem volt rajta cipő, se papucs. István megállapította, hogy tökéletesen formásak a nő combjai és a lábujjai ízlésesen vannak kilakkozva. Felül egy mélyen kivágott blúzt viselt, a nagy mellei majdnem kibuggyantak. A férfi úgy gondolta, hogy a nő nem visel melltartót.
Szia, megjöttem. mondta István és mosolygott.
Látom. válaszolt a csaj és elnevette magát. Majd hozzá tette. Gyere be nyugodtan, a kapu nyitva van és nincs kutya.
Nikoletta beinvitálta Istvánt a konyhába és felrakott egy kávét, amíg főtt a kávé beszélgettek.
Egyedül élsz? kérdezte István.
Igen. Édesanyám már meghalt, édesapám Olaszországban él egy szép kisvárosban Montecatiniben, párom jelenleg nincs. válaszolt Nikoletta. Így akár itt is aludhatsz - Tette hozzá, és elnevette magát. István ránézett Nikoletta körte formájú melleire és biztos volt benne, hogy majd lesz olyan éjszaka, amit a nő házában fog eltölteni. Egy traktor ment el a ház előtt, a hangja behallatszott a konyhába.
Miért nem gépiesíted a kukorica szedést? kérdezte István.
Mert akkor te nem lennél itt válaszolt Nikoletta.
Közben kifőtt a kávé.
Hány cukorral kéred? kérdezte Nikoletta.
Hárommal. válaszolt István.
A csaj kávés csészékbe töltötte a fekete nedűt. Jóízűen itták.
Csengettek...
Biztos a postás. - mondta Nikoletta és kiment a konyhából.
István körül nézett, rendezett volt minden. Úgy tűnik a nő igényes a környezetére. A falon egy ruha volt, rá volt hímezve, hogy az AC DC az univerzum legjobb zenekara. István egyetértően bólintott a fejével. Megitta a kávéját és nézte az üres kávés poharat. Várt. Nem kellet sokat várni. Nikoletta visszajött a konyhába.
Csak levelet hozott a postás. mondta.
Értem. mondta István.
Eldobtam a leveleket a kukába, a felesleges dolgoknak ott a helyük.
Szerintem is így van válaszolt István.
Most, hogy megittuk a kávét, csevegtünk is, rátérhetünk a lényegre. mondta Nikoletta. Mindketten felálltak az asztaltól. - A kukorica tábla kint van a határban folytatta nő. Még meggondolhatod magad, igazán nem kell dolgoznod, ha nem akarsz. Olyan hirtelen jött ez, hogy itt vagy.
Ráérek válaszolt István.
Rendben van mondta Nikoletta.
Mivel megyünk a határba?
Skodával.
Segítesz bepakolni? kérdezte Nikoletta.
Mit viszük?
Ami szükséges. Söröket, bort, vodkát, rágcsálnivalót, délután beugrok a boltba, akkor lesz friss kenyér, mivel úgy tervezem, hogy este kint alszunk a faházban. Tudod, a kukorica tábla mellett van egy kis mobil faházam.
István segített két nagy táskát berakni a kocsi csomagtartójába. Nikoletta becsukta házának az ajtaját kulcsra, majd kiállt az autójával az utcára. István addig várt. A férfi megnézte a Skoda jobb első lámpáját és egy fura, szokatlan érzés kerítette hatalmába. Beültek az autóba, a csaj a gázpedálra lépett.
István hátra nézett a hátsó ülésen, de nem látott senkit és semmit.
Mit nézel? kérdezte Nikoletta.
Úgy éreztem, hogy valaki figyel a hátsó ülésről.
István nézte az utat, a rádióból rock zene szólt. Épen az AC D az univerzum legjobb rock zenekarra.
Messze van a kukoricás? kérdezte.
Alig 20 perc válaszolt a nő és rátaposott a gázpedálra.

Valóban nem volt messze a kukoricatábla. A nap hét ágra sütött. István örült, hogy kimozdult a városi környezetből a természetbe. Mindig is szerette a természetet. Határozottan jól érezte magát. Kukorica szedés egy bombázó csajjal. Van ennél jobb? A férfi tudta jól, hogy minden a szeretet megnyilvánulása. Minden fűszál, minden cső kukorica. Tapasztalhatunk általuk és így fejlődhetünk. Egy szerszámtároló faház, egy sörpad és egy nagy diófa uralta a teret. És hát a kukorica tábla. Niki a faház mellett parkolt le.
Mintha a csaj eltűnt volna, mintha csak ő és a kukorica tábla létezne. Szokatlan újszerű érzés volt. Idegen érzés. Rögtön érezte, amikor kiszállt az autóból. Nézte a kukoricatáblát. Nézte és nem értette az érzést.. A kukoricatábla nem volt túl nagy, István úgy gondolta, hogy alig 30 méteresek a sorok. Csak 30 méter.
Nikoletta, mit szeretnél elérni az életedben? kérdezte István, miközben kiszállt az autóból.
A nő percekig nem válaszolt, hosszú fekete haját fújta a meleg déli szél. A kukorica szárak is mozogtak, mintha integetnének.
Meleg van mondta Nikoletta.
István egyetértően bólintott a fejével és elkönyvelte, hogy nem fogja megtudni, hogy Niki mit szeretne elérni az életében. A csomagtartóból kivették a söröket és a faházban lévő akkumulátoros hűtőbe bepakolták. István kosarakat látott.
Azokba szedjük a kukoricát. magyarázta a nő.
Miután mindent kipakoltak leültek a sörpad mellé.
Nincs kánikula - jegyezte meg a nő.
Nincs mondta a férfi és kigombolta az ingét.
Nem zavar, ha bikini felsőt veszek fel?
István elnevette magát.
Már hogy zavarna? Tőlem monokiniben is lehetsz. De nem leszel poros a kukoricától?
Neten rendeltem Kínából a kukoricát. Speciális, nem kell beöltözni a leszedéséhez, nem porosodik és nem vágnak a levelei. Ráadásul Augusztusban érik be.
De ez törvény ellenes, ilyen kukoricát behozni az országba. jegyezte meg István.
Eddig még senki sem szólt rám. válaszolt Niki és nagyot nevetett.
A nő falatnyi bikini felsőt vett fel, a nagy körte formájú mellei szinte kibuggyantattak. István nézte a kebleket. A csaj megfordult, így a férfi bekente a hátát naptejjel. A keze már elindult a nő mellei felé, de rájött, hogy korai még a cicik után kapni.
Igyunk egy sört - javasolta a nő.
István nagyot bólintott a fejével.
Feleséged van? kérdezte Nikoletta.
Elvált vagyok. válaszolt a férfi. És a tekintete újra a nő formás kebleire tévedt.
A csaj felállt.
Ittunk, csevegtünk, most már dolgozzunk is mondta- De még mindig meggondolhatod magad tette hozzá nevetve. István nem válaszolt, a sörpadot nézte és elképzelte, hogy Niki azon fekszik.
Ha megszomjazunk a hűtőben találunk bort és szódát, munka közben fröccsöt igyunk szerintem. mondta a csaj.
Egyszerűen kosárba szedték a kukoricát, majd egy helyre vitték. Magas volt a kukorica és érettek voltak a fejek, nagyok és sárgák. Az égen pár gólya repült. István szorgalmasan kosárba szedte a kukoricát és egy kupacba gyűjtötte össze, végül hellyel-közel piramis formát vett fel az így összehordott kukorica. Niki szintén oda hordta, amit a kosarába szedett.
Messziről jöttem ide mondta Nikoletta.
Milyen messziről? kérdezte István.
Akár nagyon messziről, tudod nagy az univerzum mondta csaj és nagyot nevetett.
Továbbra sem volt túl meleg, éppen megfelelő volt a hőmérséklet a munkához, szomjukat fröccsel oltották.
Fröccs nélkül nem szabad dolgozni jelentette ki a csaj.
István nagyot bólintott. Visszasétáltak a faházhoz, a férfi leült a sörpad mellé. A nő elővette a hűtőből a bort és a szódát és kivitte őket a sörpadhoz. Jól lehűltek már. Két műanyag pohárba öntött először bort.
Mennyi bort kérsz? kérdezte.
Sokat válaszolt a férfi. És remélte, hogy az alkohol hatására Niki megválik a bikini felsőtől, bár később rájött, hogy a nő kifejezetten jól bírja az italt és a sokadik fröccs után sem vált meg a fürdőruhájától.
Tudod, van egy kis szőlőm a hegyen. Kicsit értek a borhoz, ez a bor amit iszunk az én tavalyi termésem. mondta a nő és nagyot kacsintott.
Niki az órájára pillantott.
Dél van. mondta.
Várárok falu irányából harangszót hallottak.
Most már tényleg meleg van. jegyezte meg István.
Úgy döntöttek, hogy pihennek, így hát bementek a faházba és lefeküdtek. Két ágy állt a rendelkezésükre, tiszta pokróccal letakarva.
- Két órát pihenünk. - mondta Nikoletta.
Nagyon katonás vagy. jegyezte meg István.
Önkéntes tűzoltó vagyok, babám. válaszolt Niki és elnevette magát.
Remek ötlet a déli szieszta. mondta a férfi.
Mikor Olaszországban életem apámmal, ott is nagyokat sziesztáztunk délben. - mesélte a csaj.
Mit dolgoztál az olaszoknál? kérdezte a férfi.
Ez titok. mondta a csaj és nagyot kacsintott.
Feküdtek egymás mellett a két ágyon és lehunyták a szemüket, szinte rögtön elaludtak. Az alkohol elnyomta őket.
A faházban nem volt túl meleg, a diófa árnyékot tartott. Fecskék repkedtek a kukoricatábla felett. Az agyuk alvás közben sem pihent, az álmok mezején kalandoztak. István álmában egy ablakot látott és felébredt benne a vágy, hogy jó lenne kimászni az ablakon. Nikoletta egy férfiről álmodott, a férfi szemei csukva voltak. Mikor Kinyílt a férfi szeme, akkor egy repülőcsészealj formájú tárgyat látott benne. Lassan leszállt a repülő tárgy. Rögtön a leszállás után három szürke színű, alacsony, nagy fejű lény jelent meg a csészealj mellett.
Most mit csináljuk? kérdezte Nikoletta, miközben a tárgy mellett állt.
Semmit - válaszolt István, aki Niki mellett állt.
A két idegen, szürke színű lény lassan közeledett feléjük, mikor egy méter távolságban voltak, megszólalt az egyikük.
Sziasztok. Jó illata a van a szalonnának.
Mintha a szavak teremtő erővel bírtak volna a következő pillanatban már körbeülték a tábor tüzet és ették a pirított szalonnát és itták a fröccsöket.
A faház megjelent mellettük.
Visszajött a faház - mondta Nikoletta és öröm bujkált a hangjában.
A csaj látta, hogy az egyik szürke lény egy csipzárt húz fel a hasánál, mintha a szürke bőr csak jelmez lenne.
Te nem földönkívüli vagy mondta Nikoletta nyers hangon.
A szürke lény bűnbánóan nézett.
Ember vagyok. Beépültem a valódi földönkívüliek közé, kérlek, ne buktass le engem.
Mi a célod ezzel?- kérdezte Nikoletta.
Válaszokat várok felelte a szürke ruhás ember, majd hozzá tette Egyébként tényleg 140 cm a magasságom.
Niki ránézett a szürke színű emberre.
Elmesélnéd, hogy mibe keveredtünk?
Persze válaszolt a beöltözött ember, majd így folytatta Egy titkos programban veszek részt, beépültem a bolygónkra rendszeresen idelátogató idegenek közé.
Nikoletta a másik oldalára fordult az ágyban és átkarolta Istvánt. Az álmában új cselekmény kezdődött. Nikoletta sétált, egy fiatal, fekete rövid hajú, farmerkabátos férfi jött vele szembe. A férfi kitárta a karjait és megszólalt hangosan.
Örülök neked, szépségem.
Ketten voltak csak egy gyár udvarán, talán mindenki eltűnt. A férfi tüntetett volna el mindenkit? A szemei is furcsán csillogtak, talán nagy erők birtokában van, amiről nem is tud. Talán mindenki nagy erők birtokában van, amiről nem is tudunk. Nem sikerült kitérni a férfi elől, képtelenség lett volna, mivel éppen az útjában állt. Fütyülést hallott. A férfi fütyüléssel, vagyis primitív eszközzel fejezte ki a csodálatát. Csodálatát? Ugyanmár, ő erre nem képes, csak ősemberi ösztönei vannak. Max érzi a punci illatát és dugni akar.
Szépség ne haragudj, hogy fütyültem. mondta mély hangon a férfi.
Nikoletta lenézően nézte a munkatársát, ismerte, tudta, hogy Tamás a neve, tudta jól, hogy mindenkinek fütyül és hogy vakarja a faszát, ha meglát egy nőt.
Továbbra sem jelent meg senki sem, kettesben voltak csak. Beszélgettek. Nikoletta csodálkozott, hogy időt szán erre a bunkóra, hogy leáll vele. És, hogy szól hozzá, hogy megtiszteli a szavával. A fiatal nő, nem csodálkozott volna azon, ha Tamás hirtelen előveszi a faszát. Telihold volt. Látták egymást, a fiatal férfi a nő dekoltázsát nézte, feltűnt ez Nikolettának és zavarta. Megjelent egy nő, ment hazafelé a gyár udvarán. Tamás fütyült neki és vakarta a faszát, Nikoletta úgy érezte, hogy elvarázsolták. Valahol nagyon mélyen belül érezte, hogy akarata ellen cselekszik, mintha hipnotizálva lenne. Élvezték egymás társaságát, hangosan nyögtek. Mozgott a bokor ami mögé elbújtak. A holdat eltakarta egy felhő, sötét lett.
Na már frissek vagyunk mondta Nikoletta miután felébredt - Akárcsak egy jó szex után - tette még hozzá és elnevette magát.
István is érezte, hogy jó levegőn az egy óra alvás többet ér, mint a rossz szagú szobájában egy egész este.
Délután fél három van, kicsit tovább aludtunk mint terveztem. mondta Niki.
Néhány pohár fröccsöt ittak és újult erővel vetették bele magukat a kukorica leszedésébe.
Volt már kundalíni szindrómád? - kérdezte Nikoletta. Miközben a kosarába szedte a kukoricát.
Még nem volt válaszolt István.
Nekem már volt. Ha neked nem volt, akkor nem is értheted, hogy ez mivel jár. Tudod, a legnagyobb gátja a felismerésének a józan, racionális ész.
Nézd, egy hullócsillag mondta István.
Nappal? csodálkozott Niki.
Csak vicceltem. mondta a férfi.
Nagyot nevettek.
István nézte a fekete hosszú hajú nőt a nap fényénél. A fiatalsága minden díszében pompázó Nikoletta nagyon izgató volt. Újra megállapította, hogy a csaj mellei határozottan körte alakúak. István szorgalmasan szedte a kukoricát délután is, egyáltalán nem érzett fáradságot, talán Niki szépsége öntött bele erőt. A csaj testének a látványától jóllakott a szeme. Boldogan dolgozott, hiányzott már neki a munka, nem jó az unalom. Jól haladt a kukorica sorokban előre. Nikoletta elnézést kért, majd közölte, hogy elmegy pisilni és bement oda, ahol sűrű a kukorica. Délután 5 órakor megálltak pihenni, István vetette fel a gondolatot, hogy jó lenne este tábor tüzet rakni és nézni a csillagokat és beszélgetni, részese lenni az éjszakának. Nikoletta egyetértett és támogatta az ötletet.
Bemegyek a faluba veszek szalonnát és még söröket, vodkát, szóval mindent ami kell. mondta a lány.
Mikor indulsz?
Most rögtön, tudod a faluban hamar bezár a bolt és az emberek otthon ülnek a tv előtt és nézik a valóság show-kat.
Adok pénz, vegyél több karton sört és természetesen vodkát. - mondta István.
Hé! Csak ketten leszünk, nem tudok én annyit inni válaszolt Nikoletta és nevetés bujkált a hangjában.
De én tudok annyit inni mondta a férfi.
Akkor én is sokat iszok - jelentette ki a csaj és nagyot kacsintott.
Csend telepedett közéjük.
Jól érezték magukat egymás társaságában, végül Nikoletta megtörte a csendet és a hangjával teremtett egy világot.
Veszek fáklyákat is és lőn világosság.
Gumi óvszert is vegyél mondta István.
Nikoletta nagyot nevetett és mélyen belenézett a férfi barna szemeibe. István is belenézett a nő szemeibe, néhány másodpercig nézték egymást, majd Nikoletta megszólalt.
Na, indulok, mert sosem érek oda.
De ittál mondta a férfi.
Majd lassan vezetek - válaszolt a nő és nagyot kacsintott.
Rendben - felelt István.
Addig pihengess - mondta Niki még, majd elindult a Skoda felé.
Meleg lett és lágy déli szellő fújt a férfi arcába, a piramis alakba rakott kukoricák nagyok voltak és sárga színűek. A férfi szedte a kosárba a kukoricákat és biztos volt benne, hogy el fogja venni feleségül Nikolettát. Határozottan olyan érzése volt, hogy a fekete hosszú hajú nő az élete párja. Tulajdonképpen szerelem volt első látásra.
Kösz kukorica a csajt.. mondta István és nagyot nevetett. Majd szorgalmasan dolgozott, amíg Niki távol volt.
Egy óra múlva a csaj visszatért. A faházba bepakolták a söröket, volt ott bor is, szalonna is, húsok, vöröshagyma, paprika, zsír, konyhakész krumpli.
Amíg távol voltál leszedtem az összes kukoricát. mondta István.
Nagyon ügyes voltál. válaszolt Nikoletta és egy puszit adott a férfinak.
Nekem már úgy is elegem volt a kukorica szedésből - jelentette ki a csaj. És nagyot nevetett.
Hálás vagyok a kukoricának. mondta a férfi.
Miért? kérdezte a csaj.
Mert megtaláltalak téged. felelt István.
A faház mellett találtak vékony ágakat, bogrács is volt, így hát semmi akadálya nem volt annak, hogy pár perc múlva égjen a tűz. A bográcsba rakott zsír illatát élvezték.
Beleteszem a hagymát - mondta Nikoletta.
Belekerült a hagyma, később felöntötték vízzel, belekerültek a húsok is, a krumpli is.
A tűz világította meg az arcukat. Niki leszúrt pár fáklyát és meggyújtotta őket.
Lőn világosság és pusztuljatok szúnyogok. mondta nevetve.
Amíg főtt a gulyás, csevegtek. Kellemes nyári éjszaka volt, nem fáztak, az égen hulló csillagok cikáztak.
Láttad? kérdezte Nikoletta.
Többet is. válaszolt István és majdnem szájon csókolta Nikolettát.
A csaj megkavarta a gulyást, majd egy villával vett ki egy húst és megkóstolta.
Pár perc és jó lesz. Állapította meg.
Miután elkészült a gulyás, tányérba mertek maguknak és a faház mellett a sörpadon jó étvággyal enni kezdtek. A piramis formába összehordott kukoricafejek nem mozdultak, a csillagok fénye és a fáklyák világították őket.
Kérsz sört? kérdezte később a nő. Akkumulátoros hűtőből vették elő a hideg söröket, bort is Úgy tűnik, hogy mozognak a kukorica fejek - mondta a férfi és elnevette magát.
Nikoletta is vele nevetett. Érezték, hogy az alkohol hatására oldódnak a gátlásaik. Meg kellett állapítaniuk, hogy a kukoricafejek valóban mozognak, mert a piramis forma helyett szinte szabályos téglatest alakot vettek fel a csövek.
Ez különös mondta Nikoletta.
Nagyon különös. értett egyet István.
Az elfogyasztott alkohol hatása nem engedte, hogy féljenek a meglepő jelenségtől.
Biztos a gravitáció okozza. jegyezte meg István.
Pár perc múlva a kukoricafejek oszlop formát vettek fel, aminek fél méternyi volt az átmérője a férfi szerint.
18 méter magas és félméternyi az átmérője az oszlopnak mondta István.
Honnan tudod?
Érzem és hát 18 éves kortól vagyunk felnőttek.
Ez, hogy jön ide? kérdezte a csaj.
Nem magyarázom el, ha nem érted, akkor nem érted válaszolt István és arra gondolt, hogy más is mondta már neki, hogy nem érti, amit mond. Végül mégiscsak magyarázatba kezdett. Szerintem fel fogunk nőni, ezért a 18-as szám.
De már felnőttek vagyunk, akkor nem növünk fel válaszolt Niki bosszúsan. A csaj félre vonult pisilni, a férfi egyedül marad a sörpadnál és bánta, hogy szóba hozta ezt a marhaságot, a tizennyolcas számmal. A hold fényénél az oszlop hosszú árnyékot vetett a leszedett kukorica földön.
István töltött magának még egy sört és nem csodálkozott azon, hogy a nő már vagy félórája pisil, az alkohol elnyomta a reális eszét. Azon sem csodálkozott volna, hogy ha nagyfejű szürke színű lények jelennek meg és elkezdenek táncolni a kukoricaoszlop körül. A teremtésben minden megtörténhet az Isteni rendező elv szerint gondolta a férfi.
Nikoletta továbbra sem jelent meg. István elbóbiskolt a sörpad mellett ülve, lehajtotta a fejét és újra az álmok mezejére lépett.
Álmában a kukoricából rakott oszlop mellett állt és látta, ahogy Nikoletta integetett felfelé. Az égen egy csészealj formájú papír sárkány repült. Papír repülőcsészealj gondolta István és elővett a zsebéből egy tükröt és belenézett, egy szürke nagyfejű lényt látott. Felriadt az álomból, kicsit hideg volt, minden sötét volt, a kukorica oszlop ugyanott állt. A csillagok halvány fényei és a távolból a kutyaugatás nem érdekelte Istvánt. A férfi bement a faházba és kereste a szerelmét, de nem találta Nikolettát, aggódni kezdett. Az alkohol hatása is múlt már.

3


Várárok kocsmájában zajlott az élet. Egy köpcös, szakállas 170 cm magas férfi beszélt.
Szerintem az állatoknak is van érzelmi világuk és ők is tudnak teremteni, talán mi is állatok vagyunk, szőrtelen majmok. mondta a Lion nevű köpcös, szakállas férfi. És két sör között egy nőre gondolt, akinek rövid szőke haja van. Szerelmes volt anno a nőbe, de a csaj férjezett volt és házinyúlra nem illik lőni.
Oroszlán, vagyis Lion, ahogy a faluban hívták, negyvenes férfi. Niki barátja volt. Még egy sört készült inni, utána ki fog nézni a faházhoz a kukoricatáblához. Megnézi, hogy minden rendben van-e? Ha tehette, akkor kinézett esténként Niki kukoricatáblájához.
Falu gondnokként dolgozott, a falu elöregedőben volt, a fiatalok beköltöznek a közeli Győrbe. Az idősek hálásak voltak Lionak a segítségnyújtásért. A férfi nem csak a pénz miatt végezte a munkáját, az idős nénik és bácsik hálás mosolyáért is.
Az állatoknak nincs lelkük. mondta egy törpe formájú férfi, aki egyedül ült az egyik asztalnál.
Lion semmit sem válaszolt és egy nagyot köpött.
Büszke volt az oroszlán nevére és csodálattal tekintett az állatvilágra. Tudta jól, hogy a faluban sokan hülyének nézik, de ez egy cseppet sem zavarta. Hogy más mit mondd sosem számít és az állatoknak van lelkük, de még a csavarhúzónak is.
Indulok a kukoricáshoz. mondta és kilépett a kocsma ajtaján. Odament a biciklitárolónál hagyott segédmotorjához, felült rá és elindult. A hold fénye világította az útját, bosszúsan tapasztalta, hogy a segédmotor világítása nem működik, ráadásul ivott is, remélte, hogy zsarukkal nem fog találkozni. Végig földút vezetett a kukoricáshoz. István már messziről hallotta a motor hangját. Egyre hangosabb lett. Néhány perc múlva megjelent egy motoros a faház mellett, 170 cm magas köpcös alkatú, szakállas férfi vagyis Lion.
Adjon isten! köszönt.
Viszont mondta István.
Láttam égni a tüzet, gondoltam idenézek mondta a férfi, majd így folytatta. Ki szoktam erre járni, ránézek Niki faházára és a kukoricásra.
Azt jól teszi felelt István.
Be sem mutatkoztam még. Oroszlán vagyok, de mindenki Lionnak nevez.
István vagyok.
Kezet fogtak egymással.
István észre vette, hogy az Oroszlán a sörpadra kirakott italokat nézi.
Kérsz? - kérdezte István.
Elfogadom, ha megkínálsz - mondta Lion.
Természetesen megkínállak, bár motorral vagy.
Majd tolom a motort hazafelé. mondta Lion és nagyot nevetett.
Töltöttek bort és inni kezdtek.
Niki eltűnt mondta István.
Az autója itt van?
Nem tudom.
Nézzük meg.
Megnézték, az autó ott állt a faház mögött. Lion nagyot köpött.
Nem tetszik ez nekem, itt valami nagyon büdös. Megkérdezhetem, hogy hogyan az Istenbe tudtatok rakni kukoricából oszlopot?
Ezt én is szeretném tudni válaszolt István és az órájára pillantott Hamarosan éjfél lesz, hm az hittem, hogy már több idő van. mondta.
De hogy tűnt el Niki? kérdezte Lion.
Mondta, hogy pisilni megy, tudod sok sört ivott.
Lehet, hogy a földönkívüliek rabolták el.
István kiköpte a bort, amit ivott és nagyot köhögött.
Mit mondtál? Honnan veszed a földönkívülieket? Velük álmodtam nem olyan rég.
A faluban mesélik, hogy járnak erre idegenek a kukoricásban, míg mások szerint egyszerű kukorica tolvajok.
Szerinted? kérdezte István.
Szerintem vaddisznókat láttak a kukoricásban. válaszolt Lion.
Telefonszáma meg van Nikinek, fel is hívhatom, jut eszembe. mondta István és elővette a zsebéből a mobiltelefonját. A férfi nem késlekedett, felhívta Nikit.
Kicsenget a telefon. István nagyot sóhajtott, jó jelnek vélte, hogy Niki telefonja be van kapcsolva, közben figyelte, hogy Lion egy újabb dobozos sört iszik meg. Nikoletta hangja úgy tűnt, hogy nagyon távolról szól.
Hova tűntél? kérdezte István.
Elraboltak a földönkívüliek - mondta a csaj, olyan természetes tónussal, mintha csak annyit mondana, hogy kérek három túrós buktát.
Hogyan? kérdezte István.
Mikor pisiltam megjelent előttem egy szürke nagyfejű idegen és mondta, hogy vele kell mennem, de ne féljek, vissza fognak hozni miután megvizsgáltak.
És megvizsgáltak már?
Igen, egy ágyra fektettek. Többen is megvizsgáltak, cseppet sem fájt.
Hol vagy most?
A csillagok közt István. Lehet haza sem akarok menni, itt jó lenni. Minden olyan békés, éppen zenét hallgatok.
Hogy tudtalak felhívni a telefonon, ha egyszer olyan messze vagy? kérdezte István.
A galaktikus netre csatlakozik a telefonom, nem értem én sem teljesen, de az idegenek is a galaktikus neten szörföznek. Az előbb egy picit, rövid ideig Hellmich Jakuson zenéjét hallgatták. És még valami István. Ezeknek a földönkívülieknek én vagyok a királynőjük.
Megszakadt a vonal.
István nyugodt hangon megszólalt.
Nincs semmi baj, Nikit a földönkívüliek elrabolták, de vissza fogják hozni, bár lehet, hogy vissza sem akar jönni, jól érzi magát ott.
Ezeket a dolgokat a telefonba mondta? kérdezte Lion.
Igen válaszolt István.
Viszont, ha belegondolok, lehet, hogy tudatmódosító szerek hatása alatt van, mivel olyat is mondott, hogy ő a földönkívüliek királynője. Úgy gondolom, hogy nekünk kell kiszabadítani Nikit tette még hozzá István.
Még sor kerülhet rá mondta Lion, és nagyot köpött.
István nem válaszolt. Lion megitta a dobozos sörét.
Szereted a nőket? Kérdezte István.
Nagyon - válaszolt Lion.
Szerinted ez a sok csillag az égen, hogy teremtődött meg? kérdezte István.
Isten mondta, hogy legyen világosság. Hát így. válaszolt Lion.
Szavakkal? kérdezte István.
Igen. A szónak teremtő ereje van. De csak a kimondott szavaknak, amire csak gondolunk semmit sem ér. Válaszolt Lion. De miért kérdezel ennyit tőlem?
Istvánnak eszébe jutott az édesapja, akivel jóval többet is cseveghetett volna, mikor még élt.
Régen érdekeltek az ufók. mondta István.
Lion unott arca nézett és semmit sem válaszolt, inkább töltött magának még egy pohár bort.
Kérsz te is?
Persze.
Lion miközben töltött István poharába, mesélt.
A faház egész jó. Egy bevásárló központból lett rendelve, szerszámtároló végül is.
Ahhoz képest elég nagy. jegyezte meg István.
Világítottak a csillagok, a rókák elindultak vadászni, a tücskök ciripeltek, a sörpadon gyűltek az üres poharak és az üvegek. István nézte a csillagokat és Nikire gondolt, egyszerűen jó volt rá gondolni. Jó volt elképzelni a hosszú fekete haját, a kék szemeit, a mosolyát. A leggyönyörűbb nő a világon, nem is kell más.
És nincs férje, legalábbis nem mondta, hogy lenne. Beszélgettünk, de a kezét még nem fogtam meg. mondta István.
Értem - válaszolt Lion.
Meg akarom fogni a kezét. Érezni akarom. Őt akarom.
Lion semmit sem válaszolt nézte a vele szembe ülő férfit és töltött magának egy újabb pohár bort.
Kérsz te is?
István megrázta a fejét.
Jobban nem akarok lerészegedni.
Voltál katona? kérdezte Lion.
Voltam, abban az időben találkoztam egy szőke rövid hajú nővel, aki gyakran mondta nekem, hogy nem érti amit mondok.
Lion felkapta a fejét.
Én is kapcsolatban voltam egy ilyen nővel, szintén ilyet mondott nekem. Szőke rövid hajú volt.
Talán ugyanazzal a szöszivel voltunk kapcsolatban mondta István.
Nem rég vált el. közölte Lion.
Szerintem ugyanazzal a csajjal voltunk. Én találkoztam vele személyesen is a Balaton parton, de akkor még volt férje közölte István.
Mikor én találkoztam vele, akkor még férjnél volt. közölte Lion.
És érezték, hogy nem kell tovább mesélni, hogy mi történt a nővel történő találkozáskor, de úgy érezték, hogy hasonló élményben lehetett részük és még ki tudja hány férfinak.
Kicsi a világ jegyezte meg Lion összefoglalóan.
István nagyot bólintott a fejével. Oroszlán újra töltött magának egy pohár bort és jóízűen itta. István nem csodálkozott volna azon ha a rövid szőke hajú nő előlép a faházból, elvégre kicsi a világ.
Mégis tölts egy pohár bort Lion - mondta István
A kukorica oszlop lassan jobbra dőlt, csak pár centit mozdult meg de feltűnt Istvánnak a változás.
Bár lehet, hogy csak a részegsége miatt látta dőlni az oszlopot, a megváltozott tudatállapotában amit az alkohol okoz. István felállt és a faház mögé ment közben próbált nem el esni, szédült, forgott a világ körülötte, és ő ezt nagyon élvezte, eufóriát érzett, gondtalannak érezte az életet. Minden szép és jó és megfogja dugni Nikolettát. ez járt a fejében. Ezen jót nevetett. Csak kerüljön elő a cica. Lehúzta a sliccét és könnyített magán.

Az idegenek


A kukorica oszlop hirtelen eldőlt.
Ez mit jelent? kérdezte Lion
Nem tudom- válaszolt István
Várták Nikolettát és itták a dobozos söröket és a bort.
Van feleséged? tette fel a kérdést Lion.
Elvált vagyok. mondta István.
Gyerek van?
Nincs.
Lion nagyot sóhajtott és mesélni kezdett.
Én is elvált vagyok. A ház is az övé lett, 4 évig éltem az utcán, egyik nap misszionáriusok léptek oda hozzám meghívtak a gyülekezetükbe, mondták, hogy alkoholt és teát ne igyak ha mégis iszok akkor gyónjam meg.
Akkor sokszor gyónhattál. vágott közbe István.
- Rég volt már de ezek a dolgok megmaradtak bennem. Segítettek munkát vállalni, rövidesen már külföldön dolgoztam a tengerparton mint toronydaru kezelő. Miután hazajöttem falu gondnok lettem.
Akkor sikerült talpra állnod jegyezte meg István
Isten segített- válaszolt Lion.
Hallgattak, tudták jól, hogy Isten ott ül közöttük. Az égen a csillagok ragyogtak. A hold fénye megvilágította a két férfi arcát. Isten végtelen szeretettel átölelte őket és üzente, hogy minden jó ahogy van.
István, hogy megy a sorod? kérdezte Lion.
Munkanélküli vagyok, Győrben élek, jelenleg az előző munkahelyem pihenem ki. Nikit egy kocsmában ismertem meg, rögtön invitált ide kukoricát szedni.
A szépségkirálynő volt a Nikoletta. jegyezte meg Lion.
Ezen cseppet sem csodálkozok- válaszolt István. Majd hozzátette El fogom venni feleségül. Mindenképpen a helyi falusi templomban. A templomban ahol Isten színe előtt örök hűséget fogadunk egymásnak. Örökké hűségesek leszünk egymáshoz, más nőre rá se nézek.
Sokat ittál jegyzete meg Lion. És arra gondolt, hogy a férfi csak akkor hűséges ha nem áll fel a farka.

2
Niki letolta a fehér színű csipkés tanga bugyiját és elkezdett pisilni, árnyékot látott maga előtt, először arra gondolt, hogy egy kutya vagy róka azonban felnézve egy szürke nagy fejű alacsony lényt látott. Nagy fekete színű mandula vágású szemei voltak. Niki belenézett azokba a szemekbe és saját magát látta ahogy kislányként hintázik egy játszótéren az apukája pedig figyeli. Niki úgy érezte magát mintha hirtelen az álmok dimenziójába cseppent volna. Álmaiban már látta a nagy fejű, szürke színű lényt. Úgy érezte, hogy hintában ülne, pedig guggolt. Nagyot sikított és felállt rohanni akart de ne tudod mozdulni a lábai cserben hagyták. Dermesztő félelme lett úrrá Nikin. Megbénultam és egy bizarr lény meg fog erőszakolni. Jó lenne egy fegyver a kezemben most. gondolta.
Gond night mondta az idegen.
Szép estét- válaszolt Niki
-Tudok magyarul is Minden földi nyelven beszélek közölte a szürke színű nagy fejű lény.
Mit akarsz tőlem?- kérdezte Niki.
Elviszlek megvizsgálni egy távoli csillagrendszerbe egy féreg lyukon át. Pár percig tart csak az utazás. hamar oda érünk.
Miért pont engem?
Ez teljesen véletlen, hogy téged.
A kukorica, miért vet fel oszlop alakot?- kérdezte Niki.
Az űrhajómnak jelzett, ezek szerint még sem véletlen, hogy ide kerültem - gondolkodott el az idegen. Tudod az űrhajóm is él, a kukorica is él, minden él. Minden öröké él
Ez biztos? kérdezte Niki
Szerintem igen válaszolt az idegen.
Niki úgy érezte, hogy tudatosan álmodik. Az álmok dimenziójában van, de ő irányítja a történéseket. Egy tábor tűz mellet ült a fekete földön. Rakták tüzet és leültek a fekete földre, sütötték a szalonnát, itták a fröccsöt. István kinyitott egy dobozos sört, Nikoletta követte a példáját. Tudomást sem vettek róla, hogy megváltozott a világ körülöttük. Talán az egész bolygó fekete föld csak.
Nézd egy hullócsillag mondta István
Nikoletta oda nézet és egy repülőcsészealj formájú tárgyat látott. Lassan leszállt a repülő tárgy. Rögtön a leszállás után kettő szürke színű nagy fejű lény jelent meg a csészealj mellett.
Most mit csináljuk? kérdezte Nikoletta.
Semmit- válaszolt nyugodt hangon István.
A két szürke, nagy fejű idegen közeledett feléjük.
István ránézet a szürke színű emberre.
Tamás vagyok mutatkozott be az egyik idegen és nyújtotta a kezét Niki és István felé.
Az égen ragyogtak a csillagok a holdat egy felhő takarta el, az idegenek nem tűntek ellenségesnek.
Mivel foglalkozol egyébként? Tette fel a kérdést Niki, az egyik szürke színű idegennek aki Tamásként mutatkozott be.
- Profi amőba játékos vagyok válaszolt a idegen.
Az idegenek egy papírt és tollat vettek elő. Majd leültek egymással szembe és elkezdtek amőbázni. A tét a föld bolygó kincsei.
Niki rémülten nézte az amőbázó idegeneket. Tamás sokat gondolkodott, hova húzza a x -et Niki rémülten vette észre, hogy Tamás hátán a csipzár teljesen le van húzva, így a pólóján jól látható a felirat Mosás a szenvedélyünk ez volt ráírva mosópor reklámként. Niki biztos volt benne, hogy az idegenek rég tudják már, hogy Tamás ember. De akkor miért engedik játszani? Mire jó ez a színjáték? Szürreálisnak tűnt az egész dolog, egy ki nem forgott dolognak aminek semmi értelme, csak azért van, hogy ne legyen üres a lap.
Egy lépés előtt sokat gondolkodott Tamás. A szürke színű lény, aki az ellenfele volt a játékban mozdulatlanul és kifejezéstelen arccal ült, egyáltalán nem szólalt meg és csak akkor mozdult mikor ő lépett.
Tamás rémülten tapasztalta, hogy vesztett.
Most mi lesz? kérdezte
Az idegen vele szemben kifejezéstelen arccal és némán ült továbbra is.
Tamás az órára pillantott.
- Hajnali 2 óra van, lassan megy az idő ezek a szemetek az időt is befolyásolják. mondta.
Mi lesz ha ide jön a többi szürke is, ha jön az erősítés? kérdezte Niki.
Ez a szemét nem fog nekik mondani semmit. mondta István. És az idegen mellé lépett.
Az idegen halkan sikított.
A hangját hallották egy távoli csillagrendszerben egy űrhajón. Az idegenek kifejezéstelen arccal nézték a hangszórót, tudták, hogy a társuk bajba került. A monitoron Hellmich Jakson énekelt.
A faházból női nevetést hallottak. Nikoletta bement a házba és egy rövid szőke hajú nőt látott. A csaj piros színű babydollban volt. Szélesen vigyorgott és szorosan átölette és megcsókolta Nikit. Csókolóztak sokáig. Majd a szőke rövid hajú csaj kezei Niki mellei után kaptak.
Van nálam gumi óvszer és rég váltam el, már szabad préda vagyok. súgta a nő.
-Segítség! - kiáltotta Niki. A hangja szerte foszlatta az álmok dimenzióját. Niki a faházban volt és használt gumi óvszert látott eldobva. nem értette, hogy hogyan került oda, a gumi óvszert sem értette. István felállt a sörpad mellől, közben felborított egy üvegbort. Kinyitotta a faház ajtaját és meglátta Nikit. A nő remegett.
Mi történt?- kérdezte István.
Nem tudom, hogy mi történt, és hogy miért vagyok itt. mondta a csaj.
István nézte a fekete hosszú hajú nőt és szerelmet érzett iránta.
Ezt a gumit ki dobhatta el? kérdezte Niki.
Nem tudom. válaszolt István.
Niki is leült a sörpad mellé, a két férfi borral kínálta meg.
Erősebb nincs? kérdezte és nagyot nevetett. Hangját messze vitte az éjszaka. Néhány közelben legelésző őz felkapta a fejét.
István töltött vodkát Nikinek.

Egy alakot láttok, épen megvilágítja a hold fénye szerintem fatolvaj mert a biciklijén tolja a lopott fát. mondta a csaj miközben itta a vodkáját.
Én is látom már. szólalt meg István.
Mind a hárman láttak egy férfit aki egy bicikli mellet állt, a kerékpára sok fa volt pakolva. Invitáljuk ide javasolta István és nagyot kiáltott a biciklis irányába.
Hé! Gyere ide!
Én nem ítélem el, hogy ha valaki össze szedi a száraz fát jelentette ki határozottan Nikoletta.
A többiek bólogattak.
Niki felkiáltott mikor a fát toló férfi közelebb ért.
Te jó isten, ezt az alakot láttam az álmomban, be volt öltözve szürke színű földönkívülinek és ő amőbázott egy idegen lénnyel. A tét a bolygó kincsei volt. Csak hát álmomban jóval kisebb volt a férfi.
Mikor közelebb ért a biciklis idegen bemutatkozott.
Tamás a nevem, a száraz fát szedem csak össze ezen a késői órán.- magyarázta.
Tamás 180 cm magas rövid fekete hajú, vékony testalkatú, 32 éves férfi volt. Farmer nadrágban és kabátban
Nekünk nem kell magyarázkodnod mondta Lion, és töltött egy pohár bort Tamásnak, mindannyian leültek a sör pad mellé.
Álmomban jóval kisebb voltál. jegyzete meg Niki.
Velem álmodtál? csodálkozva kérdezett vissza Tamás.
Kellemes nyári este volt, szúnyogok sem voltak, meg tette a hatását a permetezés. Az égen a sarkcsillag körül körbe forogtak a csillagok, ahogy tették ezt már végtelen idő óta. A távolból kutya ugatást halottak. Fényeket láttak Győr irányából, egy discó fényeit. Messziről autók fényszórója világított az éjszakába. Őzek legeltek nem messze a faháztól. Fű zöld volt, nem rég esett az eső. Egy kecske mekegés hasított az éjszakába. Megjelent előttük egy fehér színű kecske. Úgy gondolták, hogy a faluból szökött el, és majd haza fog találni nappal. Nem törődtek az állattal. Faház mellet a diófán egy bagoly figyelte a tűzet és az emberek csevegését. Nem rég evett egy egeret így jó lakottan ült a diófa ágán. A kecske a diófához ment.
Nézettek mondta Nikoletta
A nő által mutatott irányba néztek, a kukorica oszlop lassan felemelkedett Nagyából a faház tetejének a magasságáig. Ott lebegett majd lassan eldőlt végül a földel volt vízszintben. Ezután lassan elkezdett pörögni, ezzel egy időben emelkedett felfelé.
Milyen kukorica ez? kérdezte István
Kínából rendeltem a magokat - mondta Nikoletta
Gén kezelt kukorica lehet.- jegyezte meg Lion.
A pörgő kukorica oszlop egyre magasabbra emelkedett. Néhány perc múlva eltűnt a szemük elől.
Nem gondoltam volna, hogy a munkám gyümölcs így vész el mondta István.

Nikoletta éles hangon felkiáltott. Oda nézetek! a kecske felmászott a diófa tetejére.
Oda néztek. a kecske valóban a diófatetején állt egy vastag ágon és a leveleket rágta.
Különös mondta Lion.
Annyira nem vélekedett Tamás - a kecske tud fára mászni. Három férfi és egy nő ült a sör pad mellett és nézték a diófa tetején a kecskét.
- Gyakran szedsz fát? - kérdezte Lion
Nem gyakran. Jelenleg munkanélküli vagyok így egészítem ki a segélyt. Eladom az összeszedett fát. - válaszolt Tamás.
Ez bűncselekmény jegyzete meg Nikoletta.
Kell a pénz, óceánjáró hajóra akarok szegődni mint pincér és kell a kiutazáshoz a lóvé.
Hallgattak.
Van barátnőd? kérdezte Lion.
Tamás elmosolyodott és úgy felelt.
Volt egy rövid szőke hajú csajom, de férjnél volt, így nem nevezhető barátnőnek.
István megjegyezte, hogy a szőke rövid hajú nő fél Győr megyével lefeküdt már.
Niki megfogta István kezét. A férfi keze meleg volt és puha.
Hirtelen a kukorica tábla felett megjelent egy lyuk. Barlang nyílásra emlékeztetett.
Nézték a féreglyuk bejáratát a kukorica tábla felett. A lyuk olyan volt akár egy szem, kinyílt és őket nézte. A lyuk lassan zsugorodott végül eltűnt. Pár pillanatig tartott csak a jelenés.
Ez meg mi a fasz volt? kérdezte Lion.
Nem épen fasz. válaszolt Niki és a vodkás üveg után nyúlt.
Lion az asztalra borult és elaludt.
Istvánt nem érdekelte a jelenés, és szorosabban fogta Niki kezét.
Niki is szorosabban fogta a férfi kezét. István érezte, hogy szűk neki a nadrág a nemi szervénél. Nikinek nagyon jó illata van állapította meg.. A csaj oda nyúlt István nemi szervéhez és a farmernadrágon keresztül megfogta . István a csaj nagy körte formájú cicije után kapott. A csaj levette a blúzát, nem volt rajta melltartó. A férfi felállt és a nadrágját kigombolta és lassan lehúzta. A merev farka előugrott.
Szép kemény- mondta Niki dicsérően és nagyot kacsintott
A férfinak még keményebb lett a szerszáma.
István lehunyta a szemeit és arra gondolt, mikor először leszopta egy két gyermekes családanya egy Győri parkban akkor arra gondolt, hogy szóval így érzik magukat a pornószínészek. Niki nyelve szorgalmasan körül járta a férfi makkját, István élvezte a folyamatos ingert. Egy pillanat szünet nem volt a gyönyörben. Niki folyamatosan szopott.
Tamás sört ivott és a szőke rövid hajú nőre gondolt majd a kukoricatábla felett megjelenő féreglyuk bejáratán elmélkedett, de a józan, racionális esze nem engedte, hogy a dolog maga valójában mutatkozzon meg előtte, így elkönyvelte a dolgot az alkohol hatásának. Később észrevette, hogy nem messze tőle a sörpad mellett Niki leszopja Istvánt.
Tamás a fekete, magas rövid hajú fatolvaj egykedvűen nézett. A világ olyan hely ahol a kukoricatábla felett féreglyuk bejárat jelenik meg és a sörpad mellet a nő leszopja a férfit. Talán minden mindennel összefügg.
Niki a sör pad mellet a padon ülve továbbra is szopta Istvánt. Mozgott a csaj feje miközben szopott. Alig 10 perc múlva István felhördült és a csaj szájába engedte a nedűt.
Tamást a hang a szarvasbikák bőgésére emlékeztette.
Niki lenyelte a férfi spermáját majd a kezével megtörölte a száját és töltött magának egy pohár vodkát.
Tamás forgatta és simogatta a poharát és a rövid szőke hajú nőre gondolt.

A kukorica

A kukorica oszlop vízszintben a földdel lassan pörögve vissza érkezett. Miután földet ért felvette a piramis alakzatot. Egyedül Tamás vette észre a visszaérkező kukorica oszlopot egykedvűen nézte ahogy felveszi a piramis alakzatot. Tamásnak talán az alkohol hatására élénken megjelentek az emlékei a közelmúltból. Nem is olyan rég felhívott egy telefonszámot, a csaj hangja fiatalos volt. A hirdetésben 18 évesnek mondta magát, a hangja alapján sem lehet sokkal több. A férfi tapasztalt kurvázó volt így egyszerűen eljutott a panel lakás ajtaja elé ahol a csaj rendelt. Huszonhárom éves korában ünnep napnak érezte a napokat mikor kurvázni ment, később mikor már sokat kurvázott kicsit vesztett a dolog a fényéből, megszokottá vált. Bár izgalmas volt, hogy újabb és újabb csajokkal szeretkezett. Mikor ünnepnek érezte a kurvázást, akkor a csajok nagyon kedvesek voltak vele. Semmi feszengés, zavar. Széles mosoly és mondja a csaj, hogy tedd le a ruhád, a kabátod és vetkőzz le teljesen. A pénzt odaadta, általában előre kiszámolva. És letette a kabátját, egy székre, fogasra, mikor hova. Cipőt már az előszobában le szokta venni. És izgalmas volt, hogy 18 tól - 70 éves korig látogatott csajokat. Bár felső korhatár nincs, ha jól néz ki egy nő akkor nem számít, hogy mennyire idős. Izgalmas a nagy korkülönbség. Vetkőzés után mindig örült ha merev volt a farka és a csajok nézték az ágaskodó szerszámát. Zuhanyzás és belépés a háló szobába ahol kényelmes ágy és a csaj várta. Sosem zavarta, hogy a másik szobában is dolgoznak cicák. De nem csak kurvákkal találkozott. Olyan csajokkal is akiknek nem kell pénzt adni. A szőke rövid hajú nőnek nem kellet pénzt adni. A poharat továbbra is simogatta. A fiatal férfi nézte a kukorica piramist és kellemesen érezte magát. Megállapította, hogy finom a bor. Jó lenne egy csaj, aki nem a pénzért szeretkezik. - gondolta.

Rendőr autó szirénát halottak a távolból, rövidesen egy rendőrautó állt meg a faház előtt. Két egyenruhás férfi kiszállt az autóból.
Jó estét köszöntek a rendőrök.
Bejelentést kaptunk, hogy valaki fát lop és a biciklijén tolja. mondta az egyik rendőr
Tamás szíve a torkában dobogott.
Niki a rendőrökre nézett és vigyorgott.
Lion továbbra is az asztalra borulva aludt.
Senkit sem láttunk. mondta István.
Tamás csodálkozva nézte Istvánt. - Ez az ember úgy hazudik mint a vízfolyás gondolta
Gulyás leves? kérdezte az egyik rendőr, nagy darab köpcös férfi, miközben a bogrács felé nézett
Igen válaszolt Nikoletta.
Tejes a szája hölgyem. jegyezte meg a másik rendőr. Szintén nagy darab és köpcös.
Elnézést- mondta Nikoletta és a kezével megtörölte a száját.
Üljetek le. mondta István.
Nikoletta műanyag tányérokba mert gulyást a rendőröknek.
A rendőrök leültek. Jó ízűen ették a gulyás levest.
Távolban egy kutya ugatott.
Valaki lopja a tyúkokat jegyezte meg az egyik rendőr és jót nevetett.
Ez meg mi a szösz?- kérdezte a másik rendőr
Mindannyian a kukorica táblára néztek. A hold fénye sejtelmes megvilágosítást adott a táblának és az estének, az emberi kapcsolatoknak.
A zsaruk jól lakottan elbúcsúztak a társaságtól és elhajtottak.

Találkozás a démonnal.

János a negyvenes éveiben járó férfi itta a sörét Várárok falu kocsmájában. Magas, vékony testalkatú, szikár férfi volt, egyedül ült az asztalánál. Féltek tőle, nem szívesen beszéltek vele az emberek. Bolondnak tartották. Olyannak aki nagyon eltér a helyi normáktól. Ufókról beszélt, arról, hogy jönnek majd és felszabadítják az emberiséget és eltörlik az emberi rendszereket. Már hosszú évek óta hitt ebben. Hite egyre mélyült, rögeszmévé vált, mániákusan keresett valamit , várt valamit, üldözött valamit. Csak épen ez a valami soha nem jelent meg a férfi számára, A falusi helyi normák nem erről szóltak. Nagyon nem erről.
A Kocsmában hangos szó váltásba keveredett két férfi. János némán hallgatta őket.
Szerintem a világ nem a gravitáció törvénye miatt keletkezett. - mondta egy kopaszodó ötvenes férfi.
Erről beszélni csak egy fizikusnak van joga. válaszolt egy másik férfi. Aki a helyi postás volt, hosszútáv futóra emlékeztető alkattal.
Te csak foglalkozz a levelekkel. mondta az ötvenes kopaszodó férfi és nagyot nevetett.
Ma este meg tudjuk, hogy mi vágott közbe János. Majd így folytatta. De nem a világkeletkezésének a módját, hanem annál sokkal fontosabb dolgot. Niki kukoricása az enyém lesz.
Senki sem válaszolt a kijelentésére, mindenki csendben volt.. A férfi felállt a pulthoz lépett, fizetett, majd kilépett az éjszakába és elindult Niki kukoricatáblája felé.
A kocsmára csend telepedett, pár perc múlva megszólalt a postás bizonytalan hangon.
Csak a szája járt ennek a hülyének.
Szerintem valaki telefonáljon a zsaruknak. mondta a kopaszodó férfi.
Névtelenül is lehet bejelentést tenni. jegyezte meg a postás.
De van értelme? kérdezték többen is.
Kezdődik a focimeccs. kiáltotta valaki.
Nem érdekelte már a kocsmában lévőket János kijelentése. A fókusz már a meccsen volt. A helyi normákba belefért a focimeccs nézése a kocsmában.

Niki kukorica táblája szent hely, le kell mondani arról a helyről a nőnek. Ott űrhajó leszálló pálya kell, hogy legyen. Ez járt János fejében miközben sétált a kukoricatábla felé. Már többször kérlelte Nikolettát, hogy adja el neki a földet de mindig falakba ütközött. Pénze lenne megvenni, sok éven át szolgált a Francia Idegenlégióba. De nem akarja eladni a földet a hülye tyúk.
Egy nap meglátogatta egy fura idegen, aki arról beszélt neki, hogy egy napon eljönnek földönkívüliek. János hit a fura idegennek. Azon a napon otthon volt, kopogást halott az ajtón. Kinyitotta a bejárati ajtót, egy átlagos külsejű 30 as éveiben járó öltönyös férfit látott, úgy gondolta, hogy valami banki kölcsönre akarja rábeszélni esetleg porszívó vásárlására és már zárta is volna be az ajtót ám az idegen megszólalt.
Várj, legalább hallgass meg.-mondta a férfi szelíd hangon.
János belenézet az idegen szemeibe majd életében először egy ismeretlen embert engedett be a házába, sőt még kávéval és sütivel is megkínálta.
Beszélgettek...
Az idegen férfi ült egy széken és mesélt. János hallgatta.
Egy nagy tükör volt a nappaliban. Az idegen öltönyös férfi a tükör előtt ült. János látta, hogy a tükörkép, nem egyezik meg a szobában ülő férfival. A tükörben is János volt. A mesélő férfinak a tükörképe János volt, a tükörben János mesélt, pontosan úgy ahogy a férfi a tükör előtt.
János 8 évig szolgált a francia idegenlégióban, sok mindent látott és tapasztalt. És megtanulta tökéletesen elfedni az érzéseit, olyan volt mint egy gép. Semmi jelét nem adta annak, hogy észrevette a tükörkép anomáliát, de az agya lázasan zakatolt. Az idegen férfi arról beszélt, hogy a földönkívüliek felfogják szabadítani az emberiséget és, hogy Niki kukoricatábláján fognak leszállni. János tudta, hogy ezek az ő gondolatai, rájött, hogy a vele szembe ülő férfi egy démon akit ő teremtett meg. Saját magával beszélget, legalábbis egy részével. János semmi félelmet nem érzett, figyelmesen hallgatta az öltönyös férfit.
A démon itta a kávét, ette a sütit és beszélt. János hamarosan fel szabadulsz és többé nem fognak fájni az emberi dolgok.
Nekem már most sem fáj semmi. Válaszolt János.
Finom a süti. Ha akarod holnap is eljövök.
János bólintott a fejével és belenyúlt a zsebébe elővette az illegálisan tartott revolverét és a férfi szemei közé célzott.
Ki vagy? kérdezte János.
Te vagyok. Egy részed vagyok, a legjobb részed. válaszolt az öltönyös férfi.
Miből gondoltad, hogy nekem fáj bármi is? kérdezte János.
A rabság mindenkinek fáj. válaszolt az idegen közönyös és nyugodt hangon.
Varázsolni akarok. mondta János. Majd hozzá tette Hatalmat akarok az anyag felett, pénzt akarok teremteni, teleportálni akarom magam.
Türelem. válaszolt az öltönyös férfi.
János meghúzta a revolver ravaszát. A lövés hangjával egy időben a látogató köddé vált, pár másodpercig még halvány ködként lebegett majd teljesen eltűnt.
János észrevette, hogy a revolver golyója belefúródott az antik nappali szekrénybe.
A kurva életbe!- mondta János majd a tükör felé nézett és eufóriát érzett.. A tükörképe vigyorgott és úgy közölte.
Engem nem tudsz elpusztítani, csak ha saját magad megölöd, ezt meg úgy nem akarod barátom mondta a jelenés és nagyot nevetett.
Nem akartalak elpusztítani ez csak egy próba volt, hogy valóban démon vagy.
Másnap délelőtt az öltönyös férfi újra megjelent. János érezte, hogy időről, időre meg fog jeleni, talán más alakban, de eltűnni soha nem fog. És valóban jelentkezett rendszeresen a démon, hol személyesen, hol telefonon, álomban vagy a tükörben jelent meg . Mindig ugyanazt üzente a férfinak. Várd a csodát, érdemes várnod.
János miközben sétált a földúton Niki kukorica táblájának az irányába belenyúlt a zsebébe érezte a pisztolya hűs markolatát. Széles mosollyal jelezte, hogy bízik a sikerben. Ma este az övé lesz a kukoricás. Niki lefog róla mondani vagy így, vagy úgy. Talán igaza lesz a kibaszott démonnak és csodák fognak történni.
Ma pontot teszünk az ügy végére ez járt János fejében miközben gyalogolt. Régen kosárlabdázott 198 cm magasságával beálló poszton játszott. Nem volt lelki békéje, keresett valamit, az igazságot kereste, de félt szembe nézni az igazsággal. A saját kétségei kínozták, bár a démon elhitette vele, hogy jönnek a földönkívüliek és felfogják szabadítani az emberi társadalmat, de ennek semmi jelét nem tapasztalta. Hitte, hogy bűnös úton joga van pénzhez jutni és nem kell foglalkozni az emberi társadalommal. Valójában nem is ember. Jóval több annál. De a kétség egyre hangosabb lett benne, pontot akart tenni a dolog végére. Máskor semmi kétséget nem érzett és nagyon magabiztos volt a sikerben , a fényes jövőben. A hangok, a hallucinációk a téveszméi időről, időre megerősítették őt ebben. Orvoshoz sosem fordult a skizofrén tüneteivel, hiszen azokat valóságnak tartotta valóságosabbnak bárminél. Megszerzi Niki kukoricatábláját és templomot épített oda, és végre történik valami. Erre az elhatározásra jutott miközben gyalogolt.
János már messziről látta égni a tábortüzet a faház mellett. Örült, hogy részeg mindenki, de a férfiak jelenléte zavarta velük nem számolt. Megszorította a kezében lévő pisztoly markolatát, szinte szexuális izgalmat érzet. Beleszagolt a levegőbe mint a rókák. Nem bírt várni, elő lépett a faház mögül és a pisztoly csövét egyenesen a sörpad mellet ülő Nikire tartotta. István kezében egy pohár borral felkiáltott Ez meg mi?
Tamás hűvösen válaszolt. János, szintén a faluba lakik. És én tudom, hogy mit akar.
Nem adom el a földem- mondta Niki dacosan.
Akkor meghalsz- válaszolt János nyugodt hangon.
Mindannyian megrémültek ettől a nyugodt hangtól, rájöttek, hogy ez az ember hideg vérrel tud ölni. János elővet egy papírt a zsebéből és az asztalra tette.
Lion továbbra is aludt az asztalra borulva.
Írd alá, vagy meghalsz mondta János.
A nő remegett. A két férfi mozdulatlanul ült a sörpadon. Csend volt. Csak a fegyver ne dörrenjen el. Villant István eszébe. A diófa tetején a kecske mekeget. Tamás arra gondolt, hogy János lelövi az állatot . Mindannyian várták, hogy a kecskére szegeződik a pisztoly csöve és elképzelték, hogy az állat élettelenül esik le. Azonban Jánost kicsit sem érdekelte a kecske.
Háromig számolok mondta
Niki felvette a tollat az asztalról, remegett a keze, de sikerült alá írni a papírt. János megnyalta a száját, mint a macska ha egeret lát. Tamás biztos volt benne, hogy János meg fogja erőszakolni Nikit. A férfi továbbra is Nikire tartotta a pisztolyt, szexuális vágyat érzet a nő iránt, tökéletes merevedése volt, már évek óta nem érezte, hogy keményedne a szerszáma.
Eufóriát érzett, tudatosult benne, hogy végre övé a föld. Vissza kellett magát fogni, hogy ne rángassa le a csaj ruháit.
Az idegenlégiós szolgálata megtanította, hogy palástolja az érzelmeit, az érzéseinek a viharát megtartotta magának és közönyös arcot vágott.
Niki, tudta jól, hogy veszélyben van az élete, látta, hogy János nadrágja dudorodik a nemi szervénél.
Lélegezni sem mert. A pisztoly csöve a két szeme közé volt irányítva és János keze a legcsekélyebb mértékben sem remegett. Úgy érezték, hogy száraz puskaporos hordón ülnek, és elég egy apró szikra ahhoz, hogy berobbanjon. Mindenki mozdulatlanul és némán várt.
János jobb kezében a fegyverrel közelebb lépett a sör padhoz, bal kezével közben vakarta a faszát.
Akkor történt. Úgy tűnt, hogy egy nagy szem nyílik ki. A kukoricatábla felett megjelent egy lyuk, ami barlang szájra emlékeztette Ni

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr6714284125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása